Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Aerdenhout

Zoek je een goede verkoopmakelaar in Aerdenhout? Op deze pagina vind je diverse opties om je daarbij te helpen, geheel gratis en vrijblijvend. Kies een makelaar die past bij jouw wensen en verbeter zo de kans op een succesvolle woningverkoop.

Over makelaars in Aerdenhout

Verkoopmakelaars zijn net als vingerafdrukken: geen twee zijn hetzelfde. Ze onderscheiden zich op talloze manieren die invloed kunnen hebben op jouw ervaring en de verkoopresultaten. Sommige bieden bijvoorbeeld een breed scala aan diensten, terwijl anderen zich kunnen specialiseren in een bepaald type eigendom of een specifieke markt. De kosten die zij rekenen, evenals hun beschikbaarheid en hun benadering van communicatie, zijn enkele andere factoren die variëren.

Houd in gedachten dat de hoeveelheid informatie over makelaars in Aerdenhout die we beheren enorm is. We analyseren en registreren elke beweging, elk verkoopresultaat en elke klantenbeoordeling. Deze schat aan informatie helpt ons om precies te bepalen welke makelaars in Aerdenhout voorop lopen in de markt en het meest geschikt kunnen zijn voor jouw specifieke behoeften. Zo helpen we je de beste keuze te maken, zonder giswerk of twijfel.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 20.044
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 55.121
Besparing (gem.)
€ 3.371

Actueel

 • Wil je jouw huis in Aerdenhout verkopen? Weet dan dat de gemiddelde courtage die makelaars in Aerdenhout hanteren op dit moment 1,10% is. Houd hier rekening mee bij je keuze.
 • De huidige huizenprijzen in Aerdenhout kunnen interessant zijn om te weten. De gemiddelde verkoopprijs ligt nu op € 1.822.142 en de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter is € 7.045. Meer details kan je vinden op de pagina met woningprijzen.
 • Een ander selectiecriterium bij de keuze voor een makelaar in Aerdenhout zijn de tarieven. De kosten die je gemiddeld kunt verwachten bij een makelaar in Aerdenhout zijn € 20.044. Het loont dus zeker om makelaarstarieven te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Aerdenhout

Als verkoper van een woning in Aerdenhout, sta je voor een keuze uit een reeks competente makelaars. Wij presenteren je een gedetailleerd overzicht van verschillende verkoopmakelaars actief in Aerdenhout, waarbij elke makelaar uitgebreid belicht wordt. Door het vergelijken van deze makelaars krijg je inzicht in de verscheidenheid, zoals variaties in werkwijze, aanpak, diensten, en kosten.

Logo Aerdenhout & Omstreken Makelaars

Aerdenhout & Omstreken Makelaars

Aerdenhout & Omstreken Makelaars richt zich sinds 1956 met een persoonlijke aanpak op de belangen van kopers en verkopers. Deze NVM makelaar, met een specialistisch team van drie, biedt totaalservice bij de aan- en verkoop van je onroerende zaak. Daarnaast levert het kantoor oplossingen voor complexe onroerend goed vraagstukken en is het bedreven in de internationale markt. Je kunt bij hen terecht in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans en ze zijn gespecialiseerd in diverse vastgoedsegmenten.
Logo Strumphler Makelaars | Baerz & Co

Strumphler Makelaars | Baerz & Co

Strumphler Makelaars | Baerz & Co is een makelaar van kaliber met een halve eeuw ervaring in Kennemerland. Gestart door twee onafhankelijke vrouwen en nog steeds voortgezet in de zelfde lijn. Het bureau heeft een krachtig netwerk en kent veel huizen van binnen en van buiten. Hun diensten zijn zakelijk, betrouwbaar en persoonlijk, altijd met een elegante touch. Je kunt rekenen op hun gespecialiseerde woningstyling en hun aansluiting bij de NVM onderstreept hun professionaliteit.

PFRE

PFRE is een kundig en doortastend makelaarskantoor, gevestigd aan de Zandvoorterweg in Aerdenhout. Ze beschrijven zichzelf als een vertrouwde en gerichte partner in de makelaardij. Hoewel ze geen lid zijn van een branchevereniging, leggen ze de focus op het leveren van hoogwaardige diensten. Bij PFRE vind je een betrouwbare partner voor al je vastgoedbehoeften.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Aerdenhout dan je nu te zien krijgt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Aerdenhout mee in onze vergelijking. Dat betekent dus dat de voor jou meest geschikte makelaar misschien niet in de bovenstaande lijst staat. Vind jouw ideale match door actief te vergelijken!

Vergelijk makelaars in Aerdenhout Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Aerdenhout?

Een makelaar in Aerdenhout rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 1.822.142 in Aerdenhout komt dit neer op € 20.044 aan makelaarskosten (update april 2024).

De meeste makelaars rekenen een courtage, een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Er zijn echter ook makelaars die werken met een vaste prijs, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Deze twee methoden hebben beide voor- en nadelen, afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Let op: de courtages van makelaars in Aerdenhout verschillen gemiddeld 0,37%. Hierdoor kun je gemiddeld € 3.371 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Aerdenhout. Het vergelijken van makelaarskosten is dan ook een waardevolle stap in het traject van het verkopen van jouw huis.

Kosten van makelaars in Aerdenhout

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 6.200
€ 20.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Aerdenhout

In de wereld van de huizenverkoop is het gebruikelijk dat makelaars in Aerdenhout opstartkosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die worden gemaakt voordat jouw woning daadwerkelijk in de verkoop gaat. Hierin zijn zaken opgenomen als het maken van foto's en plattegronden, het schrijven van verkoopteksten en het plaatsen van jouw woning op verschillende woningverkoopwebsites. Dit zijn belangrijke voorbereidende stappen om de verkoop van je huis soepel te laten verlopen.

Je vraagt je nu misschien af wat deze opstartkosten precies zijn. Het exacte bedrag van de opstartkosten is variabel en hangt af van diverse factoren. Soms is het een vast bedrag, maar het kan ook een percentage van de verkoopprijs zijn. Voor een exact overzicht van de kosten kan je de tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Aerdenhout. Zo krijg je een duidelijk beeld van de te verwachten kosten, waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Aerdenhout

Bij de verkoop van je woning in Aerdenhout kunnen makelaarskosten een belangrijke rol spelen. Er is een bepaald type kosten waar je misschien niet meteen aan denkt: intrekkingskosten. Deze kosten kunnen in rekening worden gebracht als je besluit de woning voortijdig uit de verkoop te halen. Onder voortijdig verstaan we het punt waarop de woning nog niet is verkocht, maar je toch besluit de verkoop stop te zetten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je besluit dat je toch liever in je huidige huis blijft wonen of als er een andere onverwachte ontwikkeling plaatsvindt.

De intrekkingskosten zijn over het algemeen een percentage van de overeengekomen courtage, of een vooraf bepaald vast bedrag. Het is belangrijk om vooraf duidelijkheid te hebben over deze kosten, omdat ze in sommige gevallen hoog kunnen uitvallen. De gemiddelde intrekkingskosten van makelaars in Aerdenhout liggen rond de € 500. Dit betekent dat als je je woning voortijdig uit de verkoop haalt, je mogelijk dat bedrag moet betalen aan de makelaar voor de al verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Aerdenhout met een vast tarief

Wist je dat er makelaars in Aerdenhout zijn die werken op basis van een vast tarief? Het grote voordeel van dit systeem is dat je van tevoren al precies weet welke kosten je kunt verwachten. In de huidige markt rekenen ze een gemiddeld tarief van € 3.250 (update: april 2024)

Aan de andere kant kan een vast tarief ook een nadeel zijn. Stel je voor dat je met succes jouw woning verkoopt voor een prijs van €800.000. Met een courtage van 1,5% zou je €12.000 aan je makelaar betalen. Als je makelaar echter een vast tarief van bijvoorbeeld €15.000 rekent, betaal je meer dan bij een courtage.

Tip: De meeste woningverkopers in Aerdenhout kiezen voor een makelaar die op basis van courtage werkt. Waarom? Omdat ze het belangrijkste vinden om een hoge verkoopprijs voor hun woning te krijgen en ze geloven dat de courtage-makelaar hen dit kan bieden.

4 feitjes over makelaars in Aerdenhout

 • Het inzetten van een makelaar kan bij de verkoop van je huis in Aerdenhout een verkoopprijs verhoging tot wel 14% opleveren, vergeleken met het zelfstandig verkopen van je huis.
 • Er kan een significant verschil zitten in de taxaties van huizen door verkoopmakelaars in Aerdenhout. De waardeschatting kan soms wel tot €35.000 euro uiteenlopen.
 • De gemiddelde courtage van een makelaar in Aerdenhout bedraagt wel 1,10% van de verkoopprijs van het huis.
 • Alvorens een keuze te maken voor een makelaar, nodigen de meeste huiseigenaren in Aerdenhout gemiddeld 3 makelaars uit om thuis een waardebepaling te doen.

Wat levert de beste makelaar in Aerdenhout op?

De waarde van een makelaar in Aerdenhout zit niet enkel in wat je betaalt, maar vooral in wat je er voor terugkrijgt. Kies je voor een kwalitatieve makelaar, dan verdien je dit meestal terug in een hogere verkoopopbrengst, in plaats van besparen op de kosten van een goedkopere makelaar.

Hoe je de beste makelaars in Aerdenhout herkent:

 • Uit onze data blijkt dat de bovengemiddeld presterende makelaars in Aerdenhout huizen verkopen voor een prijs die gemiddeld boven de verwachte verkoopprijs ligt. Wat dit in euros betekent? Je verdient bij de verkoop van je huis gemiddeld € 36.278 meer dan verwacht.
 • Daarnaast komt uit onze statistieken naar voren dat de beste makelaars in Aerdenhout in staat zijn om woningen gemiddeld 16 dagen sneller te verkopen dan hun collega's. Sneller verkopen betekent minder stress, eerder je opbrengst en sneller door naar de volgende stap.

De beste makelaar in Aerdenhout vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Aerdenhout? Wij houden alle verkoopstatistieken van alle makelaars in Aerdenhout en omgeving bij. Daardoor kunnen we precies zien welke makelaar in Aerdenhout uitblinkt in hun prestaties. Ontdek de toppresteerders en maak een geïnformeerde keuze.

Een makelaar moet echter niet alleen goed zijn, maar ook goed bij jouw situatie en voorkeuren passen. Daarom is het slim om verschillende makelaars eerst te vergelijken via ons handige vergelijkingsformulier. Vind zo de makelaar die echt bij je aansluit.

Waar moet je op letten bij makelaars in Aerdenhout?

Bij de verkoop van je huis in Aerdenhout, is het essentieel om een geschikte makelaar te kiezen. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten:

Vergelijk tarieven van makelaars

De kosten voor een makelaar kunnen flink variëren. Door tarieven te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 3.371 op makelaarskosten.

Kijk naar ervaring en expertise

Kies voor een makelaar met kennis van de lokale huizenmarkt in Aerdenhout. Zijn ervaring en expertise kan je onderhandelingspositie versterken.

Controleer de verkoopstrategie

Goede makelaars leggen hun verkoopstrategie duidelijk uit. Ze moeten in staat zijn om je te adviseren over de juiste prijsstelling en marketingtechnieken voor jouw huis.

Bekijk de communicatiestijl

Je moet comfortabel zijn met de communicatiestijl van je makelaar. Je bouwt een relatie met ze op, dus het is belangrijk dat je goed met ze kunt praten.

Lees beoordelingen en referenties

Verken de recensies en referenties van eerdere klanten om te zien wat hun ervaringen zijn met de makelaar. Dit kan je helpen een beeld te vormen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Wanneer je jouw huis in Aerdenhout wilt verkopen, kan een NVM-makelaar veel voor je betekenen. Deze makelaars hebben namelijk een brede kennis van de lokale woningmarkt en kunnen de verkoopprijs realistisch inschatten. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van juridische zaken rondom het verkoopproces.

Niet alleen NVM-makelaars zijn actief in Aerdenhout, maar ook makelaars van VBO en VastgoedPRO. Deze makelaars zijn eveneens bekend met de Aerdenhoutse woningmarkt, waardoor ze jou optimaal kunnen adviseren en begeleiden bij de verkoop van je huis. Ongeacht je keuze, een lokale makelaar kan het verschil maken in het succes van je verkoop.

Wat doet een makelaar in Aerdenhout?

Een makelaar in Aerdenhout ondersteunt je tijdens het hele verkoopproces van jouw woning. Deze begeleiding gaat van startbekijk tot aan de uiteindelijke verkoop.

Het is de taak van de makelaar om ervoor te zorgen dat de verkoop van jouw huis in Aerdenhout soepel verloopt. Dit doen ze door potentiële valkuilen te identificeren en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke prijs krijgt voor jouw woning.

 • Marktanalyse voor het vaststellen van de verkoopprijs
 • Opstellen en uitvoeren van een verkoopstrategie
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen over voorwaarden en prijs
 • Begeleiding bij de juridische afwikkeling

Waarom een makelaar in Aerdenhout inschakelen?

De vraag naar woningen in Aerdenhout is momenteel erg hoog, waardoor het belangrijk is om van deze kans te profiteren en een goede verkoopprijs voor je huis te krijgen. Een ervaren makelaar kan in deze prijsvechteromgeving het verschil maken. Hij beschikt over uitgebreide kennis van de Aerdenhoutse huizenmarkt, en weet exact aan welke knoppen te draaien om jouw woning aantrekkelijk te presenteren. Kijk voordat je kiest voor een makelaar altijd goed rond, bijvoorbeeld door op deze site de verkoopmakelaars te vergelijken.

Marktkennis in Aerdenhout

Een Aerdenhoutse makelaar is als geen ander bekend met de lokale huizenmarkt. Hij kent de vereiste verkoopprijzen, de trends en de behoeften van potentiële kopers. Hierdoor weet hij exact voor welk bedrag je jouw woning kunt verkopen en voorkomt hij dat je verkoopt onder de marktprijs.

Presentatie van de woning

Bij de verkoop van een woning draait alles om de presentatie. Een professioneel opgemaakte advertentie met hoogwaardige foto's en een overtuigende beschrijving zorgt voor meer belangstelling, waardoor de kans op een hogere verkoopprijs aanzienlijk stijgt.

Onderhandelen over de prijs

Bij het verkopen van een woning komt veel kijk op zaken kijken, met name bij het onderhandelen over de prijs. Ervaring in onderhandelen is hierbij van grote waarde, en kan je makelaar je helpen om de hoogst mogelijke verkoopprijs te bereiken.

Snelheid

Als laatste: een goede makelaar in Aerdenhout zorgt voor een vlotte, efficiënte verkoop. Zo hoef je niet langer dan nodig op je geld te wachten. Het is zeker de moeite waard de tijd te nemen om de juiste makelaar te vinden. Succes!

Makelaars in Aerdenhout vergelijken

Zoeken naar de juiste makelaar kan een lastig proces zijn. Het geheim voor succes is het vergelijken van makelaars op basis van je unieke woning, situatie en voorkeuren. Gelukkig heeft Huis Verkopen dit veel makkelijker gemaakt.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Beeld van mogelijke verkoopprijzen
 • Personaliseerbare verkoopstrategieën
 • Ervaren makelaars met onafhankelijk advies

Met Huis Verkopen kun je effectief de makelaars in jouw regio vergelijken. Door rekening te houden met jouw specifieke situatie word je in staat gesteld de beste keuze te maken. Vele anderen hebben al met succes gebruik gemaakt van Huis Verkopen voor het vergelijken van makelaars. Het is tijd om mee te doen met de slimme verkopers.

Vergelijk makelaars in Aerdenhout Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Aerdenhout

Gemiddeld zijn de makelaarskosten in Aerdenhout € 20.044. Deze kunnen variëren tussen makelaars. Via deze link kun je makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars.

Voor het vinden van een goede makelaar, kan je lokale makelaars vergelijken op hun diensten en tarieven. Via deze link krijg je een overzicht van relevante makelaars in Aerdenhout.

De verkoopsnelheid hangt af van je makelaar, de vraagprijs en de aantrekkelijkheid van je huis. In Aerdenhout is de gemiddelde verkoopsnelheid 58 dagen.

In Aerdenhout varieren de makelaarstarieven. Gemiddeld betaal je € 3.250 voor de makelaar. Het is verstandig de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken.

Door makelaars in Aerdenhout te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 3.371 op de kosten. Vergelijk hier de makelaars in jouw buurt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen