Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Vlissingen

Het verkopen van je woning in Vlissingen kan een flinke uitdaging zijn. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van diverse makelaars in Vlissingen en omstreken, dit helpt je in je zoektocht naar de juiste makelaar. Een goede makelaar brengt rust en succes in de verkoop van je huis.

Over makelaars in Vlissingen

Makelaars in Vlissingen variëren behoorlijk. Dit komt tot uiting in hun ervaring, hun expertisegebied en de diensten die ze aanbieden. Sommigen zijn gespecialiseerd in appartementen in het centrum, terwijl anderen zich richten op vrijstaande huizen aan de rand van de stad. Ook hun tarieven en contractvoorwaarden lopen sterk uiteen. Door de makelaars in Vlissingen te vergelijken, krijg je een helder inzicht in hun unieke eigenschappen en kun je de makelaar kiezen die het beste past bij jouw specifieke situatie en wensen. Een goed startpunt hiervoor is het platform huisverkopen.nl, waar je op basis van je voorkeuren makelaars kunt zoeken die goed presteren in Vlissingen.

Als je van plan bent jouw woning te verkopen, heb je waarschijnlijk een aantal vragen. Wat zijn de courtagekosten? Heeft de makelaar een uitgebreid netwerk in Vlissingen? Welke diensten zijn inbegrepen en welke niet? Hoe is de makelaar bereikbaar en hoe vaak word je op de hoogte gehouden? Kortom, je wilt een makelaar die naadloos aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. Goed nieuws, op deze pagina gaan we je helpen met alles wat je nodig hebt om de beste keuze te maken.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.692
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.153
Besparing (gem.)
€ 1.146

Actueel

 • In Vlissingen liggen de gemiddelde huizenprijzen momenteel op € 318.295 en per vierkante meter betaal je gemiddeld € 3.140. Voor de meest recente cijfers adviseren we je om een kijkje te nemen op de huizenmarkt pagina.
 • Wat betreft de makelaarscourtages in Vlissingen: de gemiddelde courtage ligt momenteel rond de 1,16%. Overweeg je om je huis te verkopen in Vlissingen, dan is dit goed om rekening mee te houden.
 • Makelaarstarieven in Vlissingen kunnen sterk verschillen en het vergelijken van tarieven kan je een besparing opleveren tot wel € 1.146. Het loont dus zeker om hier tijd in te investeren.

Uitgelichte makelaars in Vlissingen

Aan jou als woningverkoper in Vlissingen biedt zich een veelheid aan makelaars waaruit je kunt kiezen. We presenteren je graag een overzicht van diverse verkoopmakelaars die in Vlissingen actief zijn. Het is verstandig om een vergelijking te maken tussen verschillende makelaars, omdat dit je helpt om de meest geschikte en voordelige aanbieder voor jouw specifieke situatie te vinden.

Logo Bert Bimmel Makelaardij

Bert Bimmel Makelaardij

Bert Bimmel Makelaardij is een betrouwbare partner in de makelaardij, door jarenlange ervaring in aankoop, verkoop en taxatie. Ze staan bekend om hun transparante, integere aanpak en focus op optimale prijzen en condities. Hypotheekadvieswerk of verzekeringen zijn geen onderdeel van hun expertise, ze doen wat ze goed kunnen. Met drie medewerkers en diverse certificaten, hebben ze in het afgelopen jaar 60 eigendommen verkocht, 30 te koop gezet, 8 aankopen begeleid en 4 verhuringen verzorgd.
Logo Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Aerssens & Partners, gevestigd aan de Boulevard in Vlissingen, is een ervaren makelaarskantoor met een solide reputatie in de Zeeuwse vastgoedmarkt. Ze bieden onder andere diensten zoals verkoop, verhuur, taxaties en aankoop. Met drie toegewijde medewerkers staat het team voor een persoonlijke aanpak en hoge kwaliteitsdienstverlening. Hun bewezen vermogen om mee te bewegen met de markt maakt dat ze succesvol zijn, zelfs in uitdagende omstandigheden. Aangesloten bij de NVM, bezitten ze ook VastgoedCert, NWWI en NRVT-certificaten.
Logo M2 Makelaars

M2 Makelaars

M2 Makelaars is een Zeeuws makelaarskantoor dat gekenmerkt wordt door kennis, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Sinds 2005 helpen ze klanten met het kopen en verkopen van huizen. Jouw wensen staan bij hen op één en ze vinden openheid en integriteit cruciaal. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, aankoop en financieel advies en hebben een bijzondere expertise in nieuwbouw. Met hun klantgerichte aanpak en hun voortdurende streven naar hoogwaardige kwaliteit, is M2 Makelaars een goede keuze voor jouw vastgoedtransacties.
Logo Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs

Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs

Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs zijn experts in het verkopen, verhuren, taxeren en aankopen van huizen in Zeeland. Ze kennen de lokale woningmarkt als geen ander door er dagelijks te werken en wonen. Hun hoge klantwaardering op Funda weerspiegelt hun toewijding en heldere communicatie. Als NVM-lid bieden zij professionele en kwalitatieve dienstverlening. Met een aanzienlijk aantal recente transacties en ervaren team, zijn zij een betrouwbare keuze voor je vastgoedbehoeften.

Theelen & Partners makelaars en taxateurs

Theelen & Partners is een sterk gewaardeerd makelaars- en taxatiekantoor met een indrukwekkende 9,5 beoordeling op Funda. Als lid van de branchevereniging VBO, staan ze garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Gevestigd in de Badhuisstraat in Vlissingen, zijn ze jouw ideale partner voor diensten in de vastgoedsector. Kiezen voor Theelen & Partners betekent kiezen voor ervaren professionals die je bijstaan in elke stap van het proces.

Let op: het is mogelijk dat de ideale makelaar voor jou niet in de bovenstaande lijst staat. In en rondom Vlissingen zijn namelijk nog veel meer verkoopmakelaars actief. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Vlissingen mee in onze vergelijking. Zo vind je de beste match voor jouw situatie.

Vergelijk makelaars in Vlissingen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Vlissingen?

Een verkoopmakelaar in Vlissingen rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,16% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 318.295 in Vlissingen komt dit neer op € 3.692 aan makelaarskosten (update mei 2024).

In de praktijk zie je vaak dat de courtages lager worden wanneer de verkoopsnelheid van woningen in Vlissingen toeneemt. Dit gebeurt omdat makelaars minder tijd en middelen kwijt zijn aan het verkopen van de woning, waardoor ze de kosten kunnen verlagen.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Vlissingen 0,72% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.146 door eerst tarieven op te vragen. Door meerdere makelaars met elkaar te vergelijken zorg je altijd voor de meest voordelige keuze.

Kosten van makelaars in Vlissingen

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 3.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Vlissingen

Bij de verkoop van jouw woning in Vlissingen, zul je merken dat de meeste makelaars opstartkosten in rekening brengen. Opstartkosten, ook wel bekend als advertentiekosten, zijn de kosten die een makelaar maakt om jouw huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Hierbij kun je denken aan kosten voor professionele fotografie, het maken van een plattegrond en het adverteren van jouw huis op huizensites zoals Funda.

Wat betreft de hoogte van deze opstartkosten, deze variëren nogal per makelaar. Gemiddeld genomen liggen de opstartkosten in Vlissingen tussen de € 400 en de € 700. Dit zijn kosten bovenop de courtage (het percentage van de verkoopprijs) die je betaalt aan de makelaar voor zijn dienstverlening. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden bij de keuze van een makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Vlissingen

Wanneer je jouw huis wilt verkopen via een makelaar in Vlissingen, is het belangrijk om je bewust te zijn van mogelijke kosten die eraan verbonden zijn. Daaronder vallen mogelijk ook intrekkingskosten. Dit zijn kosten die een makelaar in rekening kan brengen als je ervoor kiest om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Bijvoorbeeld als je toch besluit om te blijven wonen of als je wilt overstappen naar een andere makelaar.

De intrekkingskosten zijn een vergoeding voor de tijd en moeite die de makelaar geïnvesteerd heeft. Het bedrag van deze kosten kan variëren, maar de gemiddelde intrekkingskosten van makelaars in Vlissingen zijn € 500. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn voordat je besluit om met een makelaar in zee te gaan. Wil je jouw opties open houden, dan is het verstandig om deze kosten mee te nemen in je besluitvorming. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Vlissingen met een vast tarief

Naast makelaars die een courtage vragen, bestaan er ook makelaars die werken met een vast tarief. Dit verschil zit hem in de betaling; bij courtage betaal je een percentage van de verkoopprijs van de woning, terwijl je bij een vast tarief een afgesproken bedrag betaalt, ongeacht de verkoopprijs. In Vlissingen hanteren makelaars met een vast tarief gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Er hangen verschillende voor- en nadelen aan het kiezen voor een makelaar met een vast tarief. Een voordeel is dat je exact weet wat je gaat betalen. Je hebt direct duidelijkheid en dit kan voor rust zorgen. Een nadeel kan zijn dat de makelaar, ongeacht de complexiteit of het verloop van de verkoop, hetzelfde bedrag ontvangt. De inzet en betrokkenheid van de makelaar kan hierdoor verschillen.

Tip: Om de makelaar te vinden die het beste bij jouw woning en situatie past, is het belangrijk om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Dit geeft jou de mogelijkheid om niet alleen de tarieven, maar ook de werkwijze en ervaringen van anderen te beoordelen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de makelaar die het beste bij jou past.

4 feitjes over makelaars in Vlissingen

 • Bij het kiezen van een makelaar, geven veel woningverkopers in Vlissingen aan dat ze de voorkeur geven aan makelaars die aantoonbaar ervaring hebben in Vlissingen. Dit wijst op het belang van lokale kennis en expertise.
 • Interessant is dat huizen in Vlissingen die zonder de tussenkomst van een makelaar worden verkocht, gemiddeld €26.000 minder opleveren dan huizen die met behulp van een makelaar worden verkocht. Dit benadrukt het belang van professionele begeleiding bij de verkoop van je woning.
 • Opstartkosten en annuleringsvoorwaarden van makelaars in Vlissingen variëren sterk, hierdoor wordt het vergelijken van deze tarieven aanbevolen voordat je een keuze maakt. Dit kan je uiteindelijk een hoop geld besparen.
 • De verkoopsnelheid van huizen kan enorm verschillen tussen de makelaars in Vlissingen. Gemiddeld genomen, staat een huis in Vlissingen 62 dagen in de verkoop. Een snelle verkoop kan extra stress en kosten besparen.

Wat levert de beste makelaar in Vlissingen op?

In Vlissingen constateren we dat er een belangrijk onderscheid is in prestaties tussen makelaars. Een kwalitatief goede makelaar kan je verkoopervaring sterk verbeteren. Om bijvoorbeeld te denken aan een snellere verkoop of een hogere verkoopprijs voor je woning.

Laten we eens kijken waar je de beste makelaars in Vlissingen aan herkent:

 • € 8.049 is het extra bedrag dat de beste makelaars in Vlissingen gemiddeld meer opleveren bij de verkoop van een huis, blijkt uit onze onafhankelijke statistieken. Dit is boven de prijs die je oorspronkelijk verwacht te behalen.
 • Uit onze database blijkt dat de beste makelaars in Vlissingen woningen gemiddeld 16 dagen sneller verkopen dan andere makelaars in Vlissingen. Dat is wel zo prettig als je snel wilt verhuizen!

De beste makelaar in Vlissingen vinden

Ondanks wat soms gedacht wordt, is de beste of snelste makelaar in Vlissingen niet per se de duurste. Het gaat namelijk om het vinden van dé makelaar die past bij jouw specifieke wensen, situatie en woning.

Om je op weg te helpen, kun je makelaars in Vlissingen eenvoudig vergelijken met ons vergelijkingsformulier. Door je adres, situatie en verkoopvoorkeuren in te vullen, matchen we je met de meest geschikte makelaars. Zo vind je gegarandeerd jouw perfecte match.

Waar moet je op letten bij makelaars in Vlissingen?

Als je je huis in Vlissingen wilt verkopen, is het aan te raden een goede makelaar te kiezen. Let op de volgende vijf punten:

Ervaring in Vlissingen

Een makelaar die bekend is met de lokale woningmarkt in Vlissingen, kan jouw huis effectiever verkopen. Door ervaring en kennis van de omgeving kan zij/hij de juiste prijs bepalen.

Kosten van de dienstverlening

De kosten voor een makelaar kunnen variëren. Bekijk daarom goed wat er in het tarief is inbegrepen en of er extra kosten zijn. Via deze link kan je makelaars vergelijken .

Verkoopstrategie

Een goede makelaar stelt een doordachte verkoopstrategie op, passend bij jouw wensen en situatie. Vraag hier expliciet naar tijdens het kennismakingsgesprek.

Communicatie en service

Je wil natuurlijk graag op de hoogte blijven van de voortgang. Let dus op hoe de makelaar communiceert en wat haar/zijn service level is.

Beoordelingen van klanten

Kijk naar de ervaringen van anderen met de makelaar. Beoordelingen van klanten kunnen je veel vertellen over de tevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Vlissingen zijn verschillende verkoopmakelaars actief binnen de NVM, VBO en VastgoedPRO. Deze organisaties waarborgen kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid, waardoor jouw belangen optimaal worden behartigd bij de verkoop van je woning.

Een NVM-verkoopmakelaar in Vlissingen biedt bijvoorbeeld ondersteuning bij het bepalen van de verkoopprijs, de onderhandelingen, en hij zorgt voor de correcte afhandeling van de juridische aspecten. Goed om te weten: De makelaars binnen VBO en VastgoedPRO leveren vergelijkbare diensten.

Weetje: Hoewel ze allen deel uitmaken van erkende makelaarsorganisaties, verschillen NVM-makelaars in hun prestaties en prijzen bij verkoop. Daarom is het slim om een vergelijking te maken tussen verschillende makelaars alvorens je een keuze maakt.

Wat doet een makelaar in Vlissingen?

Een makelaar in Vlissingen is je gids in het proces van het verkopen van jouw huis. Van het vaststellen van de verkoopprijs, het uitvoeren van bezichtigingen tot de uiteindelijke verkoop - de makelaar coördineert het allemaal.

Daarnaast beschikt de makelaar over ruime kennis van de lokale vastgoedmarkt, wat helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. De deskundigheid van de makelaar kan het verschil maken tussen een vlotte, winstgevende verkoop en een langdurig en stressvol proces.

 • Marktinzicht: Knowning de lokale marktwaarde om de best mogelijke verkoopprijs te bepalen.
 • Reclame-expertise: Jouw woning op effectieve wijze onder de aandacht brengen.
 • Onderhandelingsvaardigheden: Succesvol onderhandelen voor de beste verkoopvoorwaarden.
 • Juridisch advies: Hulp bij het navigeren door de wettelijke aspecten van het verkoopproces.
 • Tijdsbesparing: Het hele proces wordt voor je beheerd, zodat je je tijd en energie op andere zaken kunt richten.

Waarom een makelaar in Vlissingen inschakelen?

Een goede makelaar in Vlissingen kan een groot verschil maken bij de verkoop van jouw huis. We noemen dit een 'verschil-maker' omdat ze niet alleen de verkoop van het pand versnellen, maar ook helpen om de maximale verkoopprijs te behalen. Dit doen ze door de juiste verkoopstrategieën toe te passen, de woning professioneel te presenteren en potentiële kopers effectief te benaderen. Bovendien hebben ze inzicht in de lokale vastgoedmarkt, wat hen in staat stelt om jouw huis tegen de beste prijs te verkopen.

Inzetten van de juiste verkoopstrategieën

Een goede makelaar weet hoe belangrijk het is om de juiste verkoopstrategieën te gebruiken. Ze kennen de markt en begrijpen wat kopers zoeken. Dit leidt tot effectieve marketing van jouw huis en trekt de aandacht van potentiële kopers.

Professionele presentatie van de woning

Het optimaal en professioneel presenteren van je woning is ook zeer belangrijk. Een makelaar kan bijvoorbeeld professionele foto's maken, een uitnodigende beschrijving maken van het pand en zorgen voor een sterke online aanwezigheid om kopers aan te trekken.

Effectief benaderen van potentiele kopers

Een goede makelaar heeft ook vaardigheden om potentiële kopers op een effectieve manier te benaderen. Ze hebben al een uitgebreid kopersbestand en ze weten precies hoe ze de onderhandelingen moeten aanpakken om de best mogelijke prijs voor jouw huis te krijgen.

Inzicht in de lokale vastgoedmarkt

Elke stad of regio heeft zijn eigen nuances als het gaat om de vastgoedmarkt. Met hun grondige kennis van de Vlissingse vastgoedmarkt, zorgt de makelaar ervoor dat jouw woning opvalt en aantrekkelijk is voor kopers, en ze zullen je goed begeleiden bij het hele verkoopproces.

Informatie over Vlissingen

Vlissingen, een stad gelegen in Zeeland aan de Westerschelde, is rijk aan historie. De stad kent zijn oorsprong in de 7e eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke havenstad.

Vlissingen staat bekend om zijn maritieme karakter. Zowel voor de scheepvaart als voor Vlissingen zelf speelt de haven een cruciale rol op economisch vlak, een sterke motor voor groei en ontwikkeling.

Naast de haven biedt Vlissingen diverse culturele trekpleisters. Met de historische bouwwerken, monumenten en musea laat de stad zijn rijke verleden zien en voelen.

Weetje: Wist je dat Vlissingen ook op huisvestinggebied beweegt? Ja, er gebeurt veel op de Vlissingse huizenmarkt. Er ontstaan nieuwe woningprojecten en bestaande woningen gaan als warme broodjes over de toonbank.

Makelaars in Vlissingen vergelijken

Huis Verkopen maakt het vergelijken van verkoopmakelaars in Vlissingen een fluitje van een cent. Met onze uitgebreide statistieken en heldere overzichten, ontdek je eenvoudig welke makelaar het beste bij jou past.

 • 100% onafhankelijk en objectief
 • Kostenbesparend door scherpe makelaarstarieven
 • Inclusief gratis waardebepaling door de makelaars
 • Garantie op ervaren en succesvolle makelaars

Of je nu je woning snel wilt verkopen, of streeft naar de maximale verkoopopbrengst: Huis Verkopen staat voor je klaar. Je krijgt toegang tot relevante statistieken en we maken het je makkelijk om verkoopmakelaars in Vlissingen te vergelijken, gratis en vrijblijvend. Net zoals vele andere huizenverkopers, kun ook jij via ons platform de juiste keuzes maken.

Vergelijk makelaars in Vlissingen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Vlissingen

De gemiddelde kosten van een makelaar in Vlissingen zijn € 3.692. Deze kosten kunnen verschillen per makelaar. Het is handig om ze te vergelijken bij verschillende makelaars.

De beste makelaar vinden is persoonlijk en hangt af van je specifieke wensen en behoeften. Aan de hand van deze tips kun je een goede keuze maken.

Een huis in Vlissingen staat gemiddeld 62 dagen te koop. Dit is een gemiddelde, de daadwerkelijke verkoopsnelheid kan variëren.

Door makelaars te vergelijken kan je gemiddeld € 1.146 besparen. Vergelijk daarom altijd meerdere makelaars voordat je een keuze maakt.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Vlissingen is ongeveer € 318.295. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van onder meer de woningsoort en locatie.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen