Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hulst

Op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Hulst? Je zoekt vast iemand waarmee je je woning snel en tegen een mooie prijs kunt verkopen. Het is verstandig om te investeren in een makelaar die beide kan waarmaken.

Over makelaars in Hulst

Als je overweegt om jouw woning in Hulst te verkopen, is het waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige makelaar. Iemand die kennis heeft van de lokale woningmarkt, maar ook aandacht heeft voor jouw persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast wil je wellicht ook een makelaar die uitstekende klantenservice biedt en een competitief tarief hanteert.

Ons platform is er om je te helpen de meest passende verkoopmakelaar in Hulst te vinden. We bieden informatie over verschillende makelaars, hun prestaties en hun tarieven. Door deze datagestuurde aanpak krijg je een helder overzicht en kun je makkelijk vergelijken. We helpen je met onze tools bij het maken van een overwogen keuze. Voor informatie over tarieven en prestaties van makelaars in Hulst, zie het volgende op deze pagina:

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.225
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.619
Besparing (gem.)
€ 1.257

Actueel

 • Verwacht in mei 2024 bij het verkopen van je huis in Hulst rekening te houden met makelaarskosten. De courtages variëren tussen 0,93% en 1,62%.
 • Kijkend naar de huidige huizenprijzen in Hulst, ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 op € 2.687.
 • Makelaarstarieven in Hulst zijn continu in beweging, daarom is het raadzaam om tarieven te vergelijken. Dit kan je gemiddeld een besparing van € 1.257 opleveren.

Uitgelichte makelaars in Hulst

Hulst kent een groot aantal makelaars die je kunnen bijstaan bij de verkoop van je woning. Maar laat je niet verleiden om direct met de eerste de beste in zee te gaan. Het is namelijk raadzaam om de verschillende makelaars in Hulst op een objectieve manier te vergelijken, waarbij je kijkt naar aspecten zoals hun ervaring, tarieven en verkoopstrategie.

BENmakelaar

BENmakelaar is een professioneel makelaarskantoor dat zichzelf karakteriseert door zijn lidmaatschap van de branchevereniging VBO. Gelegen aan de Glacisweg in Hulst, staat BENmakelaar bekend om zijn getalenteerde en gecertificeerde team, waarbij jouw belangen en wensen altijd centraal staan. Kiezen voor BENmakelaar betekent kiezen voor transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit in de makelaardij.

Haulez Makelaardij

Haulez Makelaardij is een betrouwbaar en professioneel makelaarskantoor gevestigd aan de Overdamstraat in Hulst. Hoewel niet verbonden aan een branchevereniging, leveren ze kwalitatieve diensten wat blijkt uit de hoge gemiddelde beoordeling van 9,6 op Funda. Met een bewezen trackrecord staat Haulez Makelaardij voor een solide en deskundige partner in jouw zoektocht naar vastgoed.

Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer

Bij Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer kun je rekenen op betrouwbare en professionele makelaarsdiensten. Met bijna 40 jaar ervaring in Zeeuws-Vlaanderen bieden ze diensten als koop, verkoop, verhuur, taxatie en beheer van diverse onroerendgoederen. Ze zorgen voor een zorgvuldige presentatie van je pand en begeleiden je door het gehele proces. Het team bestaat uit gecertificeerde makelaars en assistenten en is onderdeel van de VBO. Hun woningaanbod is ook te vinden op Funda.

Reunis Vastgoed

Reunis Vastgoed is een professional in de vastgoedsector en aangesloten bij de VBO. Ze kenmerken zichzelf door hun betrouwbare en deskundige dienstverlening. Als je op zoek bent naar een solide makelaar voor een soepele verkoop van je huis, dan is Reunis Vastgoed een goede keuze. De betrouwbaarheid blijkt uit hun certificeringen, en ze kunnen je bijstaan in elke fase van het verkoopproces.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Hulst dan je in de bovenstaande lijst vindt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hulst mee in onze vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw specifieke woning en situatie staat mogelijk niet in deze lijst, maar kun je ontdekken door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hulst Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hulst?

Wat houdt die courtage precies in? Het is het percentage van de verkoopopbrengst dat je betaalt aan de makelaar voor zijn diensten. Het omvat niet alleen de promotie van het huis, maar ook de onderhandelingen met de koper en de administratieve afhandeling. De specifieke taken kunnen variëren tussen makelaars, daarom is het slim om dit goed te bespreken. Meer informatie over courtage en andere kosten van een makelaar vind je op onze website.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Hulst 0,69% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.257 door eerst tarieven op te vragen. Kortom, het kan zeker in je voordeel werken om verschillende makelaars te vergelijken. Door dit te doen kan je een aanzienlijke besparing realiseren!

Kosten van makelaars in Hulst

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hulst

In Hulst is het gangbaar dat makelaars opstartkosten in rekening brengen. Deze kosten worden gemaakt voordat jouw woning daadwerkelijk de markt op gaat en omvatten een breed scala aan voorbereidende werkzaamheden. Deze initiële out-of-pocket kosten worden niet door alle makelaars gehanteerd, maar vormen wel een significant onderdeel van de makelaarskosten in Hulst.

Wat houden these opstartkosten precies in? Veelal bevatten deze opstartkosten een pakket aan diensten zoals professionele fotografie, plattegronden, plaatsing op huizensites zoals Funda, het maken van een verkoopbrochure en een 'te koop' bord voor in je tuin of op je raam. Deze kosten kunnen substantieel zijn en zijn belangrijk om in overweging te nemen bij het kiezen van een makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Hulst

Als je jouw woning in Hulst vroegtijdig uit de verkoop haalt, is het mogelijk dat er intrekkingskosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn een vergoeding voor de makelaar voor de tijd en moeite die hij in jouw verkoop heeft gestopt. Ze binden je als het ware aan de makelaar, als een soort verzekering voor de makelaar dat hij niet voor niets werkt. Deze kosten kunnen bijvoorbeeld in rekening worden gebracht als je besluit niet langer te willen verkopen of als je overstapt naar een andere makelaar tijdens het verkoopproces.

Maar, hoe hoog zijn deze intrekkingskosten nu precies? Dit kan variëren van makelaar tot makelaar, maar € 500 is het gemiddelde bedrag dat in Hulst in rekening wordt gebracht. Het is dus belangrijk dat je hier rekening mee houdt bij het kiezen van een makelaar. Onderhandel over de hoogte van deze kosten of probeer ze zelfs helemaal te vermijden. Het is altijd raadzaam om dit soort voorwaarden vooraf duidelijk af te spreken, om verrassingen in de toekomst te voorkomen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hulst met een vast tarief

Ook in Hulst zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dit is een vooraf bepaald bedrag dat je betaalt, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Het voordeel hiervan is dat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: mei 2024).

Aan de andere kant kan een vast tarief in sommige situaties een nadeel zijn. Stel, je verkoopt jouw woning voor een aanzienlijk hoger bedrag dan verwacht. In dat geval kan je met een courtage, een percentage van de verkoopprijs, voordeliger uit zijn dan met een vast tarief. Immers, bij een hogere verkoopprijs zal de makelaar extra zijn best doen, omdat hij hier zelf ook meer aan verdient.

Tip: Het kiezen van een makelaar en de bijbehorende kostenstructuur is een persoonlijke beslissing. Overweeg jouw opties en beslis wat voor jou het beste werkt. Als je zekerheid wilt over jouw kosten, kan een makelaar met een vast tarief een goede keuze zijn. Maar als je hoopt op een hogere verkoopprijs, kan een courtage interessanter zijn. Het is in ieder geval belangrijk om een helder beeld te hebben van de gemiddelde kosten, zoals de € 3.250 in Hulst.

4 feitjes over makelaars in Hulst

 • Schommelingen in opstartkosten en voorwaarden bij diverse makelaars in Hulst maken het vergelijken van tarieven een belangrijke stap. Daarom raden wij je aan om bij deze tarieven informatiesite kosteloos tarieven op te vragen.
 • Opvallende verschillen in de verkoopsnelheden tussen makelaars in Hulst wijzen op de noodzaak om te overwegen wie jouw huis gaat verkopen. Huizen zijn hier gemiddeld 108 dagen op de markt voordat ze verkocht worden.
 • Op basis van analyses is gebleken dat huizen in Hulst gemiddeld ongeveer 12% winstgevender verkopen met hulp van een makelaar dan zonder de assistentie van een professional.
 • Het contrast tussen online en traditionele makelaarsdiensten is duidelijk voor de inwoners van Hulst. Naar schatting maken 86% van de huizenverkopers liever gebruik van een traditionele makelaar die het gehele verkoopproces begeleidt dan van een online makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Hulst op?

De kwaliteit en effectiviteit van makelaars in Hulst is niet altijd gelijk. Een sterke makelaar kan een grote impact hebben op je ervaring met het verkopen van je huis. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid van de verkoop en de uiteindelijke verkoopprijs.

We kunnen de beste makelaars in Hulst herkennen aan het volgende:

 • Statistieken tonen aan dat de snelste makelaars in Hulst woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun concurrenten. Dit verschil kan worden toegeschreven aan een effectieve verkoopstrategie die deze makelaars hanteren om zo snel mogelijk tot resultaat te komen.

 • Uit dezelfde statistieken blijkt dat deze vooraanstaande makelaars in Hulst woningen niet alleen sneller verkopen, maar gemiddeld ook voor een hoger bedrag. Het gaat in dit geval om een gemiddeld hogere verkooprijs van € 9.031. Door te investeren in een kwalitatief hoogwaardige makelaar, kan je uiteindelijk een hogere verkoopprijs voor je woning bewerkstelligen.

De beste makelaar in Hulst vinden

Op zoek naar een makelaar in Hulst? Gebiedsexpertise, tarieven en toegevoegde waarde kunnen sterk variëren. Verschillende makelaars zullen je woning op verschillende waardes inschatten en hanteren verschillende tarieven. Het is dus van belang om meerdere opties te overwegen.

Daarom is het nuttig om makelaars te vergelijken. Door te leren over de verschillende verkoopstrategieën, inschattingen van de waarde van je woning en tarieven, kun je een weloverwogen keuze maken. Kies de beste match voor een succesvolle verkoop!

Waar moet je op letten bij makelaars in Hulst?

Het selecteren van de juiste makelaar is een belangrijk onderdeel bij het verkopen van je huis in Hulst. We geven je vijf punten waar je op moet letten:

Ervaring in de omgeving van Hulst

Een makelaar met ruime ervaring in Hulst kan de lokale markt goed inschatten. Ze kennen de buurten, weten wat potentiële kopers zoeken en kunnen goed adviseren op prijsstelling.

Kritisch op de presentatie

De presentatie van je huis is essentieel voor de verkoop. Kies een makelaar die jouw huis professioneel op de markt kan brengen. Dit omvat kwalitatief hoogstaande foto's, een boeiende beschrijving en goede online zichtbaarheid.

Prestaties

Bekijk de prestaties van de makelaar in het verleden. Hebben ze een geschiedenis van succesvolle verkopen in Hulst? Een makelaar met een sterk trackrecord kan je meer vertrouwen geven in een succesvolle verkoop.

De kosten

Informeer naar de kosten van de makelaar. Deze kunnen variëren van een vast tarief tot een percentage van de verkoopprijs. Via deze link kan je tarieven van verschillende makelaars opvragen.

De communicatie

Goede communicatie is belangrijk in het verkoopproces. Je wilt een makelaar die regelmatig updates geeft en gemakkelijk bereikbaar is voor eventuele vragen of zorgen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de pittoreske stad Hulst staat de professionaliteit van de NVM-makelaars hoog in het vaandel. Maar naast NVM-makelaars zijn ook VBO, en VastgoedPRO vertegenwoordigd. Samen dekken ze een breed spectrum van expertise in de woningverkoop.

De rol van een makelaar bij de verkoop van je huis is veelomvattend. Van deskundige waardebepaling, het voeren van onderhandelingen tot het opstellen van een koopovereenkomst. De makelaar zorgt dat de verkoop van je huis goed verloopt.

Weetje: Niet alle NVM-makelaars hebben dezelfde expertise of vragen dezelfde prijs voor hun diensten. Het is daarom slim om makelaars te vergelijken, zodat je de best passende makelaar voor jouw situatie vindt.

Wat doet een makelaar in Hulst?

Een makelaar in Hulst ondersteunt je bij diverse stadia van het verkoopproces van je huis. Van het bepalen van de verkoopprijs tot aan het rondkrijgen van de administratieve afhandeling.

Naast het regelen van bezichtigingen en het adviseren bij onderhandelingen, zorgt de makelaar ook voor de promotie van je huis op diverse platforms. Hierbij kan je denken aan funda, social media-kanalen en de website van de makelaar zelf.

 • Begeleiding van A-Z: Van begin tot eind wordt je begeleid in het proces.
 • Kennis van de markt: Bieden van deskundigheid bij het bepalen van de vraagprijs.
 • Promotie van je woning: Jouw huis krijgt de juiste aandacht en wordt gepresenteerd bij de juiste doelgroep.
 • Regelen van bezichtigingen: Al de afspraken worden voor je ingepland en begeleid.
 • Negociëren over de prijs: De makelaar kan op basis van ervaring en kennis jou het beste advies geven.

Waarom een makelaar in Hulst inschakelen?

De verkoop van je huis in Hulst is een spannende en belangrijke onderneming. Je streeft natuurlijk naar een vlotte verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Het kan verleidelijk zijn om alles zelf te proberen, maar het inhuren van een makelaar heeft diverse voordelen. Een makelaar neemt je veel werk uit handen, zij zorgen voor expertise en begeleiding gedurende het gehele proces, van de waardebepaling tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

Expertise en netwerk

Een makelaar in Hulst kent de plaatselijke markt tot in detail. Zij weten wat kopers in dit gebied zoeken en kunnen helpen bij het realistisch en aantrekkelijk prijzen van je huis. Bovendien beschikken zij over een groot netwerk van potentiële kopers en andere makelaars, zodat een snelle verkoop bewerkstelligd kan worden.

Presentatie en bezichtigingen

De presentatie van je huis kan het verschil maken tussen vlot verkopen of lang wachten op kopers. Een makelaar heeft ruime ervaring met fotografie en styling om je pand op zijn voordeligst te tonen. Daarnaast begeleiden ze bezichtigingen, zodat je hier geen extra tijd en moeite in hoeft te steken.

Onderhandeling en akkoord

Bij de verkoop van het huis komen vaak fijne juridische aspecten kijken. Denk hierbij aan het opstellen van het koopcontract, de onderhandelingen en de uiteindelijke overdracht. Een makelaar voert namens jou de onderhandelingen om zo de hoogst mogelijke verkoopprijs te bedingen en zorgt voor de juridische correctheid ervan.

Ontzorging en rust

Misschien wel de grootste troef van een makelaar is ontzorging. Ze nemen alle praktische en administratieve stappen van je over, waardoor je met een gerust hart je huis verkoopt. Geen stress, geen verrassingen, maar een vakkundige en soepele verkoop van start tot finish!

Makelaars in Hulst vergelijken

Het startpunt van een succesvolle verkoop van je woning is het kiezen van de juiste makelaar. Deze keuze begint met een grondige vergelijking die rekening houdt met jouw specifieke woning, situatie en voorkeuren.

 • Vergelijken op prestaties als verkoopopbrengst en snelheid
 • Kostenbesparing door competitieve makelaarstarieven
 • Kiezen voor de makelaar met de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Vind de makelaar die aansluit bij jouw unieke situatie

Met Huis Verkopen is makelaars vergelijken een fluitje van een cent. Onze diensten zijn 100% onafhankelijk en gratis. Wij helpen maandelijks duizenden mensen hun ideale verkoopmakelaar te vinden. Of je nu je woning heel snel wilt verkopen of gaat voor een maximale prijs, wij helpen je om de beste keuzes voor jouw situatie te maken.

Vergelijk makelaars in Hulst Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hulst

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Hulst bevinden zich rond de € 515. Het is altijd een goed idee om tarieven van verschillende makelaars lokaal te vergelijken.

Het vinden van een geschikte makelaar is een persoonlijke keuze. Vergelijk verschillende makelaars op basis van hun voorwaarden, prestaties en tarieven. Start onder andere je zoektocht hier.

De gemiddelde kosten van een makelaar in Hulst zijn € 4.225. Dit bedrag kan uiteenlopen afhankelijk van verschillende factoren zoals de diensten die je nodig hebt.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Hulst is ongeveer 108 dagen. Het aantal dagen kan per makelaar verschillen.

Door offertes van makelaars te vergelijken, kun je gemiddeld besparen € 1.257. Laat je niet alleen leiden door prijs, maar ook door referenties en ervaring.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen