Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Zundert

In Zundert tref je tal van verkoopmakelaars aan, waardoor er genoeg keuze is voor jou als woningverkoper. Doe research naar hun reputatie en ervaring om de meest geschikte makelaar te vinden. Het succesvol verkopen van jouw huis begint met een kundige en betrouwbare makelaar.

Over makelaars in Zundert

Als je ervan dromt om je huis in Zundert te verkopen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een makelaar die je kan helpen om de best mogelijke prijs voor je huis te krijgen. Iemand die de lokale markt goed kent, consequent communiceert en erom bekend staat om huizen snel te verkopen. Maar misschien weet je ook niet waar te beginnen, of vind je de hoeveelheid keuzes overweldigend. Dit kan een ontmoedigende taak lijken, maar geen zorgen, we zijn hier om je te helpen.

Ons platform helpt je in je zoektocht naar de ideale verkoopmakelaar in Zundert. Hier kun je gedetailleerde informatie en betrouwbare statistieken vinden over de verscheidene makelaars in de omgeving. Wij helpen je de verschillen tussen deze makelaars helder te krijgen en laten je zien hoe je ze met elkaar kunt vergelijken. Alles wat je altijd al wilde weten over de tarieven en resultaat van de makelaars in Zundert, staat klaar om ontdekt te worden:

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.550
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.513
Besparing (gem.)
€ 1.303

Actueel

 • Als je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met de courtages van makelaars. De gemiddelde courtage in Zundert is op dit moment 1,10%. Dit is gebaseerd op de meest recente gegevens van mei 2024.
 • Daarnaast is het goed om een beeld te hebben van de huidige huizenprijzen in Zundert. De gemiddelde verkoopprijs per m2 is momenteel rond de € 3.912. Voor een gedetailleerd overzicht van de huizenprijzen in Zundert kun je een bezoek brengen aan onze huizenprijzen pagina.

Uitgelichte makelaars in Zundert

Als potentiële verkoper van een woning in Zundert heb je de keuze uit verschillende makelaars. We bieden je een overzicht van de beschikbare verkoopmakelaars in deze regio. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken , aangezien dit je inzicht geeft in de variëteit aan diensten en tarieven, wat kan helpen om de meest gunstige keuze te maken.

Logo Van Hassel Makelaars o.g.

Van Hassel Makelaars og

Van Hassel Makelaars is een ervaren en deskundig makelaarskantoor, actief in Zundert, Rucphen en Etten-Leur. Dit kantoor heeft meerdere locaties in de lokale gemeenschappen waar het actief is, waardoor het altijd dichtbij is voor zijn klanten. Het biedt een volledige dienstverlening aan, van de verkoop en aankoop tot aan de verhuur en taxaties van huizen. Met hun grondige kennis van de markt en uitgebreide netwerk, zorgen ze voor de best mogelijke resultaten voor je woning.

De Huizenbemiddelaar Breda - Zundert Makelaardij

Bij De Huizenbemiddelaar Breda - Zundert Makelaardij kun je rekenen op deskundige begeleiding bij het verkopen of kopen van je huis. Ze hebben een sterke lokale kennis, bieden een gratis waardebepaling aan en ze zijn er voor je tijdens elke stap van het verkoopproces. Ze zijn lid van branchevereniging VBO, wat hun professionaliteit onderstreept. Of je nu een verkoper, koper, huurder of verhuurder bent, dit makelaarskantoor kan je helpen.

De Huizenpraktijk

Bij De Huizenpraktijk kun je rekenen op een veelzijdig dienstenpakket. Je kunt er terecht voor verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en financieel advies. Het team bestaat uit drie gedreven medewerkers, die naast Nederlands ook vloeiend Engels spreken. Ze blinken uit in woningstyling en woningfotografie, wat bijdraagt aan een succesvolle woningtransactie. Ondanks dat ze niet verbonden zijn aan een branchevereniging, beschikken ze over de WFT certificatie.

Let op: er zijn in Zundert meer verkoopmakelaars actief dan de lijst die je net gezien hebt. Om te ontdekken welke makelaar het beste past bij jouw wensen en situatie, is het belangrijk om uitgebreid te vergelijken. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Zundert mee in deze vergelijking.

Vergelijk makelaars in Zundert Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Zundert?

Een makelaar in Zundert rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 413.593 in Zundert komt dit neer op € 4.550 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Interessant genoeg, kunnen courtages lager uitvallen als de verkoopsnelheid van woningen toeneemt. Dit komt omdat de makelaar minder tijd en middelen hoeft te besteden aan de verkoop van het huis. Hierdoor kunnen ze hun diensten tegen een lagere prijs aanbieden. Een hoge verkoopsnelheid kan dus in je voordeel werken.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Zundert 0,63% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.303 besparen door makelaars te vergelijken. Het is dus zeker de moeite waard om verschillende makelaars tegen elkaar af te wegen en zo te profiteren van de meest gunstige deal.

Kosten van makelaars in Zundert

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Zundert

In de wereld van huisverkoop is het belangrijk te weten dat de meeste makelaars in Zundert opstartkosten rekenen. Dit zijn kosten die je moet betalen aan de makelaar voordat ze beginnen met de verkoop van jouw huis. Deze kosten zijn bedoeld om de eerste uitgaven van de makelaar te dekken, zoals de kosten voor het maken van foto's, plattegronden en advertenties.

De opstartkosten kunnen per makelaar flink verschillen. Het is wellicht verleidelijk om de makelaar met de laagste opstartkosten te kiezen, maar vergeet niet dat de kwaliteit van dienstverlening ook belangrijk is. Wil je een beter beeld krijgen van wat je kunt verwachten? De meest accurate manier om dit te doen is door de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars. Zo krijg je een duidelijker beeld van de totale kosten, inclusief de opstartkosten.

Intrekkingskosten van makelaars in Zundert

Bij sommige ontwikkelingen in jouw leven kan het nodig zijn om je huis voortijdig uit de verkoop te halen. Stel je bijvoorbeeld voor dat er nieuwe kansen op je pad komen zoals een baan in een andere stad, waardoor je besluit om toch niet te verhuizen. Je vindt het wellicht een nadeel dat veel makelaars in Zundert intrekkingskosten rekenen als je ervoor kiest om de woning eerder uit de verkoop te halen. Kort gezegd, intrekkingskosten zijn de vergoedingen die je dient te betalen aan de makelaar voor de tijd en moeite die hij of zij al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken.

Wat je misschien niet weet, is dat de intrekkingskosten variëren per makelaar. Om precies te zijn, het gemiddelde van deze kosten voor makelaars in Zundert is € 500. Houd er rekening mee dat deze kosten doorgaans niet-negotieerbaar zijn. Afhankelijk van wat er in jouw contract met de makelaar staat, kunnen de kosten ook toenemen als de verkoop langer dan gepland duurt. Alles overwogen, is het aan jou om te beslissen of een eventuele vroegtijdige intrekking van de verkoop het waard is.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Zundert met een vast tarief

Naast de makelaars die werken op basis van courtage, zijn er ook makelaars die een vast tarief hanteren. Het verschil? Bij courtage hangt de vergoeding af van de verkoopprijs van jouw woning, terwijl bij een vast tarief vooraf duidelijk is wat de kosten zijn. Makelaars in Zundert die werken met vaste tarieven, rekenen gemiddeld € 3.250 (update: mei 2024).

Bij het kiezen voor een makelaar met een vast tarief zijn er zowel voor- als nadelen. Een voordeel is dat je vooraf weet wat je kwijt bent, ongeacht de verkoopprijs van jouw huis. Dat brengt zekerheid met zich mee. Een nadeel kan echter zijn dat je hetzelfde bedrag betaalt, ongeacht hoeveel tijd en moeite de makelaar in de verkoop steekt.

Tip: Het is verstandig meerdere makelaars te vergelijken. Op deze manier vind je de makelaar die het best aansluit bij jouw huis en persoonlijke wensen. Iedere makelaar is anders, dus het is zinvol om te verkennen wie de beste match voor jou is.

4 feitjes over makelaars in Zundert

 • De meerderheid van de makelaars in Zundert werkt met een courtage; dit is een voorkeur die gedeeld wordt door de meeste huizenverkopers. Dit komt naar voren omdat woningverkopers het voordeel zien in het feit dat een makelaar zijn beloning krijgt op basis van het verkoopresultaat.
 • Er kan een merkbaar verschil zijn in de woningwaarde zoals ingeschat door verschillende verkoopmakelaars in Zundert. Met bedragen die kunnen variëren tot wel €31.000, is het zeker verstandig om een gratis waardebepaling aan te vragen.
 • Een aanzienlijk aandeel van de huizenverkopers in Zundert, om precies te zijn 94%, geeft de voorkeur aan makelaars die zijn aangesloten bij gerenommeerde brancheverenigingen zoals NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • Bij het vergelijken van makelaars hebben de meeste woningverkopers in Zundert een voorkeur voor makelaars die aantoonbaar beter presteren. Bij het nemen van deze belangrijke beslissing, is het handig om makelaars in Zundert te vergelijken.

Wat levert de beste makelaar in Zundert op?

In Zundert zijn er diverse verkoopmakelaars die zich onderscheiden van de rest. Ze blijken namelijk beter te scoren op twee specifieke punten: de verkoopprijs die ze voor jouw woning realiseren en de snelheid waarmee ze de koopovereenkomst rond krijgen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Zundert herkent:

 • Uit grondige, onafhankelijke analyse blijkt dat deze topmakelaars een woning gemiddeld verkopen voor een bedrag dat hoger ligt dan de verwachte verkoopprijs. Concreet betekent dit dat ze voor jou een extra bedrag van € 12.320 kunnen realiseren.
 • Daarnaast blijkt uit onze uitgebreide databank dat deze topmakelaars aanzienlijk sneller zijn in het verkopen van een woning. Zo zijn ze gemiddeld maar liefst 18 dagen sneller in het afronden van de verkoop dan hun concurrenten in Zundert.

De beste makelaar in Zundert vinden

Op zoek naar een uitstekende makelaar in Zundert? De beste keus is niet per se de grootste of goedkoopste, maar de makelaar die perfect bij jouw woning en persoonlijke omstandigheden past.

Wil je een makelaar vinden die echt bij jou past? Bij ons kun je makelaars eenvoudig vergelijken. Zo vind je een makelaar die jouw woning, specifieke situatie en verkoopvoorkeuren begrijpt en respecteert.

Waar moet je op letten bij makelaars in Zundert?

Aan de verkoop van je huis komt meer bij kijken dan alleen een bord in je tuin zetten. Daarom is het belangrijk om goed op te letten bij het selecteren van de juiste makelaar in Zundert:

Vergelijk tarieven van makelaars

Plaatsen zoals Zundert hebben meerdere makelaarskantoren, en het is raadzaam hun tarieven en diensten te vergelijken. Hierdoor kun je gemiddeld een bedrag van € 1.303 besparen.

Kijk naar ervaring en kennis

Het is belangrijk om te kijken of de makelaar ervaring heeft, maar ook of ze op de hoogte zijn van lokale marktontwikkelingen in Zundert. Dit kan namelijk van belang zijn bij de verkoop van je woning.

Let op communicatievaardigheden

Goede communicatie is essentieel in het makelaarsvak. Vertelt de makelaar je eerlijk wat je kunt verwachten en houdt hij/zij je goed op de hoogte? Dat is een teken van een betrouwbare makelaar.

Vraag naar verkoopstrategie

Een professionele makelaar heeft een duidelijke verkoopstrategie. Het is dus verstandig om te vragen naar hoe hij/zij jouw huis in Zundert aan de man wil brengen.

Controleer referenties en reviews

Tot slot: eerdere ervaringen van andere huizenverkopers kunnen je een goed beeld geven van de kwaliteiten van een makelaar. Lees dus zeker reviews en vraag eventueel om referenties.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Zundert zijn verschillende NVM-makelaars actief die je kunnen helpen bij de verkoop van je huis. Met hun kennis en ervaring gidsen ze je door het gehele proces, van prijsbepaling tot bezichtigingen en van onderhandelingen tot de overdracht bij de notaris.

De NVM-makelaars staan echter niet alleen. Ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars kunnen je ondersteunen bij de verkoop van je woning in Zundert. Al deze organisaties hebben strenge toelatingseisen en houden de kwaliteit in de gaten, zodat je zeker weet dat je met een betrouwbare en vakkundige makelaar te maken hebt.

Wat doet een makelaar in Zundert?

Een makelaar in Zundert kan je begeleiden bij het navigeren door het complexe proces van het verkopen van je woning. Ze helpen je niet alleen bij het waarderen en marketen van je eigendom, maar ook bij het sluiten van de deal.

Je kunt rekenen op hun expertise in alle fasen van het verkoopproces - van het adviseren bij de juiste prijsstelling en het aantrekkelijker maken van je huis, tot het begeleiden van bezichtigingen en onderhandelingen. Ze zullen er zijn om je te vertegenwoordigen en je belangen te behartigen.

 • Advies bij juiste prijsstelling gebaseerd op de lokale marktcondities
 • Handige tips voor het verbeteren van de woningpresentatie
 • Organiseren en begeleiden van de bezichtigingen
 • Voeren van effectieve onderhandelingen om een eerlijke prijs te bedingen
 • Zorgen voor een soepele afhandeling van juridische en administratieve taken

Waarom een makelaar in Zundert inschakelen?

Een goede makelaar in Zundert kan een wereld van verschil maken als je je huis wilt verkopen. Deze professionals hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en beschikken over de nodige vaardigheden om potentiële kopers te weten te overtuigen. Daarnaast geven ze je advies over hoe je je huis aantrekkelijker kunt maken voor de verkoop, waarbij ze de nadruk leggen op gemak, tijdsbesparing, zekerheid en uiteindelijk een hogere opbrengst bij verkoop.

Marktkennis en ervaring

Een ervaren makelaar in Zundert heeft lokale marktkennis en weet daardoor precies wat de huidige trends en prijzen zijn. Ook kunnen ze je adviseren over het ideale moment om je huis op de markt te brengen, rekening houdend met seizoenen en de actuele vraag.

Berekenen van de verkoopprijs

Bij het vaststellen van een realistische vraagprijs komt meer kijken dan je misschien denkt. Een makelaar houdt rekening met diverse factoren, zoals de ligging en de staat van de woning. Door de verkoopprijs te optimaliseren komt je huis in het bereik van meer potentiële kopers.

Presenteren van de woning

De manier waarop je huis wordt gepresenteerd, kan een grote invloed hebben op de snelheid van verkoop. Jouw makelaar weet hoe hij professionele foto's maakt en jouw woning aantrekkelijk presenteert in advertenties en bezichtigingen.

De afhandeling

Wanneer er een bod wordt gedaan, is het de taak van de makelaar om dit goed te af te handelen. Ze weten hoe ze met kopers moeten communiceren en zorgen dat alles op juridisch en financieel gebied correct wordt geregeld. Dit zorgt voor zekerheid en gemak voor jou als verkoper.

Makelaars in Zundert vergelijken

Vergelijken van makelaars in Zundert via Huis Verkopen betekent dat je zelf de controle in handen houdt. Je vergelijkt makelaars op basis van prestatie én kosten. Dit levert voordelen op, waaronder:

 • Maximale verkoopopbrengst van jouw woning
 • Versnelling van het verkoopproces
 • Besparing op makelaarskosten
 • Jouw ideale makelaar die past bij jouw wensen

Het vergelijken is makkelijk en gratis. Bovendien krijg je een duidelijk beeld van de potentiële verkoopprijs van je huis, ontvang je gratis verkoopadvies en vind je de makelaar die het beste aansluit bij jouw situatie en voorkeuren. De final touch is dat je gegarandeerd wordt gekoppeld aan ervaren makelaars die reeds voor vele anderen met succes een woning hebben verkocht.

Vergelijk makelaars in Zundert Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Zundert

Je kan gebruiken maken van een online vergelijkingstool. Daarnaast is het ook aan te raden om direct tarieven op te vragen bij diverse makelaars via onze website.

De gemiddelde makelaarskosten voor de verkoop van een huis in Zundert zijn ongeveer € 4.550. Deze kosten kunnen echter variëren per makelaar.

De gemiddelde tijd om een huis in Zundert te verkopen is 84 dagen. Dit varieert echter per situatie en makelaar.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Zundert zijn ongeveer € 515. Verschillen in deze kosten kun je hier vergelijken.

Door meerdere offertes op te vragen en te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je niet teveel betaalt. Het kan gemiddeld € 1.303 op makelaarskosten besparen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen