Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Bunde

Ben je op zoek naar de beste makelaar voor de verkoop van je woning in Bunde? Zoek een makelaar met uitgebreide lokale kennis, bewezen verkoopresultaten en goede communicatie. Deze factoren vergroten je kans op een succesvolle en soepele verkoop.

Over makelaars in Bunde

In Bunde is er geen tekort aan makelaars. Waar je ook kijkt, je vindt makelaarskantoren in alle soorten en maten. Dit kan het lastig maken om een uiteindelijke keuze te maken. Cruciaal wordt het daarom om de verschillen tussen deze makelaars in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan variaties in hun tarifering of de specifieke diensten waarin ze gespecialiseerd zijn.

We weten hoe nauwgezet het vergelijken van makelaars kan zijn. Daarom bieden we verschillende middelen aan om deze taak efficiënter en eenvoudiger te maken voor jou. Onze tools en informatie helpen je om de beste keuze te maken bij het selecteren van een makelaar in Bunde. Op deze pagina vind je alle details over de makelaars in deze regio. Wij zorgen ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.106
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.042
Besparing (gem.)
€ 1.416

Actueel

 • Overweeg je om te gaan verkopen in Bunde? Dan is het goed om te weten dat de gemiddelde courtage in Bunde op dit moment rond de 1,10% ligt. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt om je zo goed mogelijk te informeren.
 • Bij het verkopen van je huis is het ook interessant om naar de huidige huizenprijzen te kijken. Op het moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Bunde rond de € 2.741, zoals je kunt zien op onze pagina met woningprijzen. Hou deze gegevens in de gaten om een beter beeld van de markt te krijgen.

Uitgelichte makelaars in Bunde

Als je van plan bent jouw woning te verkopen, heb je in Bunde de keuze uit verschillende makelaars. Op onze website presenteren we je een overzicht van meerdere verkoopmakelaars actief in Bunde. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken, omdat zo'n vergelijking je kan helpen de makelaar te kiezen die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget.

Laura Makelaardij & Advies

Laura Makelaardij & Advies is een betrouwbaar en vooruitstrevend familiebedrijf dat zich sinds 1997 heeft gespecialiseerd in de aan- en verkoop, taxatie en keuring van woningen, met name voor medioren en senioren. Ze laten zich kenmerken door het nemen van de tijd, heldere communicatie, het volgen van nieuwe ontwikkelingen en het bieden van onafhankelijk advies, ook buiten kantoortijden. Zoek je bijstand bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning, dan is dit makelaarskantoor een solide keuze.

Piet Stohr Makelaardij

Piet Stohr Makelaardij is een actieve en deskundige makelaar die jouw vastgoedbelangen optimaal behartigt. Met 17 recent verkochte woningen en 8 in de verkoop, tonen ze hun vermogen om resultaten te bereiken. Ze bieden ondersteuning aan bij zowel de aankoop als de verhuur van panden. Ondanks dat ze geen lid zijn van een branchevereniging, bewijst hun praktijkervaring hun vakmanschap. Kies voor Piet Stohr Makelaardij voor een doeltreffende en betrouwbare vastgoedervaring.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Bunde die mogelijk nog beter bij jouw situatie passen. Om de makelaar te vinden die het meest geschikt is voor jouw woning en voorkeuren, raden we je aan alle makelaars in Bunde te vergelijken. Deze makelaar staat mogelijk niet in het overzicht dat je net hebt gezien.

Vergelijk makelaars in Bunde Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Bunde?

Een verkoopmakelaar in Bunde rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 464.207 in Bunde komt dit neer op € 5.106 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Wat opmerkelijk is, is dat de courtages vaak lager worden naarmate de verkoopsnelheid van woningen toeneemt. Dit is logisch, omdat snelle verkopen minder tijd en onderhandelingstalent van de makelaar vergen. Dit kan je makelaarskosten flink verlagen, want een snelle verkoop betekent dus ook een lagere courtage.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Bunde 0,61% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.416 door eerst tarieven op te vragen. Daarnaast is het altijd een slimme zet om verschillende makelaars te vergelijken. Dit kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op de verkoop van je woning.

Kosten van makelaars in Bunde

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 5.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Bunde

Als je jouw woning in Bunde wilt gaan verkopen, is het goed om te weten dat de meeste makelaars opstartkosten rekenen. Dit zijn kosten die ze maken om jouw woning in de markt te zetten voordat de verkoop daadwerkelijk begint. Denk hierbij aan kosten voor de fotograaf, de inzet van social media en advertentieruimte, en het opstellen van een verkoopplan.

De opstartkosten kunnen per makelaar verschillen en zijn afhankelijk van de diensten die je afneemt. Gemiddeld varieert dit tussen de € 400 en de € 700. Dit kan flink optellen op jouw rekening. Het is dus verstandig om dit mee te nemen in je overweging bij het kiezen van een makelaar voor de verkoop van je woning in Bunde.

Intrekkingskosten van makelaars in Bunde

Als je overweegt je huis te verkopen in Bunde, dan is het belangrijk dat je je volledig bewust bent van alle mogelijke kosten. Een vaak over het hoofd gezien aspect van deze reeks kosten zijn de intrekkingskosten. Heel wat makelaars rekenen deze kosten aan als je besluit je woning voortijdig van de markt te halen. Dit is iets dat je misschien niet direct verwacht, maar het komt vaker voor dan je denkt.

Intrekkingskosten zijn in feite boetes die door de makelaar aan je worden gevraagd voor het voortijdig beëindigen van de verkoopovereenkomst. Dit kan gebeuren in verschillende situaties. Je kunt bijvoorbeeld hebben besloten dat je toch niet wilt verhuizen of je kunt op eigen houtje een koper hebben gevonden. Maar, het kan ook zijn dat de makelaar niet het werk heeft verricht zoals jullie dat hadden afgesproken. Deze kosten zijn afhankelijk van het contract dat je met je makelaar hebt, dus lees deze goed door of raadpleeg je juridisch adviseur voordat je het contract ondertekent.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Bunde met een vast tarief

In Bunde zijn er ook makelaars die met een vast tarief werken. Dit betekent dat je van tevoren weet wat de kosten voor de diensten van de makelaar zijn. Een vast tarief omvat vaak diensten zoals het opnemen van de woning, het advies over de vraagprijs, het voeren van onderhandelingen en de administratieve afhandeling bij de notaris. Gemiddeld ligt het vaste tarief op € 3.250 (update: juli 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief kan ook risico's met zich meebrengen. Omdat de vergoeding van de makelaar niet afhankelijk is van de verkoopprijs, kan het zijn dat de makelaar minder gemotiveerd is om het onderste uit de kan te halen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de makelaar sneller geneigd is om akkoord te gaan met een lagere verkoopprijs, omdat dit voor hen geen direct verschil maakt in de inkomsten.

Tip: Het is zinvol om verschillende makelaars te vergelijken. Door de tarieven en diensten van verschillende makelaars naast elkaar te leggen, krijg je meer inzicht in wat de verschillen je kunnen kosten of opleveren als woningverkoper. Het helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen en de makelaar te kiezen die het beste bij jouw situatie en budget past.

4 feitjes over makelaars in Bunde

 • Het inschakelen van een makelaar in Bunde kan een significant verschil maken in de winst die je kunt behalen bij het verkopen van jouw huis. In feite kunnen huizen gemiddeld 8% winstgevender verkopen met een professionele makelaar dan wanneer je besluit om het zelf te doen.
 • Het is goed om te weten dat de schattingen die verkoopmakelaars in Bunde maken sterk variëren. Soms lopen de prijsschattingen voor dezelfde woning uiteen tot maar liefst €27.000. Een waardebepaling kan je inzicht geven in deze variatie.
 • De kosten die een makelaar in rekening brengt voor zijn diensten, oftewel de courtage, variëren eveneens. In Bunde is de gemiddelde courtage 1,10% van de verkoopprijs van een woning.
 • Het selecteren van de juiste makelaar is een belangrijk proces voor veel woningverkopers in Bunde. Gemiddeld nodigen ze drie makelaars uit voor een eerste gesprek, alvorens ze een definitieve keuze maken. Met behulp van dit vergelijkingsformulier kun je makelaars in Bunde uitnodigen.

Wat levert de beste makelaar in Bunde op?

Wanneer je overweegt om je huis in Bunde te verkopen, is het belangrijk om eerst te kijken naar wat een makelaar je daadwerkelijk oplevert, voordat je de kosten gaat afwegen. Dit, omdat het verschil in opbrengst bij verschillende makelaars groter kan zijn dan het verschil in kosten. Door eerst je focus te leggen op wat je kan opleveren, krijg je een accurater beeld van de totale uitkomst.

Dit is hoe je de beste makelaars in Bunde herkent:

 • Uit onze gegevens blijkt dat de meest effectieve makelaars in Bunde huizen gemiddeld voor een hoger bedrag weten te verkopen dan de overige makelaars. Hierbij houden we rekening met de prijsklasse waarin de woning valt. Het verschil met de gemiddelde verkoopprijs loopt op tot een bedrag van € 13.104.
 • In onze statistieken komen daarnaast enkele makelaars naar voren die hun woningen gemiddeld 16 dagen sneller weten te verkopen dan hun collega’s. Het is een feit dat deze makelaars doorgaans de huizen juist weten te waarderen, wat zorgt voor een snellere verkoop.

De beste makelaar in Bunde vinden

Bij ons heb je toegang tot alle verkoopstatistieken van alle makelaars in Bunde en omstreken. Dit maakt het voor ons mogelijk om accuraat te bepalen welke makelaar in Bunde bovengemiddeld presteert. Zo weten je zeker dat je de beste keuze maakt.

Maar een goede makelaar moet ook goed passen bij jouw situatie en voorkeuren. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van ons vergelijkingsformulier. Zo kun je makelaars niet alleen op basis van prestaties beoordelen, maar ook op basis van jouw persoonlijke behoeften.

Waar moet je op letten bij makelaars in Bunde?

De verkoop van je huis in Bunde is een belangrijk proces. Hier volgen vijf punten waarop je moet letten bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in Bunde

Een makelaar met lokale ervaring is een voordeel. Hij kent de woningmarkt in Bunde goed en kan je optimaal helpen.

Verkoopstrategie

Vraag jouw potentiële makelaar welke verkoopstrategie hij zal toepassen voor jouw huis. Het moet aansluiten bij jouw doelen en verwachtingen.

Kostenstructuur

Transparantie in kosten is belangrijk. Zorg dat je weet wat de kosten zijn voor de diensten die de makelaar biedt voor de verkoop van jouw huis.

Communicatiestijl

De communicatiestijl van de makelaar moet bij je passen. Je moet hem op elk moment kunnen benaderen en vertrouwen in zijn expertise hebben.

Overeenkomsten in orde

Zorg ervoor dat alles goed wordt vastgelegd. Een geschreven overeenkomst waarin de diensten en kosten duidelijk worden omschreven, is noodzakelijk.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De NVM, voluit Nederlandse Vereniging van Makelaars, is de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen in Nederland. Naast de NVM bestaan er ook andere brancheorganisaties zoals VBO Makelaar en VastgoedPRO. Lidmaatschap van een van deze organisaties geeft bepaalde zekerheden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van een makelaar.

Het inschakelen van een NVM-verkoopmakelaar in Bunde kan veel voordelen hebben. Niet alleen hebben ze vaak een breed netwerk en diepgaande kennis van de lokale woningmarkt, maar ook toegang tot het NVM-uitwisselingssysteem. Jouw woning wordt zo op de meest effectieve manier aangeboden aan potentiële kopers. Zo kan een NVM-makelaar bijdragen aan een soepel en succesvol verkoopproces.

Wat doet een makelaar in Bunde?

Een makelaar in Bunde fungeert als een gids en expert in jouw huizenverkoop. Deze professional houdt de lokale markt nauwlettend in de gaten om je huidige woning correct te taxeren en te prijzen. De makelaar zet vervolgens jouw woning in de kijker middels doordachte marketingstrategieën.

Daarnaast voert de makelaar alle onderhandelingen namens jou. Hij of zij staat voor je klaar tijdens de soms complexe juridische procedures en helpt bij het opstellen van het verkoopcontract. Zo garandeert de makelaar in Bunde een soepele verkoop en een optimale verkoopprijs.

 • Aansturen van een optimaal verkoopproces.
 • Zekerheid van een correcte woningtaxatie.
 • Voeren van professionele onderhandelingen.
 • Ontzorgen tijdens juridische procedures.
 • Benutten van doelgerichte marketingstrategieën.

Waarom een makelaar in Bunde inschakelen?

Een goede makelaar in Bunde kan enorm bijdragen aan een snellere verkoop van je woning en ervoor zorgen dat je de maximale verkoopprijs behaalt. De lokale kennis, ervaring en expertise van de makelaar zijn van onschatbare waarde bij het succesvol verkopen van je woning. Zij weten precies hoe ze potentiële kopers moeten aantrekken en de best mogelijke prijs voor je huis kunnen krijgen.

Marktkennis en ervaring

Door hun diepgaande kennis van de markt in Bunde, kunnen makelaars realistische prijzen instellen die aantrekkelijk zijn voor kopers, maar ook je eigendom niet onderwaarderen. Ze zijn ook op de hoogte van de trends in de woningmarkt en kunnen hierdoor de perfecte verkoopstrategieën implementeren.

Presentatie van de woning

Een ervaren makelaar weet precies hoe hij je huis moet presenteren om de interesse van potentiële kopers te wekken. Dit kan variëren van een professionele fotosessie tot advies over hoe je je woning kunt inrichten.

Onderhandelen over de prijs

Onderhandelen is een kernvaardigheid van goede makelaars. Ze weten hoe ze een deal moeten sluiten die zowel voor jou als voor de koper bevredigend is. Dit draagt bij aan een snellere verkoop en het behalen van de maximale verkoopprijs.

Efficiënt procesbeheer

Een goede makelaar zorgt ervoor dat het verkoopproces soepel en efficiënt verloopt. Vanaf de start tot de afhandeling van de verkoop, zal de makelaar alle details op zich nemen, zodat je je kunt richten op de verhuizing naar je nieuwe huis.

Makelaars in Bunde vergelijken

Door makelaars in Bunde te vergelijken krijg je inzicht in wie de grootste kans heeft om jouw huis voor de maximale prijs te verkopen. Je ziet in één oogopslag hoe de verschillende makelaars presteren, allemaal gericht op jouw specifieke wensen en situatie.

 • Krijg persoonlijke en gratis verkoopadviezen
 • Ontdek wie jouw woning het snelst kan verkopen
 • Vind de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Creëer een helder beeld van jouw verkoopmogelijkheden

Het vergelijken van makelaars via Huis Verkopen bespaart je tijd en geld. Je bent ook zeker van een volledig objectieve en onafhankelijke vergelijking. Het leidt je niet alleen naar makelaars met de beste tarieven, maar ook naar makelaars die aantoonbaar goede resultaten hebben behaald en aansluiten bij jouw situatie. Vergelijk en maak de best passende keuze voor jouw woonwensen!

Vergelijk makelaars in Bunde Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Bunde

De gemiddelde kosten van een makelaar in Bunde liggen rond de € 5.106. Deze prijs is echter niet vast en kan variëren. Het is altijd een goed idee om de tarieven op te vragen bij meerdere makelaars.

Je vergelijkt makelaars door hun tarieven, ervaring, en verkoopsnelheid in Bunde te vergelijken. Huis Verkopen biedt een eenvoudig platform voor het vergelijken van makelaars.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Bunde zijn € 515. Deze kosten zijn voor het opstarten van de verkoop, zoals het maken van foto's en het opstellen van een advertentietekst.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Bunde is 48 dagen. Dit is echter een gemiddelde en de daadwerkelijke verkoopsnelheid kan variëren.

De vraagprijs van je huis wordt meestal bepaald door een makelaar na een waardebepaling. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Bunde is momenteel € 464.207.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen