Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Druten

Zoek je een goede verkoopmakelaar in Druten om je huis te verkopen? Op deze pagina kun je op verschillende manieren makelaars vergelijken. Vraag tarieven of offertes aan, of vraag een waardebepaling van je woning aan om zo een passende makelaar te selecteren.

Over makelaars in Druten

In Druten en omringende regio's is het aanbod aan makelaars groot. Het is dan ook essentieel om te weten dat niet elke makelaar dezelfde diensten aanbiedt. Zo kan de ene makelaar zich onderscheiden aan de hand van een uitgebreide service, terwijl een andere sterker is in het hanteren van scherpe tarieven. Daarnaast speelt ook expertise in het behalen van een hoge verkoopprijs een belangrijke rol bij de keuze voor een makelaar.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we diverse instrumenten ontwikkeld om het vergelijken van makelaars in Druten makkelijker te maken. Zo kun je de makelaars niet alleen vergelijken op prijs en diensten, maar ook op hun inzet en ervaring in het realiseren van een hoge verkoopprijs. Bovenaan deze pagina vind je een uitgebreide verzameling van informatie over de verschillende makelaars in Druten.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.661
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.568
Besparing (gem.)
€ 1.724

Actueel

  • In Druten ligt de gemiddelde verkoopprijs momenteel op € 514.603 en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 3.630. Wil je meer informatie hierover, bekijk dan de woningmarktcijfers.
  • De gemiddelde courtage die makelaars in Druten op dit moment in rekening brengen, bedraagt 1,10%. Meer weten over de woningmarkt in Druten? Kijk dan eens op de pagina over Druten.
  • Het is raadzaam om de tarieven van makelaars in Druten goed te vergelijken. Dit kan je namelijk gemiddeld een besparing opleveren van € 1.724. Vergelijk hier de makelaarstarieven.

Uitgelichte makelaars in Druten

In Druten tref je een ruim aanbod aan makelaars die klaar staan om je te ondersteunen bij het verkopen van je woning. Het is echter niet verstandig om zomaar de eerste de beste makelaar aan te nemen, neem daarom een weloverwogen beslissing. Het is aan te raden om de verschillende makelaars in Druten eerst te vergelijken op vlakken als tarieven, ervaring, marktkennis en verkoopstrategie.

Logo De Lorijn Makelaars o.g.

De Lorijn Makelaars og

De Lorijn Makelaars o.g. is de ideale keuze als je zoekt naar een specialist in wonen. In de regio Druten, West Maas en Waal en Beuningen hebben zij een sterke positie met een veelzijdig team dat je vanuit diverse invalshoeken adviseert. Of je nu wilt verkopen, kopen of taxeren, je kunt hier terecht. Hun service en kwaliteit blijken uit een 9.3 Funda beoordeling. Ze staan altijd klaar, ook in hun kantoor op de Hogestraat 46a te Druten.
Logo MVS Janssen Garantiemakelaars

MVS Janssen Garantiemakelaars

MVS Janssen Garantiemakelaars is gevestigd in het winkelcentrum van Druten en actief in het prachtige Maas en Waal gebied. Het actieve team staat zes dagen per week klaar voor je en biedt diensten zoals de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen. Met hun VastgoedCert, NWWI en NRVT certificaten garanderen ze betrouwbaarheid en deskundigheid. Ze hebben speciale expertise in nieuwbouw en een gemiddelde beoordeling van 9,2 op Funda. Betrouwbare keuze voor jouw makelaarszaken.
Logo Sjuul van de Klok

Sjuul van de Klok

Het makelaarskantoor Sjuul van de Klok is actief en professioneel, gevestigd in het hart van Druten. Met een snelgroeiend klantenbestand, biedt het team van vijf medewerkers expertise in de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur van onroerend goed. Het bureau is lid van de NVM en gecertificeerd door VastgoedCert en NWWI, waardoor deskundigheid en onafhankelijkheid gegarandeerd zijn. De bijzondere aandacht voor nieuwbouw- en kantoorprojecten heeft hen een hoge beoordeling van 9,4 op Funda opgeleverd.

HuiZ & Zo Makelaardij en Advies

HuiZ & Zo Makelaardij en Advies is een betrouwbare, hoog aangeschreven makelaar, lid van branchevereniging Vastgoedpro. Met een gemiddelde beoordeling van een 10 op Funda, bieden ze topkwaliteit diensten. Gevestigd in de Hooistraat in Druten, helpen ze je graag met jouw vastgoedbehoeften.

Let op: Niet alle verkoopmakelaars in en rondom Druten staan in de bovenste lijst. Bij Huis Verkopen nemen we alle Drutense makelaars mee in onze vergelijking. Het kan dus zomaar zijn dat jouw ideale makelaar op onze lijst staat, maar die vind je alleen door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Druten Op basis van jouw voorkeuren

Opstartkosten van makelaars in Druten

Als je een woning wilt verkopen in Druten, kom je al snel in aanraking met opstartkosten. Bij de meeste makelaars is het gebruikelijk om deze kosten te rekenen. Ze zijn bedoeld om de voorbereidende werkzaamheden te dekken. Denk hierbij aan het maken van de verkoopbrochure, de plaatsing van de woning op huizensites en Funda, en het organiseren van de eerste bezichtigingen.

De hoogte van de opstartkosten kan per makelaar verschillen en dat hangt af van de geleverde diensten. Het is dus altijd aan te raden om dit vooraf goed te checken bij verschillende makelaars. Het is tenslotte een onderdeel van de kosten die je maakt bij de verkoop van jouw woning. Heb je vragen over opstartkosten, aarzel dan niet om deze te stellen aan de makelaar, hij of zij kan je hier meer details over geven.

Intrekkingskosten van makelaars in Druten

Wie besluit om de woning te koop aan te bieden, kan in bepaalde situaties besluiten om de woning alsnog uit de verkoop te halen. Als je dit besluit maakt terwijl je je woning al via een makelaar hebt aangeboden, kunnen de meeste makelaars in Druten je intrekkingskosten in rekening brengen. Maar wat zijn intrekkingskosten precies? Intrekkingskosten zijn de kosten die een makelaar in rekening kan brengen als je de verkoop van je woning voortijdig stopzet. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je erachter komt dat je toch niet wilt verhuizen, als je financieel de verkoop niet kunt dragen of als je tijdens het verkoopproces een beter aanbod van een koper buiten de makelaar om hebt gekregen.

Het bedrag aan intrekkingskosten kan variëren, maar in Druten ligt het gemiddelde rond de € 500. Houd er rekening mee dat dit gemiddelde kan veranderen op basis van fluctuaties in de markt en afhankelijk is van jouw specifieke situatie en overeenkomst met de makelaar. Het is daarom verstandig om voorafgaand aan het verkoopproces duidelijk in het contract met de makelaar vast te laten leggen wat de kosten zijn bij een eventuele intrekking van de woningverkoop.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Druten met een vast tarief

In Druten zijn er makelaars die opereren met een vast tarief. Hierdoor weet je aan het begin van het proces al exact wat de kosten voor de makelaar zullen zijn. Geen onverwachte extra kosten achteraf, helder en overzichtelijk. Het gemiddelde tarief dat deze makelaars hanteren ligt rond de € 3.250 (update: april 2024).

Echter, een vast tarief kan ook zijn nadelen hebben. Stel je verkoopt jouw woning voor €300.000 en de makelaar hanteert een vast tarief van €3000. Dat lijkt aantrekkelijk. Maar stel dat de woning uiteindelijk voor €400.000 verkocht wordt. Dan betaal je in verhouding een lager percentage aan de makelaar dan bij een courtage gebaseerd op de verkoopprijs. Het vaste tarief kan daarmee onvoordelig uitpakken als de woning meer oplevert dan verwacht.

Tip: Bepaal van tevoren wat je verwacht dat de woning zal opbrengen en wat de makelaar daarvoor moet doen. Vergelijk beide opties grondig met elkaar. Een combinatie kan mogelijk ook een overweging waard zijn: een lager vast tarief met een bonus bij een hogere verkoopprijs.

Waarom een makelaar in Druten inschakelen?

Als je jouw huis in Druten wilt verkopen, komt meer kijken dan je wellicht denkt. Een professionele makelaar kan je door het hele proces heen begeleiden en zorgen dat je woning op de beste manier op de markt wordt gebracht. Zij nemen allerlei taken op zich zoals het prijsbepaling, marketing en zorgen voor een groot bereik onder potentiële kopers.

Het bepalen van de verkoopprijs

De makelaar begint met een waardebepaling van jouw huis. Dit gebeurt meestal door een vergelijking te maken met andere, vergelijkbare woningen in Druten die onlangs zijn verkocht. Met deze informatie kan de makelaar een realistische vraagprijs voorstellen.

Effectieve marketingstrategie

Een volgende stap is het opzetten van een marketing strategie. Professionele foto's, een aantrekkelijke beschrijving en promotie via verschillende kanalen behoren tot de taken van de makelaar. Zo krijgt je huis de aandacht die het verdient.

Bezichtigingen en onderhandelingen

Als er geïnteresseerden zijn, regelt de makelaar de bezichtigingen. Tijdens deze afspraken beantwoordt de makelaar vragen van potentiële kopers en zorgt hij ervoor dat de woning op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt. Als er een bod wordt uitgebracht, zal de makelaar met je overleggen en kan hij de onderhandelingen namens jou voeren.

Risico's van het zelf verkopen

Als je besluit je huis zelf te verkopen, riskeer je onder andere dat je de verkoopprijs te laag of te hoog instelt, en zul je zelf de onderhandelingen moeten voeren. Bovendien kan het zijn dat je woning niet de juiste exposure krijgt of dat een koper een geschil over verborgen gebreken na de verkoop begint.

Makelaars in Druten vergelijken

Stel, je wil je huis verkopen in Druten. Dan is het kiezen van de juiste makelaar geen gemakkelijke opgave. Je wilt immers de beste prijs voor je woning.

  • Vergelijken van verschillende makelaars
  • Beoordeling van dienstverlening en kosten
  • Overweging van jouw persoonlijke situatie
  • Bevindingen afstemmen met mogelijke verkoopstrategieën

En dat is waar Huis Verkopen om de hoek komt kijken. Met ons objectieve en uitgebreide overzicht van alle makelaars in Druten, kun je op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen de beste keuze maken. Een keuze die je mogelijk meer oplevert dan je in eerste instantie had gedacht.

Vergelijk makelaars in Druten Bespaar direct, je zit nergens aan vast
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen