Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Baarle-Nassau

Als je zoekt naar een goede verkoopmakelaar in Baarle-Nassau, dan kun je op deze pagina beginnen. Wij bieden diverse tools om makelaars te vergelijken, aangepast aan jouw specifieke voorkeuren. Start nu met ontdekken welke makelaar het beste bij jou past.

Over makelaars in Baarle-Nassau

Als je op zoek bent naar een makelaar in Baarle-Nassau, is goede informatie essentieel. Op onze website weten we precies welke makelaars er actief zijn in dit gebied, van hun specialisaties tot verkoopprestaties. Ben je benieuwd welke makelaar de meeste huisverkopen heeft gerealiseerd of welke de beste klantbeoordelingen heeft? Deze details, en nog veel meer, houden wij constant bij. Door deze makelaars met elkaar te vergelijken, kun je zien welke het beste bij jouw specifieke wensen past. De juiste makelaar kiezen kan namelijk een groot verschil maken!

Als je jouw huis wilt verkopen, vraag je je waarschijnlijk af welke makelaar de beste verkoopstrategie heeft of welke het meeste ervaring heeft met woningen zoals die van jou. Hoeveel courtage rekent een makelaar in Baarle-Nassau en zijn er nog verborgen kosten waarbij je rekening moet houden? Dit zijn allemaal zaken waar je mee te maken krijgt bij het selecteren van een makelaar. Gelukkig gaan we je hierbij helpen en voorzien we je van alle nodige informatie om een goede keuze te maken.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.968
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.912
Besparing (gem.)
€ 1.208

Actueel

 • Overweeg je om je huis in Baarle-Nassau te verkopen? Dan is het handig om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Baarle-Nassau momenteel 1,15% is. Dit betekent dat dit percentage van de verkoopprijs naar de makelaar gaat als vergoeding.
 • Bij het verkopen van je woning zijn de huidige huizenprijzen in Baarle-Nassau een belangrijke factor om rekening mee te houden. De gemiddelde verkoopprijs in Baarle-Nassau is momenteel € 345.003. Daarnaast is de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter: € 2.793. Geïnteresseerd in meer informatie? Bekijk dan hier de woningmarktcijfers.
 • Het tarief van makelaars in Baarle-Nassau ligt op dit moment rond de € 3.968. Het is zinvol om tarieven te vergelijken en de keuze voor een makelaar niet alleen te baseren op kosten, maar ook op ervaring en expertise. Iedere situatie is anders en een goede makelaar kan daarop inspelen.

Uitgelichte makelaars in Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau tref je een verscheidenheid aan makelaars aan die je bij kunnen staan bij de verkoop van je woning. Echter, het is niet raadzaam om zomaar de eerste de beste makelaar in te schakelen. Het is wijsheid om de verschillende makelaars in Baarle-Nassau objectief te vergelijken op aspecten zoals hun ervaring, verkoopstrategie en tarieven.

van Baarle Makelaardij

Van Baarle Makelaardij, een deskundig en persoonlijk makelaarskantoor, biedt je rijkelijke ervaring in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Met een unieke bevoegdheid, opereert het in zowel de Nederlandse als buitenlandse markt. Ze scoren een gemiddelde beoordeling van 9 op Funda. Drie bekwame medewerkers staan klaar om je te helpen met hun specialistische kennis over buitenlands vastgoed. Ze maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek over hun dienstverlening.

Let op: Dit overzicht bevat slechts een selectie van alle verkoopmakelaars in Baarle-Nassau. Wellicht is de makelaar die het beste bij jouw situatie past, hier niet genoemd. Daarom raden we je aan om alle makelaars in Baarle-Nassau te vergelijken. Zo vind je de makelaar die perfect bij jouw wensen, situatie én woning past.

Vergelijk makelaars in Baarle-Nassau Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Baarle-Nassau?

De meeste makelaars in Baarle-Nassau werken met een courtage voor de diensten die zij leveren bij het verkopen van je huis. Dit tarief is vaak gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs, dit wordt dus bepaald na de verkoop van je huis.

De courtage die je uiteindelijk aan de makelaar betaalt, wordt vaak bepaald door factoren zoals de marktomstandigheden en je persoonlijke wensen. Dit doet de makelaar om er zeker van te zijn dat je de beste en meest eerlijke prijs krijgt.

Let op: de courtages van makelaars in Baarle-Nassau verschillen gemiddeld 0,70%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.208 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Baarle-Nassau. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden voordat je een keuze maakt, want de courtage die je betaalt is altijd variabel.

Kosten van makelaars in Baarle-Nassau

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Baarle-Nassau

Het is vrij gebruikelijk dat makelaars in Baarle-Nassau opstartkosten in rekening brengen, voordat de verkoop van je woning zelfs maar begonnen is. Deze opstartkosten zijn bijvoorbeeld voor het maken van professionele foto's van je woning, het opstellen van een goede verkooptekst en het aanmelden van je woning op de relevante woningplatforms.

De opstartkosten variëren per makelaar en kunnen liggen tussen de € 400 en € 700. Het is daarom aan te raden om goed te vergelijken en je te oriënteren op de tarieven, voordat je een definitieve keuze maakt voor een makelaar. Op deze pagina kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend de tarieven opvragen bij diverse makelaars in Baarle-Nassau.

Intrekkingskosten van makelaars in Baarle-Nassau

Wanneer je ervoor kiest om jouw huis te verkopen via een makelaar in Baarle-Nassau, kan het zijn dat je te maken krijgt met zogenaamde intrekkingskosten. Intrekkingskosten zijn kosten die de makelaar rekent als je besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een situatie waarin je toch besluit om jouw woning te behouden, of een andere koper vindt buiten de makelaar om.

Deze intrekkingskosten variëren meestal per makelaar. Zij kunnen een percentage van de makelaarscourtage in rekening brengen, of een vast bedrag. In Baarle-Nassau bedragen deze kosten gemiddeld € 500. Wees je dus bewust van de mogelijke extra kosten die kunnen ontstaan als je jouw huis uit de verkoop haalt. Het is altijd verstandig om hierover duidelijke afspraken te maken met jouw makelaar voordat je tot verkoop overgaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Baarle-Nassau met een vast tarief

In Baarle-Nassau zijn er makelaars die met een vast tarief werken. Dit betekent dat je een vooraf bepaalde prijs betaalt voor het complete verkoopproces van jouw huis. Meestal zijn zaken als het maken van professionele foto's, begeleiding bij bezichtigingen, onderhandelingen voeren en het regelen van het papierwerk inbegrepen in dit pakket. Gemiddeld betaal je voor dit alles een bedrag van € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar op basis van een vast tarief kent echter ook zijn risico's. Je betaalt het afgesproken bedrag, ongeacht hoe succesvol de verkoop van je woning is. Stel je voor dat je woning niet vlot verkoopt of onder de verwachte marktprijs wordt verkocht. Ondanks deze tegenslagen betaal je nog steeds het volledige, vooraf bepaalde bedrag. Het kan dus een risico zijn als de verkoop van jouw woning niet verloopt zoals je had gehoopt of verwacht.

Tip: Voor een overzichtelijk inzicht in de tarieven, kan het verstandig zijn om makelaars te vergelijken. Zo krijg je niet alleen een duidelijk beeld van de verschillende tarieven die er zijn, maar ook van wat deze tarieven betekenen voor jou als woningverkoper. Daarmee biedt het je de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te nemen en wellicht kosten te besparen.

4 feitjes over makelaars in Baarle-Nassau

 • Tijdens de verkoop van woningen in Baarle-Nassau, merkt men dat de samenwerking met een makelaar een significant verschil maakt. Gemiddeld levert het inschakelen van een makelaar namelijk een 7% hogere verkoopprijs op dan de verkoop zonder makelaar.
 • Er is een vrij breed spectrum aan schattingen van de woningwaarde door verkoopmakelaars in Baarle-Nassau. De inschattingen kunnen zelfs verschillen tot een bedrag van 32.000 euro. Het kan daarom verstandig zijn om een waardebepaling aan te vragen om betere inzicht te krijgen.
 • Wanneer je een makelaar in Baarle-Nassau inschakelt, is de courtage die je kunt verwachten gemiddeld 1,15%. Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het selecteren van een makelaar.
 • Het lijkt een gangbare praktijk onder de woningverkopers in Baarle-Nassau om voor de uiteindelijke beslissing, gemiddeld drie makelaars uit te nodigen voor een kennismaking bij hen thuis. Het kan handig zijn om van deze praktijk gebruik te maken en een vergelijking te maken door makelaars uit te nodigen.

Wat levert de beste makelaar in Baarle-Nassau op?

Om de verkoop van je woning in Baarle-Nassau tot een succes te maken, kan het verstandig zijn om een makelaar te kiezen die beter presteert dan andere makelaars. Een makelaar die bovengemiddeld goed presteert, kan namelijk een verschil maken in de uiteindelijke verkoopopbrengst en -snelheid.

Hier zijn tekenen om de beste makelaars in Baarle-Nassau te herkennen:

 • De beste makelaars in Baarle-Nassau onderscheiden zich door het feit dat ze woningen doorgaans verkopen voor een hoger bedrag dan andere makelaars. Uit gegevens blijkt zelfs dat zij woningen gemiddeld verkopen voor een bedrag dat € 8.982 hoger ligt dan het gemiddelde verkoopbedrag van andere makelaars.
 • Uit onze statistieken blijkt dat de snelste makelaars in Baarle-Nassau woningen doorgaans 14 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Deze makelaars tonen een groter commitment en inspanning in het verkoopproces, wat resulteert in een snellere verkoop van uw woning.

De beste makelaar in Baarle-Nassau vinden

De beste makelaar is degene die bij jouw specifieke situatie en wensen past. Deze makelaar kan een nauwkeurige woningwaarde inschatten, een slimme verkoopstrategie opzetten en je uitvoerig informeren over zijn tarieven en mogelijkheden.

Het vinden van een goede makelaar in Baarle-Nassau doe je door het vergelijken van verschillende makelaars. Laat ons je helpen met deze gratis en vrijblijvende vergelijking, en vind de makelaar die echt bij jou past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Baarle-Nassau?

Er zijn een aantal punten die je kunt overwegen bij het kiezen van een passende makelaar in Baarle-Nassau voor jouw woningverkoop:

Kennis van de lokale markt

De makelaar moet bekend zijn met de locale woningmarkt in Baarle-Nassau. Hij of zij moet de unieke kenmerken van dit gebied begrijpen en up-to-date blijven met de ontwikkelingen.

Vergelijk de tarieven

Het is belangrijk om ook de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Door dit te doen, kan het je gemiddeld € 1.208 besparen.

Controleer de domeinspecialisatie

Niet alle makelaars zijn gespecialiseerd in hetzelfde type vastgoed. Zorg ervoor dat je kiest voor een makelaar die ervaring heeft met jouw type woning.

Beoordelingen en referenties

Zorg ervoor dat je de beoordelingen en referenties van de makelaar controleert. Dit geeft je een goed beeld van de ervaringen van eerdere klanten.

Persoonlijke klik

Tenslotte speelt de persoonlijke klik een grote rol. Je spendeert veel tijd met de makelaar, dus het is belangrijk dat je iemand kiest waar je goed mee overweg kan.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Ben je van plan om je huis in Baarle-Nassau te verkopen? Dan kan een NVM-makelaar van pas komen. NVM-makelaars zijn getraind en geëquipeerd om je door het complexe proces van woningverkoop te gidsen. Ze hebben een diep inzicht in de lokale huizenmarkt, waardoor marktconforme prijsstellingen en succesvolle verkooptransacties mogelijk worden.

Ook VBO-makelaars en die van VastgoedPRO kunnen grote bijdragen leveren. Naast hun professionele kundigheid, zijn ze aangesloten bij hun respectieve brancheorganisaties, wat klanten verzekert van hun betrouwbaarheid. Of je nou een NVM, VBO, of een VastgoedPRO makelaar kiest, hun deskundige begeleiding kan je helpen om je huis tegen de juiste prijs te verkopen.

Wat doet een makelaar in Baarle-Nassau?

Een makelaar in Baarle-Nassau helpt je bij alle stappen in het proces van het verkopen van je huis. Van het bepalen van de verkoopprijs tot het onderhandelen met potentiële kopers, de makelaar staat aan je zijde.

Makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en kunnen waardevolle inzichten en adviezen bieden. Ook heb je minder stress, omdat de makelaar taken van je overneemt en je het beste resultaat zoekt in de verkoop.

 • Beoordeelt de woning en stelt de verkoopprijs vast
 • Bereidt het huis voor op bezichtigingen
 • Voert promotie en adverteert de woning
 • Onderhandelt met potentiële kopers
 • Helpt bij de juridische aspecten van de verkoop

Waarom een makelaar in Baarle-Nassau inschakelen?

Ben je van plan je woning in Baarle-Nassau te verkopen? Dan staat er een groot project voor de boeg. Maar, wist je dat je dit proces aanzienlijk kunt vereenvoudigen door een makelaar in Baarle-Nassau in te schakelen? Een verkoopmakelaar biedt veel voordelen en kan een wereld van verschil maken in je verkoopervaring.

Expertise van de lokale markt

Diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt is een sterke troef van een plaatselijke verkoopmakelaar. Ze kennen de regio, de competitie en begrijpen de waarde van jouw woning in deze specifieke context. Jouw huis op de juiste manier prijzen verhoogt jouw kansen op een succesvolle verkoop.

Het managen van bezichtigingen en open dagen

De organisatie van bezichtigingen en open dagen kan veel tijd en energie kosten. Met een makelaar aan je zijde kun je jezelf deze moeite besparen. Zij plannen en begeleiden de afspraken, zodat potentiële kopers jouw woning optimaal kunnen bezichtigen.

Professionele marketing

Een goede presentatie van je woning is essentieel om op te vallen in de vastgoedmarkt. Met professionele foto's, een uitnodigende beschrijving en een slimme online plaatsing, zorgt je makelaar dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Onderhandelen met kopers

Wanneer je eenmaal een koper hebt gevonden, gaat het spel van onderhandelen van start. Een makelaar heeft veel ervaring met deze gesprekken en weet precies hoe de beste prijs voor jouw woning te verkrijgen. Vertrouw op hun deskundigheid en laat je verkoop in goede handen.

Makelaars in Baarle-Nassau vergelijken

Via Huis Verkopen kun je simpel en snel makelaars in Baarle-Nassau vergelijken. Zo connecten we je met de beste makelaars die aansluiten bij jouw woning en wensen.

 • Vergelijken is inclusief een gratis waardebepaling
 • Je krijgt inzicht in verwachte verkoopprijzen van verschillende makelaars
 • Vergelijken levert je gratis verkoopadvies
 • Je ontdekt de makelaar met het meest aantrekkelijke tarief

Met enkele stappen ben je op weg naar de ideale makelaar. Vul je adres en voorkeuren in en wij matchen je met geschikte verkoopmakelaars in Baarle-Nassau. Deze makelaars zullen je voorzien van de informatie die je nodig hebt. Dagelijks helpen we meer dan honderd mensen op deze manier de juiste keuze te maken!

Vergelijk makelaars in Baarle-Nassau Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Baarle-Nassau

De gemiddelde makelaarskosten in Baarle-Nassau liggen rond de € 3.968. Deze kosten kunnen sterk variëren per makelaar. Het is dan ook aan te raden om meerdere makelaars in Baarle-Nassau te vergelijken.

Het is belangrijk om naar ervaring, tarieven en dienstverlening van makelaars te kijken. Een vergelijking van verschillende makelaars in Baarle-Nassau kan je aanzienlijk helpen bij het kiezen van de juiste makelaar.

Een ervaren makelaar kan je helpen om je huis snel te verkopen. Het gemiddelde aantal dagen voordat een huis in Baarle-Nassau wordt verkocht is 110 dagen. Voor tips en tricks om je huis sneller te verkopen, kun je hier terecht.

Makelaars in Baarle-Nassau rekenen gemiddeld 1,15% courtagekosten. Deze kosten zijn een percentage van de verkoopprijs van je woning. Het is dus belangrijk om goed op deze kosten te letten bij het kiezen van een makelaar.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Baarle-Nassau is ongeveer € 345.003. Dit bedrag kan fluctueren op basis van de woningmarkt en vraag en aanbod.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen