Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Ik wil een energielabel aanvragen voor:

Vul je adres in om te beginnen met jouw aanvraag voor een energielabel. We controleren altijd eerst of er mogelijk al een energielabel is. Zo niet, dan zie je direct welke energieadviseurs beschikbaar zijn.

Hoe werkt het?

Op basis van je adresgegevens zoeken we in de openbare registers op of jij momenteel een geldig, definitief energielabel hebt. Een geldig, definitief energielabel is verplicht op het moment dat jij je woning te koop zet.

Als een energielabel ontbreekt, dan tonen wij welke energieadviseurs in jouw regio momenteel beschikbaar zijn, wat de kosten per energieadviseur zijn en op welke termijn het energielabel geleverd kan worden.

Uitzonderingen

Een energielabel is niet verplicht als jouw woning officieel staat aangemerkt als rijksmonument of als het een recreatiewoning is die kleiner is dan 50 m2. In alle andere gevallen is een energielabel verplicht bij verkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen