Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Coevorden

Overweeg je jouw huis in Coevorden te verkopen? Dan is het verstandig om een goede lokale makelaar in te schakelen. Ze hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt in Coevorden en kunnen je uitstekend adviseren om jouw woning succesvol te verkopen.

Over makelaars in Coevorden

Als je overweegt om jouw woning in Coevorden te verkopen, heb je waarschijnlijk bepaalde verwachtingen van een verkoopmakelaar. Er zijn aannames te maken over wat je zoekt: kennis van de lokale markt, een solide marketingstrategie of misschien is een goede communicatie en transparantie over de voortgang het belangrijkst voor je. Het is normaal om te willen dat jouw woning op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, zodat je de maximale verkoopprijs kunt behalen.

Ons platform streeft ernaar om je te ondersteunen bij jouw zoektocht naar de beste verkoopmakelaar in Coevorden. Met onze uitgebreide database vol waardevolle informatie en handige statistieken, kun je de prestaties en kenmerken van verschillende verkoopmakelaars in jouw omgeving vergelijken. Misschien wil je informatie over de gemiddelde verkooptijd, de verkoopprijs of de klantbeoordelingen? Het is allemaal binnen handbereik. En er is meer: voor meer inzicht in de tarieven en prestaties van verkoopmakelaars in Coevorden, kun je verder kijken op deze pagina:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.422
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 9.411
Besparing (gem.)
€ 863

Actueel

 • In de huidige periode van april 2024 variëren de courtages van makelaars in Coevorden gemiddeld tussen de 1,03% en de 1,64%. Hiermee krijg je een indicatie van de makelaarskosten die je kunt verwachten.
 • De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Coevorden is op dit moment € 2.578. Dit is een handige richtlijn om te weten in welke prijsklasse je jouw woning mogelijk kunt aanbieden.
 • Bedacht dat de tarieven van makelaars in Coevorden niet vaststaan en regelmatig veranderen. Daarom is het vergelijken van makelaarstarieven een zinvolle actie. Het kan je op dit moment gemiddeld een besparing van € 863 opleveren.

Uitgelichte makelaars in Coevorden

Direct hieronder vind je een overzicht van verschillende verkoopmakelaars die hun diensten aanbieden in Coevorden. Het is goed om te weten dat er nog meer makelaars werkzaam zijn in deze regio, alleen lopen de expertises uiteen. De ideale makelaar voor jou in Coevorden is de makelaar die perfect past bij jouw type woning, jouw situatie en jouw persoonlijke wensen.

Logo Lamberink Makelaars. NVM + Dynamis + Buitenstate

Lamberink Makelaars NVM + Dynamis + Buitenstate

Ga voor een succesvolle verkoop van je woning met Lamberink Makelaars. Ze hanteren een uitgebreide aanpak, zoals opvallende promotietools en een ruim marktbereik door hun meerdere vestigingen. Een expert in koppelen van vraag en aanbod, strevend naar de beste deal voor jou. Tevens bieden ze diensten zoals aankoopbegeleiding, taxaties en hypotheekadvies. Gerespecteerd in de branche, met bewezen resultaten en positieve recensies, zijn ze zeker een sterke keuze voor jouw woningverkoop.
Logo Naober Makelaars

Naober Makelaars

Bij Naober Makelaars begrijpen ze dat de verkoop of aankoop van een huis geen vanzelfsprekendheid is - ze werken hard om het beste resultaat te bereiken. Met de vier ervaren medewerkers, gelieerd aan de NVM en gewapend met diverse certificaten, bieden ze deskundige hulp op vooral het gebied van nieuwbouw. Samen met jou identificeren ze kansen en creëren oplossingen om jouw woonambities te realiseren. Ze zijn te vinden in de Sallandsestraat in Coevorden.
Logo Venhorst Makelaardij

Venhorst Makelaardij

Venhorst Makelaardij, actief voor meer dan 40 jaar, helpt je graag in de complexe wereld van onroerend goed. Met specialismen variërend van bedrijfsruimtes en kantoren tot buitenlands vastgoed en nieuwbouw, is deze NVM aangesloten makelaar uitgerust om jouw belangen te dienen. Je kunt rekenen op hun eerlijke aanpak in transacties, bekrachtigd door hun handelsgedrag dat jouw resultaat centraal stelt. Dit heeft geresulteerd in 122 succesvolle verkopen in het afgelopen jaar en een tevreden klantenkring.

Let op: In en rondom Coevorden zijn nog meer verkoopmakelaars actief die mogelijk beter bij jouw wensen aansluiten. De ideale makelaar voor jou staat wellicht niet in de bovenstaande lijst. Om iedereen een eerlijke kans te geven, worden ook deze makelaars meegenomen in onze vergelijking bij Huis Verkopen.

Vergelijk makelaars in Coevorden Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Coevorden?

Een makelaar in Coevorden rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,21% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 282.831 in Coevorden komt dit neer op € 3.422 aan makelaarskosten (update april 2024).

Naast de courtage worden er bijna altijd ook opstartkosten gerekend. Dit zijn de kosten die de makelaar maakt voordat jouw huis daadwerkelijk verkocht is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten voor het opstellen van de verkoopbrochure van je huis. Lees meer over de courtage en kosten.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Coevorden 0,61% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 863 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Daarom is het altijd raadzaam om verschillende makelaars te vergelijken; dit kan jou helpen om de beste keuze te maken voor de verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Coevorden

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.300
€ 3.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Coevorden

Het is goed om te weten dat de meeste makelaars in Coevorden opstartkosten rekenen. Deze opstartkosten zijn bedoeld om de voorbereidende werkzaamheden te dekken die jouw makelaar verricht voordat je huis daadwerkelijk te koop wordt gezet. Denk hierbij aan het inmeten van de woning, het maken van professionele foto's, het schrijven van een pakkende verkooptekst en het plaatsen van je woning op funda. De hoogte van deze kosten kan variëren, zo kunnen ze liggen tussen € 400 en € 700.

Elke makelaar bepaalt zelf de hoogte van deze opstartkosten, sommige hebben vaste tarieven terwijl anderen werken met percentage van de verkoopprijs. Het is daarom belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de kosten voordat je met een makelaar in zee gaat. Wil je een duidelijk beeld krijgen van wat deze kosten bij verschillende makelaars in Coevorden kunnen zijn? Op deze pagina kun je gemakkelijk en vrijblijvend de tarieven opvragen bij een aantal makelaars.

Intrekkingskosten van makelaars in Coevorden

Intrekkingskosten zijn een term binnen de makelaardij die je mogelijk kunt tegenkomen als je jouw woning in Coevorden wilt verkopen. Deze kosten worden in rekening gebracht wanneer je besluit dat je jouw woning uit de verkoop wilt halen voordat er een koper gevonden is. De meeste makelaars hanteren deze kosten om te compenseren voor de tijd en het werk dat ze al in de verkoop van je woning hebben gestoken.

Ter illustratie, stel je voor dat je jouw woning te koop hebt gezet, maar dat je vervolgens van gedachten verandert vanwege bijvoorbeeld een gewijzigde persoonlijke situatie. Als je dan de woning uit de verkoop haalt, brengt je makelaar intrekkingskosten in rekening. Dit is het geval bij het merendeel van de makelaars in Coevorden. Het is daarom wijs om duidelijke afspraken te maken over eventuele intrekkingskosten vooraleer je met een makelaar in zee gaat.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Coevorden met een vast tarief

Ook in Coevorden kun je kiezen voor makelaars die werken met een vast tarief. Bij deze keuze krijg je vaak een compleet pakket aan diensten. Denk hierbij aan de promotie van jouw woning, regelen van bezichtigingen, onderhandelingen voeren en het verzorgen van het koopcontract. Het gemiddelde tarief hiervoor ligt zo rond de € 3.250 (update: april 2024).

Hoewel een vast tarief transparant lijkt, zijn er risico’s aan verbonden. Wanneer jouw woning bijvoorbeeld snel verkocht wordt, heb je ontzettend veel betaald voor een relatief beperkte dienstverlening. Zit je lange tijd bij de makelaar zonder resultaat, dan zijn de kosten onveranderd hoog, ondanks dat er wellicht meer moeite voor gedaan is.

Tip: Neem niet klakkeloos de eerste de beste makelaar met een vast tarief. Door makelaars te vergelijken, realiseer je je maar al te goed wat de verschillen in tarieven en dienstverlening inhouden. Dit kan enorm verhelderend werken en je op de juiste weg helpen bij het verkopen van je huis in Coevorden.

4 feitjes over makelaars in Coevorden

 • Een opmerkelijk aantal van woningverkopers in Coevorden neemt voordat ze een besluit nemen, het initiatief om advies in te winnen bij gemiddeld drie verschillende makelaars. Verkoopadvies aanvragen bij meerdere professionals kan leiden tot een meer geïnformeerde beslissing.
 • De professionaliteit van ervaren makelaars in Coevorden wordt zeer gewaardeerd. Uit een recente vergelijking van makelaars blijkt dat een overgrote meerderheid van de verkopers prioriteit geeft aan makelaars die ruime ervaring hebben in de Coevordense woningmarkt. Dit kan je makkelijk doornemen op de vergelijkingspagina voor makelaars.
 • Interessant genoeg, huizen in Coevorden die werden verkocht zonder de begeleiding van een makelaar, leverden gemiddeld €18.000 minder op. Dit onderstreept het belang van het betrekken van een deskundige makelaar bij het verkoopproces.
 • Een teken van hun toewijding aan kwaliteit en professioneel gedrag, een flinke 92% van de makelaars in Coevorden zijn aangesloten bij gerenommeerde brancheverenigingen zoals de NVM, VBO, of VastgoedPro.

Wat levert de beste makelaar in Coevorden op?

Het inzetten van een makelaar bij de verkoop van je woning kan een grote impact hebben op zowel de uiteindelijke verkoopprijs als de snelheid waarin je woning wordt verkocht. In Coevorden is dit niet anders. Een makelaar die al jarenlang actief is in dit gebied en de markt goed kent, kan ervoor zorgen dat jouw verkooptransactie vlotter en succesvoller gaat dan die van anderen.

Laten we eens kijken naar hoe je de toppresteerders onder de makelaars in Coevorden kunt identificeren:

 • Afgaand op onze data blijkt dat de meest succesvolle makelaars in Coevorden huizen verkopen voor bedragen die gemiddeld boven de prijzen liggen van wat andere makelaars behalen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de verschillende prijsklassen. Naar onze laatste berekeningen levert dit een gemiddelde meerprijs op van € 8.434 ten opzichte van de gemiddelde verkoopprijs in Coevorden.
 • Onze data laat verder zien dat de beste makelaars in Coevorden woningen ook sneller weten te verkopen. Gemiddeld lukt het hen om een verkoop te realiseren binnen 15 dagen minder dan de gebruikelijke doorlooptijd bij andere makelaars. Dit komt niet als een verrassing, aangezien deze makelaars vaak zeer ervaren zijn in het accuraat schatten van de waarde van een woning, wat een snellere verkoop mogelijk maakt.

De beste makelaar in Coevorden vinden

De prestaties van makelaars in Coevorden en de omliggende regio's kunnen beduidend variëren. Dit verschil weerspiegelt zich in diverse aspecten; van de verkoopstrategie en waardering van de woning tot de tarieven en de communicatie met de klant.

Om de meest geschikte makelaar in Coevorden te vinden, is het raadzaam om te vergelijken. Door te vergelijken krijg je inzicht in jouw specifieke situatie en wensen, welke makelaars top presteren in Coevorden, hun tarieven en hun verkoopstrategieën.

Waar moet je op letten bij makelaars in Coevorden?

Bij het kiezen van de juiste makelaar in Coevorden voor de verkoop van je woning, zijn er verschillende belangrijke aandachtspunten:

Ervaring in de lokale markt

Controleer of de makelaar ruime ervaring heeft in de Coevorden markt. Diepgaande lokale kennis kan je verkoop bevorderen en je helpen om de beste prijs voor je huis te krijgen.

De communicatie

Heldere, tijdige communicatie is fundamenteel. Let op de manier waarop de makelaar communiceert - of ze nu snel op vragen reageren en je op de hoogte houden van alle updates.

Betrouwbaarheid

Het is essentieel de betrouwbaarheid van een makelaar te beoordelen. Zoek naar recensies en beoordelingen van voormalige klanten om meer inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en professionaliteit van de makelaar.

Verkoopstrategie

Elke makelaar heeft een unieke benadering van de verkoop van een huis. Vraag naar hun strategie voor jouw specifieke pand en situatie om te zien of deze overeenkomt met jouw verwachtingen en doelen.

Tarieven en kosten

Verkoopcommissies en -kosten kunnen sterk variëren. Om onverwachte kosten te vermijden, vraag je van tevoren naar een gedetailleerd overzicht van de tarieven. Je kunt de tarieven van verschillende makelaars opvragen op onze tarievenpagina.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de vastgoedsector in Nederland zijn verschillende makelaarsverenigingen actief. De NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars, is er daar één van en heeft vooral in Coevorden een sterke aanwezigheid. Deze vereniging bestaat al sinds 1898.

Naast de NVM zijn er ook andere belangenorganisaties zoals VBO Makelaar en VastgoedPRO. De baan van een makelaar is niet simpel; hij begeleidt je tijdens het gehele proces van de verkoop of aankoop van jouw woning. Makelaars van de NVM, VBO en VastgoedPRO in Coevorden kunnen bij deze vaak complexe processen ondersteunen.

Wat doet een makelaar in Coevorden?

Bij de verkoop van je woning in Coevorden kan een goede makelaar een groot verschil maken. Het jargon, de onderhandelingen,-taxaties en de wet- en regelgeving kunnen overweldigend zijn, maar een makelaar begeleidt je door dit proces.

Bijvoorbeeld, ze regelen de bezichtigingen, stellen een verkoopstrategie op en zorgen dat de presentatie van je woning er optimaal uitziet. Ze kennen de lokale huizenmarkt en gebruiken deze kennis voor het benaderen van potentiële kopers.

 • Waardering van je woning vaststellen
 • Opstellen van een verkoopplan
 • Organiseren van bezichtigingen
 • Onderhandelingen voeren met potentiële kopers
 • Opstellen en ondertekenen van het voorlopige koopcontract

Waarom een makelaar in Coevorden inschakelen?

Zoek je hulp bij het regelen van de verkoop van je huis in Coevorden? Een makelaar kan je op verschillende manieren bijstaan. De lokale vastgoedmarkt is complex en veranderlijk, en als je niet volledig op de hoogte bent van de laatste trends en technieken, kun je misschien niet de beste prijs voor je woning krijgen. Een ervaren makelaar uit Coevorden kan ervoor zorgen dat je huis tegen de juiste prijs wordt verkocht, en kan je ook helpen gedurende het hele verkoopproces.

Zorgvuldige prijsbepaling

Een correcte prijsbepaling kan het verschil betekenen tussen een snelle verkoop en een huis dat maanden of zelfs jaren te koop blijft staan. Een professionele makelaar uit Coevorden heeft diepgaand inzicht in de lokale marktcondities en factoren die de prijs beïnvloeden.

Efficiënte marketingtactieken

Makelaars hebben toegang tot tal van marketingkanalen, inclusief online platforms die moeilijker te bereiken zijn voor individuele verkopers. Ze kennen de beste strategieën om je woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Deskundige begeleiding

Een verkoopproces kan complex zijn, met veel juridische en financiële aspecten. Een makelaar kan je hierin begeleiden en ervoor zorgen dat je geïnformeerd bent over elke stap die je neemt. Ze helpen je alle paperassen correct te vullen en te interpreteren, en geven je advies gebaseerd op hun ervaring en kennis.

Netwerk van Coevordense contacten

Tot slot, door het uitgebreide netwerk dat een makelaar heeft opgebouwd, kunnen zij mogelijk potentiële kopers aantrekken die je zelf niet had kunnen bereiken. Ze hebben mogelijk ook contacten met andere professionals, zoals notarissen, die de verkoop kunnen vergemakkelijken.

Makelaars in Coevorden vergelijken

Op zoek naar de beste makelaar in Coevorden om jouw huis te verkopen? Via Huis Verkopen vergelijk je eenvoudig en snel verschillende lokale makelaars op basis van hun prestaties en tarieven.

 • Ontvang een gratis waardebepaling
 • Krijg een goede inschatting van de verkoopprijs
 • Gratis en vrijblijvend verkoopadvies
 • Verlaagde makelaarskosten door vergelijking

Het proces is eenvoudig: je vult enkele gegevens in en vervolgens koppelen wij je aan diverse makelaars in Coevorden. Deze makelaars laten jou weten wat zij voor je kunnen betekenen en jij kiest daarna de makelaar die het beste bij jouw situatie en wensen aansluit. De keuze voor de juiste makelaar kan een groot verschil maken in het uiteindelijke verkoopresultaat.

Vergelijk makelaars in Coevorden Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Coevorden

Het vinden van de beste makelaar begint met het vergelijken van verschillende makelaars. Je kunt de tarieven voor de verkoop van je huis, verkoopsnelheid en andere facetten op onze website vergelijken om de beste makelaar voor jou te ontdekken.

De gemiddelde makelaarskosten in Coevorden zijn € 3.422. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de diensten van de makelaar en de waarde van je woning.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Coevorden is 79 dagen. Dit kan variëren, afhankelijk van onder andere de marktsituatie en de prijsstelling van je woning.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar ligt rond € 515. Deze kosten zijn doorgaans voor diensten als fotografie, plattegronden maken en opstellen van de advertentietekst.

Door makelaars te vergelijken kun je gemiddeld € 863 besparen. Het loont om makelaars te vergelijken op hun tarieven, dienstverlening en verkoopresultaten.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen