Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers De Wilp

De huizenmarkt in De Wilp is in beweging. Als je overweegt je huis te verkopen, kun je op deze pagina betrouwbare informatie vinden over de huidige vastgoedtrends in De Wilp. Denk aan actuele woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in De Wilp

De gemiddelde verkoopprijs in De Wilp is in de laatste 3 maanden € 375.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 420.000 euro. Deze cijfers geven een overzicht van de momenteel gangbare prijzen voor huizen in De Wilp. Bekijk de onderstaande grafiek om te zien hoe deze prijzen zich ontwikkelen, rekening houdend met de fluctuaties in de huizenprijzen:

Huizenprijzen in De Wilp

Afgelopen 3 maanden

€ 153.000
€ 312.000
€ 470.000

In de onderstaande grafiek kun je de ontwikkeling van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 bekijken, specifiek voor De Wilp. De cijfers bestrijken de afgelopen 3 maanden en bieden daarmee een recent beeld van de lokale huizenmarkt:

Huizenprijzen in De Wilp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.100
€ 3.300

Prijsontwikkeling De Wilp laatste 12 maanden

Het kan nuttig zijn om de trends binnen de huizenmarkt te volgen, vooral als je overweegt om een huis in De Wilp te kopen of te verkopen. De laatste 12 maanden hebben ongetwijfeld veranderingen in de huizenprijzen teweeggebracht. Om een beter inzicht te krijgen, zul je hieronder een grafiek vinden die deze fluctuaties laat zien, met als meest recente data de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand, welke € 375.000 bedroeg:

Wat is mijn woning in De Wilp waard?

De waarde van jouw woning in De Wilp is onderhevig aan voortdurende veranderingen, vanwege diverse factoren zoals de staat van de woning, de marktcondities en de ontwikkelingen in de buurt. Vergelijkbaar met aandelen, zijn huizenprijzen niet stabiel en kunnen ze fluctueren op basis van vraag en aanbod, economische trends en beleidsveranderingen.

Het is aan te raden om te allen tijde een helder beeld te hebben van je huidige woningwaarde. Dit komt niet alleen van pas bij een eventuele verkoop, maar biedt ook inzicht in je financiële positie. Een gratis en professionele waardebepaling door een makelaar kan je hierbij helpen.

De waardebepaling vindt plaats aan huis om een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke schatting te kunnen maken. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak inplannen en de makelaar ontvangen, die vervolgens de waarde van je woning bepaalt op basis van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en de staat van het huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je kijkt naar de verkoopprijzen van woningen, zul je merken dat deze niet overal gelijk zijn. Zo vertonen de huisprijzen in De Wilp een licht variërende trend vergeleken met die in naastgelegen plaatsen. Deze variatie kan verband houden met een breed scala aan factoren, zoals de aantrekkelijkheid van de buurt, voorzieningen in de omgeving, en de vraag en aanbod situatie op de woningmarkt. Wellicht iets om op te letten bij het kopen van een huis of het maken van een investering.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in De Wilp

Op zoek naar een makelaar in De Wilp om jouw huis te verkopen? Het is een beslissing die veel impact kan hebben. Makelaars kunnen op vele manieren van elkaar verschillen: denk aan kosten, de verkoopstrategieën die ze gebruiken, of de mate waarin ze lokaal netwerk en kennis hebben.

Niet onderschatten, de keuze van een goede makelaar maakt echt een groot verschil. Een bekwame verkoopmakelaar kan de verkoopprijs van jouw huis optimaliseren, de verkoopsnelheid verhogen en het verkoopproces soepeler laten verlopen. Daarom raden we je aan om makelaars in De Wilp te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Vergelijk makelaars in De Wilp Of lees meer over makelaars in De Wilp

Gemiddelde tarieven van makelaars in De Wilp

Wanneer je besluit te verkopen, kunnen de courtages van makelaars in De Wilp een flinke hap uit je opbrengst nemen. Gemiddeld ligt de courtage voor een makelaar hier op 1,11%. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 375.000, je ongeveer € 4.163 aan courtage kwijt bent. Het is dan ook belangrijk om grondig onderzoek te doen naar de tarieven van verschillende makelaars.

Laat je niet leiden door alleen de tarieven, maar zorg ervoor dat je een makelaar kiest die goed bij jouw huis en situatie past. Het is handig om makelaarstarieven in De Wilp en omgeving op te vragen. Via deze tool kun je in contact komen met makelaars die je vervolgens informeren over hun tarieven. Met deze informatie kun je de tarieven vergelijken en krijg je een goed beeld van de huidige kosten voor woningverkoop in De Wilp.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in De Wilp

In De Wilp bevinden zich momenteel 529 koopwoningen. Echter, slechts een klein deel van deze woningen komt regelmatig op de markt. Dit betekent dat er sprake is van schaarste. In jouw rol als verkoper zorgt deze situatie ervoor dat je woning opvalt en mogelijk snel een nieuwe eigenaar vindt. De schaarste aan koopwoningen in De Wilp kan dus in jouw voordeel werken.

Aantal verkochte woningen in De Wilp

In het afgelopen jaar zijn veel woningen in De Wilp te koop gezet, dat kun je duidelijk zien in de maandelijkse aanmeldingen. Ook de transacties, dus daadwerkelijke verkopen, zijn goed weergegeven in onze overzichtelijke grafiek. Het aantal verkochte woningen was 2:

Ben je van plan jouw huis in De Wilp te verkopen?

Het verkopen van jouw huis in De Wilp kan best een uitdaging zijn. Eén van de moeilijkheden waar je tegenaan kunt lopen, is het vinden van de juiste makelaar die jouw huis in de kijker kan zetten. Ook kan het regelen van een adequaat energielabel, noodzakelijk voor de verkoop, soms lastig zijn. Gelukkig hebben we een handig stappenplan voor je klaarliggen dat jou hierbij kan helpen.

Een andere uitdaging die je kunt tegenkomen, is het zoeken naar een betrouwbaar verhuisbedrijf. Je wil natuurlijk dat jouw spullen veilig overkomen naar jouw nieuwe adres. Een goede tip tijdens dit proces is om niet te snel voor de goedkoopste optie te gaan, maar juist te kijken naar de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ons stappenplan biedt je hierbij de nodige ondersteuning en tips, zodat je niks over het hoofd ziet bij de verkoop van jouw huis in De Wilp.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Heb je erover nagedacht om je huis te verkopen in De Wilp? Het is belangrijk om te weten dat de huizenprijzen in De Wilp continu in beweging zijn. Op deze pagina houden we de prijsontwikkelingen scherp in de gaten. De vraagprijzen, verkoopprijzen, gemaakte transacties, nieuwe aanmeldingen en meer worden allemaal nauwkeurig en actueel bijgehouden om je te helpen met je verkoopstrategie.

Gemakkelijk de verkoop regelen met Huis Verkopen

Bij het voorbereiden van de verkoop van je woning, kan Huis Verkopen flink van pas komen. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen of makelaars vergelijken om de beste makelaar in De Wilp te vinden. Ook is het handig om makelaarstarieven op te vragen en zo te besparen op de makelaarskosten. Met de hulp van Huis Verkopen kun je op een gemakkelijke en efficiënte manier je verkoop regelen. Wij maken het je makkelijk om alle stappen te doorlopen en daarmee de beste deal te krijgen bij alle lokale specialisten in De Wilp.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen