Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bakkeveen

Wil je je huis verkopen in Bakkeveen? Dan zal een goede kennis van de plaatselijke woningmarkt helpen. Op deze pagina vind je nuttige statistieken en gegevens, zoals de gemiddelde woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen, en het aantal transacties tot april 2024. Door je te verdiepen in deze cijfers, bereid je je uitstekend voor op een succesvolle verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bakkeveen

De gemiddelde verkoopprijs in Bakkeveen is in de laatste 3 maanden € 500.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 696.600 euro. Deze prijzen geven een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Bekijk de bijhorende grafiek om de ontwikkelingen op de voet te volgen:

Huizenprijzen in Bakkeveen

Afgelopen 3 maanden

€ -75.000
€ 336.000
€ 747.000

Wil je een huis kopen of verkopen in Bakkeveen? Dan is het handig om te weten wat de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter is. Dit geeft je een goed beeld van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Momenteel bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Bakkeveen € 2.866. De onderstaande grafiek toont een uitgebreid overzicht van de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in de afgelopen maanden:

Huizenprijzen in Bakkeveen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.100

Prijsontwikkeling Bakkeveen laatste 12 maanden

De vastgoedmarkt in Bakkeveen is de afgelopen 12 maanden volop in beweging geweest. Deze bewegingen hebben invloed gehad op de woningprijzen in deze regio, welke je in de komende grafiek kan bekijken:

Voordat we dieper op de marktbewegingen in gaan, is het nuttig te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Bakkeveen afgelopen maand op € 500.000 lag. De onderstaande grafiek geeft een gedetailleerd beeld:

Wat is mijn woning in Bakkeveen waard?

De waarde van je huis in Bakkeveen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het type woning, het oppervlak en de toestand van je huis een grote rol. Maar ook de huidige stand van de huizenmarkt is van invloed.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je huis in Bakkeveen? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende stap. Het biedt je duidelijkheid en helpt je bij het maken van de beslissing of je je woning wilt verkopen. Via deze link kun je een waardebepaling aanvragen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar je woning grondig inspecteert en onderzoekt, rekening houdend met onder andere het type woning, het oppervlak en de staat van de woning. Op basis daarvan bepaalt hij/zij de waarde van je woning. Dit is een betrouwbare en objectieve manier om de waarde van je woning in Bakkeveen vast te stellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is relatief inzichtelijk dat woningmarktcijfers behoorlijk variëren van plaats tot plaats. Huizenprijzen kunnen in het dorp om de hoek enorm verschillen met die in Bakkeveen.

Om een compleet beeld te vormen van de huidige situatie op de woningmarkt, dien je niet alleen scherp te hebben hoe de markt in Bakkeveen presteert. Het is immers net zo relevant om te weten hoe de prijzen liggen in omliggende dorpen en steden. Deze lokale variaties in huizenprijzen tegen elkaar afzetten, kan een waardevolle bijdrage leveren aan je inzicht in de marktdynamiek.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Bakkeveen

Als je je huis in Bakkeveen wil verkopen, is het vinden van een superieure makelaar essentieel. Het is duidelijk dat er makelaars in Bakkeveen zijn die uitblinken boven anderen, bijvoorbeeld door hun kennis van de lokale markt, uitstekende communicatieve vaardigheden en aantoonbaar verkoopsucces. De vraag is, welke makelaar past het beste bij jouw verkoopdoel?

Het kiezen van een toegewijde makelaar kan het grote verschil maken in de verkoop van jouw huis. Aangezien elke makelaar uniek is in hun strategie, prijs en aanpak, adviseren we je om makelaars te vergelijken. Zo kun je de beste keuze maken voor een vlotte, succesvolle verkoop van jouw woning in Bakkeveen.

Vergelijk makelaars in Bakkeveen Of lees meer over makelaars in Bakkeveen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bakkeveen

Bij de verkoop van jouw woning is het belangrijk om de courtages van verschillende makelaars in Bakkeveen in ogenschouw te nemen. Het gemiddelde courtage in deze regio bedraagt namelijk 1,17% van de verkoopprijs van je woning. Let echter op, het enkel baseren van je keuze op tarieven kan misleidend zijn. Makelaars verschillen immers niet alleen op het gebied van tarief, maar ook in de geleverde diensten, expertise en hun benadering.

Voordat je een makelaar in de arm neemt, is het aan te raden om de kosten bij de verkoop van je huis goed op een rijtje te hebben. Hieronder vallen bijvoorbeeld de notariskosten, kosten voor het energielabel en eventuele investeringen om je huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Daarnaast is het belangrijk om een makelaar te kiezen die past bij jouw persoonlijke behoeften en de specifieke kenmerken van je woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bakkeveen

In Bakkeveen is er een variëteit aan woningen beschikbaar, waarvan een zeker aantal wordt aangeboden als sociale huurwoningen. Desondanks zijn de meeste woningen in Bakkeveen koopwoningen. De precieze hoeveelheid koopwoningen kan je vinden door naar de tag 652 te kijken op onze website. Deze hoeveelheid straalt de prevalentie van koopwoningen in deze omgeving uit.

Aantal verkochte woningen in Bakkeveen

In het afgelopen jaar is de woningmarkt in Bakkeveen zeer actief geweest. Het aantal woningen dat te koop werd gezet, ofwel de 'aanmeldingen', en het aantal woningen dat daadwerkelijk van eigenaar wisselde, oftewel de 'transacties', geeft een interessant beeld van deze activiteit. Het exacte aantal verkochte woningen, de transacties, in Bakkeveen vind je terug in de grafiek hieronder: 20:

Ben je van plan jouw huis in Bakkeveen te verkopen?

Je huis verkopen in Bakkeveen is een behoorlijke klus. Allereerst moet je ervoor zorgen dat jouw woning er piekfijn uitziet voor potentiële kopers. De woningfotografie speelt hierbij een centrale rol, want op basis van foto's besluiten mensen wel of niet een kijkje te komen nemen. De ingewikkeldheid van het papierwerk, zoals het aanvragen van een energielabel, maakt ook deel uit van deze uitdagingen.

Een geluk bij een ongeluk, oplossingen zijn er zeker! Het stappenplan kan je helpen om het verkoopproces van jouw Bakkeveense woning soepeler te laten verlopen. Het selecteren van een goede makelaar, bijvoorbeeld. Zij kunnen je assisteren bij de woningfotografie, onderhandelen over de verkoopprijs en je bijstaan bij de noodzakelijke administratie. Zo wordt het verkopen van je huis al een stuk minder zwaar.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wij op Huis Verkopen hebben met grote zorg woningcijfers in Bakkeveen samengesteld om jou een duidelijk beeld te geven van de huidige woningprijzen in je omgeving. Deze cijfers worden constant bijgewerkt om je te voorzien van de meest recente informatie. Het is dus slim om de verzamelde gegevens op deze website regelmatig te bekijken, zodat je het perfecte moment vindt om je huis te verkopen in de huidige huizenmarkt.

Handige functies van Huis Verkopen

Op Huis Verkopen, waar je nu aan het lezen bent, zijn er talrijke tools beschikbaar die de verkoop van je huis een stuk aangenamer maken. Bijvoorbeeld, met de gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, kun je de beste deals vinden zonder al te veel moeite. Je kunt ook makelaarstarieven opvragen, zodat je de kosten laag kunt houden. Bovendien is onze online ruimte volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken. Zo zorgen we bij Huis Verkopen dat je niks over het hoofd ziet en de best mogelijke deal kunt sluiten bij de lokale specialisten in Bakkeveen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen