Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Wognum

Zoek je een betrouwbare makelaar in Wognum voor de verkoop van je woning? Op deze pagina vind je relevante info en statistieken ter ondersteuning van je keuze. Vergelijk prestaties, tarieven en beoordelingen en maak een overwogen besluit.

Over makelaars in Wognum

De keuze voor een makelaar in Wognum kan verregaande gevolgen hebben voor de verkoop van jouw huis. Een goede makelaar kent de lokale markt, weet wat kopers zoeken en kan jouw woning optimaal presenteren. De keuze voor een makelaar is dus heel bepalend voor het succes van de verkoop. Zij kunnen immers het beste in jouw woning naar voren halen en attractief maken voor potentiële kopers.

We houden nauwgezet statistieken bij over de prestaties van de verschillende makelaars in Wognum. Dankzij deze gegevens hebben we in beeld welke makelaars de beste resultaten behalen. We hebben het dan over zaken zoals de verkoopsnelheid en de verkoopprijzen. Op basis hiervan kunnen we je helpen de makelaar te vinden die jou het beste kan helpen. Alle informatie die je nodig hebt over makelaars in Wognum is op deze pagina te vinden.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.212
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.583
Besparing (gem.)
€ 1.131

Actueel

 • Als je overweegt om je huis te verkopen, is het goed om te weten dat makelaars in Wognum gemiddeld een courtage hanteren van 1,08%. Dit is iets om rekening mee te houden bij het plannen van je budget.
 • Daarnaast zijn de huidige huizenprijzen in Wognum ook van belang. De gemiddelde verkoopprijs per m2 ligt momenteel op € 3.996. Voor meer informatie over de huizenprijzen in Wognum, kun je terecht op onze website.

Uitgelichte makelaars in Wognum

We gaan je zo dadelijk een overzicht presenteren van verschillende verkoopmakelaars gevestigd in Wognum. Het is goed om te weten dat er meerdere makelaars werkzaam zijn in Wognum, maar dat ze zich niet allemaal op dezelfde gebieden specialiseren. Vergeet niet dat voor jou de beste makelaar in Wognum degene is die naadloos aansluit bij jouw type woning, persoonlijke omstandigheden en specifieke wensen.

Logo JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs

JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs

Bij JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs kun je altijd terecht voor het aan- of verkopen, huren of verhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ze zijn actief in Noord-Holland en bieden je betrouwbaar en deskundig advies. Ondersteund door lidmaatschappen bij de NVM, de VastgoedCert en het NRVT, tonen ze hun toewijding aan kwaliteit en onafhankelijkheid. Ook kun je met je vragen in het Engels terecht bij hun ervaren team van vier medewerkers.

ERA Dijkhuis Makelaars

ERA Dijkhuis Makelaars is een actieve makelaar die resultaatgericht werkt. Ze zijn lid van de branchevereniging Vastgoedpro en hebben afgelopen jaar aansprekende transacties gerealiseerd. Met hun diensten bewijzen ze keer op keer een betrouwbare partner te zijn voor aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Kies voor ERA Dijkhuis Makelaars voor de zekerheid van gecertificeerde kwaliteit en veelzijdige ervaring.

Let op: het overzicht dat je zojuist hebt gezien, is niet volledig. Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Wognum. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Wognum mee in onze vergelijking. Hierdoor ontdek je mogelijk nog een makelaar die beter past bij jouw woning, situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Wognum Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Wognum?

De makelaarskosten zijn wellicht de grootste uitgave, maar een kundige makelaar kan zichzelf zeker terugverdienen. Het is de investering waard om de makelaar in te zetten die jouw woning tegen de hoogst mogelijke prijs kan verkopen.

Let op: de courtages van makelaars in Wognum verschillen gemiddeld 0,58%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.131 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Wognum. We adviseren je om zeker gebruik te maken van deze mogelijkheid, aangezien het geheel kosteloos en zonder verplichtingen is.

Kosten van makelaars in Wognum

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Wognum

Als je jouw woning in Wognum wilt verkopen, heb je waarschijnlijk een makelaar nodig die je begeleidt in dit proces. Echter, voordat de verkoop daadwerkelijk van start gaat, rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Dit zijn kosten die afgedragen worden voordat jouw woning op de markt wordt geplaatst.

Opstartkosten zijn feitelijk de kosten die gemaakt worden voor de voorbereiding op de verkoop van jouw woning. Dit kan variëren van fotograferen, het maken van plattegronden, tot aan het schrijven van een aantrekkelijke advertentie tekst om potentiële kopers te trekken. Afhankelijk van welke diensten worden aangeboden door de makelaar, kunnen deze kosten sterk variëren. Houd dus rekening met deze voorafgaande kosten wanneer je jouw woning wilt verkopen.

Intrekkingskosten van makelaars in Wognum

Het is belangrijk om te weten dat de meeste makelaars in Wognum zogenaamde intrekkingskosten rekenen. Wanneer je besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen, zullen deze kosten in rekening worden gebracht. Intrekkingskosten zijn kosten die makelaars in rekening brengen ter dekking van de werkzaamheden die ze hebben verricht voordat je besloot de woning uit de verkoop te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijd die ze hebben besteed aan het opstellen van jouw woningadvertentie en de bezichtigingen die ze hebben geregeld en uitgevoerd.

De hoogte van deze intrekkingskosten kan variëren, maar in Wognum ligt het gemiddelde rond de € 500. Hoewel dit misschien een onaangename verrassing kan zijn, is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Dit soort kosten kunnen bijvoorbeeld voorkomen in situaties waar je besluit om je woning toch niet te verkopen, of wanneer je besluit om over te stappen naar een andere makelaar. Door je hier bewust van te zijn, kun je beter anticiperen op mogelijk te maken kosten bij het verkopen van je woning.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Wognum met een vast tarief

Ook in Wognum zijn diverse makelaars te vinden die werken met een vast tarief. Dat betekent dat je een vaste prijs betaalt voor de diensten van de makelaar, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Denk hierbij aan zaken als het opstellen van een verkoopplan, de onderhandelingen en de juridische afronding.

Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars in Wognum hanteren is € 3.250 (update: april 2024). Hoewel dit op het eerste gezicht wellicht aantrekkelijk lijkt, zitten er ook risico’s aan verbonden. Stel je eens voor dat jouw woning snel en zonder veel inspanning verkocht wordt; dan zou je met een percentage van de verkoopprijs misschien goedkoper zijn uitgeweest.

Tip: Het is handig om diverse makelaars naast elkaar te leggen. Iedere makelaar hanteert andere tarieven en voorwaarden. Door de makelaars te vergelijken krijg je inzicht in de verschillende mogelijkheden en wat deze voor jou als woningverkoper betekenen.

4 feitjes over makelaars in Wognum

 • Woningverkopers in Wognum krijgen vaak pas na drie verschillende makelaars te hebben uitgenodigd een goed beeld om hun keuze te maken.
 • Door de hulp van een makelaar in Wognum kan je woning verkoopopbrengst een stijging van ongeveer 7% realiseren vergeleken met een verkoop zonder makelaar.
 • Gemiddeld betaal je als woningverkoper een 1,08% courtage aan de makelaar in Wognum.
 • Het is geen zeldzaamheid dat de waarde-inschatting van woningen door verschillende verkoopmakelaars in Wognum onderling kan uiteenlopen tot maar liefst €34000. Daarom is het verstandig om een gratis waardebepaling aan te vragen bij meerdere makelaars.

Wat levert de beste makelaar in Wognum op?

Het is interessant om te weten dat er aanzienlijke verschillen zijn in de resultaten die makelaars in Wognum bereiken bij de verkoop van woningen. Voor mensen die hun huis willen verkopen, kan het daarom waardevol zijn om de prestaties van verschillende makelaars in de regio te vergelijken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Wognum herkent:

 • De beste makelaars in Wognum hebben een talent voor het verkopen van woningen tegen hoge prijzen. Het prijsverschil met andere makelaars kan oplopen tot een bedrag van € 13.591. Deze extra inkomsten kunnen zeer welkom zijn voor de woningverkoper.
 • Uit onze cijfers blijkt dat de meest efficiënte makelaars in Wognum, huizen doorgaans rond de 16 dagen sneller verkopen dan andere lokale makelaars. Deze verkooptijd is vaak het resultaat van een actieve en toegewijde houding ten aanzien van de verkoop van woningen.

De beste makelaar in Wognum vinden

Het vinden van de snelste of beste makelaar in Wognum betekent niet automatisch dat je met de duurste moet gaan. Integendeel, soms kan een minder kostbare makelaar de juiste keuze zijn, gezien jouw unieke situatie en wensen.

Met ons vergelijkingsformulier kun je verschillende makelaars in Wognum gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Hierdoor vind je een makelaar die optimaal aansluit bij jouw woning, situatie en voorkeuren. Start vandaag nog met vergelijken!

Waar moet je op letten bij makelaars in Wognum?

Bij het selecteren van de juiste makelaar in Wognum voor de verkoop van je woning, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten:

1. Kennis van de lokale markt

Jouw makelaar moet goed bekend zijn met Wognum en omstreken. Hierdoor kan hij de waarde van de woning nauwkeuriger bepalen en potentiële kopers gerichter benaderen.

2. Communicatie

Communicatie is belangrijk. Controleer of de makelaar voldoende bereikbaar is en of hij jou regelmatig op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

3. Werkmethode

Wie de efficiëntie en effectiviteit van een makelaar wil beoordelen, moet kijken naar de werkwijze. Hierbij kan je denken aan de presentatie van de woning en de inzet van promotiemiddelen.

4. Beoordelingen

Kijk naar de recensies van vorige klanten om een indruk te krijgen van de betrouwbaarheid en vakmanschap van de makelaar.

5. Kosten en tarieven

Ten slotte zijn de kosten zeker een aandachtspunt. Deze variëren sterk per makelaar. Let op de verkoopkosten, maar ook de kosten voor de presentatie van de woning.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Wognum biedt je ondersteuning en expertise bij het verkopen van je huis. Naast de NVM-makelaars zijn er ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars actief in deze regio. Deze diversiteit zorgt voor een breed scala aan kennis en ervaring.

Een NVM-verkoopmakelaar heeft als taak om je huis tegen de best mogelijke prijs en onder de best mogelijke voorwaarden te verkopen. Ze begeleiden je bij het gehele proces: van het bepalen van de vraagprijs tot aan de overdracht bij de notaris. Kiezen voor een NVM-, VBO- of VastgoedPRO-makelaar verzekert je van een zorgeloze verkoop.

Wat doet een makelaar in Wognum?

Het verkopen van een woning in Wognum is een groot proces waar veel bij komt kijken. De meeste mensen kiezen ervoor om dit proces niet alleen aan te gaan, maar ondersteuning te zoeken in de vorm van een verkoopmakelaar.

Maar wat doet een makelaar eigenlijk allemaal voor je tijdens de verkoop van jouw woning? Hieronder hebben we er vijf op een rijtje gezet:

 • Waarde bepaling: Een makelaar bepaalt de marktconforme vraagprijs van je woning.
 • Presentatie: De makelaar zorgt voor professionele verkoopfoto's en advertenties.
 • Bezichtigingen: Je makelaar organiseert en begeleidt de bezichtigingen.
 • Onderhandelingen: De makelaar voert de onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Koopcontract: Je makelaar stelt het koopcontract op en controleert de juridische aspecten.

Waarom een makelaar in Wognum inschakelen?

Een goede makelaar in Wognum kan een grote bijdrage leveren aan een snelle verkoop van jouw huis en bij het behalen van de maximale verkoopprijs. Dat doet hij door het geven van waardevol advies, door de woning te presenteren op een aantrekkelijke manier op verschillende kanalen en door gebruik te maken van zijn uitgebreide netwerk. Hij heeft ook de vakkennis om te onderhandelen over de beste prijs.

Advies en voorbereiding

Bij het verkoopproces is een goede voorbereiding het halve werk. Jouw makelaar adviseert je over de beste verkoopstrategie, welke aanpassingen je zou kunnen doen om het huis aantrekkelijker te maken en hij helpt bij het vaststellen van een realistische vraagprijs.

Verkooppresentatie

De presentatie van jouw huis is een van de belangrijkste elementen om potentiële kopers te trekken. Jouw makelaar zorgt voor professionele foto's en een gedetailleerde beschrijving van het huis, en plaatst deze op meerdere kanalen om een breed publiek te bereiken.

Inzet van netwerk

Daarnaast maakt jouw makelaar gebruik van zijn netwerk. Hij of zij heeft contacten met potentiële kopers, collega-makelaars en andere professionals in de vastgoedwereld. Het makelaarsnetwerk kan hierdoor bijdragen aan een snellere verkoop.

De onderhandeling

Als laatste komt de onderhandeling. Jouw makelaar werkt in jouw belang en streeft naar de hoogst mogelijke verkoopprijs. Hierbij speelt niet alleen de vraagprijs een rol, maar ook andere factoren zoals de opleverdatum en eventuele voorwaarden.

Makelaars in Wognum vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Wognum via Huis Verkopen levert jou een hoop voordelen op. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor het verkopen van je woning.

 • Beter inzicht in de markt
 • Maximale verkoopopbrengst
 • Besparen op makelaarskosten
 • Gratis en vrijblijvend vergelijken

Weet je al wat je wensen zijn en wil je meteen aan de slag? Geen probleem. Door een vergelijking te maken tussen de verschillende makelaars in Wognum, vind je snel de makelaar die het beste bij jou past. En dat zonder enige kosten of verplichtingen. Begin vandaag nog met vergelijken!

Vergelijk makelaars in Wognum Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Wognum

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Wognum zijn € 515. Dit bedrag kan variëren, dus het is raadzaam om de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars.

Vergelijk makelaars op basis van kosten, service en ervaring. Je kunt dit makkelijk doen op onze website. Hiermee vind je de beste makelaar voor jouw specifieke situatie.

De gemiddelde courtagekosten van een makelaar in Wognum zijn 1,08%. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van je huis.

Door makelaars te vergelijken kun je flink besparen op de kosten. De gemiddelde besparing op makelaarskosten in Wognum is € 1.131

De gemiddelde verkoopsnelheid in Wognum is 50 dagen. Dit is echter afhankelijk van veel factoren zoals de prijs en de staat van je huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen