Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Bakkeveen

Huis Verkopen, met jarenlange ervaring in het volgen van de woningmarkt, beschikt over ruime kennis van makelaars in Bakkeveen. Bij het verkopen van je huis is de selectie van een betrouwbare makelaar cruciaal. Doe jezelf een plezier: onderzoek grondig, neem referenties in overweging en kies de makelaar die het beste bij je past.

Over makelaars in Bakkeveen

Als je op zoek bent naar de beste makelaar in Bakkeveen, dan ben je bij ons aan het goede eindpunt! We houden echt alle details bij over makelaars in deze regio. Dit omvat informatie zoals prijzen, verkoopsnelheid, en klantbeoordelingen. Door verschillende makelaars te vergelijken, krijg je niet alleen inzicht in de mogelijke kosten, maar kom je ook te weten welke makelaar het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Ben je benieuwd welke makelaar in Bakkeveen het snelst een huis verkoopt? Of misschien vraag je je af welke makelaar de beste klantbeoordelingen heeft? Heeft de grootte van het makelaarskantoor invloed op de kwaliteit van de dienstverlening? Dit en nog veel meer ga je ontdekken. Binnen enkele minuten ben je bezig om een weloverwogen keuze te maken voor de makelaar die jouw woning in Bakkeveen gaat verkopen.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.850
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.088
Besparing (gem.)
€ 1.450

Actueel

 • De huidige gemiddelde verkoopprijs in Bakkeveen is € 500.000 en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 2.866. Voor meer informatie over de huizenprijzen in Bakkeveen, bezoek dan onze huizenprijzen pagina.
 • Daarnaast zullen makelaarscourtages een factor zijn in jouw beslissingsproces. In Bakkeveen is de gemiddelde courtage momenteel 1,17%. Voor meer detaillen over het verkopen van een huis in Bakkeveen kun je onze website bezoeken.
 • Tenslotte is het belangrijk om te weten dat de tarieven van makelaars in Bakkeveen kunnen verschillen. Het vergelijken van makelaarstarieven kan je gemiddeld € 1.450 besparen. Het is daarom aan te raden om tarieven van verschillende makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Makelaars in de omgeving van Bakkeveen

In Bakkeveen zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Bakkeveen gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Bakkeveen verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Bakkeveen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Bakkeveen?

Een makelaar in Bakkeveen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,17% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 500.000 in Bakkeveen komt dit neer op € 5.850 aan makelaarskosten (update april 2024).

In Bakkeveen hanteren de meeste makelaars een courtage om je huis te verkopen. Dit betekent dat de vergoeding voor hun diensten een percentage is van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit is een gebruikelijke manier van werken in de makelaardij.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Bakkeveen 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.450 besparen door makelaars te vergelijken. Daarnaast is het belangrijk te onthouden dat courtages op maat worden vastgesteld, waardoor ze altijd variabel zijn.

Kosten van makelaars in Bakkeveen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 6.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Bakkeveen

Wanneer je jouw huis in Bakkeveen wilt verkopen, krijg je te maken met opstartkosten. Dit zijn de kosten die door de meerderheid van de makelaars in Bakkeveen in rekening worden gebracht, voordat ze daadwerkelijk beginnen met het verkoopproces van jouw woning. Deze kosten dekken verschillende uitgaven zoals marketing, fotografie, Meetinstructie en eventueel het aanmaken van een plattegrond.

Misschien vraag je je af waarom deze kosten er zijn. Simpel gezegd, opstartkosten zorgen ervoor dat de makelaar alle benodigde materialen en diensten kan inkopen om jouw huis op de markt te brengen. Voorbeelden hiervan zijn het laten maken van professionele foto's, het aanmelden van jouw woning op Funda en andere huizensites, en het adverteren van jouw woning. Het is dus een wezenlijk onderdeel van het verkoopproces.

Intrekkingskosten van makelaars in Bakkeveen

Voor veel woningverkopers in Bakkeveen is het misschien een verrassing, maar wist je dat vrijwel alle makelaars intrekkingskosten kunnen rekenen wanneer je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen? Dit betekent dat je er financieel voor aansprakelijk bent als je ervoor kiest om, om welke reden dan ook, de verkoop van je huis stop te zetten voordat je makelaar de overeenkomst heeft kunnen voltooien.

Intrekkingskosten zijn vergoedingen die makelaars in rekening brengen om het verlies aan tijd en moeite te dekken dat ze in jouw verkoop hebben geïnvesteerd voordat je vroegtijdig van de deal afstand hebt gedaan. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een verandering in je persoonlijke omstandigheden hebt die je dwingt terug te keren naar je huis en het uit de verkoop te halen. Of misschien ben je van mening veranderd over de verkoop na een plotselinge piek in de vastgoedmarkt. Behoudens enkele uitzonderingen, zullen de meeste makelaars je in zulke gevallen intrekkingskosten in rekening brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Bakkeveen met een vast tarief

Er zijn ook makelaars in Bakkeveen die op basis van een vast tarief werken. Dit biedt je als verkoper duidelijkheid. Je weet namelijk vooraf precies hoeveel je kwijt bent aan makelaarskosten, ongeacht de verkoopprijs van jouw woning. De gemiddelde prijs die deze makelaars hanteren ligt rond de € 3.250 (update: april 2024).

Hoewel een vast tarief helderheid kan bieden, heeft het ook een keerzijde. Stel dat jouw woning uiteindelijk verkocht wordt voor een relatief laag bedrag, dan betaal je mogelijk meer aan de makelaar dan wanneer je voor courtage had gekozen. Het vaste tarief van de makelaar verandert immers niet, terwijl de courtage bij een lagere verkoopprijs wel lager uitvalt.

Tip: De meeste verkopers in Bakkeveen kiezen voor een makelaar die op basis van courtage werkt. Dit komt omdat zij een hogere verkoopprijs vaak belangrijker vinden dan de zekerheid van een vast tarief. Zo behouden zij de mogelijkheid om minder makelaarskosten te betalen bij een lagere verkoopprijs.

4 feitjes over makelaars in Bakkeveen

 • Een interessant weetje is dat een huis in Bakkeveen een kans heeft van 45% hoger om te verkopen met de hulp van een makelaar, vergeleken met het zonder makelaar proberen te verkopen.
 • Bij het vaststellen van de waarde van woningen in Bakkeveen kan er een verschil zijn van maar liefst €34.000 tussen verschillende verkoopmakelaars. Voor een nauwkeurige waardebepaling kan het handig zijn een gratis waardebepaling aan te vragen.
 • De meeste woningverkopers in Bakkeveen willen graag dat hun makelaar werkt volgens het courtage model. Dit komt doordat zij hiermee pas betalen zodra de woning daadwerkelijk verkocht is, wat een bepaalde zekerheid geeft.
 • Voordat een definitieve keuze gemaakt wordt, nodigen de meeste woningverkopers in Bakkeveen gemiddeld 3 makelaars uit voor een kennismakingsgesprek. Om makelaars uit te nodigen kunnen zij gebruik maken van ons handige vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Bakkeveen op?

In de wereld van onroerend goed springen er een aantal makelaars uit in het pittoreske Bakkeveen. Deze makelaars leveren buitengewone resultaten, zowel in termen van de behaalde verkoopprijzen als de snelheid waarmee zij huizen verkopen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Bakkeveen herkent:

 • Succesvolle makelaars in Bakkeveen realiseren verkoopprijzen die gemiddeld hoger liggen dan die van hun branches. Uit onze statistieken blijkt dat hun objecten € 10.497 boven het gemiddelde van andere makelaars in dezelfde prijscategorie verkocht worden.
 • De beste makelaars in Bakkeveen zijn niet alleen in staat om hogere verkoopprijzen te behalen, ze doen dit ook sneller dan hun concurrenten. Ze verkopen huizen gemiddelijk 16 dagen sneller dan andere makelaars. Dit is vaak te wijten aan hun uitmuntende vaardigheid om de werkelijke waarde van een woning juist in te schatten en zo de meest efficiënte verkoop te realiseren.

De beste makelaar in Bakkeveen vinden

De beste makelaar is degene die onder andere de woning, situatie en wensen van de woningverkoper begrijpt en optimale match creëert. Deze makelaar heeft niet alleen kennis over woningen en lokale markten, maar geeft ook een duidelijke strategie voor de verkoop.

Vergelijk makelaars om een goede makelaar in Bakkeveen te vinden. Je geeft enkele gegevens en voorkeuren door en wij matchen de meest geschikte makelaars met je situatie. Ze informeren je vervolgens over hun tarieven en verkoopstrategie.

Waar moet je op letten bij makelaars in Bakkeveen?

Bij het kiezen van een makelaar in Bakkeveen voor de verkoop van je huis zijn er vijf belangrijke punten waar je op moet letten:

Ervaring in Bakkeveen

De kennis die de makelaar heeft van de lokale markt in Bakkeveen vanwege eerdere transacties is een belangrijk punt om in overweging te nemen.

Kostenstructuur

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de kosten die de makelaar in rekening zal brengen, inclusief eventuele extra kosten die kunnen ontstaan.

Communicatiestijl

De communicatiestijl van de makelaar moet overeenkomen met je eigen voorkeuren. Je wil tijdig en helder geïnformeerd worden over het verkoopproces.

Vergelijk meerdere makelaars

Vergelijk altijd meerdere makelaars met elkaar. Dit kan bijvoorbeeld door offertes op te vragen of door gesprekken te voeren.

Het realiseren van de hoogste verkoopprijs

Een goede makelaar helpt je om je huis voor de hoogste prijs te verkopen. Hoe je zo’n makelaar vindt, lees je hier.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Op zoek naar een makelaar in Bakkeveen? Overweeg dan zeker een NVM-makelaar. Een NVM-makelaar is onderdeel van een sterk netwerk en staat bekend om hun betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening. Het kan de verkoop van jouw huis in Bakkeveen zeker ten goede komen.

Vanzelfsprekend zijn er ook makelaars aangesloten bij andere brancheverenigingen, zoals de VBO en VastgoedPRO. Elke vereniging stelt eigen kwaliteitseisen en biedt jou als klant net weer andere voordelen. Het is dus het overwegen waard om verder te kijken dan enkel de NVM-makelaars in Bakkeveen.

Wat doet een makelaar in Bakkeveen?

Een makelaar in Bakkeveen begeleidt jou bij de verkoop van je woning. Deze expert weet precies hoe de lokale huizenmarkt in elkaar steekt, welke prijs je kunt vragen en hoe je het huis het beste kunt aanprijzen.

Daarnaast neemt de makelaar ook de nodige administratieve taken op zich. Denk aan het opstellen van een koopcontract, het onderhandelen met potentiële kopers en het verzorgen van de overdracht. Ondersteuning van een makelaar zorgt voor een veilige en soepele verkoopprocess.

 • Het inschatten van de marktwaarde van je woning
 • Opmaken van een aantrekkelijke verkoopadvertentie
 • Begeleiden van bezichtigingen met potentiële kopers
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Afhandelen van de administratieve zaken rondom de verkoop

Waarom een makelaar in Bakkeveen inschakelen?

Bakkeveen is een schilderachtig plaatsje dat ieder jaar veel huizenkopers aantrekt. Om in deze populaire omgeving je huis zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen, is het verstandig een goede verkoopmakelaar in te schakelen. Een verkoopmakelaar uit Bakkeveen zelf kent de lokale huizenmarkt als geen ander, waardoor hij je uitstekend kan adviseren en begeleiden in het verkoopproces. Bovendien leidt de expertise van zo'n makelaar vaak tot een hoger verkoopbedrag.

Kennis van de lokale markt

Een verkoopmakelaar uit Bakkeveen heeft een grondige kennis van de lokale huizenmarkt. Deze specifieke kennis is een groot voordeel bij het bepalen van de vraagprijs en het aantrekken van potentiële kopers. Zo krijg je je woning sneller verkocht.

Verkoopstrategie plannen

Het plannen van een goede verkoopstrategie is een van de belangrijkste stappen bij het verkopen van je huis. Een makelaar kan je helpen bij het opstellen van een plan dat zowel gericht is op het snel verkopen van je huis, maar ook op het behalen van een hoge verkoopprijs.

Professionele presentatie

De manier waarop je woning gepresenteerd wordt, kan een groot verschil maken. Een makelaar zorgt voor een professionele presentatie van je huis, waardoor het aantrekkelijker wordt voor kopers. Dit kan onder meer leiden tot een hoger verkoopbedrag.

Onderhandelen over de prijs

Tenslotte zal de verkoopmakelaar ook onderhandelen over de prijs. Dankzij zijn ervaring en kennis kan een makelaar ervoor zorgen dat je een zo hoog mogelijk verkoopbedrag voor je woning krijgt, zonder dat het verkoopproces onnodig lang wordt vertraagd.

Makelaars in Bakkeveen vergelijken

In Bakkeveen een huis verkopen kan een uitdaging zijn. De juiste makelaar vinden is cruciaal. Huis Verkopen maakt het vergelijken van lokale verkoopmakelaars gemakkelijk, zodat jij de beste keuze kunt maken.

 • Inzicht in prestaties van lokale makelaars
 • Objectieve en onafhankelijke vergelijking
 • Mogelijkheid tot kostenbesparing op makelaarskosten
 • Gratis en vrijblijvende vergelijking

Of je jouw woning nu heel snel wilt verkopen of voor een maximale prijs, Huis Verkopen biedt een helder overzicht van de beste opties. Door het vergelijken van makelaars vind je de optimale prijs/kwaliteit-verhouding voor jouw unieke situatie en woning.

Vergelijk makelaars in Bakkeveen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Bakkeveen

Vergelijk verschillende lokale makelaars op basis van hun tarieven, diensten, en ervaringen van vorige klanten. Op onze vergelijkingspagina kun je makelaars in Bakkeveen gemakkelijk vergelijken om de beste keuze te maken.

De gemiddelde makelaarskosten in Bakkeveen zijn € 5.850. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de exacte diensten die je nodig hebt van je makelaar.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Bakkeveen is 65 dagen. Deze tijd kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals de staat van je woning en de huidige huizenmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Bakkeveen is € 500.000. Je kunt een actuele waardebepaling voor jouw huis aanvragen via deze link.

Je kunt besparen door verschillende makelaars te vergelijken en te onderhandelen over de tarieven. De gemiddelde besparing op makelaarskosten door te vergelijken is € 1.450.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen