Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hulst

Overweeg je jouw huis te verkopen in de markt van Hulst? Inzicht krijgen in de recente ontwikkeling in huizenprijzen, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen kan je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Bekijk hier de meest relevante vastgoedcijfers en statistieken van Hulst.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hulst

De gemiddelde verkoopprijs in Hulst is in de laatste 3 maanden € 285.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 366.960 euro. Het merkbare verschil tussen de verkoop- en vraagprijs illustreert de beweging op de lokale huizenmarkt. Hieronder presenteren we een overzicht van deze marktcijfers, waardoor je een goed inzicht krijgt in de huidige woningwaarde in Hulst:

Huizenprijzen in Hulst

Afgelopen 3 maanden

€ -23.000
€ 197.000
€ 417.000

Als je overweegt een huis te kopen of te verkopen in Hulst, bieden de woningprijzen op zichzelf wellicht niet alle relevante informatie. Door de focus te leggen op de prijs per vierkante meter krijg je een accurater beeld van de waarde van onroerend goed in dit gebied. De actuele gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Hulst is € 2.507. Deze prijs is bepalend voor de marktwaarde van een woning en geeft een indicatie van de prijs die je kunt verwachten bij verkoop. Onderstaand de recente marktcijfers in één oogopslag:

Huizenprijzen in Hulst per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.500
€ 2.200
€ 2.900

Prijsontwikkeling Hulst laatste 12 maanden

Om een goed beeld te krijgen van de woningmarkt in Hulst, is het nuttig om de ontwikkeling van de huizenprijzen in het afgelopen jaar te volgen. De prijsschommelingen geven je een idee van wat je kunt verwachten. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Hulst was afgelopen maand € 285.000. Hieronder vind je de grafiek met de woningmarktcijfers over de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Hulst waard?

De woningwaarde van jouw woning in Hulst is in constante verandering. Dit komt doordat het wordt beïnvloed door diverse factoren zoals de huidige woningmarkt, vergelijkbare woningen die recent zijn verkocht in de regio en eventuele verbeteringen die je aan je woning hebt gedaan.

Het is verstandig om goed op de hoogte te zijn van deze fluctuerende woningwaarde. Door exact te weten wat je woning waard is, sta je sterker bij onderhandelingen over de verkoop ervan. Hiervoor kun je een gratis waardebepaling door een makelaar laten uitvoeren.

Deze gratis waardebepaling wordt uitgevoerd aan huis, dit maakt het ontzettend toegankelijk en eenvoudig. De makelaar komt bij je langs, bekijkt de woning in zijn huidige staat en maakt een inschatting van de woningwaarde in Hulst gebaseerd op zijn expertise en kennis van de lokale woningmarkt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je een beeld wilt krijgen van de huidige woningmarkt, is het handig om niet alleen naar de huizenprijzen in Hulst te kijken. Het is altijd een goed idee om de prijzen op de huizenmarkt te vergelijken met die in omliggende plaatsen.

Dit komt omdat de woningmarktcijfers per plaats verschillen. Zo kan het dat de verkoopprijzen in steden rondom Hulst sterk afwijken van de prijzen in Hulst zelf. Door zo’n brede blik te houden krijg je een genuanceerder beeld van de huidige marktsituatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 300.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Hulst

Ben je op zoek naar een geschikte makelaar om je huis in Hulst te verkopen? Het verschil tussen de diverse makelaars in Hulst kan groot zijn. Zo varieert de service, van intensieve begeleiding tot doe-het-zelf pakketten, en vind je verschillen in de courtagekosten, verkoopstrategieën en kennis over de lokale woningmarkt.

De keuze voor een goede makelaar kan een groot verschil maken in hoe soepel en succesvol het verkoopproces verloopt. Een ervaren verkoopmakelaar kent de lokale markt, kan strategisch onderhandelen en heeft een breed netwerk van potentiële kopers. Maak zeker gebruik van de mogelijkheid om makelaars te vergelijken en zo de beste keuze voor jouw situatie te maken.

Vergelijk makelaars in Hulst Of lees meer over makelaars in Hulst

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hulst

Gemiddelde courtages van makelaars in Hulst kunnen flink variëren. Het meest geziene tarief is een percentage over de verkoopprijs van jouw woning, welke gemiddeld rond de 1,16% ligt. Dit betekent dat bij de gemiddelde verkoopprijs van € 285.000 in Hulst, de makelaarskosten uitkomen op € 3.306. Laat dit even goed op je inwerken; het is een serieus bedrag dat je beter kunt besteden als je weet wat je doet.

Wil je aan de slag met het verkopen van jouw woning, dan is het verstandig om scherp te zijn op de tarieven die makelaars rekenen. De meeste makelaars in Hulst rekenen naast courtage ook opstartkosten voor het in de verkoop plaatsen van jouw huis. Nog een tip: het loont om verschillende tarieven te vergelijken. Het is handig om tarieven op te vragen bij diverse makelaars, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten die je kunt verwachten. Zo ga je goed voorbereid het verkoopproces in.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hulst

In Hulst zijn er een groot aantal koopwoningen aanwezig, samenvallend onder de tag 3676. Deze woningen kunnen dienen als jouw eigen thuis, of als een investering voor de verhuurmarkt. Echter, niet alle koopwoningen in Hulst komen beschikbaar voor verkoop of verhuur. Slechts een bescheiden deel hiervan wordt daadwerkelijk in de markt gezet voor potentiële kopers of huurders. Hiermee is de beschikbaarheid van koopwoningen in Hulst relatief beperkt.

Aantal verkochte woningen in Hulst

In de afgelopen twaalf maanden is Hulst een drukke locatie geweest als het gaat om de woningmarkt. We hebben een helder overzicht van zowel de aanmeldingen als ook het aantal woningen dat daadwerkelijk van eigenaar wisselde. Het totaal aantal verkochte woningen in Hulst werd vastgelegd als 44. Let goed op de onderstaande grafiek voor een maandelijkse uiteenzetting:

Ben je van plan jouw huis in Hulst te verkopen?

Het verkopen van je woning in Hulst kan een boeiende, maar ook gecompliceerde onderneming zijn. Er zijn tal van aspecten om in het oog te houden. Denk bijvoorbeeld aan de woningwaarde, de prettigste manier om deze te presenteren en hoe mogelijke kopers erop zullen reageren. Het is ook van belang om goed te begrijpen hoe het energielabel van je huis de verkoopprijs kan beïnvloeden. Daarnaast doet het geen kwaad om vooraf de kosten voor de verkoop van je huis in kaart te brengen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Om het verkoopproces gestroomlijnd en overzichtelijk te houden, is het nuttig om een systematische benadering te volgen. Een doordacht stappenplan kan je hier ontzettend bij helpen. Het zorgt ervoor dat je elke belangrijke stap op het juiste moment zet en geen cruciale onderdelen over het hoofd ziet. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om heldere doelen te stellen en deze te bereiken - van de eerste makelaarskeuze tot de uiteindelijke hoogst mogelijke verkoopprijs behalen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wonen in Hulst is mooi, maar het bijhouden van de lokale woningmarkt kan een uitdaging zijn. Daarom houden we op Huis Verkopen de meest recente woningmarktcijfers voor je bij. Door ze actueel te houden, kunnen we je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van de lokale woningmarkt. Deze cijfers kunnen je een beter inzicht geven en je helpen om verwachtingen te formuleren over de verkoop van je huis.

Verkoop je huis moeiteloos met Huis Verkopen

Je vraagt je misschien af hoe Huis Verkopen je hierbij kan helpen. Het platform heeft verschillende diensten die je ondersteunen tijdens het verkoopproces. Zo kun je makkelijk de waarde van je huis bepalen en makelaars vergelijken. Bovendien biedt het tips en adviezen om je woning snel en voor de hoogste prijs te verkopen. Kortom, met Huis Verkopen aan je zijde ben je uitstekend voorbereid op de verkoop van je woning!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen