Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Eerbeek

Kies voor de verkoop van je woning in Eerbeek een makelaar met de benodigde specialisatie. Makelaars verschillen in expertise, sommigen zijn beter in bepaalde soorten huizen of specifieke situaties. Zorg daarom dat de makelaar die je selecteert, aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Over makelaars in Eerbeek

In en rondom Eerbeek is er een grote hoeveelheid aan makelaars om uit te kiezen. Dit maakt de keuze soms lastig, omdat elke makelaar zijn eigen stijl en benadering heeft. Zo kan de ene makelaar zich vooral bezighouden met personalisatie en je woonwensen optimaal afstemmen, terwijl de andere makelaar vooral snelheid en efficiëntie hoog in het vaandel heeft.

Om een weloverwogen keuze te maken, helpen we je op deze website met verschillende mogelijkheden om makelaars in Eerbeek met elkaar te vergelijken. Zo kun je uitzoeken welke makelaar het beste aansluit op je woning en behoeften. Doel is namelijk om een verkoopmakelaar te vinden die de verkoop van je huis soepel en succesvol maakt. Kijk verder hieronder voor meer informatie over de makelaars in Eerbeek.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.100
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.025
Besparing (gem.)
€ 1.553

Actueel

 • Voor de huidige periode mei 2024 is het goed om te weten dat makelaarskosten in Eerbeek variërend zijn. Je kan rekenen op courtages die liggen tussen de 0,88% en de 1,55%. Het is nuttig om hierop alert te zijn.
 • De huizenprijzen in Eerbeek kennen ook hun eigen dynamiek. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Eerbeek € 3.482 euro. Voor een duidelijk overzicht, kan gekeken worden naar de woningmarkt in Eerbeek.
 • Realiseer je dat de tarieven van makelaars in Eerbeek niet vaststaan en regelmatig veranderen. Het kan je gemiddeld € 1.553 besparen om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Dit is altijd interessant om te doen!

Uitgelichte makelaars in Eerbeek

Als verkoper van een woning in Eerbeek heb je meerdere makelaars tot je beschikking om je te ondersteunen. We presenteren je een helder overzicht van diverse verkoopmakelaars actief in Eerbeek. Het is verstandig om deze makelaars op voorhand te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die in lijn ligt met jouw wensen en budget.

Logo Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs

Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs

Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs is een krachtige speler in de Zuidoost Veluwezoom, IJsselvallei, West Achterhoek en Apeldoorn/Deventer/Arnhem. Ze bieden een volledige service, waarbij je als klant centraal staat. Hun specialisten, ook in financieel advies en in de taxatie van woningen en bedrijfsvastgoed, zijn betrokken, deskundig en passievol, en ze kunnen je helpen in het Nederlands, Engels of Duits. Ze staan klaar om je te begeleiden naar je ideale woonplek.
Logo Gert-Jan Scholten Makelaardij en Hypotheken

Gert-Jan Scholten Makelaardij en Hypotheken

Gert-Jan Scholten Makelaardij en Hypotheken is een betrokken makelaarskantoor in Eerbeek met een sterke regionale positie. Gestart in 2015, heeft het bedrijf snel een naam en netwerk opgebouwd. Ondanks een tragisch verlies, blijft het gedreven team hun klanten persoonlijk en deskundig begeleiden. Of het nu gaat om verkoop, aankoop of advies - jouw wensen en belangen staan centraal. Met extra services zoals woningfotografie en woningstyling zetten ze jouw huis optimaal in de markt voor een hoogst haalbaar resultaat.

Stipt Makelaardij

Stipt Makelaardij is een ervaren makelaar in Eerbeek aan de Coldenhovenseweg 45a. Het kantoor is aangesloten bij branchevereniging VBO, wat aantoont dat betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staan. Met hun hoogwaardige diensten hebben ze een goede gemiddelde beoordeling op Funda. Kies voor Stipt Makelaardij als je een specialist in huis wilt dat je met zorg en precisie bijstaat.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Eerbeek dan in het vorige overzicht vermeld. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars uit Eerbeek mee in onze vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw specifieke situatie en voorkeuren hoeft dus niet per se in het bovenstaande overzicht te staan. Vergelijk en ontdek wie de beste makelaar is voor jou.

Vergelijk makelaars in Eerbeek Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Eerbeek?

Een makelaar in Eerbeek rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 463.671 in Eerbeek komt dit neer op € 5.100 aan makelaarskosten (update mei 2024).

De meeste makelaars bepalen hun courtage op basis van de woning en woningwaarde. Dit betekent dat jouw specifieke situatie en het soort huis dat je verkoopt invloed kan hebben op de eindkosten.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Eerbeek 0,67% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.553 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Het loont dus zeker de moeite om verschillende makelaars in Eerbeek te vergelijken, het is tenslotte geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Kosten van makelaars in Eerbeek

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 5.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Eerbeek

Kies je ervoor om jouw woning te verkopen via een makelaar in Eerbeek, dan moet je rekening houden met de zogenoemde opstartkosten. Dit zijn kosten die je betaalt nog voordat het verkoopproces van start gaat. De opstartkosten geven makelaars de mogelijkheid om tijd en middelen te investeren in de verkoop van jouw woning, denk hierbij aan het maken van foto's, de woning plaatsen op huizensites zoals Funda, en het ontwerpen van een brochure.

De opstartkosten kunnen aanzienlijk variëren tussen verschillende makelaars, maar de gemiddelde opstartkosten van makelaars in Eerbeek bedragen momenteel € 515. Deze kosten worden bij je in rekening gebracht voordat de verkoop daadwerkelijk start. Mocht je overwegen om jouw woning in Eerbeek te verkopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden bij het inschakelen van een makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Eerbeek

Het is belangrijk om te beseffen dat bijna alle makelaars in Eerbeek intrekkingskosten kunnen aanrekenen, als je besluit om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Dit komt bijvoorbeeld ter sprake als je een verandering in je situatie doormaakt en je besluit om toch in je huidige woning te blijven wonen. Of misschien krijg je een onverwacht bod van een familielid of vriend, en kies je ervoor om direct met hen te onderhandelen.

De intrekkingskosten worden in rekening gebracht als vergoeding voor het werk dat de makelaar tot dan toe gedaan heeft. Denk hierbij aan de tijd en moeite die in de marketing van je huis is gestoken, of de organisatie van bezichtigingen. Gemiddeld liggen deze kosten rond de € 500. Het exacte bedrag kan variëren per makelaar, dus het is altijd raadzaam om dit van tevoren na te gaan voordat je een makelaar kiest.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Eerbeek met een vast tarief

In Eerbeek zijn er makelaars die werken met een vast tarief, en dit kan zijn voordelen hebben. Bij zo'n tarief weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. De gemiddelde intrekkingskosten bij deze makelaars bedragen € 3.250 (update: mei 2024).

Een vast tarief kan echter ook nadelen hebben. Stel je voor: je streeft ernaar om je huis te verkopen voor €300.000 en de makelaar heeft een vast tarief van €3.000. Als de verkoop uiteindelijk voor €280.000 doorgaat, betaal je relatief een hoger percentage aan makelaarskosten dan bij een courtage.

Tip: Denk bij het kiezen van een makelaar goed na over de prijsjinstelling. Hoewel een vast tarief je zekerheid biedt, is het belangrijk je ervan bewust te zijn dat het in sommige gevallen duurder kan uitvallen. Weeg daarom de voor- en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af.

4 feitjes over makelaars in Eerbeek

 • Om optimaal te kunnen profiteren van de dynamische woningmarkt in Eerbeek, kiezen veel huiseigenaren voor begeleiding door een makelaar. Hierdoor kunnen ze hun woning tot wel 17% winstgevender verkopen dan zonder professionele hulp.
 • Waardebepalingen kunnen fors variëren tussen verschillende verkoopmakelaars in Eerbeek. De waardebepaling van een woning kan soms wel een verschil van €32.000 bedragen, afhankelijk van de makelaar.
 • De courtage van makelaars in Eerbeek ligt op 1,10% van de verkoopprijs. Dit betekent dat je een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van je woning aan de makelaar betaalt.
 • Veel woningverkopers in Eerbeek nemen ruim de tijd om een goede keuze te maken voor een makelaar. Ze nodigen gemiddeld 3 makelaars bij hen thuis uit, voordat ze een definitieve keuze maken. Hiervoor kunnen ze gemakkelijk en snel een vergelijkingsformulier invullen.

Wat levert de beste makelaar in Eerbeek op?

Wanneer je bezig bent met de verkoop van je huis in Eerbeek, kan de keuze van een makelaar een grote invloed hebben op het resultaat. Vaak is de waarde die een makelaar toevoegt aan het proces belangrijker dan wat ze daadwerkelijk kosten. Dit is omdat een goede makelaar ervoor kan zorgen dat je huis snel voor een hogere prijs wordt verkocht, wat op de lange termijn financieel voordeliger kan uitpakken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Eerbeek herkent:

 • € 11.322. Volgens onze gegevens zijn dit de extra inkomsten die je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om met de beste makelaars in Eerbeek te werken. Ze slagen er immers in om huizen gemiddeld voor dit bedrag boven de verwachte verkoopprijs te verkopen.
 • De beste makelaars in Eerbeek blinken ook uit in de snelheid waarmee ze huizen verkopen. Onze statistieken tonen aan dat deze makelaars huizen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen in vergelijking met andere makelaars in het gebied.

De beste makelaar in Eerbeek vinden

Wat vind je belangrijk bij een makelaar? Ga je voor de laagste kosten, of is een goede verkoopstrategie voor jou belangrijker? Makelaars verschillen enorm in werkwijze, kennis en tarieven. Dat maakt de keuze niet altijd eenvoudig.

De keuze voor een makelaar kan een groot verschil maken in het uiteindelijke verkoopresultaat. Daarom is het belangrijk dat je de juiste makelaar vindt. Met onze vergelijkings tool kun je de beste makelaars in Eerbeek vinden, die bovengemiddeld presteren.

Waar moet je op letten bij makelaars in Eerbeek?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Eerbeek zijn er meerdere aandachtspunten waar je zeker rekening mee moet houden:

Kennis van de lokale markt

Een makelaar met uitgebreide kennis van de lokale markt in Eerbeek kan je huis sneller en voor de juiste prijs verkopen.

Tarieven vergelijken

Op de pagina tarieven opvragen kan je de tarieven van diverse makelaars vinden en vergelijken. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt.

Persoonlijke klik

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar. Een persoonlijke klik zorgt voor een prettigere samenwerking.

Verkoopaanpak

Elke makelaar heeft een andere verkoopaanpak. Zorg dat je een makelaar kiest wiens aanpak past bij jouw wensen en de verkoop van je huis.

Gemiddelde besparing

Door tarieven te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 1.553 op makelaarskosten in Eerbeek.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Het in de verkoop zetten van jouw woning is een grote stap. Hierbij kan een NVM-verkoopmakelaar in Eerbeek je aanzienlijke ondersteuning bieden. Ze bieden ervaring en kennis van de lokale woningmarkt, wat je onderhandelingspositie kan versterken.

Ook zijn er in Eerbeek VBO en VastgoedPRO-makelaars actief. De keuze voor een specifieke makelaar hangt af van je individuele behoeften. Of je nu kiest voor een NVM, VBO of VastgoedPRO, je kan rekenen op een uitgebreide begeleiding bij het verkoopproces van je woning.

Wat doet een makelaar in Eerbeek?

Een makelaar in Eerbeek kan een cruciale rol spelen bij de verkoop van je woning. Het hele proces, van voorbereiding tot afronding, wordt met zorg en precisie begeleid. Met een full-service benadering wordt je ontzorgt op alle fronten.

Het begint met een realistische waardebepaling en prijsstelling van je huis. Gevolgd door kwalitatieve presentatie met professionele foto's en een treffende omschrijving. Het eindigt met succesvolle onderhandelingen en een soepele afronding van de verkoop.

 • Waardebepaling en prijsadvies gebaseerd op lokale marktkennis
 • Presentatie van je woning, inclusief professionele fotografie
 • Uitgebreide marketing om potentiële kopers te bereiken
 • Geduldige en vastbesloten onderhandeling om de best mogelijke deal te sluiten
 • Correcte documentatie en afronding, van koopovereenkomst tot sleuteloverdracht

Waarom een makelaar in Eerbeek inschakelen?

Je wilt je huis in Eerbeek verkopen? Een makelaar inschakelen brengt vele voordelen met zich mee. De vastgoedmarkt kan namelijk complex en uitdagend zijn. Een lokale makelaar heeft niet alleen een grondige kennis van de markt, maar ook ervaring met de verkoop van huizen in jouw specifieke regio. Door deze professionele begeleiding kan je ervan verzekerd zijn dat jouw huis op een correcte manier gepresenteerd wordt en je dus een ideale prijs ervoor kunt krijgen.

Lokale marktkennis

Makelaars in Eerbeek kennen de lokale vastgoedmarkt als geen ander. Ze kennen de recente verkoopprijzen, weten wat kopers zoeken en kunnen een realistische vraagprijs opstellen. Hierdoor ben je verzekerd van een succesvolle en eerlijke verkoop van jouw huis.

Gespecialiseerde hulp

Een professionele makelaar loodst je met gemak door het gehele verkoopproces. Denk aan het opstellen van een aantrekkelijke huisomschrijving, het regelen van bezichtigingen en het bieden van juridische ondersteuning. Zo verloopt de verkoop van jouw huis soepel en stressvrij.

Zichtbaarheid en presentatie

Effectieve marketing is essentieel bij de verkoop van een huis. Een makelaar heeft de middelen om jouw huis op de meest aantrekkelijke manier te presenteren. Denk aan professionele foto's, strategische online plaatsing en het organiseren van open dagen.

Snellere verkoop

Tot slot, met een makelaar aan je zijde verloopt de verkoop van jouw huis over het algemeen sneller. Zij hebben toegang tot een breed netwerk van potentiële kopers en kunnen de onderhandelingen efficiënt leiden. Zo verkoop je jouw huis sneller én tegen een gunstige prijs.

Makelaars in Eerbeek vergelijken

Op zoek naar een makelaar in Eerbeek voor de verkoop van je huis? Huis Verkopen maakt de keuze eenvoudiger door het vergelijken van lokale makelaars mogelijk te maken. Daardoor vind je de makelaar die bij jouw situatie en voorkeuren past.

 • Vergelijking op prestaties zoals verkoopopbrengst en snelheid
 • Gratis en vrijblijvende selectie van de beste makelaars
 • Garantie op makelaars met een bewezen verkoopsucces
 • Koppeling aan een makelaar voor gratis waardebepaling en verkoopadvies

Het proces is eenvoudig en geheel online. Je vult als eerste je adres, voorkeuren en wensen in. Daarna krijg je een overzicht van de makelaars in Eerbeek die het beste bij jouw wensen aansluiten. Deze makelaars informeren je over wat je wilt weten, om uiteindelijk de beste keuze te kunnen maken. Het is een slimme stap in de voorbereiding van het verkopen van je woning.

Vergelijk makelaars in Eerbeek Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Eerbeek

Bij het kiezen van een makelaar is het handig om tarieven van verschillende makelaars in Eerbeek te vergelijken op HuisVerkopen.nl. Kijk ook naar reviews en vraag vrienden om aanbevelingen.

De gemiddelde kosten van een makelaar in Eerbeek zijn € 5.100. Deze kosten variëren, afhankelijk van de diensten die je nodig hebt.

Door makelaars te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.553 besparen. Het is ook slim om te onderhandelen over de courtage.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Eerbeek is 65 dagen. Dit is afhankelijk van de markt en de presentatie van je woning.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Eerbeek zijn € 515. Deze kosten kunnen verschillen tussen makelaars, dus het is zinvol om te vergelijken.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen