Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Nunspeet

Als je jouw woning in Nunspeet wilt verkopen, is de keuze van een geschikte makelaar belangrijk. Op deze pagina vind je alle informatie over makelaars in dit gebied. Hiermee ben je volledig geïnformeerd om een keuze te maken voor een makelaar die bij jou past.

Over makelaars in Nunspeet

In Nunspeet en de omringende gebieden vind je een breed scala aan makelaars. Met zoveel keuzes op de markt, is het essentieel om stil te staan bij de unieke eigenschappen van elke makelaar. Zo kunnen makelaars variëren in hun aanpak van marketing en hun specialisaties in bepaalde soorten onroerend goed. Door de verschillen te begrijpen, krijg je een beter idee van welke makelaar past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Om je te helpen bij deze keuze, bieden we een verzameling hulpmiddelen en informatie om makelaars in Nunspeet te vergelijken. Of het nu gaat om prijzen, diensten of woningportefeuilles, je krijgt een grondig overzicht van wat elke makelaar te bieden heeft. Al je vragen over Nunspeet's makelaars worden hier beantwoord, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.006
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.767
Besparing (gem.)
€ 1.115

Actueel

 • In de huidige periode mei 2024 kun je rekening houden met duidelijke makelaarskosten als je jouw huis wilt verkopen in Nunspeet. De courtages van makelaars varieert tussen de 0,97% en 1,46%, het is dus belangrijk hier goed op te letten.
 • De gemiddelde woningprijs in Nunspeet ligt momenteel ongeveer op € 3.804 per m². Je kunt meer details over de woningprijzen in Nunspeet vinden, om jouw verkoopstrategie daarop af te stemmen.
 • De tarieven van makelaars in Nunspeet zijn voortdurend in beweging, waardoor het slim is deze te vergelijken. De gemiddelde besparing door tarieven te vergelijken, ligt momenteel rond de € 1.115. Hier kun je meer informatie vinden over het vergelijken van makelaarstarieven.

Uitgelichte makelaars in Nunspeet

Hieronder presenteren we jou een selectie van verschillende verkoopmakelaars in Nunspeet. Wees je ervan bewust dat er ook andere makelaars actief zijn in deze regio, waarbij de expertise per makelaar kan variëren. Jouw ideale makelaar in Nunspeet is uiteindelijk diegene die het meest in lijn ligt met jouw type woning, individuele situatie en persoonlijke voorkeuren.

Logo Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Nunspeet

Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Nunspeet

Drieklomp Makelaars & Rentmeesters, gevestigd in Nunspeet, is een al 30 jaar bestaand familiebedrijf. Ze brengen een bijzondere mix aan vastgoed onder de aandacht, variërend van bijzondere woningen tot aan villa’s en boerderijen. Met specifieke ervaring in de markt van luxueus en agrarisch onroerend goed, biedt Drieklomp klantgerichte diensten rondom verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Hun speciale vaardigheden liggen bij woningfotografie, woningstyling, monumenten en nieuwbouw.
Logo Makelaardij Van de Weerd

Makelaardij Van de Weerd

Makelaardij Van de Weerd, gevestigd in Nunspeet, streeft ernaar om jouw woonwensen te overtreffen. Met passie voor het vak en een integere, eerlijke aanpak, biedt dit kantoor begeleiding voor zowel verkoop- als aankooptrajecten van jouw droomhuis. De makelaar staat bekend om zijn vernieuwende presentatie, waaronder professionele woonvideo's en unieke website voor je woning. Met specialismen in nieuwbouw, monumenten en recreatiewoningen en een gedreven team, kan je rekenen op een succesvol en plezierig traject.
Logo Van den Hardenberg makelaars & taxateurs

Van den Hardenberg makelaars & taxateurs

Bij Van den Hardenberg makelaars & taxateurs is jouw woning in goede handen. Ze combineren persoonlijke aandacht en betrokkenheid met jarenlange ervaring en deskundigheid in verkoop, aankoop en taxaties. Actief in diverse gebieden, bieden ze een eerlijke waardebepaling van jouw eigendom en begeleiden ze je met oog voor detail door het kopen van een nieuwe woning. Deze NVM-makelaar is een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een droomhuis.
Logo Van de Loosdrecht WBM B.V.

Van de Loosdrecht WBM BV

Kies voor Van de Loosdrecht WBM als je zoekt naar een actieve, lokale makelaar gespecialiseerd in zowel woning- als bedrijfsonroerend goed. Dit NVM-aangesloten team, met meerdere beëdigde makelaars, bemiddelt bij koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie met kennis en ervaring. Met het centraal gelegen kantoor en focus op persoonlijke benadering, vind je hier service op maat. Ideaal als je een bedrijfspand zoekt of een recreatiewoning wilt aanbieden.

Kok & Heijkamp Makelaars

Kok & Heijkamp Makelaars, gevestigd op de Kroonlaan, is lid van Vastgoedpro en heeft diverse certificaten. Dit makelaarskantoor excelleert door een specialistische aanpak, vooral op het gebied van woningfotografie en nieuwbouw. Met een gecommitteerd team van 10 medewerkers staan ze klaar om je te begeleiden met je vastgoedbehoeften. Kiezen voor Kok & Heijkamp Makelaars betekent kiezen voor expertise en professionaliteit.

Let op: in Nunspeet zijn er nog meer verkoopmakelaars actief buiten de genoemde lijst. Bij Huis Verkopen houden we rekening met alle makelaars in Nunspeet. De meest geschikte makelaar voor jou hoeft dus niet direct zichtbaar te zijn in het initieel overzicht. Door een grondige vergelijking te maken, ontdek je snel welke makelaar het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk makelaars in Nunspeet Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Nunspeet?

Naast de courtage, die een percentage van de verkoopprijs is, brengt een makelaar in Nunspeet vaak ook opstartkosten in rekening. Deze kosten zijn bijvoorbeeld voor het plaatsen van je woning op woningwebsites, het inmeten van de woning en het maken van de foto's en video's.

Let op: de courtages van makelaars in Nunspeet verschillen gemiddeld 0,49%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.115 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Nunspeet. Het zorgvuldig vergelijken van verschillende makelaardijen kan dan ook aanzienlijke voordelen opleveren bij het plannen van jouw woningverkoop.

Kosten van makelaars in Nunspeet

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 5.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Nunspeet

Als je jouw woning in Nunspeet wilt verkopen, is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars opstartkosten in rekening brengen. Dit zijn de kosten die makelaars vragen voordat ze daadwerkelijk beginnen met het verkopen van jouw huis. Deze kosten dekken bijvoorbeeld het voorbereidende onderzoek naar de woning, het maken van foto's, het plaatsen van advertenties op huizensites en Funda, en de tijd die besteed wordt aan het opstellen van de verkoopstrategie.

De hoogte van deze opstartkosten varieert per makelaar, maar het kunnen substantiële bedragen zijn. Om een indicatie te geven, het gemiddelde bedrag dat makelaars in Nunspeet rekenen voor deze opstartkosten is € 515. Het is altijd aan te raden om bij verschillende makelaars te informeren wat hun opstartkosten zijn. Hiermee voorkom je dat je uiteindelijk voor verrassingen komt te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Nunspeet

Als je ervoor kiest om jouw woning van de markt te halen voordat deze is verkocht, kunnen de meeste makelaars in Nunspeet wat bekend staat als intrekkingskosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je aan de makelaar moet betalen als compensatie voor de tijd en middelen die al zijn geïnvesteerd in de poging om je woning te verkopen. Ze kunnen ook dienen als een soort annuleringsvergoeding.

Intrekkingskosten zijn dus vergoedingen die de makelaar in rekening kan brengen als je vroegtijdig besluit de verkoop van je woning te staken. Een voorbeeld van een situatie waarin dit zou kunnen gebeuren, is wanneer je besluit dat je toch niet wilt verhuizen of wanneer je een beter aanbod krijgt van een andere makelaar. Vergeet niet om altijd jouw makelaarscontract zorgvuldig te lezen om te weten welke voorwaarden er gelden betreffende intrekkingskosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Nunspeet met een vast tarief

In Nunspeet zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dit heeft als grote voordeel dat je vooraf precies weet wat je qua kosten kunt verwachten. De gemiddelde vaste vergoeding die deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: mei 2024), zodat je niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Hoewel een vast tarief zekerheden biedt, is het belangrijk om te beseffen dat dit ook nadelen met zich mee kan brengen. Stel je voor, je woning verkoopt sneller en tegen een hogere prijs dan verwacht. In dat geval betaal je met een vast tarief mogelijk meer dan wanneer je een makelaar had gekozen die met courtage werkt. Oftewel, een percentage van de verkoopprijs als vergoeding.

Tip: Bekijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de kosten, maar let ook op de kwaliteit en de diensten die worden aangeboden. Vraag jezelf af: is de makelaar de vaste vergoeding waard? Overweeg of een courtage op basis van de verkoopprijs in jouw specifieke geval misschien voordeliger kan zijn.

4 feitjes over makelaars in Nunspeet

 • Als je jouw huis in Nunspeet wilt verkopen, kan een makelaar ervoor zorgen dat je tot wel 12% meer winst maakt dan wanneer je het zelf zou verkopen. Dit bewijst de toegevoegde waarde van een ervaren vastgoedprofessional.
 • In Nunspeet kan de geschatte waarde van een woning die door verschillende makelaars wordt bepaald, variëren tot een bedrag van €35.000. Het is dan ook aan te raden om een onafhankelijke waardebepaling aan te vragen om zeker te zijn van een juiste vraagprijs.
 • De kosten voor het inhuren van een makelaar in Nunspeet zijn relatief laag. De gemiddelde courtage die makelaars rekenen ligt op 1,10%.
 • Voordat woningverkopers in Nunspeet de knoop doorhakken en een makelaar kiezen, nodigen ze gemiddeld genomen eerst 3 verschillende makelaars uit bij hun thuis. Om hier op in te spelen, kan je overwegen om ook een vergelijkingsverzoek in te dienen bij verschillende lokale makelaars.

Wat levert de beste makelaar in Nunspeet op?

De beste makelaars in Nunspeet onderscheiden zich niet enkel door lovende recensies. Ze zijn in staat om concrete resultaten te tonen door hun superieure prestaties. Ze slagen erin om huizen sneller te verkopen, met bovendien een hogere verkoopprijs dan gemiddeld.

Maar hoe herken je nu precies de beste makelaars in Nunspeet?:

 • Verkoopprijs: Onze onafhankelijke statistieken tonen aan dat deze uitblinkers woningen verkopen tegen een prijs die gemiddeld hoger ligt dan die van hun collega's. Meer concreet betekent dit dat zij elke verkoop rond krijgen voor een bedrag dat gemiddeld € 15.095 boven de initieel verwachte verkoopprijs ligt.
 • Verkooptijd: Na grondige analyse van onze database blijkt ook dat de beste makelaars in Nunspeet huizen sneller van de hand doen. Gemiddeld kunnen zij een deal sluiten in een periode die 14 dagen korter is dan andere makelaars.

De beste makelaar in Nunspeet vinden

Ben je op zoek naar de beste makelaar in Nunspeet? Dan is het van groot belang dat je een weloverwogen keuze maakt. Om je hierbij te helpen, hebben we een handige vergelijkingstool waarmee je lokale verkoopmakelaars kan vergelijken.

Door jouw adres, situatie en verkoopvoorkeuren in te vullen, kunnen we de meest geschikte makelaars in Nunspeet voor je vinden. Deze makelaars geven je vervolgens inzicht in hun tarieven, verkoopstrategie, woningwaarde-inschatting en handige verkoopstips.

Waar moet je op letten bij makelaars in Nunspeet?

Het kiezen van een makelaar in Nunspeet voor de verkoop van je huis kan een hele uitdaging zijn. Hier volgen vijf punten waar je op moet letten:

Kennis van de lokale markt

Een makelaar met uitgebreide kennis van de lokale markt in Nunspeet kan een realistische waardebepaling van je huis doen en je helpen met het bepalen van een goede vraagprijs.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een makelaar is erg belangrijk. Verdiep je in de reputatie van de makelaar en vraag eventueel om referenties.

Verkoopstrategie

Een goede makelaar kan je een duidelijke verkoopstrategie voorleggen. Het gaat daarbij niet alleen om de vraagprijs, maar ook om de manier van presenteren en promoten van je huis.

Communicatie

Het is belangrijk dat er een goede communicatie is met je makelaar. Hij of zij moet bereikbaar en duidelijk zijn over alle stappen in het verkoopproces.

Vergoeding

Kijk goed naar de vergoeding die de makelaar vraagt. De goedkoopste is niet altijd de beste. Overweeg ook wat je krijgt voor de prijs die je betaalt.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Vind je het belangrijk om kwaliteit van dienstverlening te ervaren bij de verkoop van jouw huis? Het inschakelen van een makelaar kan een groot verschil maken. Hierbij is de keuze tussen een NVM-makelaar, VBO-makelaar of een VastgoedPRO-makelaar geen overbodige luxe.

Er zijn diverse voordelen van het kiezen voor een NVM-makelaar. NVM-makelaars werken op basis van strenge gedragsregels en hebben toegang tot een breed netwerk. Bovendien, zorgt een NVM-makelaar voor continue scholing waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw makelaar vakkundig en up-to-date is met de recente marktontwikkelingen.

Wat doet een makelaar in Nunspeet?

Een makelaar in Nunspeet biedt waardevolle ondersteuning bij de verkoop van je huis. Ze begeleidt je met kennis en ervaring door het hele proces en zorgt ervoor dat je huis op de juiste manier gepresenteerd wordt aan mogelijke kopers.

In dit complexe proces is er veel meer waar de makelaar je mee helpt, zoals het onderhandelen over de prijs. Met hun kennis van de lokale woningmarkt en actuele prijsontwikkelingen, staan ze je bij om een realistische verkoopprijs te bepalen.

 • Stelt een marketingplan op voor je huis
 • Regelt de bezichtigingen
 • Voert de onderhandelingen
 • Begeleidt bij juridische administratie en zorgt voor een soepele afhandeling
 • Ondersteunt na de verkoop bij eventuele geschillen

Waarom een makelaar in Nunspeet inschakelen?

Als je denkt aan het verkopen van je huis in Nunspeet, denk je wellicht aan de stress en de zorgen die dit met zich meebrengt. Posters plakken in de buurt, meerdere bezichtigen organiseren, omgaan met biedingen; het kan je zeker overweldigen. Maar wat als ik je vertel dat je deze taken veilig kunt overlaten aan een professional? Het inschakelen van een lokale makelaar in Nunspeet kan je veel tijd, stress en mogelijke problemen besparen. Ze zorgen voor alles, van het op de markt brengen van je huis tot het sluiten van de verkoop.

Ondersteuning in het verkoopproces

Selling a house is no joke. Er zijn veel obstakels en onverwachte situaties die zich kunnen voordoen tijdens dit proces. Een makelaar kan ten volste begeleiden en ondersteunen tijdens dit hele traject, om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de verkoop van je woning in Nunspeet haalt.

Advies en kennis

Een lokale woningmakelaar in Nunspeet kent de woningmarkt en heeft professionele kennis van de vastgoedmarkt in jouw specifieke omgeving. Met hun specialistische kennis en advies kunnen ze de juiste beslissingen nemen met betrekking tot je verkoopplannen, zoals prijsstrategie en marketingtactieken.

Tijd- en moeite besparing

Het inschakelen van een makelaar kan je veel tijd besparen. Ze nemen de lastige taken over zoals het organiseren van bezichtigingen, het afronden van de contracten en het regelen van de overdracht. Zo kun jij je richten op andere belangrijke zaken en wordt de stress van het huisverkoopproces verlicht.

Waarde voor je geld

Het hebben van een deskundige appraiser aan je zijde kan je helpen een hogere verkoopprijs voor je huis te krijgen. Dankzij hun vaardigheden en deskundigheid, zullen zij een optimaal prijsaanbod voor jouw woning in Nunspeet bereiken. Dus, ga je voor gemak en meer winst? Kies dan voor een makelaar.

Informatie over Nunspeet

Nunspeet, gelegen in Gelderland, maakt deel uit van de streek de Veluwe. Bekend om haar natuurrijke omgeving, trekt ze veel natuurliefhebbers aan. Nunspeet is voor hen een waar paradijs te noemen.

De historie van Nunspeet gaat ver terug. Al rond 8000 v.Chr. werden de eerste sporen van bewoning gevonden. De Hanzestad heeft dus een rijke geschiedenis die nog steeds is te proeven.

Afwisselend met bos, heide en zandverstuivingen, biedt Nunspeet een diversiteit aan landschappen. Dit is kenmerkend voor deze regio en maakt het een unieke plek in Nederland.

Weetje: De huizenmarkt in Nunspeet heeft recentelijk een opmerkelijke stijging doorgemaakt. De huizenprijzen zijn aanzienlijk gestegen, een trend die te volgen is op deze huizenprijzen pagina.

Makelaars in Nunspeet vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Nunspeet via Huis Verkopen levert je een schat aan voordelen op. Wacht niet langer en ontdek welke makelaar het beste bij jouw wensen aansluit.

 • Efficiënt kosten besparen.
 • Ontvang gratis en vrijblijvend verkoopadvies.
 • Vind de ideale prijs/kwaliteit-verhouding.
 • Profiteer van een gratis waardebepaling.

Met de onafhankelijke en objectieve informatie die je via ons platform krijgt, kun je snel en simpel de beste keuze maken. Verkoop jouw woning op de manier die bij jou past. Of dit nu snel of voor de maximale prijs is, Huis Verkopen helpt je de juiste keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Nunspeet Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Nunspeet

Kijk verder dan alleen kosten. Vergelijk makelaars op basis van hun verkoopresultaten, ervaringen van anderen en hun aanpak. Vraag gratis verkoopoffertes aan om te vergelijken.

De gemiddelde makelaarskosten in Nunspeet zijn € 5.006, inclusief opstart- en courtagekosten.

Vergelijk de verkoopsnelheid van verschillende makelaars. In Nunspeet is de gemiddelde verkoopsnelheid 54 dagen.

Elke makelaar heeft verschillende kostenstructuren. Vraag altijd naar de totale kosten, inclusief eventuele verborgen kosten, zoals intrekkingskosten.

Door te vergelijken kun je aanzienlijk besparen op makelaarskosten. De gemiddelde besparing op makelaarskosten door te vergelijken is € 1.115.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen