Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Emmeloord

Zoek je een goede makelaar in Emmeloord om je woning te verkopen? Deze pagina is gemaakt om je te helpen bij deze keuze. Je vindt hier verdiepende informatie over alle actieve makelaars in Emmeloord, zodat je een goede keuze kunt maken op basis van je eigen wensen en behoeften.

Over makelaars in Emmeloord

Je overweegt waarschijnlijk om je woning in Emmeloord te verkopen. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt en sterke verkoopvaardigheden. Waarschijnlijk vind je het belangrijk dat je makelaar betrokken is, maar ook dat de woning zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht wordt. Wat als je een makelaar kan vinden die al deze kwaliteiten bezit?

Op ons platform helpen we je bij het zoeken naar de meest geschikte verkoopmakelaar in Emmeloord. We bieden je inzichtelijke informatie en statistieken over de prestaties van verschillende makelaars in die regio. Je kunt makelaars vergelijken op verkoopsnelheid, onderhandelingsresultaten en klanttevredenheid. Zo kun je de makelaar vinden die echt het beste presteert. Op deze pagina vind je ook alles over de tarieven van verkoopmakelaars in Emmeloord. Laat ons je helpen bij het vinden van een makelaar die echt het verschil maakt met:

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.959
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.887
Besparing (gem.)
€ 929

Actueel

 • In de huidige periode van juli 2024 kunnen makelaarskosten in Emmeloord tussen de 1,00% en 1,54% variëren, afhankelijk van de gekozen makelaar. Bekijk altijd eerst de tarieven bij verschillende makelaars voordat je een keuze maakt.
 • Emmeloord kent momenteel een gemiddelde verkoopprijs van € 2.964 euro per vierkante meter. Deze prijs geeft een indicatie van de huidige huizenprijzen in Emmeloord.
 • Je kan flink besparen door verschillende makelaarstarieven in Emmeloord te vergelijken. De gemiddelde besparing door het vergelijken van makelaarstarieven in Emmeloord bedraagt momenteel € 929 euro. Het is dus zeker de moeite waard.

Uitgelichte makelaars in Emmeloord

Direct hieronder vind je een gevarieerd overzicht van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Emmeloord. Het is belangrijk om te weten dat er nog veel meer makelaars werkzaam zijn binnen deze regio, maar dat de focus van hun deskundigheid niet altijd hetzelfde is. De makelaar die als beste uit de bus komt voor jou is altijd de makelaar die het naadloosst aansluit bij zowel de eigenschappen van je woning, jouw specifieke situatie als je persoonlijke voorkeuren.

Logo Alpina (Voorheen Sinke Emmeloord)

Alpina (Voorheen Sinke Emmeloord)

Alpina is een veelzijdige makelaar die gelooft in de kracht van samenwerking. Met een deskundig team van NVM makelaars, bieden ze alle dienstverlening onder één dak. Ze luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten zich volledig in om jouw woondromen waar te maken. Of je nu jouw woning wilt verkopen of een nieuwe thuis zoekt, Alpina biedt de expertise en steun die je nodig hebt. Met 16 vestigingen door heel Nederland kunnen ze je altijd ondersteunen.
Logo VSO makelaars & taxateurs Emmeloord

VSO makelaars & taxateurs Emmeloord

Bij VSO makelaars & taxateurs Emmeloord kies je voor ervaring en deskundigheid in diverse soorten onroerend goed. Ze zijn gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed, wonen en bedrijfshuisvesting en leveren hun diensten met passie. Naast verkoop, aankoop en taxaties, bezitten ze VastgoedCert en NWWI-certificaten. Met hun team van 8 gespecialiseerde medewerkers staat VSO sinds 1988 voor je klaar. Zoek je naar begripvolle en doeltreffende hulp in vastgoed? Kies dan voor VSO.
Logo Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.

Woonaccent Makelaars Emmeloord BV

Woonaccent Makelaars Emmeloord is een fris, innovatief makelaarskantoor, gespecialiseerd in nieuwbouw, herbestemming en bedrijfsruimte. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw wensen. Met meer dan 10 jaar ervaring en gevestigd op een prominente locatie, bieden ze jou een zes-stappenbegeleiding voor aankoop, verkoop, taxatie en hypotheek. Gratis waardebepaling en actief op social media behoren ook tot hun diensten.

Keetman Makelaardij

Keetman Makelaardij, gelegen aan de Randweg in Emmeloord, is de juiste keuze voor een betrouwbaar en onafhankelijk makelaarskantoor. Hoewel geen lid van een branchevereniging, staat de makelaar bekend om haar uitmuntende service. Ongeacht jouw wensen op de huizenmarkt, biedt Keetman Makelaardij deskundige begeleiding gedurende het gehele proces.

Klappe Makelaardij oz

Klappe Makelaardij o.z. is een betrouwbaar makelaarskantoor aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro. Met een focus op optimale dienstverlening helpt dit kantoor je met al jouw vastgoedbehoeften. Ze leveren een professionele service, hebben passie voor het vak en werken met gecertificeerde makelaars. Bij Klappe Makelaardij o.z. ben je aan het juiste adres voor een deskundige en efficiënte begeleiding van al jouw vastgoedzaken.

MASTEBROEK MAKELAARDIJ

Mastebroek Makelaardij onderscheidt zich als een betrouwbare partner in de vastgoedsector, erkend door de branchevereniging VBO. Met een reeks professionele diensten en belangrijke certificaten, is deze makelaar een ideale keuze voor wie op zoek is naar deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van een woning. Zonder opsmuk, maar met expertise, geeft Mastebroek Makelaardij je de ondersteuning die je nodig hebt in jouw vastgoedproces.

Onze Makelaar

Bij Onze Makelaar kies je voor deskundigheid en integriteit. Dit kantoor is aangesloten bij branchevereniging NVM en beschikt over de gerespecteerde VastgoedCert en NRVT certificaten. Met een efficiënte, professionele aanpak en aandacht voor jouw wensen biedt Onze Makelaar een betrouwbare dienstverlening in de vastgoedmarkt. Ongeacht je woningwensen, kan je rekenen op een uitstekende begeleiding naar het gewenste resultaat.

Sloterwijk & Heinen Makelaars

Bij Sloterwijk & Heinen Makelaars kun je terecht voor een gedegen aanpak van jouw woon- en bedrijfshuisbehoeften. Deze makelaar is gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van panden. Of je nu zoekt naar een droomhuis, een bijzonder landelijk gelegen object of bedrijfsmatig vastgoed in de regio Noordoosten, zij helpen je deskundig. Extra aandacht is er voor de verkoop van landelijk gelegen panden, waardoor jouw woning in dit segment optimaal tot zijn recht komt.

Let op: Hoewel je net een overzicht van actieve makelaars in Emmeloord hebt gezien, zijn er nog meer makelaars in deze omgeving te vinden. De meest geschikte makelaar voor jouw situatie staat misschien niet in dit overzicht, maar dat weten we pas zeker door ze allemaal te vergelijken. Bij Huis Verkopen nemen we alle Emmeloordse makelaars op in onze vergelijking.

Vergelijk makelaars in Emmeloord Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Emmeloord?

Een makelaar in Emmeloord rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,15% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 344.249 in Emmeloord komt dit neer op € 3.959 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Het is interessant om te weten dat de courtages meestal lager zijn als de verkoopsnelheid van woningen toeneemt. Dit komt omdat makelaars risico's berekenen. Als huizen snel verkopen, is het risico kleiner en daarmee de courtage ook.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Emmeloord 0,54% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 929 besparen door makelaars te vergelijken. Het loont dus altijd de moeite om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken, zodat je niet teveel betaalt.

Kosten van makelaars in Emmeloord

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.500
€ 4.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Emmeloord

Veel woningverkopers zijn zich er mogelijk niet van bewust, maar de meeste makelaars in Emmeloord rekenen opstartkosten. Dit zijn kosten die je moet betalen bij aanvang van het verkoopproces van je woning. Denk hierbij aan kosten voor foto's, advertenties op huizensites en Funda, of voor het opstellen van je woningomschrijving. Het is belangrijk dat je hiermee rekening houdt wanneer je met een makelaar in zee gaat, omdat deze kosten bovenop de makelaarscourtage komen.

Deze opstartkosten kunnen flink uiteenlopen in prijs. Het is ons bekend dat de gemiddelde opstartkosten in Emmeloord variëren tussen € 400 en € 700 per makelaar. Dit verschil in kosten wordt bepaald door het tarief van de makelaar en welke diensten er precies binnen deze opstartkosten vallen. Het is daarom raadzaam om bij verschillende makelaars na te vragen welke opstartkosten zij hanteren en wat hier precies onder valt.

Intrekkingskosten van makelaars in Emmeloord

In de woningmarkt zijn er bepaalde situaties waarin je wellicht jouw huis voortijdig uit de verkoop wilt halen. Misschien heb je een onverwachte levensgebeurtenis, of wellicht heb je jouw droomhuis gevonden en wil je niet langer verkopen. Houd er echter rekening mee dat de meeste makelaars in Emmeloord intrekkingskosten kunnen rekenen. Met intrekkingskosten wordt een bepaald bedrag bedoeld dat je als verkoper betaalt aan de makelaar als je jouw woning uit de verkoop haalt voordat deze is verkocht.

Intrekkingskosten dienen als een soort compensatie voor de makelaar voor de tijd en moeite die zij hebben geïnvesteerd in de verkooppogingen van jouw huis. Deze kosten kunnen variëren en zijn afhankelijk van de specifieke overeenkomst die je met jouw makelaar hebt. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt en informeert naar deze kosten voordat je besluit om jouw huis uit de verkoop te halen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Emmeloord met een vast tarief

In Emmeloord zijn er diverse makelaars die met een vast tarief werken. Dit heeft als grote voordeel dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent qua kosten. Geen verrassingen achteraf, je hebt meteen duidelijkheid. Deze makelaars in Emmeloord hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: juli 2024).

Vaak lijkt een vast tarief de beste keus, maar er zit ook een nadeel aan. Immers, als het vastgestelde tarief hoger is dan het percentage van de verkoopsom (courtage) dat je bij een andere makelaar zou betalen, betaal je te veel. Stel, het vastgestelde tarief is 3.500 euro en je verkoopt je huis voor 200.000 euro met een makelaar die 1,5% courtage rekent. Dan zou je met courtage maar 3.000 euro kwijt zijn.

Tip: Hoewel een vast tarief een duidelijk voordeel heeft, blijkt dat de meeste verkopers in Emmeloord kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Zij vinden het namelijk vooral belangrijk een hogere verkoopprijs te realiseren.

4 feitjes over makelaars in Emmeloord

 • Als het gaat om de verkoop van hun woning, geven de meeste huizenverkopers in Emmeloord de voorkeur aan een makelaar die zich onderscheidt door betere prestaties dan zijn collega's. Daarom maken ze prijs- en dienstenvergelijkingen essentieel in hun selectieproces. Daarom is het belangrijk deze vergelijking te maken.
 • In Emmeloord, net als op veel andere locaties, werken makelaars over het algemeen met een courtagesysteem, dat bij de meerderheid van de woningverkopers de voorkeur geniet. Dit is omdat het een manier is om een vergoeding aan te bieden die overeenkomt met de verkoopprijs van de woning, wat garantie van inzet en toewijding van de makelaar biedt.
 • De waardering van woningen kan aanzienlijk variëren tussen verkoopmakelaars in Emmeloord. Met mogelijke verschillen tot €30.000 is het van essentieel belang om bewust te zijn van deze diversiteit en je waardebepaling nauwkeurig te overwegen. In dit kader is het nuttig om je te richten op waardebepaling.
 • Een markant feit over huisverkopers in Emmeloord is dat het overgrote deel - tot wel 93% - opteert voor een makelaar die lid is van een gerenommeerde branchevereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit komt doordat deze verenigingen ervoor zorgen dat hun leden de hoogste beroepsstandaarden naleven.

Wat levert de beste makelaar in Emmeloord op?

Er bestaat een opvallend verschil tussen de prestaties van diverse makelaars in Emmeloord. Hierdoor is het voor iemand die zijn huis wilt verkopen in deze stad van groot belang om potentiële makelaars goed te vergelijken om zo de meest geschikte keuze te maken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Emmeloord herkent:

 • Verkoopsnelheid: Uit de data in onze databank blijkt dat de snelste makelaars in Emmeloord huizen gemiddeld 14 dagen eerder weten te verkopen dan andere makelaars in deze regio. Over het algemeen geldt; een makelaar met een sterke verkoopstrategie heeft de kortste verkoopprocedure.
 • Verkoopbedrag: Uit dezelfde databron blijkt ook dat toonaangevende makelaars in Emmeloord panden doorgaans voor een hoger bedrag verkopen. Het gemiddelde verschil met andere makelaars bedraagt € 12.073 euro. Het is duidelijk dat een efficiënte makelaar zichzelf altijd terugbetaalt, ondanks het feit dat ze misschien iets duurder zijn.

De beste makelaar in Emmeloord vinden

Ben je van plan je huis in Emmeloord te verkopen? Je zult merken dat de verschillende makelaars de waarde van jouw woning uiteenlopend inschatten en uiteenlopende tarieven rekenen. Een gedegen voorbereiding kan je dus veel opleveren.

Het vergelijken van makelaars in Emmeloord loont om deze reden. Je leert niet alleen over jouw woningwaarde en potentiële verkoopstrategieën, maar ook welke tarieven de makelaars hanteren. Dit stelt je in staat een zeer geïnformeerde keuze te maken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Emmeloord?

Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het kiezen van een makelaar in Emmeloord voor de verkoop van je huis:

Vakkennis en ervaring

Selecteer een makelaar met brede kennis van de huizenmarkt en ruime ervaring in Emmeloord. Kennis en ervaring kunnen je helpen bij een soepele verkoop.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Kies een makelaar die duidelijk en oprecht overbrengt wat realistische verwachtingen zijn en je tijdig op de hoogte houdt van de verkoopontwikkelingen.

Werkwijze

Niet alle makelaars werken op dezelfde manier. Wees je bewust van de werkwijze van een makelaar en zorg dat deze aansluit bij je verwachtingen en behoeften.

Verkoopstrategie

Elke woning en elke verkoper is uniek. Een goede makelaar stelt een persoonlijke verkoopstrategie op die past bij jouw specifieke situatie en wensen.

Kosten

De kosten van makelaars kunnen variëren. Begrijp wat je krijgt voor de kosten die je betaalt, en zorg dat de kosten opwegen tegen de toegevoegde waarde en de service van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)-makelaars in Emmeloord staan bekend om hun uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Deze deskundigheid stelt hen in staat je te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces van jouw huis.

Niet alleen NVM-makelaars, maar ook andere professionele makelaarsverenigingen zoals VBO en VastgoedPRO bieden deze service aan. Ze bieden allemaal ondersteuning op maat om ervoor te zorgen dat jouw huis tegen de beste prijs en binnen een redelijke termijn wordt verkocht.

Wat doet een makelaar in Emmeloord?

Een makelaar in Emmeloord ondersteunt je bij je vastgoedtransacties, met name het verkopen van je huis. Het proces is complexer dan je denkt en het inschakelen van een ervaren makelaar is daarin vaak een verstandige keuze.

Full-service makelaars bieden een complete ondersteuning tijdens dit proces. Ze regelen alles, van de waardebepaling van je woning tot het regelen van bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop.

 • Waardering van je woning
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Begeleiden van bezichtigingen
 • Opstellen van de verkoopadvertentie
 • Afronden van de verkoop

Waarom een makelaar in Emmeloord inschakelen?

Als je overweegt om je huis in Emmeloord te verkopen, kan een goede verkoopmakelaar je door het proces loodsen en het een stuk minder stressvol maken. Ze kunnen je adviseren over de beste manier om te presenteren, helpen bij het bepalen van de prijs en optreden als bemiddelaar tussen jou en potentiële kopers. Hier zijn enkele stappen bij de verkoop van je huis en voorbeelden van hoe een verkoopmakelaar je tijdens iedere stap kan helpen.

Prijsbepaling

De eerste stap bij het verkopen van je huis is het vaststellen van een realistische verkoopprijs. Een verkoopmakelaar kan helpen bepalen wat een eerlijke prijs is door vergelijkingen te maken met vergelijkbare objecten die recentelijk verkocht zijn in Emmeloord.

Huispresentatie

Een goede verkoopmakelaar kan je waardevolle tips geven over hoe je je woning het beste kunt presenteren voor potentiële kopers. Denk aan advies over het inrichten van je woning en welke reparaties het overwegen waard zijn om je verkoopkansen te verhogen.

Bezichtigingen

Als er potentiële kopers geïnteresseerd zijn, zal je verkoopmakelaar de bezichtigingen coördineren. Hij of zij zal de kijkers rondleiden in het huis, hun vragen beantwoorden en feedback verzamelen om jou vervolgens te informeren.

Het afhandelen van de verkoop

Zodra er een goed bod is geplaatst, zal de verkoopmakelaar de onderhandelingen leiden om ervoor te zorgen dat je de beste verkoopprijs krijgt. Daarna zal de verkoopmakelaar zorg dragen voor de administratieve zaken en het regelen van de contracten.

Informatie over Emmeloord

Emmeloord, gelegen in de provincie Flevoland, is opgebouwd na de drooglegging van de Noordoostpolder. De plaats is vernoemd naar het verdronken dorp Emelwerth.

Als hoofdplaats van deze polder, is Emmeloord een belangrijk regionaal centrum. Het heeft een centrumfunctie met tal van winkels, scholen en gezondheidsvoorzieningen.

Uniek aan Emmeloord is de structuur: alle dorpen in de Noordoostpolder zijn stervormig op de plaats gericht. De Poldertoren, met zijn hoogte van ruim 65 meter, vormt een herkenbaar middelpunt.

Weetje: In de recente jaren hebben de huizenprijzen in Emmeloord een aanzienlijke stijging doorgemaakt. Voor meer gedetailleerde informatie over de prijsontwikkeling kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Makelaars in Emmeloord vergelijken

Het vergelijken van verkoopmakelaars in Emmeloord is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Huis Verkopen krijg je een volledig en objectief overzicht van de beste lokale makelaars, gebaseerd op hun prestaties en prijs-kwaliteitverhouding.

 • Scherpere makelaarstarieven door vergelijking
 • Gratis, onafhankelijk en objectief verkoopadvies
 • Een beter overzicht van jouw mogelijkheden
 • Zekerheid van ervaren en succesvolle makelaars

Huis Verkopen maakt het mogelijk om verkoopmakelaars op jouw eigen wensen af te stemmen en zo de makelaar te vinden die het beste bij jou past. Je krijgt niet alleen inzicht in de verwachte verkoopopbrengst van jouw woning, maar ook in de snelheid waarmee elke makelaar werkt en de service die ze bieden.

Vergelijk makelaars in Emmeloord Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Emmeloord

Het is belangrijk dat je de tijd neemt om verschillende makelaars te vergelijken. Je kan dit eenvoudig doen door op de website van Huis Verkopen te kijken. Ze hebben een handige pagina waar je makelaars in Emmeloord kan vergelijken.

De gemiddelde makelaarskosten in Emmeloord zijn € 3.959. Het is echter aan te raden om de tarieven van verschillende makelaars op te vragen en te vergelijken.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Emmeloord is 37 dagen. De precieze snelheid hangt af van diverse factoren, zoals de vraagprijs en de woningmarkt.

Door te vergelijken, kan je gemiddeld € 929 besparen op de makelaarskosten. Je kan starten met vergelijken op de 'makelaars vergelijken' pagina van onze website.

Begrijp de waarde van je woning. Je kan een verkoopadvies aanvragen bij een lokale makelaar. Deze zal de waarde van je huis inschatten en adviseren over de beste vraagprijs.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen