Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Kerk-Avezaath

Bij het verkopen van jouw woning in Kerk-Avezaath is het vinden van een goede verkoopmakelaar belangrijk. Makelaars verschillen namelijk niet alleen in tarief maar ook qua aanpak en service. Doe dus grondig onderzoek om te bepalen welke makelaar het beste bij jouw wensen en budget past.

Over makelaars in Kerk-Avezaath

Makelaars in Kerk-Avezaath verschillen op allerlei manieren van elkaar. De variaties in hun werkwijze, de kosten die ze vragen, hun verkoopresultaten, maar ook in zaken als klantgerichtheid, responsiviteit en ervaring. Daarom is het vergelijken van makelaars van groot belang. Dit stelt je in staat om een makelaar te vinden die aansluit bij jouw unieke behoeften en wensen. Op deze pagina kun je makelaars vergelijken om de beste match te vinden.

Ben je benieuwd naar wat de beste makelaars in Kerk-Avezaath precies kosten? Hoe hoog is hun onderhandelingsresultaat gemiddeld? Of wil je weten hoeveel je kunt besparen door verschillende makelaars met elkaar te vergelijken? Antwoorden op deze vragen kunnen je helpen om een weloverwogen keuze te maken. Hieronder worden de actuele cijfers gedeeld over de beste makelaars in Kerk-Avezaath:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.243
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.168
Besparing (gem.)
€ 1.326

Actueel

 • Het is belangrijk om te weten wat de gemiddelde courtages zijn in Kerk-Avezaath. Op dit moment bedraagt het percentage 1,13% van de verkoopprijs van je huis.
 • Kijkend naar de huidige situatie liggen de gemiddelde huizenprijzen in Kerk-Avezaath rond de € 552.500 en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 4.241. Voor meer informatie over de huizenprijzen, kijk op deze pagina.
 • Als we kijken naar de tarieven van makelaars in Kerk-Avezaath, is duidelijk dat de gemiddelde kosten voor makelaardijen op dit moment rond de € 6.243 liggen. Het is daarom zinvol om tarieven te vergelijken.

Makelaars in de omgeving van Kerk-Avezaath

In Kerk-Avezaath zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Kerk-Avezaath gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Kerk-Avezaath verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Kerk-Avezaath Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Kerk-Avezaath?

Een makelaar in Kerk-Avezaath rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 552.500 in Kerk-Avezaath komt dit neer op € 6.243 aan makelaarskosten (update april 2024).

Naast de courtage, zijn er vaak ook opstartkosten bij het inschakelen van een makelaar. Deze kosten dekken de initiele uitgaven die een makelaar maakt, zoals advertentiekosten of fotografie. Deze bijkomende kosten variëren per makelaarskantoor in Kerk-Avezaath.

Let op: de courtages van makelaars in Kerk-Avezaath verschillen gemiddeld 0,48%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.326 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Kerk-Avezaath. Door deze vergelijking maak je een beter geïnformeerde keuze en ga je goed voorbereid jouw verkooptraject in.

Kosten van makelaars in Kerk-Avezaath

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 6.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Kerk-Avezaath

Als je van plan bent je huis in Kerk-Avezaath te verkopen, houd er dan rekening mee dat je te maken krijgt met zogenoemde opstartkosten. Dit zijn kosten die makelaars in rekening brengen nog voordat je woning daadwerkelijk in verkoop gaat. Deze kosten zijn onder andere bedoeld voor het inschatten van de waarde van je huis, het maken van foto's voor de presentatie of het opstellen van de advertentietekst voor je woning.

Opstartkosten variëren per makelaar maar gemiddeld genomen liggen de opstartkosten in Kerk-Avezaath rond de € 515. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden in je begroting. Je kunt dat overleggen met jouw makelaar. Zij kunnen meer inzicht geven in de kosten en waar je precies voor betaalt. Het helpt je om een realistisch beeld te hebben van de kosten die komen kijken bij het verkopen van je woning.

Intrekkingskosten van makelaars in Kerk-Avezaath

Wanneer je besluit om de verkoop van je woning in Kerk-Avezaath via een makelaar te laten verlopen, kom je wellicht ook de term 'intrekkingskosten' tegen. Het is belangrijk dat je bewust bent van deze mogelijkheid. Het betekent dat als de verkoop voortijdig wordt gestopt, er kosten aan verbonden kunnen zijn. Intrekkingskosten kunnen gevraagd worden wanneer je besluit om de opdracht aan de makelaar te beëindigen voordat de woning is verkocht.

Bijvoorbeeld, stel dat je van plan was om te verhuizen, maar door onverwachte omstandigheden blijf je toch in je huidige woning wonen. Of stel dat je een betere aanbieding krijgt van een andere makelaar en je wilt het proces stopzetten met de huidige makelaar. In zulke situaties kan jouw makelaar intrekkingskosten in rekening brengen. Het is dus altijd raadzaam om hierover helderheid te krijgen voordat je een contract tekent met een makelaar in Kerk-Avezaath.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Kerk-Avezaath met een vast tarief

Ook in Kerk-Avezaath zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dit betekent simpelweg dat je vooraf weet wat de kosten voor de makelaar zullen zijn, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van het huis. Dit biedt zekerheid en duidelijkheid, eigenlijk weet je al waar je aan toe bent nog voordat de verkoop echt begonnen is. Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars in Kerk-Avezaath hanteren is € 3.250 (update: april 2024).

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel hebben. Stel, je verkoopt je huis voor 300.000 euro en de makelaar vraagt een vast tarief van 3.500 euro. De makelaar ontvangt dit bedrag, ongeacht hoeveel werk erin zit of hoe hoog de verkoopprijs is. Als je je huis voor meer dan 300.000 euro kunt verkopen, bijvoorbeeld voor 325.000 euro, dan blijft de vergoeding voor de makelaar gelijk. Het extra werk en de hogere verkoopprijs worden niet extra beloond. Je zou er dus meer aan hebben als de makelaar een percentage krijgt van de hogere verkoopprijs, oftewel werkt op basis van courtage.

Tip: In Kerk-Avezaath kiezen de meeste verkopers voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Dit komt doordat zij het behalen van een hogere verkoopprijs belangrijker vinden dan het hebben van een vast, vooraf bekend bedrag als vergoeding voor de makelaar. Deze keuze neigt meer naar het streven naar het maximale resultaat, in plaats van de vooraf bekende kosten.

4 feitjes over makelaars in Kerk-Avezaath

 • Volgens meerdere vergelijkingen tussen makelaars, geven de meeste huizenverkopers in Kerk-Avezaath de grootste kans aan makelaars met bewezen ervaring in hun dorp. Ze geloven dat deze lokale expertise hun verkoopkansen verhoogt.
 • In Kerk-Avezaath is de gerealiseerde verkoopprijs van woningen die zonder tussenkomst van een makelaar verkocht worden, doorgaans lager. De afwijking kan oplopen tot een schrikbarend bedrag van €19.000 minder bij een verkoop zonder makelaar.
 • Gelukkig zijn de meeste makelaars in Kerk-Avezaath professioneel en aangesloten bij een branchevereniging. Maar liefst 92% van de makelaars is lid van erkende verenigingen zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO, wat aantoont dat zij kwaliteit en betrouwbaarheid erg serieus nemen.
 • Voorafgaand aan het definitief maken van hun keuze voor een makelaar, doen woningverkopers in Kerk-Avezaath grondig onderzoek. Gemiddeld raadplegen zij drie verschillende makelaars voor verkoopadvies voordat zij een beslissing nemen.

Wat levert de beste makelaar in Kerk-Avezaath op?

Bij het kiezen van een makelaar in Kerk-Avezaath is het niet de prijs die het belangrijkst is, maar het resultaat. Een goede makelaar brengt namelijk vaak meer winst op bij de verkoop van je huis dan wat je met een minder dure makelaar aan kosten bespaart.

Hier is hoe je de beste makelaars in Kerk-Avezaath herkent:

 • Volgens onze onafhankelijke gegevens, slagen de beste makelaars in Kerk-Avezaath erin om huizen te verkopen voor een bedrag dat gemiddeld boven de geschatte verkoopprijs ligt. Concreet, dat bedrag is gemiddeld € 23.306 hoger dan verwacht.

 • Uit onze omvangrijke database blijkt ook dat de beste makelaars in Kerk-Avezaath huizen gemiddeld 15 dagen sneller kunnen verkopen dan hun concurrenten. Dit betekent dat je eerder en efficiënter je vastgoeddoelen kan bereiken.

De beste makelaar in Kerk-Avezaath vinden

Op zoek naar de beste of snelste makelaar in Kerk-Avezaath? Weet dan dat deze niet per se de duurste hoeft te zijn. Het draait vooral om kwaliteit, en een goede match met jouw huis en situatie. De ideale makelaar vinden, hoeft geen uitdaging te zijn.

Via ons handige vergelijkingsformulier kun je eenvoudig de diverse makelaars in Kerk-Avezaath vergelijken. Op basis van je adres, situatie en specifieke voorkeuren matchen we je met de meest geschikte makelaars. Zo vind je de makelaar die echt bij jou past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Kerk-Avezaath?

Wanneer je van plan bent je huis in Kerk-Avezaath te verkopen, is het belangrijk een betrouwbare en ervaren makelaar te kiezen. Hieronder staan vijf punten waar je op moet letten:

Ervaring in de regio

Een makelaar met ervaring in Kerk-Avezaath en omliggende regio is van groot belang. Deze heeft kennis van de lokale woningmarkt, recente verkoopprijzen en kan jouw huis effectief in de markt zetten.

Betrokkenheid

Je wil een makelaar die betrokken is bij de verkoop van je huis. Kies een makelaar die je vragen beantwoordt, beschikbaar is wanneer je hem nodig hebt en je woning actief promoot.

Persoonlijke aanpak

Zorg ervoor dat je een makelaar kiest die jouw persoonlijke wensen en doelen begrijpt. Een persoonlijke aanpak vergroot de kans op een succesvolle verkoop van je huis in Kerk-Avezaath.

Eerlijke tarieven

Een goede makelaar is transparant over hun tarieven. Vergelijk de tarieven van verschillende makelaars en wees alert op verborgen kosten. Denk hierbij aan advertentiekosten of kosten voor een professionele fotograaf.

Verkoopadvies aanvragen

Tot slot is het verstandig om bij verschillende makelaars een gratis verkoopadvies aan te vragen. Zo kun je makelaars vergelijken op hun aanpak en advies, wat je helpt bij het maken van een goede keuze.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je je huis in Kerk-Avezaath wilt verkopen, kan een NVM-makelaar een belangrijke rol spelen. Deze makelaars hebben toegang tot een breed netwerk en bieden betrouwbare verkoopservices gesteund door jarenlange ervaring op de woningmarkt.

Maar ook de VBO en VastgoedPRO makelaars kunnen interessante keuzes zijn. Ze zijn goed op de hoogte van alle regels en wetten omtrent de verkoop van vastgoed. Ze zullen je tevens adviseren over de juiste verkoopprijs en helpen met de onderhandelingen

.

Wat doet een makelaar in Kerk-Avezaath?

Een makelaar in Kerk-Avezaath ondersteunt je op diverse vlakken bij de verkoop van je huis. Zo adviseert en begeleidt de makelaar je gedurende het hele proces - van de voorbereidingen tot aan de uiteindelijke verkoop.

Voordat je woning in de verkoop gaat, zorgt de makelaar voor een nauwkeurige waardebepaling. Op basis hiervan wordt er een realistische verkoopprijs vastgesteld. Daarnaast zet de makelaar zijn of haar kennis en netwerk in voor de marketing van je woning.

 • Ontzorging: De makelaar neemt je veel werk uit handen.
 • Kennismarkt: De makelaar weet wat er speelt op de lokale woningmarkt.
 • Beter onderhandelen: Door ervaring met onderhandelingen kan de makelaar een gunstigere verkoopprijs krijgen.
 • Snellere verkoop: Met een uitgebreid netwerk en marketingstrategieën kan de makelaar je huis sneller verkopen.
 • Rechtsgeldigheid: De makelaar helpt bij het opstellen van juridisch correcte documenten.

Waarom een makelaar in Kerk-Avezaath inschakelen?

De verkoop van je huis in Kerk-Avezaath kan spannend zijn, maar met de juiste ondersteuning kan dit proces soepeler verlopen. Een goede makelaar kan hierbij enorm helpen. De beste makelaar voor jou is degene die het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, en ervaring heeft met jouw woningtype en huidige locatie. Hieronder bespreken we enkele cruciale stappen voor een succesvolle verkoop en hoe een goede makelaar je kan helpen.

Het prijzen van je huis

Je wilt uiteraard de beste prijs voor je huis krijgen. Een makelaar kan een accurate taxatie van je huis maken om tot deze prijs te komen. Ze hebben verstand van de lokale marktcondities in Kerk-Avezaath en weten precies wat vergelijkbare woningen in de omgeving hebben opgebracht.

Promotie van je woning

Een sterke online en offline promotie van je huis kan essentieel zijn om een snel en succesvol verkoopproces te waarborgen. De makelaar kan professionele foto’s maken en een aantrekkelijke beschrijving maken om de juiste doelgroep te bereiken.

Het organiseren van bezichtigingen

Open huis of privébezichtigingen vormen een essentiële stap om potentiële kopers te overtuigen. Je makelaar kan deze effectief coördineren en zorgen voor een goede eerste indruk bij mogelijke kopers. Ze kunnen tevens alle vragen beantwoorden die deze kijkers kunnen hebben.

het afronden van de verkoop

Deze laatste stap omvat het onderhandelen over de verkoopprijs en het opstellen van het koopcontract. Een goede makelaar kan jou hierin optimaal bijstaan en zorgen dat alle wettelijke procedures correct worden gevolgd.

Makelaars in Kerk-Avezaath vergelijken

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Het kiezen van de juiste makelaar in Kerk-Avezaath kan het verschil maken. Door makelaars te vergelijken via Huis Verkopen, ontvang je de best mogelijke ondersteuning in het verkoopproces.

 • Ontdek betere makelaarstarieven
 • Krijg een helder beeld van mogelijke verkoopprijzen
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Ontvang gratis, waardevol verkoopadvies

Op basis van jouw wensen en situatie wordt je gekoppeld aan de beste makelaars in Kerk-Avezaath. Door te vergelijken, vind je de makelaar die aansluit bij jouw situatie, de hoogste verkoopopbrengst kan realiseren en het snelst jouw huis kan verkopen. Een bewuste keuze voor een makelaar leidt tot een beter verkoopresultaat.

Vergelijk makelaars in Kerk-Avezaath Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Kerk-Avezaath

De gemiddelde makelaarskosten voor het verkopen van een woning in Kerk-Avezaath zijn € 6.243. Het is verstandig om verschillende makelaars te vergelijken, hierdoor kun je besparen op de kosten. Je kunt bij ons makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars.

Een woning in Kerk-Avezaath wordt gemiddeld verkocht in 83 dagen. Dit kan variëren per type woning en de vraag in de markt. Check vooral onze tips om je woning snel te verkopen!

Het vinden van een goede makelaar begint met vergelijken. Kijk naar courtage, service en ervaring. Je kunt bij ons terecht om makelaars te vergelijken en de beste makelaar te vinden voor jouw verkoop.

Bij het kiezen van een makelaar kijk je natuurlijk naar hun kosten, maar ook naar hun ervaring, verkoopsnelheid en klantbeoordelingen. Je kunt op onze website een goede makelaar vinden.

De gemiddelde verkoopprijs voor een woning in Kerk-Avezaath is € 552.500. Deze prijs kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte en staat van de woning. Je kunt een waardebepaling aanvragen om de waarde van je huis te bepalen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen