Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Liessel

Als je je woning in Liessel wilt verkopen, denk dan zorgvuldig na over de keuze van je makelaar. Vergelijk verschillende makelaars op basis van hun tarieven, klantervaringen en verkoopresultaten, voordat je een keuze maakt. Investeer hier tijd in; een goede makelaar kan je veel opleveren.

Over makelaars in Liessel

Makelaars in Liessel zijn even uniek als de eigenschappen die ze verkopen. Elk heeft zijn eigen stijl, werkwijze en tarieven. Sommige focussen zich op snelle omzet, terwijl anderen waarde hechten aan een persoonlijke band met hun cliënten. Verkoopresultaten kunnen ook flink variëren. Daarom kan het vergelijken van makelaars een schat aan waardevolle inzichten opleveren. Je krijgt een beter begrip van de markt en verbetert jouw kansen op een succesvolle verkoop.

Sta je op het punt je huis in Liessel te verkopen, dan wil je natuurlijk dolgraag de antwoorden weten op vragen zoals: hoeveel kosten de beste makelaars? Hoe goed onderhandelen ze voor hun klanten? En hoeveel kun je eigenlijk besparen door makelaars te vergelijken? Dit zijn allemaal zaken waar je graag een duidelijk antwoord op wilt hebben. Vrees niet, we hebben de antwoorden op deze vragen voor je. Hieronder vind je de actuele cijfers over de beste makelaars in Liessel:

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.046
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.627
Besparing (gem.)
€ 1.393

Actueel

 • Voor een geslaagde verkoop van jouw woning in Liessel is het goed te weten welke kosten je kunt verwachten. Makelaars in Liessel hanteren diverse tarieven, waarbij courtagepercentages lopen van 1,00% tot 1,53%. In juli 2024 zie je dit terug in de tarieven.
 • Wanneer je van plan bent jouw woning in Liessel in de verkoop te zetten, is inzicht in de huidige woningmarkt waardevol. De gemiddelde verkoopprijs per m2 bedraagt hier momenteel € 3.516. Deze wordt bijgehouden op onze woningmarktpagina voor Liessel.
 • De tarieven van makelaars in Liessel zijn voortdurend in beweging. Door deze tarieven te vergelijken, doe je jezelf niet alleen een lol, ook kan het je een aardige besparing opleveren. Momenteel bespaar je hier gemiddeld € 1.393 mee.

Makelaars in de omgeving van Liessel

In Liessel zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Liessel gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Liessel verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Liessel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Liessel?

Een makelaar in Liessel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,15% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 525.724 in Liessel komt dit neer op € 6.046 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Net als de huizenprijzen in Liessel zijn ook de tarieven van makelaars voortdurend aan verandering onderhevig. Het kan daardoor voorkomen dat wat je vandaag betaalt voor een makelaar morgen alweer anders is.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Liessel 0,53% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.393 besparen door makelaars te vergelijken. Houd dit in gedachten, want het vergelijken van makelaars betekent bijna altijd een besparing op je kosten.

Kosten van makelaars in Liessel

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 6.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Liessel

Voor de verkoop van jouw huis in Liessel rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Deze kosten zijn bedoeld om het proces te dekken dat voorafgaat aan de daadwerkelijke verkoop van jouw huis. Hierbij kun je denken aan het maken van professionele foto's, het opstellen van een aantrekkelijke verkoopadvertentie en het inventariseren van de kenmerken van jouw woning. Deze activiteiten vormen een cruciaal onderdeel van de verkoop en komen als extra kosten bovenop de courtage, die de makelaar ontvangt voor de succesvolle verkoop van jouw woning.

Elke makelaar kan zelf de hoogte van hun opstartkosten bepalen en daarom verschilt dit bedrag per makelaar. Wil je een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten bij verschillende makelaars, dan kan dat. Via deze link kan je heel gemakkelijk en vrijblijvend bij diverse makelaars in Liessel de tarieven opvragen. Met deze informatie in handen kun je een weloverwogen beslissing maken over de keuze van jouw makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Liessel

Het is goed om te weten dat wanneer je besluit jouw woning in Liessel voortijdig uit de verkoop te halen, de meeste makelaars intrekkingskosten in rekening kunnen brengen. Deze kosten worden gerekend omdat de makelaar tijd en energie heeft geïnvesteerd in de poging om je woning te verkopen. De makelaar heeft mogelijk al kosten gemaakt voor bijvoorbeeld advertenties, foto's en bezichtigingen.

Intrekkingskosten zijn dus kosten die aan jou worden doorberekend als je ervoor kiest om de verkoop van je woning stop te zetten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je toch besluit om zelf in de woning te blijven wonen, of als je besluit de verkoop via een andere makelaar te laten verlopen. Ook in het geval je de woning van de markt haalt omdat je niet het gewenste verkoopresultaat bereikt, kunnen dergelijke kosten in rekening worden gebracht.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Liessel met een vast tarief

In Liessel zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dit houdt in dat je vooraf weet wat de kosten zijn voor de diensten van de makelaar. Deze transparantie kan fijn zijn omdat je op deze manier nooit voor financiële verrassingen komt te staan. De gemiddelde intrekkingskosten van makelaars die een vast tarief hanteren ligt momenteel op € 3.250 (update: juli 2024).

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel zijn. Stel dat jouw woning voor een aanzienlijk hoger bedrag verkocht wordt dan vooraf gedacht en dit resulteert in een courtage van 1,5%. Als de verkoopprijs €300.000 is, zou de courtage uitkomen op €4.500. Dit is hoger dan het vaste tarief van gemiddeld € 3.250, waardoor je met een courtage in dit geval juist duurder uit zou zijn.

Tip: De meeste verkopers in Liessel kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Dit doen ze omdat ze het behalen van een hogere verkoopprijs belangrijker vinden dan vooraf exact weten wat de makelaarskosten zullen zijn.

4 feitjes over makelaars in Liessel

 • Een significante meerderheid van de verkopers in Liessel, namelijk 91%, geeft aan de voorkeur te hebben voor een makelaar die het complete verkoopproces op zich neemt, in tegenstelling tot een makelaar die alleen de woning online zet.
 • Het is een onomstotelijke feit dat woningen in Liessel zich 35% sneller laten verkopen wanneer een makelaar betrokken is dan wanneer deze solo worden aangeboden.
 • Interessant om te weten is dat de succesvolle verkoop van een woning in Liessel doorgaans 15% lucratiever is met behulp van een makelaar, in vergelijking tot het particulier verkopen van hetzelfde pand.
 • Wanneer gevraagd naar welke makelaar de voorkeur heeft, blijkt het merendeel van de verkopers in Liessel te kiezen voor een makelaar die bewezen beter presteert dan anderen. Voor kennismaking met verschillende opties, zie hier.

Wat levert de beste makelaar in Liessel op?

In Liessel kan de keuze voor een hoogwaardige makelaar een groot verschil maken. Een makelaar die beter presteert dan het gemiddelde kan flinke voordelen voor de verkoop van jouw huis leveren. Een grotere winst en een snellere verkoop kunnen het gevolg zijn van zo'n keuze.

Je vraagt je wellicht af: hoe herken ik de beste makelaar in Liessel:

 • Uit onze uitgebreide statistieken blijkt dat de beste makelaars in Liessel een gemiddeld verkoopresultaat behalen dat boven de normale verkoopprijzen uitkomt. Dit nemen we waar binnen alle prijsklassen. De bedragen die deze makelaars extra opleveren zijn gemiddeld € 12.268.
 • Daarnaast kunnen de beste makelaars jouw huis in Liessel gemiddeld zo'n 15 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Dit is voornamelijk te danken aan het feit dat ze een reële woningwaarde hanteren, wat leidt tot een snellere verkoop.

De beste makelaar in Liessel vinden

Het vinden van de perfecte makelaar in Liessel kan een uitdaging zijn. Makelaars kunnen je woning namelijk verschillend waarderen en ook hun tarieven kunnen sterk uiteenlopen. Het is belangrijk om hier goed op te letten voor de beste deal.

Het vergelijken van makelaars kan je daarom veel voordeel opleveren. Door jouw situatie en voorkeuren te delen, matchen we je met de meest geschikte makelaars. Deze laten je vervolgens hun tarieven zien en hun plan van aanpak, wat een volledig beeld geeft van jouw verkoopkansen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Liessel?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Liessel voor de verkoop van je huis, zijn er verschillende aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

Ervaring in de regio Liessel

Is de makelaar bekend in Liessel en heeft hij of zij ervaring met de plaatselijke huizenmarkt? Deze kennis kan bijzonder waardevol zijn bij de verkoop van je huis.

Service en communicatie

Goede communicatie en service zijn fundamentele aspecten van een succesvolle samenwerking. Kijk hoe de makelaar met je communiceert en welke service je kunt verwachten.

Kostenstructuur

De kostprijs van de makelaardij is ook een belangrijk overwegingspunt. Zorg dat je duidelijkheid krijgt over alle kosten die de makelaar je in rekening zal brengen.

Verkoopstrategie

De verkoopstrategie van de makelaar kan sterk variëren. Kijk of deze strategie realistisch is en past bij jouw verwachtingen.

Reviews en referenties

Het is altijd goed om reviews en referenties te controleren. Dit kan je een goed beeld geven van de ervaringen van eerdere cliënten van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Liessel biedt jou hulp en ondersteuning bij het verkopen van je huis. Bij dit proces komen naast het papierwerk ook prijsonderhandelingen, huisbezichtigingen en onderzoek naar juridische aspecten kijken.

Naast NVM-makelaars, kan je ook een VBO-makelaar of een VastgoedPRO-makelaar inschakelen. Deze makelaars handelen volgens hoge kwaliteitseisen en hebben een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt in Liessel.

Tip: Een belangrijk voordeel van een NVM-makelaar is dat je kunt rekenen op deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Je hebt zo een ervaren gids die je door de complexiteit van het verkoopproces leidt.

Wat doet een makelaar in Liessel?

Een makelaar in Liessel kan heel wat voor je betekenen in het verkoopproces van je woning. Zijn deskundigheid en lokale marktkennis kunnen het verkopen van je huis een stuk makkelijker maken.

Met sterke onderhandelingsvaardigheden en een netwerk van potentiële kopers brengt een makelaar je huis onder de aandacht bij de juiste mensen. Bovendien zorgt hij ervoor dat je huis op waarde wordt geschat en voor de juiste prijs wordt aangeboden.

 • Opstellen verkoopadvertentie: De makelaar maakt een aantrekkelijke en eerlijke beschrijving van je huis.
 • Uitvoeren woningopname: De makelaar inspecteert je woning om de technische staat vast te stellen.
 • Inzetten verkoopstrategie: Aan de hand van marktanalyse bepaalt de makelaar de beste benadering om je huis te verkopen.
 • Organiseren bezichtigingen: De makelaar plant en leidt bezichtigingen voor geïnteresseerden.
 • Voeren onderhandelingen: De makelaar handelt met potentiele kopers om te zorgen voor de beste verkoopprijs.

Waarom een makelaar in Liessel inschakelen?

Een goede makelaar in Liessel kan een aanzienlijke invloed hebben op de snelheid en prijs van de verkoop van je woning. Door zijn professionele netwerk, marketingexpertise en kennis van de plaatselijke woningmarkt, is jouw makelaar uitstekend uitgerust om het verkoopproces van begin tot eind te begeleiden. Ze nemen het stuur in handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je leven.

Netwerk en contacten

Makelaars hebben connecties die je zelf misschien niet hebt. Ze kennen potentiële kopers, andere makelaars en professionals in de vastgoedsector. Door deze relaties kunnen ze je woning sneller onder de aandacht brengen van geïnteresseerden.

Marketingexpertise

Een ervaren makelaar weet hoe je een woning het beste kunt presenteren. Ze adviseren over de juiste prijsstelling, het maken van professionele foto's en het creëren van aantrekkelijke advertenties. Deze marketingaanpak zorgt voor een maximale visibiliteit en aantrekking op de woningmarkt.

Doordachte prijsstrategie

De juiste prijs voor jouw woning bepalen is een delicate taak. Makelaars begrijpen de lokale vastgoedmarkt en kunnen een prijs voorstellen die zowel competitief als eerlijk is. Het resultaat is een prijs die aantrekkelijk is voor kopers en die zorgt voor een maximale winst voor jou.

Ondersteuning tijdens het hele proces

De makelaar leidt het hele verkoopproces. Van het regelen van bezichtigingen tot het afhandelen van de documentatie, je makelaar biedt professionele begeleiding en geeft advies wanneer nodig. Zo verloop de verkoop soepel en efficiënt, zonder dat je overweldigd raakt.

Makelaars in Liessel vergelijken

Bij Huis Verkopen kun je makelaars in Liessel eenvoudig veroordelen op basis van je eigen wensen en behoeften. We nemen de prestaties van alle lokale makelaars onder de loep, zodat jij de perfecte match kunt vinden.

 • Inzicht in verkoopopbrengst en snelheid
 • Besparen op makelaarskosten
 • Objectief en onafhankelijk advies
 • Ontdek de beste prijs-kwaliteitverhouding

Of je nu prioriteit geeft aan maximale winst of een snelle verkoop, wij helpen je resultaten te vergelijken en keuzes te maken die jouw belangen voorop stellen. Vergelijken is simpel, je vult je adres en wensen in en vervolgens koppelen we je aan makelaars die daar het beste op aansluiten.

Vergelijk makelaars in Liessel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Liessel

De gemiddelde kosten voor een makelaar in Liessel zijn € 6.046. Dit bedrag bestaat uit verschillende onderdelen. Meer specifieke tarieven kun je hier opvragen.

Een goede makelaar vinden begint met vergelijken. Door tarieven en diensten van verschillende makelaars in Liessel te vergelijken, kun je makkelijker de juiste keuze maken. Start hier jouw makelaarsvergelijking.

Het kan zijn dat je de woningprijs moet aanpassen. Een andere optie is het inschakelen van een andere makelaar. Bekijk hier enkele tips om je woning sneller te verkopen.

Jazeker, door verschillende makelaars tegen elkaar uit te spelen via een vergelijking kun je gemiddeld € 1.393 besparen op makelaarskosten.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Liessel is 70 dagen. Dit is echter afhankelijk van diverse factoren zoals de woningprijs en de vraag in de markt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen