Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Haren Gn

Kijkend naar de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Haren Gn, zien we een interessante ontwikkeling. In mei 2024 geven de statistieken en vastgoedcijfers op HuisVerkopen.nl een gedetailleerd beeld van de woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties. Als je van plan bent je huis te verkopen in Haren Gn, kun je altijd vertrouwen op de meest actuele cijfers die hier te vinden zijn.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Haren Gn

De gemiddelde verkoopprijs in Haren Gn is in de laatste 3 maanden € 526.651 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 591.492 euro. Deze prijzen kunnen fluctueren afhankelijk van de marktcondities. Verder bieden de cijfers een adequate weergave van de lokale huizenprijzen. Voor een visuele interpretatie hiervan, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Haren Gn

Afgelopen 3 maanden

€ 259.000
€ 450.000
€ 641.000

Het kan verhelderend zijn om de waarde per vierkante meter van woonruimte in Haren Gn nader te bekijken. Deze dimensie kan je verrassende inzichten geven over hoeveel je woning waard is in vergelijking met het gemiddelde in deze buurt. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 3.959 euro per vierkante meter, speelt de omvang van je woning een grote rol in de uiteindelijke verkoopprijs. Ontdek zelf de trend in verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Haren Gn in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Haren Gn per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 4.100

Prijsontwikkeling Haren Gn laatste 12 maanden

In Haren Gn zijn de woningprijzen het afgelopen jaar in beweging geweest. Dit maakt dat het belangrijk is om als potentiële koper of verkoper de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Haren in de afgelopen maand bedroeg € 526.651. Om een duidelijker beeld te krijgen van het verloop van de woningprijzen in de afgelopen 12 maanden, kun je een kijkje nemen in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Haren Gn waard?

De beslissing om je woning in Haren Gn op de markt te zetten kan grotendeels afhangen van de potentiële opbrengst in de huidige woningmarkt. Wil je zeker zijn dat je een realistische vraagprijs bepaalt, dan is een goede waardebepaling van je huis onontbeerlijk. Deze inschatting van de waarde van je woning kan je intuïtie bevestigen of je een nieuw perspectief bieden.

Ben je van plan de verkoop van je woning serieus in overweging te nemen? Dan is het een prudent idee om een gratis waardebepaling door een deskundige makelaar aan te vragen. Deze waardebepaling biedt je inzicht in de potentiële verkoopwaarde en kan helpen bij het bepalen van je verdere verkoopstrategie.

Een gratis waardebepaling door een makelaar kan verschillende factoren van je huis evalueren, waaronder de staat van het huis, de ligging en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Het kan raadzaam zijn om meer dan één makelaar te vragen een waardebepaling te doen. Omdat de geschatte waarden kunnen verschillen, krijg je met meerdere beoordelingen een genuanceerder beeld van de mogelijke waardevaststelling van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je staat er wellicht niet altijd bij stil, maar de woningmarktcijfers variëren sterk per locatie. Een huis kopen in Haren Gn heeft een ander prijskaartje dan een gelijksoortige woning in de omliggende plaatsen.

Door inzicht te vergaren in de huizenprijzen van zowel Haren Gn als zijn naaste buren, kom je tot een genuanceerder en realistischer beeld van de huidige woningmarkt. Zo heb je altijd een helder overzicht in handen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Haren Gn

Op HuisVerkopen.nl hebben we inzicht in de variërende prestaties van makelaars in Haren Gn. Van snelle verkooptijden tot het behalen van hogere verkoopprijzen, we houden een breed scala aan statistieken bij om te identificeren welke makelaars er uitspringen. We begrijpen dat elke woning uniek is en werken hard om je te helpen met het vinden van een makelaar die perfect past bij jouw specifieke situatie.

De keuze van een geschikte makelaar kan een grote invloed hebben op de verkoop van jouw woning. Een makelaar die goed aansluit op jouw behoeften, kan je niet alleen helpen om je woning sneller te verkopen, maar kan soms ook een hogere verkoopprijs voor je behalen. Het maakt niet uit welke kenmerken het belangrijkst voor je zijn, er is altijd een makelaar die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Vergelijk makelaars in Haren Gn Of lees meer over makelaars in Haren Gn

Gemiddelde tarieven van makelaars in Haren Gn

Sprak je over courtages? Gemiddeld hanteren makelaars in Haren Gn een courtage van 1,10% van de verkoopprijs van een huis. Dit betekent dat bij de gemiddelde verkoopprijs in Haren Gn van € 526.651, de kosten voor een makelaar op ongeveer € 5.793 neerkomen. Dit is niet gering, maar een goede makelaar kan een hogere verkoopprijs realiseren en een snelle, soepele verkoop bevorderen.

Wanneer je overweegt je woning in Haren Gn te verkopen, is het handig om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Hierdoor kom je erachter welke makelaar qua werkwijze en tarieven het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de courtage, maar ook op de verkoopstrategie van de makelaar en de persoonlijke klik die je met de makelaar hebt. Daarmee maak je de kans op een succesvolle verkoop groter.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Haren Gn

Koopwoningen in Haren Gn zijn geliefd bij mensen die hier hun thuis van willen maken of die op zoek zijn naar een interessante investering om te verhuren. Hoewel er velen zijn, 5756 om precies te zijn, is slechts een kleiner gedeelte van deze woningen momenteel op de markt om gekocht of gehuurd te worden. Dit betekent dat je altijd alert moet zijn als je interesse hebt in een koopwoning in deze levendige gemeente.

Aantal verkochte woningen in Haren Gn

In de afgelopen 12 maanden is de woningmarkt in Haren Gn actief geweest. Er waren meerdere aanmeldingen, oftewel woningen die te koop werden gezet. Maar hoeveel van die woningen zijn daadwerkelijk verkocht oftewel getransacteerd? Het antwoord ligt bij 226. Wanneer we de jaargegevens bekijken, biedt de onderstaande grafiek een overzicht van de maandelijkse en jaarlijkse activiteit:

Ben je van plan jouw huis in Haren Gn te verkopen?

Het verkopen van je huis in Haren Gn is een belangrijke stap en er komt best wat bij kijken. Denk aan het aanvragen van een waardebepaling bij een makelaar om de juiste vraagprijs te bepalen, kiezen van een passende makelaar en het energielabel aanvragen. Bovendien is het raadzaam om te kijken naar de kosten van de verkoop zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Om ervoor te zorgen dat het hele proces soepel verloopt, kan het gebruik van een stappenplan voor de verkoop van je huis enorm helpen. Dit plan zorgt voor overzicht, houdt je op de hoogte van de volgende stappen en kan je helpen de verkoop van je huis succesvol en zo stressvrij mogelijk te maken. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom! Hier kun je terecht voor de meest recente informatie over de huizenprijzen in Haren Gn. We houden continu bij hoe het staat met de vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen en andere relevante gegevens. Zo krijg je een volledig en actueel beeld van de woningmarkt. Uitermate nuttig als je overweegt om jouw huis te verkopen!

Profiteer van HuisVerkopen.nl bij de verkoop van je woning

Met de tools op HuisVerkopen.nl bereid je je onder andere voor op de verkoop van je woning. Zo kun je een gratis waardebepaling aanvragen en makelaars vergelijken om de beste makelaar in Haren Gn te vinden. Ons platform helpt je niet alleen met het vinden van de uiteindelijke verkoopprijs, maar biedt je de handvatten om alles rondom de verkoop van jouw woning op de slimste manier te regelen. Hierdoor kun je optimaal profiteren van de beste deals bij alle lokale specialisten in Haren Gn.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen