Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Wormer

Wil je jouw huis in Wormer verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar? Het vinden van de juiste makelaar is essentieel voor een succesvolle verkoop. In deze tekst gaan we in op wie de beste makelaar in Wormer is voor het verkopen van je huis.

Over makelaars in Wormer

Er is een breed scala aan makelaars in Wormer. Geen enkele is hetzelfde en dat verschil merk je in hun aanpak, hun kennis van de lokale huizenmarkt, hun contacten, hun tarieven en hun service. Kiezen voor de juiste makelaar maakt het verschil in het verkooptraject. Het vergelijken van makelaars geeft je de mogelijkheid om de makelaar te vinden die past bij jouw wensen en situatie. Dit is een belangrijk beginpunt voor een succesvolle verkoop. Neem eens een kijkje om lokale makelaars te vergelijken op huisverkopen.nl.

Ben je benieuwd naar welke makelaar de meeste ervaring heeft met soortgelijke woningen? Wie het beste kan onderhandelen? Wie de beste recensies heeft van vorige klanten? Of wie de beste service biedt voor een acceptabel tarief? Dit zijn waarschijnlijk vragen die door jouw hoofd gaan bij het kiezen van een makelaar. Op deze pagina krijg je een helder beeld van wat je kunt verwachten en kun je met vertrouwen de makelaar kiezen die goed bij je past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.901
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.228
Besparing (gem.)
€ 1.654

Actueel

 • Als je op het punt staat om je huis in Wormer op de markt te zetten, zal je te maken krijgen met makelaarscourtage. Momenteel betaal je als verkoper gemiddeld 1,07% courtage aan de makelaar in Wormer. Dit wordt berekend over de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning.
 • Je wilt misschien ook op de hoogte zijn van de huidige huizenprijzen in Wormer. Op dit moment, april 2024, ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Wormer op € 4.490 per vierkante meter. Het is zinvol om hier rekening mee te houden bij de verkoopprijs van jouw huis.

Uitgelichte makelaars in Wormer

In de regio Wormer heb je een mooi aanbod aan verkoopmakelaars waaruit je een keuze mag maken. We hebben voor je gemak enkele van deze makelaars op een rij gezet. Het is verstandig om een vergelijking te maken, omdat de meest passende makelaar voor jouw woning en situatie degene is die volledig aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Daarom raden we je aan om grondig te vergelijken.

Logo Brantjes Makelaars Wormerland

Brantjes Makelaars Wormerland

Brantjes Makelaars Wormerland is jouw lokale kennishub voor de woningmarkt. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van huizen, maar ook bedrijfsonroerend goed. Ze leveren diensten zoals woningstyling en woningfotografie, en adviseren in financiële zaken. Het kantoor, gevestigd in het oude Rabobank-pand aan de Dorpsstraat, is het uitgangspunt voor een persoonlijke en op maat gemaakte service. Het team van zes medewerkers staat voor je klaar.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Wormer dan je zojuist in het overzicht hebt gezien. Mogelijk vind je de makelaar die het beste bij jouw woning, situatie en voorkeuren past niet direct terug in deze lijst. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Wormer mee in onze vergelijking. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de meest passende keuze kunt maken.

Vergelijk makelaars in Wormer Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Wormer?

Een verkoopmakelaar in Wormer rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,07% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 551.450 in Wormer komt dit neer op € 5.901 aan makelaarskosten (update april 2024).

De prijs die een makelaar je voorstelt, is gebaseerd op de waarde van je woning. Dit komt omdat hun courtage een percentage van de verkoopprijs is. Het is daarom verstandig om bij verschillende makelaars tarieven op te vragen voordat je een definitieve keuze maakt.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Wormer 0,60% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.654 door eerst tarieven op te vragen. Het vergelijken van tarieven van verschillende makelaars is dan ook een verstandige stap die altijd leidt tot besparingen.

Kosten van makelaars in Wormer

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.400
€ 6.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Wormer

In de wereld van de woningverkoop in Wormer kunnen de kosten hoog oplopen, met name door de opstartkosten die vele makelaars rekenen. Deze eenmalige uitgaven zijn bedoeld om je woningverkoop op gang te brengen. Ze dekken bijvoorbeeld de kosten voor professionele foto’s van jouw woning, het toevoegen van je woning aan woningzoekende websites en het uitvoeren van een waardebepaling.

De opstartkosten zijn niet standaard en kunnen variëren per makelaar. Het maakt deel uit van hun servicepakket en het is belangrijk om deze van tevoren te onderzoeken. In Wormer is het gemiddelde bedrag voor opstartkosten € 515. Wist je dat je de tarieven, inclusief mogelijke opstartkosten, gemakkelijk gratis en vrijblijvend kunt opvragen bij verschillende makelaars in Wormer? Je kunt de tarieven opvragen zodat je een beter beeld krijgt van de kosten die je kunt verwachten bij het verkopen van je woning.

Intrekkingskosten van makelaars in Wormer

Als je van plan bent je woning in Wormer te verkopen via een makelaar, is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars intrekkingskosten in rekening kunnen brengen. Deze kosten worden in rekening gebracht wanneer je zonder goede reden of voortijdig besluit om je woning uit de verkoop te halen. De hoogte van deze kosten kan variëren per makelaar, maar meestal zijn het percentages van de overeengekomen courtage bij de uiteindelijke verkoop van de woning.

Intrekkingskosten zijn eigenlijk bedoeld om het werk en de tijd die de makelaar in de verkoop van jouw huis heeft gestoken, te compenseren. Zo'n situatie kan bijvoorbeeld voorkomen als je plotseling besluit om te gaan samenwonen, je besluit om toch te blijven vanwege een verandering van werk of nabijheid van je familie of vrienden. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden voordat je besluit jouw huis te koop te zetten in Wormer.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Wormer met een vast tarief

Ja hoor, ook in Wormer vind je makelaars die werken met een vast tarief. Deze makelaars verzorgen over het algemeen het gehele verkoopproces van jouw huis. Ze helpen je met de waardebepaling, de fotografie, de rondleidingen en de onderhandelingen. Het gemiddelde tarief dat deze makelaars hanteren, ligt rond de € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief kent wel enige risico's. Stel je voor dat jouw huis snel wordt verkocht of juist heel moeizaam. In beide gevallen betaal je hetzelfde bedrag. Je betaalt evenveel voor een traject van twee weken als voor een verkoopproces dat maanden duurt. Dat kan voelen als oneerlijk.

Tip: Om te voorkomen dat je achteraf voor verrassingen komt te staan, is het handig om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van de verschillende tarieven en wat dit voor jou betekent als woningverkoper.

4 feitjes over makelaars in Wormer

 • Woningverkopers in Wormer geven vaak de voorkeur aan ervaren makelaars. Tijdens het vergelijken van verkoopmakelaars wordt duidelijk dat lokale expertise zeer wordt gewaardeerd.
 • Woningen in Wormer die zonder tussenkomst van een makelaar worden verkocht, brengen gemiddeld zo'n 23.000 euro minder op dan woningen die wel door een makelaar worden verkocht.
 • Tarieven opvragen is een belangrijke stap bij het selecteren van een makelaar in Wormer. De opstartkosten en annuleringsvoorwaarden verschillen namelijk aanzienlijk per makelaar.
 • De verkoopsnelheid van woningen in Wormer verschilt per makelaar. Het gemiddelde aantal dagen dat een huis te koop staat in deze regio is 52 dagen.

Wat levert de beste makelaar in Wormer op?

Er is een selecte groep verkoopmakelaars in Wormer die consequent beter presteren dan hun concurrenten. Het verschil wordt met name duidelijk op het gebied van verkoopprijzen en de termijnen waarin de verkoop tot stand komt. Deze succesvolle makelaars zijn in staat om een woning niet alleen sneller van de hand te doen, maar daarbij ook hogere prijzen te realiseren.

Dit is hoe je de beste makelaars in Wormer herkent:

 • Onze statistieken laten zien dat de toonaangevende makelaars in Wormer woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan de rest. Dit zijn de makelaars die begrijpen hoe belangrijk een gedegen verkoopstrategie is en deze consequent en effectief toepassen.
 • Daarnaast blijkt uit dezelfde gegevens dat de koplopers onder de Wormerse makelaars de woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld € 13.390 hoger ligt dan bij andere makelaars. Dit illustreert hoe een goede makelaar een investering is die zichzelf terugverdient.

De beste makelaar in Wormer vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Wormer? Het gaat erom een makelaar te vinden die volledig aansluit bij jouw woning en persoonlijke situatie. Er is niet één 'beste' makelaar, de beste keuze is degene die perfect bij jou past.

Maak het jezelf makkelijk en gebruik ons vergelijkingsformulier om de meest geschikte makelaars in Wormer te vinden. Vul je gegevens, de details van je woning en je verkoopwensen in, dan regelen wij de rest. Ontdek welke makelaar bij jou past!

Waar moet je op letten bij makelaars in Wormer?

Klaar om je huis in Wormer te verkopen? Dit zijn vijf aandachtspunten bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in Wormer

Zorg ervoor dat de makelaar ervaring heeft met de verkoop van huizen in Wormer. Zo kan hij of zij je het beste begeleiden.

Onderzoek naar recensies

Neem de tijd om recensies van de makelaar te lezen. Hierdoor krijg je een beter beeld van de ervaringen van eerdere klanten.

Prijs en diensten

Let op de prijs en welke diensten hierbij inbegrepen zijn. Het is belangrijk dat de prijs in verhouding staat tot wat er geboden wordt.

Communicatie en betrokkenheid

Een goede communicatie en betrokkenheid van de makelaar is essentieel. Je wilt een makelaar die proactief is en jou continu op de hoogte houdt.

Vergelijking van makelaars

Vergelijk verschillende makelaars alvorens je een keuze maakt. Met dit handige vergelijkingsformulier ontdek je welke makelaars het beste presteren in Wormer.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Wormer om je huis te verkopen? De NVM-makelaars staan voor je klaar. Naast NVM kun je ook kiezen voor een VBO-makelaar of een makelaar aangesloten bij VastgoedPRO. Elk van deze beroepsverenigingen stelt hoge eisen aan hun leden op het gebied van vakkennis, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Wat doet een makelaar precies voor je tijdens de verkoop van je huis? Naast advies over de vraagprijs en verkoopstrategie, regelt de makelaar bezichtigingen en onderhandelingen. En het is belangrijk te weten dat we de verkoopprestaties van alle NVM-makelaars in Wormer en omgeving nauwgezet volgen. Zo weten we precies welke NVM-makelaars uitstekend presteren en het meeste uit de verkoop van je woning kunnen halen.

Wat doet een makelaar in Wormer?

Als je jouw woning in Wormer wilt verkopen, kiezen de meeste mensen ervoor om hierbij een verkoopmakelaar in te schakelen. Het verkopen van een huis is een ingrijpend proces met vele stappen waar een professioneel oog vaak een enorm verschil kan maken.

In Wormer hebben deze makelaars specifieke kennis en ervaring, en zij voeren verschillende taken uit om woningverkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder staan vijf hoofdtaken uitgelicht.

 • Vaststellen van een aantrekkelijke vraagprijs
 • Het uitvoeren van de verkoopstrategie
 • Organiseren van bezichtigingen voor geïnteresseerde kopers
 • Onderhandelen namens jou om de beste verkoopprijs te krijgen
 • Verzorgen van het papierwerk en de afhandeling bij de notaris

Waarom een makelaar in Wormer inschakelen?

Het verkopen van je huis in Wormer is een belangrijk proces waarbij je te maken kan krijgen met diverse uitdagingen. Echter, met een goede makelaar aan jouw zijde kan dit proces een stuk eenvoudiger worden. Een goede makelaar kan je begeleiden bij iedere stap van het verkoopproces, van het bepalen van de vraagprijs tot aan de overdracht van de sleutels.

Vraagprijs bepalen

De eerste stap is het bepalen van de juiste vraagprijs voor je huis. Een goede makelaar in Wormer weet wat de innovatieve en onderhoudsstaatkenmerken van je huis waard zijn op de lokale markt, en kan zodoende helpen de vraagprijs aan te passen om zowel concurrerend als eerlijk te blijven.

Verkoopstrategie opzetten

Een goede makelaar helpt je met het opzetten van een effectieve verkoopstrategie. Ze begrijpen hoe je je huis kunt presenteren om het aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, met tips over styling en foto's, en op welke doelgroep je je zou moeten richten.

Organiseren van bezichtigingen

Als je huis eenmaal te koop is, is het tijd om bezichtigingen te organiseren. Jouw makelaar kan dit voor je regelen, en zal altijd aanwezig zijn om vragen van potentiële kopers te beantwoorden en om jouw belangen te behartigen.

Onderhandelen en afhandelen

Tenslotte zal je makelaar je bijstaan met het afhandelen van de verkoop. Ze helpen met het beoordelen van biedingen, bieden begeleiding tijdens het onderhandelproces en zorgen ervoor dat alle juridische aspecten netjes worden afgehandeld.

Makelaars in Wormer vergelijken

Als je op zoek bent naar een makelaar in Wormer, kun je met Huis Verkopen gemakkelijk en snel verschillende makelaars vergelijken. Precies afgestemd op jouw woning en wensen.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Ontvangst van gratis verkoopadvies
 • Scherpere makelaarstarieven door vergelijking
 • Garantie op ervaren en succesvolle makelaars

Het proces is eenvoudig: je vult je adres, voorkeuren en wensen in. Vervolgens wordt je gekoppeld aan de makelaars in Wormer die het beste bij jouw situatie passen. Dit biedt je de mogelijkheid om de beste beslissing te maken op basis van de informatie die ze geven over jouw specifieke woningsituatie .

Vergelijk makelaars in Wormer Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Wormer

De gemiddelde makelaarskosten in Wormer zijn € 5.901. Het is raadzaam om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Een handige plek om dit te doen is op Huis Verkopen.

Start met het vergelijken van makelaars op basis van hun tarieven, verkoopsnelheid en beoordelingen. Bovendien kan je kosten besparen als je de tarieven vergelijkt; de gemiddelde besparing is € 1.654.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Wormer is 52 dagen. Dit kan variëren per makelaar, dus zorg ervoor dat je makelaars vergelijkt.

Om de verkoopprijs van je huis te bepalen, kun je een waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Wormer is € 551.450. Voor een persoonlijke schatting kun je hier een waardebepaling aanvragen.

Om je huis snel te verkopen in Wormer, kies je voor een makelaar met een korte verkoopsnelheid. Bovendien kan het volgen van een stappenplan, zoals dit, je helpen om je huis succesvol op de markt te zetten en te verkopen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen