Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Baarle-Nassau

De woningmarkt in Baarle-Nassau kent diverse ontwikkelingen. Deze introductie biedt diepgaand inzicht in relevante vastgoedcijfers en markttrends van april 2024, waaronder verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal woningtransacties. Verken meer voor het succesvol verkopen van je huis in Baarle-Nassau.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopprijs in Baarle-Nassau is in de laatste 3 maanden € 345.003 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 359.565 euro. Dit geeft een beeld van de huidige marktwaarde van de huizen in dit gebied. Interessant om te zien is het verschil tussen de verkoop- en vraagprijs. In de onderstaande grafiek krijg je een visueel overzicht hiervan:

Huizenprijzen in Baarle-Nassau

Afgelopen 3 maanden

€ 194.000
€ 302.000
€ 410.000

Bij het bepalen van de waarde van je woning, is een zinvolle graadmeter de prijs per m2. Wanneer je de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Baarle-Nassau in acht neemt, kan je een inschatting maken van de mogelijke opbrengst bij verkoop van jouw huis. Vermenigvuldig simpelweg de oppervlakte van je huis (in m2) met deze prijs. Hieronder vind je de recentste marktgegevens van Baarle-Nassau die deze cijfers visualiseren:

Huizenprijzen in Baarle-Nassau per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.000

Prijsontwikkeling Baarle-Nassau laatste 12 maanden

Het is raadzaam om een oogje in het zeil te houden met betrekking tot de marktbewegingen van de woningprijzen in Baarle-Nassau van het afgelopen jaar. Om je een indicatie te geven van de recente stand van zaken: de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 345.003. Hieronder vind je de ontwikkeling van de huizenprijzen in de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Baarle-Nassau waard?

De waarde van jouw woning in Baarle-Nassau is afhankelijk van meerdere factoren. Aspecten zoals de grootte van de woning, de staat van onderhoud, de locatie, en recente verkopen van vergelijkbare woningen in de buurt hebben invloed op de waarde van je huis. We mogen ook niet vergeten dat de huizenprijzen in Baarle-Nassau doorlopend veranderen.

Als je specifiek wilt weten wat de waarde van jouw huis is, komt een gratis waardebepaling door een makelaar goed van pas. Deze service kan een uitstekend startpunt zijn als je van plan bent je woning te gaan verkopen. Aan de andere kant kan het je ook een duidelijk beeld geven van de exacte waarde van je woning als je nog twijfelt over het al dan niet verkopen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken. Het spreekt voor zich dat dit gratis is, een groot voordeel. Bovendien, doordat de makelaar persoonlijk langs komt, krijg je een zeer nauwkeurige inschatting van de woningwaarde in de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers tonen ons een uiteenloop van verkoopprijzen in verschillende gemeentes, waaronder de omgeving van Baarle-Nassau. Dit laat zien dat de waarde van een huis sterk kan variëren afhankelijk van de locatie. Een blik op de huizenprijzen van nabijgelegen plaatsen naast die van Baarle-Nassau geeft je een helder inzicht in het lokale marktlandschap:

Kijkend naar de onderstaande grafieken, zie je hoe de huizenprijzen in Baarle-Nassau zich verhouden ten opzichte van omliggende plaatsen. Dit kan je helpen om de huidige woonsituatie in en rond Baarle-Nassau beter te begrijpen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Baarle-Nassau

Op HuisVerkopen.nl volgen wij nauwgezet de statistieken van de woningmarkt en de prestaties van makelaars in de prachtige omgeving van Baarle-Nassau. Omdat makelaars in deze regio sterk kunnen verschillen qua snelheid van verkoop, behaalde verkoopprijs en aantal verkochte woningen, zijn een goede analyse en vergelijking heel belangrijk.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken voor de ervaring die je hebt bij het verkopen van je woning. Een makelaar die jouw behoeften begrijpt en afstemt op de Baarle-Nassau markt kan je helpen bij het efficiënt navigeren van deze complexe proces en helpt bij het bereiken van gewenste resultaat met gemak.

Vergelijk makelaars in Baarle-Nassau Of lees meer over makelaars in Baarle-Nassau

Gemiddelde tarieven van makelaars in Baarle-Nassau

Als je jouw huis wilt verkopen, moet je weten dat makelaarscourtage een belangrijk onderdeel kan zijn van de kosten. Het gemiddelde tarief van courtage van makelaars in Baarle-Nassau is 1,15%. Dit percentage wordt toegepast op de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning, waarvan de gemiddelde prijs in Baarle-Nassau € 345.003 bedraagt.

Het is handig om je te realiseren dat courtagepercentages niet vaststaan en kunnen variëren tussen makelaars. Daarom kan het nuttig zijn om de tarieven op te vragen van verschillende makelaars in Baarle-Nassau. Door deze informatie te verzamelen en te vergelijken, kun je het tarief en de makelaar kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau ligt het totale aantal koopwoningen op 1624. Op het moment, is daar slechts een minuscuul deel van beschikbaar op de markt. Als je in deze context je eigen woning zou aanbieden, dan staat die vast en zeker in de kijker. Niet alleen door de relatieve schaarste, maar ook door de unieke charme die iedere woning in Baarle-Nassau kenmerkt.

Aantal verkochte woningen in Baarle-Nassau

In de afgelopen 12 maanden in Baarle-Nassau is er een bepaald aantal woningen aangemeld en verkocht. Het aantal woningen dat te koop werd gezet, oftewel de aanmeldingen, toont de activiteit op de huizenmarkt. Het aantal succesvolle verkopen, de transacties, laat zien hoeveel mensen een nieuwe plek gevonden hebben. Het aantal woningen dat in Baarle-Nassau verkocht is, is: 52. Benieuwd naar de specifieke verkoopcijfers? Kijk dan naar de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Baarle-Nassau te verkopen?

Heb je plannen om je woning in Baarle-Nassau van de hand te doen? Dan is een goede voorbereiding immers het halve werk, en niet te vergeten, een gestructureerde aanpak, wat vaak een pittige klus kan blijken te zijn. Maar geen zorgen ! Op Huis Verkopen, faciliteren we je met een speciale stappenplan om je daarmee te helpen, zonder enige verstoring, waarbij elk aspect van het verkoopproces tot in detail wordt afgehandeld.

De selectie van de juiste makelaar is een belangrijk element in dit proces, en daarom besteden we daar bijzondere aandacht aan. We ondersteunen je gedurende de volledige route, met advies op maat, om te verzekeren dat elke fase zorgvuldig wordt gemanaged. Onze aangepaste benadering helpt je om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met de verkoop van jouw charmante plek in Baarle-Nassau.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Begrijpen hoe de woningmarkt in Baarle-Nassau werkt, kan het verschil maken tussen een succesvolle verkoop en een onnodig complex proces. Dat is precies waarom wij continu de recentste woningmarktcijfers in Baarle-Nassau naar je toebrengen. Deze gegevens bieden je inzicht in de huidige stand van de woningmarkt, waardoor je beter onderbouwde keuzes kunt maken om jouw verkoop soepel en winstgevend te laten verlopen.

Hoe kan Huis Verkopen je helpen?

Bij Huis Verkopen hebben we verschillende hulpmiddelen en diensten beschikbaar die bijdragen aan jouw succes. Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van de beste makelaar in Baarle-Nassau door middel van onze makelaarsvergelijkings tool, het aanvragen van een gratis waardebepaling, of een verkoopadvies, wij zijn er om je te assisten. Keuzes worden eenvoudiger en jouw verkoopproces efficiënter door de actuele marktcijfers en ondersteunende diensten die we jou bieden.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen