Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Algemene voorwaarden

Huis Verkopen BV is gevestigd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 89119223. De onderneming is gevestigd op de Bennekomseweg 43, 6717LL te Ede.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op gebruikers van de website www.huisverkopen.nl. Deelnemende bedrijven en samenwerkingspartners vallen onder de algemene voorwaarden voor bedrijven die bij registratie worden verstrekt.

  1. Het gebruiken van de website alsmede het aanvragen van offertes, vergelijkingen en diensten is geheel kosteloos. HuisVerkopen.nl zal de gebruiker op geen enkele wijze kosten in rekening brengen voor verwerking van een offerte-aanvraag, een vergelijkingsaanvraag of het aanvragen van een specifieke dienst.
  2. De offertes, aanbiedingen of voorstellen die de gebruiker van aangesloten samenwerkingspartners en/of deelnemende bedrijven ontvangt zijn volledige vrij van verplichtingen. De gebruiker is vrij om te besluiten om niet op de aangeboden offertes, aanbiedingen of voorstellen in te gaan.
  3. HuisVerkopen.nl mag alle aangeleverde informatie in een aanvraag enkel aan maximaal het aantal bedrijven en/of samenwerkingspartners beschikbaar stellen als door de gebruiker is geselecteerd in het betreffende formulier. De bedrijven aan wie de aanvraag verstrekt worden zijn bedrijven die daadwerkelijk de dienst kunnen leveren die in de aanvraag/omschrijving beschreven staat.
  4. Alle aangeleverde informatie in aanvragen wordt, na verzending van de informatie naar de geselecteerde deelnemende bedrijven en/of samenwerkingspartners, bewaard door HuisVerkopen.nl ter verbetering van de kwaliteit van de website. Zie ook ons privacybeleid voor verdere toelichting.
  5. HuisVerkopen.nl heeft het volledige recht om aanvragen of verzoeken niet door te sturen naar geselecteerde partners bij: A. vermoedens van misbruik van de aangeboden diensten, B. matige inhoudelijke kwaliteit van de aanvraag. Aan deelname kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend.
  6. HuisVerkopen.nl mag contact opnemen met de gebruiker om de gegevens van de aanvraag te controleren op echtheid, ter voorkoming van misbruik van de diensten van HuisVerkopen.nl en ter bewaking van de kwaliteit van de doorgestuurde offerte-aanvragen en vergelijkingsaanvragen.
  7. HuisVerkopen.nl kan door de gebruiker niet direct of indirect aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade veroorzaakt door een bedrijf waarmee een gebruiker in contact is gekomen naar aanleiding van de diensten van HuisVerkopen.nl. HuisVerkopen.nl brengt partijen enkel met elkaar in contact, zonder verder zicht op of verdere inmenging in het contact dat volgt uit de diensten van HuisVerkopen.nl.
  8. HuisVerkopen.nl streeft er naar iedere aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.
  9. HuisVerkopen.nl heeft het recht om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen