Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Vlijmen

Ben je op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Vlijmen? Op deze pagina vind je diverse opties om geschikte makelaars te vinden. Alle opties die hier worden aangeboden zijn gratis en vrijblijvend, dus neem gerust een kijkje en maak je keuze met zorg.

Over makelaars in Vlijmen

We hebben het allemaal in kaart gebracht! Op deze site volgen we elke makelaar in Vlijmen, van hun ervaring en expertise tot hun gemiddelde vraagprijs en verkoopsnelheid. Of je nu op zoek bent naar de scherpste tarieven, de hoogste klantbeoordelingen of de grootste kans om jouw huis snel te verkopen, door het vergelijken van makelaars krijg je een op maat gemaakt overzicht dat het beste past bij jouw unieke behoeften. Dit bespaart je niet alleen waardevolle tijd, maar helpt je ook bij het nemen van een geïnformeerde beslissing.

Zoek je naar de perfecte balans tussen service en prijs? Vraag je je af wie de snelst verkopende makelaar is? Of welke makelaar het meeste ervaring heeft met woningen zoals die van jou? Kortom, je wilt de best mogelijke keuze maken voor een makelaar in Vlijmen, en wij bieden je de informatie om dat te kunnen doen. Dus blijf hangen en wees voorbereid om te leren, ontdekken en vergelijken, want hier vind je alles wat je nodig hebt om de ideale makelaar te vinden.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.941
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.338
Besparing (gem.)
€ 1.130

Actueel

 • In de huidige periode van april 2024 variëren de courtages van makelaars in Vlijmen tussen de 1,03% en 1,46%. Het is dus zaak om je goed te oriënteren en de juiste makelaar te kiezen.
 • Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Vlijmen rond de € 3.955. Dit is iets om rekening mee te houden bij het bepalen van de vraagprijs voor jouw woning. Bekijk de huizenprijzen voor een compleet overzicht.
 • De tarieven van makelaars in Vlijmen veranderen doorlopend. Het is daarom zinvol om deze tarieven te vergelijken. Je kunt gemiddeld € 1.130 besparen door offertes van verschillende makelaars te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Vlijmen

Als toekomstige woningverkoper in Vlijmen heb je tal van makelaars tot je beschikking. We presenteren je graag een lijst van verschillende verkoopmakelaars uit de regio, waarbij elke makelaar van een gedetailleerde beschrijving wordt voorzien. Het is raadzaam om deze makelaars te vergelijken omdat je zo een helder beeld krijgt van de verscheidenheid in dienstverlening, prijzen en ervaring.

Logo Staete - Vlijmen

Staete - Vlijmen

Staete - Vlijmen is een veelzijdig en laagdrempelig makelaarskantoor met diensten variërend van verkoop tot taxaties en financieel advies. Hier vind je woningspecialisten die je door stap voor stap door het proces leiden en aandacht hebben voor jouw unieke woonwensen en -vragen. Ze staan lokaal bekend en werken nauw samen met diverse expertises zoals woningstylisten en juridisch specialisten. Voegt waarde toe bij zowel aankoop als verkoop van woningen in de regio 's-Hertogenbosch.
Logo Van de Zande Makelaardij Vlijmen

Van de Zande Makelaardij Vlijmen

Van de Zande Makelaardij is een ervaren en betrokken makelaar, al ruim 65 jaar ingebed in de Langstraat-regio. Met drie vestigingen en een team van vaste professionals biedt het kantoor je begeleiding bij het kopen, verkopen of huren van jouw woning of bedrijfspand. Met ervaring in zowel bestaande bouw als nieuwbouw, van taxatie tot sleuteloverdracht, zorgen ze voor een vlotte match tussen koper en verkoper. Lid van NVM en met gedegen certificeringen, kies je voor betrouwbaarheid en deskundigheid.

Bliv Makelaardij oz

Bij Bliv Makelaardij vind je hulp voor verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en aanhuur. Als lid van branchevereniging Vastgoedpro en met een hoeveelheid aan certificaten biedt deze eenmanszaak expertise en betrouwbaarheid. Hun diensten zijn hoog beoordeeld op Funda. De makelaar is gevestigd in Vlijmen, aan de Meliestraat. Kies voor Bliv Makelaardij voor deskundige en betrouwbare hulp bij jouw vastgoedtransacties.

Let op: er zijn veel meer makelaars actief in en rondom Vlijmen dan hierboven vermeld staat. De ideale makelaar voor jouw specifieke situatie staat mogelijk niet in deze lijst. Het is daarom van groot belang dat je alle makelaars in Vlijmen meeneemt in jouw vergelijking.

Vergelijk makelaars in Vlijmen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Vlijmen?

Een makelaar in Vlijmen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 525.778 in Vlijmen komt dit neer op € 5.941 aan makelaarskosten (update april 2024).

Zoals je kunt zien, zijn de tarieven nauw verbonden met de huidige huizenprijzen in Vlijmen. Dit komt omdat zowel de huizenprijzen als de makelaarstarieven continu in beweging zijn, op basis van vraag en aanbod.

Let op: de courtages van makelaars in Vlijmen verschillen gemiddeld 0,43%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.130 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Vlijmen. Daarom is het altijd slim om meerdere makelaars te vergelijken; je vindt zo de beste deal en bespaart uiteindelijk een hoop geld.

Kosten van makelaars in Vlijmen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 6.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Vlijmen

Wanneer je jouw huis wilt verkopen in Vlijmen, dan is het belangrijk om te weten dat vrijwel alle makelaars daar opstartkosten rekenen. Opstartkosten komen bovenop de kosten van bemiddeling en zijn ontworpen om de initiële uitgaven te dekken die een makelaar maakt om je woning verkoopklaar te maken. Deze kosten zijn bijvoorbeeld voor professionele foto's, plaatsing op huizensites zoals Funda, raamposters en de administratieve verwerking.

De hoogte van de opstartkosten kan sterk variëren per makelaar. In het algemeen liggen de gemiddelde opstartkosten voor het verkopen van een woning in Vlijmen tussen de € 400 en € 700. Het is verstandig dit aspect mee te nemen in je overweging bij het kiezen van een makelaar, aangezien het een substantieel onderdeel kan vormen van de totale kosten.

Intrekkingskosten van makelaars in Vlijmen

De woningmarkt kan soms grillig zijn en plannen kunnen veranderen. Stel dat je jouw huis in Vlijmen hebt ingeschakeld bij een makelaar, maar je besluit na enige tijd de woning uit de verkoop te halen. In de meeste gevallen brengt jouw makelaar intrekkingskosten in rekening, een kostenpost waar je wellicht niet direct op had gerekend.

Intrekkingskosten zijn bedoeld om de gemaakte kosten en geleverde inspanningen van de makelaar te compenseren. Voorbeelden van zulke situaties zouden kunnen zijn: een verandering in je persoonlijke omstandigheden, het ontvangen van een onverwachts hoog privéaanbod of simpelweg een verandering van gedachten. Hoe dan ook, wees je bewust van de mogelijkheid van deze extra kostenpost wanneer je jouw woning uit de verkoop haalt.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Vlijmen met een vast tarief

In Vlijmen zijn ook makelaars actief die werken met een vast tarief voor hun diensten. Het grote voordeel hiervan is dat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Je wordt niet verrast door onverwachte kosten of percentages van de verkoopprijs. De makelaars in Vlijmen die met een vast tarief werken, hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Een mogelijk nadeel van een vast tarief is dat er mogelijk minder motivatie is voor de makelaar om jouw woning voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Stel je voor, je hebt een prachtige woning die makkelijk voor 400.000 euro verkocht kan worden. Als de makelaar een vast tarief rekent, maakt het voor hem financieel niet uit of het huis voor 380.000 of 400.000 euro wordt verkocht. Bij een courtage zou de makelaar echter een hoger bedrag verdienen als het huis voor een hogere prijs wordt verkocht.

Tip: Baseer je keuze voor een makelaar niet alleen op het tarief. Hoewel een vast tarief overzichtelijk is, kan een makelaar met een courtagesysteem mogelijk beter zijn gemotiveerd om een hoge verkoopprijs voor jouw woning te realiseren. Informeer goed naar de werkwijze en tarieven voordat je een besluit neemt.

4 feitjes over makelaars in Vlijmen

 • Het is een gegeven dat de meeste huizenverkopers in Vlijmen kiezen voor een makelaar die lid is van een professionele branchevereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit zorgt namelijk voor een gevoel van vertrouwen en kwaliteit. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 92% van de verkopers hier voorkeur aan geeft.
 • Een merkbare trend onder makelaars in Vlijmen is het hanteren van courtage als betalingsstructuur. Dit komt overeen met de wensen van het merendeel van de woningverkopers, die graag op no cure no pay basis werken. Dit heeft als voordeel dat ze alleen betalen als de verkoop succesvol is.
 • Interessant om te weten is dat waardebepalingen tussen verkoopmakelaars in Vlijmen aanzienlijk kunnen verschillen. Bijvoorbeeld, twee makelaars kunnen hetzelfde pand evalueren en tot een prijsverschil van €27.000 komen. Voor accurate prijsbepalingen is deze pagina handig om te raadplegen.
 • Veel woningverkopers in Vlijmen hebben bij de vergelijking van makelaars aangegeven voorkeur te hebben voor een makelaar die aantoonbaar beter presteert. Daarom is het zinvol om de prestaties van verschillende makelaars in Vlijmen te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Wat levert de beste makelaar in Vlijmen op?

Het is verleidelijk om te focussen op de kosten van een makelaar bij de verkoop van je huis in Vlijmen. Toch is het veel relevanter om te kijken naar wat de makelaar je oplevert. Een kleine investering in een goede makelaar kan je namelijk veel meer opleveren dan je wellicht denkt.

Dit is hoe je de beste makelaars in Vlijmen herkent:

 • Statistieken laten zien dat de beste makelaars in Vlijmen met hun expertise en kennis huizen voor een bedrag verkopen dat boven de verwachte verkoopprijs ligt. Om precies te zijn verkopen ze huizen gemiddeld voor een bedrag van € 14.889 boven de initiële verwachting.
 • Uit onze cijfers blijkt ook dat de beste makelaars niet alleen een hogere verkoopprijs realiseren, maar ook sneller tot een succesvolle verkoop komen. Zo verkopen ze huizen gemiddeld in 16 dagen minder tijd dan anderen makelaars in Vlijmen.

De beste makelaar in Vlijmen vinden

Het vinden van de meest vaardige of efficiënte makelaar in Vlijmen betekent niet dat je een fortuin moet betalen. De meest kwalitatieve makelaars kunnen verrassend betaalbaar zijn. Jouw ideale makelaar moet niet alleen makkelijk te betalen zijn, maar ook goed presteren.

Door onze unieke makelaars vergelijkingstool te gebruiken, kan je makelaars vinden die volledig aansluiten bij jouw specifieke woning, situatie en verkoopvoorkeuren in Vlijmen. Krijg een duidelijk beeld van de best presterende makelaars en hun benadering van verkoop.

Waar moet je op letten bij makelaars in Vlijmen?

Er zijn verschillende aandachtspunten om rekening mee te houden wanneer je de juiste makelaar in Vlijmen zoekt voor de verkoop van je huis:

Kennis van de lokale markt

De makelaar moet bekend zijn met de lokale woningmarkt in Vlijmen. Hij of zij moet weten welke huizen er te koop staan en wat de huidige prijstrends zijn.

Ervaring en specialiteit

Een ervaren makelaar met een specialiteit in jouw type huis of woonsituatie kan het verschil maken in de verkoop. Let hierop bij je keuze.

Communicatie en service

Het is van belang dat je makelaar goed bereikbaar is en regelmatig terugkoppeling geeft over de voortgang. Duidelijke communicatie en top service zijn hierin essentieel.

Gemiddelde kosten

Een makelaar kost gemiddeld een bepaald percentage van de verkoopprijs van het huis. In Vlijmen is dat gemiddeld 1,13% van de verkoopprijs.

Beoordelingen en referenties

Het is belangrijk om referenties te checken en online beoordelingen te lezen van vorige klanten. Dit geeft je een goede indruk van de tevredenheid van eerdere opdrachtgevers.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar voor het verkopen van je huis in Vlijmen kan een grote impact hebben op het resultaat. Je kunt overwegen om een NVM-makelaar in te schakelen. Deze makelaars zijn onderworpen aan strikte opleidingseisen en kwaliteitscontroles.

Naast NVM-verkoopmakelaars, zijn er ook VBO en VastgoedPRO-makelaars actief in Vlijmen. Deze makelaars bieden ook hoogwaardige diensten aan. Ze zijn allemaal even betrokken bij het verkoopproces, en streven naar het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs voor je huis.

Wat doet een makelaar in Vlijmen?

Een makelaar in Vlijmen doet veel meer dan alleen maar de advertentie voor het huis plaatsen. Het is de kans voor jou om te profiteren van iemand die de lokale woningmarkt door en door kent, en die je kan ondersteunen bij de voorbereiding, de promotie en de uiteindelijke verkoop van je huis.

De eerste stap in dit proces is een waardebepaling van het huis. De makelaar inspecteert je huis, maakt foto's, bekijkt recente verkopen in de buurt en vergelijkt deze met je woning. Daarmee kan hij/zij een realistische vraagprijs bepalen voor jouw huis.

 • Nauwkeurige waardebepaling leidt tot een optimale verkoopprijs.
 • Hij/zij zorgt voor professionele fotografie en promotiemateriaal.
 • Een makelaar plant kijkdagen en leidt potentiële kopers rond.
 • Hij/zij beheert de onderhandelingen om de beste prijs voor je te krijgen.
 • Een makelaar verzorgt alle contractuele aspecten van de verkoop.

Waarom een makelaar in Vlijmen inschakelen?

Wanneer je besluit om een makelaar in te schakelen om je woning in Vlijmen te verkopen, dan zal hij altijd starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal de makelaar luisteren naar jouw wensen en voorkeuren in verband met de verkoop. Daarnaast zal hij de mogelijkheden en voorwaarden van de verkoop met je bespreken en een indicatie geven van de mogelijke verkoopprijs.

Waardebepaling en verkoopstrategie

Meteen na het kennismakingsgesprek zal de makelaar overgaan tot waardebepaling van je huis. Dit proces omvat lokale marktanalyses, gelijkaardige vastgoedvergelijkingen en zelfs de economische vooruitzichten. Op basis van deze informatie ontwikkelt hij een op maat gemaakte verkoopstrategie.

Verkoopvoorbereiding en promotie

Wanneer je akkoord gaat met de verkoopstrategie, gaat de makelaar je huis voorbereiden op de verkoop. Dit kan bestaan uit het nemen van professionele foto's, het opstellen van een verkoopbrochure en het adverteren op relevante websites. De makelaar investeert in promotie om een groter publiek te bereiken.

Bezichtigingen en biedingen beheren

Het grootste deel van zijn tijd besteedt de makelaar aan het organiseren en begeleiden van bezichtigingen. Hij is vaak degene die geïnteresseerde kopers rondleidt door jouw woning. Ook ontvangt hij biedingen, informeert hij je over deze biedingen en geeft hij hierop namens jou antwoord.

Afronding van de verkoop

Nadat een bod is geaccepteerd, bereidt de makelaar de laatste afronding van de verkoop voor. Hij stelt samen met de koper een koopovereenkomst op. Ook begeleidt hij je tot de laatste stap, de notariële overdracht van je woning in Vlijmen.

Makelaars in Vlijmen vergelijken

Het kiezen van de juiste makelaar is een essentiële stap in het verkoopproces van je huis. Het begint allemaal met een weloverwogen vergelijking, rekening houdend met je specifieke woning, situatie en voorkeuren.

 • Gedetailleerde vergelijking van verkoopprestaties
 • Besparring op makelaarskosten
 • Onafhankelijk en objectief advies
 • Gratis en vrijblijvende diensten

Op het platform van Huis Verkopen wordt het vergelijken van makelaars een fluitje van een cent. Wij koppelen je snel en effectief aan de beste makelaars in Vlijmen, afgestemd op je individuele behoeften. Of je nu streeft naar een snelle verkoop of de best mogelijke verkoopprijs, het begint allemaal met het maken van de juiste keuzes. Met Huis Verkopen aan je zijde, staat niets je in de weg om het maximale uit de verkoop van je woning te halen.

Vergelijk makelaars in Vlijmen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Vlijmen

Bekijk eerst welke diensten de makelaar aanbiedt en vergelijk deze met andere makelaars. Let ook op de gemiddelde courtage, die 1,13% is in Vlijmen. Je kunt hierover informatie vinden op Huis Verkopen.

De gemiddelde makelaarskosten in Vlijmen zijn € 5.941. Dit omvat onder andere de courtage en opstartkosten. Meer informatie over kosten kun je hier vinden.

Je kunt verschillende criteria gebruiken om makelaars te vergelijken, zoals de courtage, de kwaliteit van de dienstverlening en de gemiddelde verkoopsnelheid die 69 dagen is in Vlijmen. Je kunt hier makelaars vergelijken.

Ja, een lokale makelaar kent de huizenmarkt in Vlijmen goed en kan daardoor een accurate waardebepaling van je huis geven. De gemiddelde verkoopprijs in Vlijmen is € 525.778.

Zorg ervoor dat je duidelijk hebt welke diensten zijn inbegrepen in het tarief. Extra kosten zoals intrekkingskosten kunnen oplopen tot € 500 in Vlijmen, dus vraag dit na.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen