Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Nieuw-Roden

Wanneer je overweegt je woning in Nieuw-Roden te verkopen, is het verstandig de lokale woningmarkt goed in kaart te brengen. De ontwikkeling van huizenprijzen, gemiddelde vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen zijn relevante getallen in dit proces. Heb je deze cijfers voorhanden, dan kun je bewust en goed voorbereid de woningmarkt betreden.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Nieuw-Roden

De gemiddelde verkoopprijs in Nieuw-Roden is in de laatste 3 maanden € 625.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 299.000 euro. Deze cijfers weerspiegelen de huidige staat van de huizenprijzen in deze locatie. Ze bieden nuttige informatie voor woningeigenaren die overwegen hun woning te verkopen en voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een huis in Nieuw-Roden. Voor een visueel overzicht, zie hieronder:

Huizenprijzen in Nieuw-Roden

Afgelopen 3 maanden

€ -578.000
€ 48.000
€ 675.000

In de onderstaande grafiek presenteren we je de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Nieuw-Roden, gebaseerd op data van de afgelopen 3 maanden. Hierin kun je een goed beeld krijgen van de huidige staat van de huizenmarkt in dit gebied. Aanschouw en interpreteer deze gegevens zelf:

Huizenprijzen in Nieuw-Roden per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -6.100
€ 300
€ 6.600

Prijsontwikkeling Nieuw-Roden laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben we gezien dat de woningprijzen in Nieuw-Roden in beweging waren, evenredig aan het landelijke gemiddelde. De prijsontwikkelingen, die je in de onderstaande grafiek zult zien, onthullen diverse veranderingen. Ter referentie: de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 625.000:

Wat is mijn woning in Nieuw-Roden waard?

De waarde van jouw woning in Nieuw-Roden wordt bepaald door diverse factoren. Belangrijke variabelen zijn onder andere de locatie van de woning, de grootte en indeling van het huis, de staat van onderhoud, en de algemene woningmarkt. Ook de vraag en het aanbod van vergelijkbare huizen in jouw omgeving zijn eveneens van invloed op de getaxeerde waarde van je huis.

Wil je exact weten wat je woning in Nieuw-Roden waard is? Dan is een gratis waardebepaling van jouw eigendom door een makelaar een uitstekend uitgangspunt. Of je nu plannen hebt om te verkopen, of juist wilt weten of verkoop een goede optie is, een gratis waardebepaling geeft je een duidelijk beeld van de actuele woningwaarde. Het spreekt voor zich dat je streeft naar de best haalbare verkoopprijs voor jouw huis.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar jouw woning bezoekt en de waarde inschat. Dit is volledig kosteloos en komt met meerdere voordelen. Zo krijg je onder andere een helder inzicht in de huidige prijs van je woning op basis van objectieve criteria. Plus, het geeft je ook de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, je verhuisplannen te bespreken met een professional.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huizenmarkt is een dynamisch geheel, waarin de prijzen sterk kunnen variëren per locatie. Kijk je bijvoorbeeld naar een plaats als Nieuw-Roden, dan zal je zien dat de woningprijzen daar anders liggen dan in omliggende regio's.

Door de prijzen in Nieuw-Roden te vergelijken met die in vergelijkbare plaatsen, krijgen we een fascinerend inzicht in het marktbeeld. Dit maakt het mogelijk om te zien hoe de ontwikkeling van de huizenprijzen zich verhoudt ten opzichte van andere locaties.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Nieuw-Roden

Als je jouw huis in Nieuw-Roden wilt verkopen, wil je natuurlijk de beste samenwerking met de juiste makelaar. We zien een verscheidenheid aan makelaars in Nieuw-Roden; sommigen blinken uit in het voeren van onderhandelingen, terwijl anderen sterke verkoopstrategieën hebben of een breed netwerk van potentiële kopers.

Het kiezen van een sterke makelaar kan een groot verschil maken in de verkoopprijs van je huis. Het is daarom belangrijk om verschillende makelaars in Nieuw-Roden te bekijken en rekening te houden met hun prestatiemaatstaven en expertise. Om je te helpen bij je zoektocht, kan je makelaars vergelijken op hun prestaties.

Vergelijk makelaars in Nieuw-Roden Of lees meer over makelaars in Nieuw-Roden

Gemiddelde tarieven van makelaars in Nieuw-Roden

Het is belangrijk het courtagepercentage van makelaars in Nieuw-Roden in je overwegingen mee te nemen. Het gangbare gemiddelde courtage in Nieuw-Roden is 1,20%. Vertaal je dit naar een verkoopbedrag, dan zou dit bij een gemiddelde verkoopprijs van € 625.000 neerkomen op € 7.500. Natuurlijk zijn er makelaars die voor meer of minder werken. Maar het is van belang hier scherp op te zijn om eventuele verrassingen te voorkomen.

Houd naast het courtagepercentage ook rekening met opstartkosten. Veel makelaars berekenen eenmalige kosten voor het aanmelden van de woning in de verkoop. De gemiddelde opstartkosten die door makelaars in Nieuw-Roden worden gerekend, bedragen € 515. Om een duidelijk beeld van de tarieven te krijgen, is het verstandig om bij verschillende makelaars in Nieuw-Roden de tarieven op te vragen. Zo kun je goed vergelijken en een weloverwogen keuze maken voor de makelaar die jouw huis gaat verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Nieuw-Roden

In het pittoreske Nieuw-Roden, omringd door prachtige natuur, vind je in totaal 368 koopwoningen. Elk met hun eigen karakter en bestemming, van compacte starterswoningen tot ruime gezinshuizen en van gerenoveerde boerderijen tot moderne nieuwbouw. Als verkoper is het relevant om te begrijpen dat jouw woning past binnen een veelzijdig aanbod, en dit kan helpen om jouw unieke verkooppunten te benadrukken.

Aantal verkochte woningen in Nieuw-Roden

In de afgelopen 12 maanden heeft Nieuw-Roden een actieve woningmarkt laten zien. Onze registratie toont een gestage stroom aanmeldingen en verkooptransacties. Een specifiek overzicht van het aantal verkochte woningen, weergegeven als 10, komt tot uitdrukking in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Nieuw-Roden te verkopen?

Ben je van plan om jouw huis in Nieuw-Roden te verkopen? Het kan best een complex proces zijn. Gelukkig hebben wij van Huis Verkopen een handig stappenplan opgesteld die je door alle relevante stappen van het verkoopproces heen loodst. Dit stappenplan is speciaal ontworpen om de verkoop van jouw woning zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

Het is goed om te weten dat de makelaar een centrale rol speelt in de verkoop van je woning. Daarom is het van groot belang om een betrouwbare en ervaren makelaar te kiezen. Ook is het cruciaal om elke stap van het verkoopproces zorgvuldig te organiseren. Dat maakt het verschil tussen een geslaagde verkoop en eentje die moeizamer verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom bij Huis Verkopen, een online platform dat jou helpt om het proces rondom de verkoop van je woning zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben een uitgebreide en actuele verzameling woningcijfers samengesteld, specifiek voor de omgeving van Nieuw-Roden. Bij ons kun je dus altijd rekenen op de laatste en meest betrouwbare informatie over het woningmarkt klimaat in Nieuw-Roden, wat een waardevolle gegevensbron is wanneer je overweegt om je huis te verkopen.

Hoe Huis Verkopen je helpt

Huis Verkopen biedt verschillende hulpmiddelen om jouw huisverkoop soepel te laten verlopen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis waardebepaling tool om een idee te krijgen van de mogelijke verkoopprijs van je woning. Zoek je een makelaar? Geen zorgen. Je kunt met onze makelaarzoeker gemakkelijk de beste makelaar in Nieuw-Roden selecteren. Daarnaast is het mogelijk om makelaarstarieven op te vragen en zo te besparen op makelaarskosten. En vergeet vooral ons stappenplan voor de verkoop van je woning niet. Hiermee zorg je ervoor dat je geen enkele stap in het verkoopproces mist.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen