Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Beesel

In Beesel wil je natuurlijk de juiste makelaar kiezen voor de verkoop van je woning. Deze pagina biedt een schat aan informatie over de makelaars die in Beesel actief zijn. Zo krijg je een duidelijk beeld en kun je weloverwogen je keuze maken.

Over makelaars in Beesel

Makelaars in Beesel kunnen op vele manieren van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de werkwijze, kosten en verkoopresultaten. Maar ook de service, persoonlijke benadering en het bereik in de markt kunnen sterk verschillen. Het vergelijken van deze makelaars kan je veel opleveren. Je krijgt inzicht in wie jou het beste kan helpen, bijvoorbeeld aan de hand van hun ervaringen en successen. Natuurlijk wil je iemand vinden die niet alleen past bij jou en je woning, maar ook bij je situatie. Op onze vergelijkingspagina kun je zelf makelaars vinden die goed presteren in Beesel.

Je zult je ongetwijfeld afvragen hoeveel de beste makelaars in Beesel kosten. Of wat voor onderhandelingsresultaten ze behalen. En natuurlijk hoeveel je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Misschien ben je ook benieuwd naar de verschillende diensten die ze aanbieden en hoe ze hun klanten waarderen. Hieronder vind je de actuele cijfers over de beste makelaars in Beesel:

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.990
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 19.223
Besparing (gem.)
€ 1.533

Actueel

 • Bij het nemen van de beslissing om een huis te verkopen, is het handig om op de hoogte te zijn van huidige courtages. In Beesel is de gemiddelde courtage van makelaars op dit moment 1,14%.
 • Naast de courtages, zijn de actuele huizenprijzen relevant. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Beesel is € 2.705. Voor gedetailleerde informatie over de huizenprijzen kun je onze website bezoeken.

Uitgelichte makelaars in Beesel

Hieronder presenteren we een selectie van diverse verkoopmakelaars gevestigd in Beesel. Het is goed om te weten dat er meer makelaars actief zijn in deze regio, maar dat hun expertisegebieden uiteenlopen. De ideale makelaar voor je in Beesel is degene die het meest nauw aansluit bij het type huis, jouw specifieke situatie en je persoonlijke voorkeuren.

Inge Pelsers Makelaardij & advies

Inge Pelsers Makelaardij & Advies is een professioneel makelaarskantoor gevestigd aan de Hoogstraat in Beesel en lid van de branchevereniging Vastgoedpro. Met een breed assortiment aan diensten en diverse certificaten, garandeert het team naast kennis en ervaring, ook vertrouwen voor iedereen die een makelaar zoekt. Voor extra overtuiging: check de positieve beoordelingen op Funda. Dit is absoluut een makelaar waar je op kan bouwen.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Beesel dan je in het eerste overzicht hebt gezien. Bij Huis Verkopen betrekken we alle makelaars in Beesel in onze vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw specifieke situatie en woning kan zomaar een andere zijn dan die in de eerste lijst staat. Ontdek jouw ideale match door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Beesel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Beesel?

Een makelaar in Beesel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 613.125 in Beesel komt dit neer op € 6.990 aan makelaarskosten (update juli 2024).

De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst, dat je aan de makelaar betaalt als vergoeding voor zijn werkzaamheden. Meestal bevat dit percentage de promotiekosten voor de woning, zoals opnamekosten, foto's, plattegronden en eventueel een verkoopbord. Het vergoedt ook de tijd en expertise die de makelaar in de verkoop van jouw woning steekt. Meer informatie over de verklaring van deze kosten kun je vinden in de gelinkte bron.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Beesel 0,50% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.533 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Dus herinner jezelf eraan dat het altijd verstandig is om de tarieven van verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Dit kan namelijk resulteren in een behoorlijke besparing.

Kosten van makelaars in Beesel

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.500
€ 7.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Beesel

Als je jouw woning in Beesel wilt verkopen, moet je rekening houden met de verschillende kosten die makelaars in rekening brengen. Eén van die kostenposten zijn de opstartkosten. Dit zijn de kosten die je betaalt voordat de dienstverlening van de makelaar daadwerkelijk van start gaat. Ze kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het maken van professionele foto's van jouw huis, het schrijven van een aantrekkelijke woningomschrijving of het plaatsen van een vermelding op een woningverkoopwebsite.

De opstartkosten variëren per makelaar en soms is het niet duidelijk wat deze kosten precies dekken. Voor een duidelijk overzicht van wat je te wachten staat, is het verstandig om zelf de tarieven bij makelaars in Beesel op te vragen. Dit kan gratis en vrijblijvend, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een makelaar die past binnen jouw budget en voldoet aan jouw verwachtingen.

Intrekkingskosten van makelaars in Beesel

Als je een huis te koop zet bij een makelaar in Beesel, is de verwachting dat je het verkoopproces volledig afrondt. Maar er kunnen redenen zijn om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Intrekkingskosten kunnen dan een rol gaan spelen. Dit zijn kosten die de makelaar bij je in rekening brengt voor het werk dat hij reeds voor de verkoop van je woning heeft gedaan.

Je vraagt je misschien af, in welke situaties kan dit voorkomen? Bijvoorbeeld als je onverwachts besluit om toch niet te verhuizen, of als je het niet eens kunt worden met de potentiële koper over de prijs. Ook kan het zijn dat er sprake is van een onvoorziene persoonlijke situatie, waardoor je terugkomt op het besluit om je woning te verkopen. In deze gevallen kan het zinvol zijn om je huis uit de verkoop te halen, maar wees je wel bewust van mogelijke intrekkingskosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Beesel met een vast tarief

Er zijn ook makelaars in Beesel die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet wat de kosten zijn. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het gemiddelde tarief dat deze makelaars hanteren bedraagt € 3.250 (update: juli 2024).

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel hebben. Stel, je verkoopt je woning voor 400.000 euro en de makelaar hanteert een vast tarief van 3.500 euro. Indien je dezelfde woning verkoopt via een makelaar die 1,5% courtage vraagt, betaal je 6.000 euro. In dit geval ben je met een vast tarief goedkoper uit.

Tip: Ondanks dat een vast tarief in sommige gevallen voordeliger kan zijn, kiezen de meeste verkopers in Beesel voor een makelaar die werkt op basis van courtage. De reden hiervoor is dat zij een hogere verkoopprijs belangrijker vinden dan een vast tarief.

4 feitjes over makelaars in Beesel

 • Als je je woning wilt verkopen, is het belangrijk om te weten dat tarieven bij makelaars in Beesel kunnen verschillen. Afgezien van commissies, hebben zij ook verschillende opstartkosten en voorwaarden. Vergelijken is dus geen overbodige luxe.
 • Zin om je woning snel te verkopen? De verkoopsnelheid van verschillende makelaars in Beesel is niet hetzelfde. Momenteel staat een huis gemiddeld 46 dagen te koop.
 • De hulp van een makelaar kan een behoorlijk verschil maken bij de verkoop van een woning. Zo worden huizen in Beesel gemiddeld 15% winstgevender verkocht mét makelaar dan zonder makelaar.
 • Het is boeiend om te zien dat de meeste verkopers in Beesel (88% om precies te zijn) nog altijd de voorkeur geven aan een traditionele makelaar, die alle aspecten van het verkoopproces voor je regelt, boven een online makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Beesel op?

Er zijn een aantal verkoopmakelaars in Beesel die beter presteren dan hun collega's. Het verschil tussen deze makelaars en de rest is voornamelijk merkbaar aan de verkoopprijzen die ze realiseren en de snelheid waarmee een verkoop tot stand komt.

Dit is hoe je de beste makelaars in Beesel herkent:

 • Het is aangetoond dat de beste makelaars in Beesel huizen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld boven de gemiddelde verkoopprijzen ligt van de andere makelaars in de regio. We corrigeren daarbij voor de verschillen in prijsklassen van de woningen. Om wat concreter te zijn, de waarde die de beste makelaars gemiddeld méér voor je opleveren, komt neer op € 13.764.
 • Verder toont onze data aan dat de meest succesvolle makelaars in Beesel huizen gemiddeld 16 dagen sneller tegen de hamer verkopen vergeleken met de rest. Dit verschil ontstaat vaak omdat deze makelaars de woningen op waarde weten te schatten en hierdoor een snellere verkoop realiseren.

De beste makelaar in Beesel vinden

De beste makelaar in Beesel is de makelaar die perfect aansluit bij jouw specifieke woonwensen en omstandigheden. Zo'n makelaar beschikt over deskundigheid die volledig afgestemd is op jouw woning en situatie, waarbij jouw wensen centraal staan.

Door gebruik te maken van het vergelijkingsformulier op onze website, kun je makelaars eenvoudig vergelijken. Zo word je gematcht met makelaars die niet alleen bovengemiddeld presteren in Beesel, maar ook volledig aansluiten bij je eigen woning, situatie en voorkeuren.

Waar moet je op letten bij makelaars in Beesel?

Het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van je huis in Beesel kan overweldigend zijn. De volgende vijf aspecten kunnen je hierbij helpen:

Ervarenheid in de regio Beesel

Kies voor een makelaar die ruime ervaring heeft in Beesel en de omliggende regio. Deze lokale kennis is waardevol bij het opstellen van een verkoopstrategie.

Vergelijk courtagekosten

De courtagekosten kunnen aanzienlijk verschillen per makelaar. Vergelijk deze kosten dus goed en weeg ze af tegen de diensten die je hiervoor krijgt.

Kijk naar eerdere verkoopresultaten

Onderzoek de resultaten van de makelaar bij eerder verkochte huizen. Dit geeft je inzicht in de succesratio en de mogelijk te verwachten verkoopprijs van je eigen huis.

Communicatiestijl en -frequentie

Het is belangrijk dat de communicatiestijl en frequentie van de makelaar aansluiten bij je eigen wensen. Je wil immers altijd op de hoogte zijn van het verkoopproces.

Check recensies

Controleer online recensies van eerdere klanten. Dit helpt je om een beter beeld te krijgen van de dienstverlening en betrouwbaarheid van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is de grootste vereniging voor makelaars in Nederland. Als ledenorganisatie zet de NVM zich in voor de belangen van makelaars en taxateurs. Daarnaast zijn er nog andere makelaarsverenigingen zoals de VBO en VastgoedPRO.

Het inschakelen van een NVM-makelaar bij de verkoop van je woning in Beesel kan veel voordelen bieden. De lokale kennis van de makelaar leidt tot een realistische woningwaardering en effectieve verkoopstrategieën. Ook de reputatie van NVM kan bijdragen aan het vertrouwen van potentiële kopers.

Wat doet een makelaar in Beesel?

Een makelaar in Beesel helpt je bij alles rondom de verkoop van je huis. Deze deskundige begeleidt je door het gehele proces - van de start tot de finale overdracht bij de notaris.

De makelaar bepaalt de waarde van je woning, stelt een verkoopplan op en zoekt potentiële kopers. Maar er komt nog veel meer bij kijken. Hieronder vijf belangrijke aspecten die een makelaar voor jou kan betekenen:

 • Persoonlijk advies over de strategie voor de verkoop
 • Je woning op de juiste manier presenteren op diverse platforms
 • Onderhandelingen voeren met potentiële kopers
 • De koopovereenkomst opstellen en controleren
 • Begeleiding bij de overdracht bij de notaris

Waarom een makelaar in Beesel inschakelen?

Als je overweegt je woning in Beesel te verkopen, kan een goede makelaar je enorm helpen om dit proces soepel te laten verlopen. Een makelaar met ervaring en vakkennis kan ervoor zorgen dat jouw woning snel wordt verkocht en dat je een maximale verkoopprijs realiseert. Hoe doet een makelaar dit? Dit gebeurt doorgaans door middel van doelgerichte marketingstrategieën, uitgekiende onderhandelingsmethodes, en door de waarde van je woning op de juiste manier te bepalen.

Klantgerichte marketing

Een goede makelaar maakt gebruik van gerichte marketingstrategieën om de zichtbaarheid van je woning te vergroten. Door middel van professionele foto's, video's en teksten, wordt jouw woning aantrekkelijk gepresenteerd op verschillende platforms, waardoor de kans op een goede verkoop wordt geoptimaliseerd.

Strained onderhandelingstechnieken

Wanneer er biedingen worden gedaan op jouw woning, is het belangrijk dat je makelaar beschikt over sterke onderhandelingstechnieken. Dit stelt hem in staat om te zorgen voor de beste deal, en helpt je om de maximale prijs voor je woning te behalen.

Nauwkeurige waardebepaling

Het succes van een verkoop begint bij een correcte waardebepaling van jouw woning. Een sterke makelaar heeft de expertise om je woning nauwkeurig te taxeren. Dit zorgt voor een realistische en aantrekkelijke verkoopprijs, wat weer bijdraagt aan een snelle verkoop.

Na verkoop

Na de verkoop, zorgt de makelaar dat alle administratieve zaken in orde worden gemaakt om de verkoop te voltooien. Dit maakt het proces voor jou minder stressvol en zorgt dat je met vertrouwen de overdracht van je woning kunt afronden.

Makelaars in Beesel vergelijken

Het vinden van de beste verkoopmakelaar in Beesel kan een hele uitdaging zijn. Met Huis Verkopen vergelijk je makelaars om zo de perfecte match voor jouw wensen te vinden.

 • Ontvang een gratis waardebepaling
 • Profiteer van scherpere makelaarstarieven
 • Vind de makelaar voor de hoogste verkoopopbrengst
 • Een makelaar aansluitend op jouw situatie en voorkeuren

Door makelaars te vergelijken, belicht je de beste opties voor jouw woning. Het vergelijkingsproces is eenvoudig: vul jouw adres en wensen in en je wordt gekoppeld aan de makelaars die hiermee het beste overeenkomen. Je ontvangt relevante informatie, zodat je goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt nemen.

Vergelijk makelaars in Beesel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Beesel

De gemiddelde makelaarskosten in Beesel liggen rond € 6.990. Dit zijn gemiddelden, dus de kosten kunnen variëren. Het is daarom raadzaam om de tarieven bij meerdere makelaars op te vragen.

Een goede makelaar in Beesel heeft kennis van de lokale huizenmarkt, biedt een eerlijk tarief en communicatie die bij je past. Het vinden van de juiste makelaar kan heel wat verschil maken in het verkoopproces.

Je kunt makelaars in Beesel vergelijken op basis van hun tarieven, services en reviews. Gebruik onze vergelijkingspagina om dit in een oogopslag te doen.

De gemiddelde verkoopduur van een woning in Beesel is ongeveer 46 dagen. Deze duur kan variëren afhankelijk van vraag en aanbod in de lokale markt.

De verkoopprijs van je huis in Beesel wordt door verschillende factoren bepaald, waaronder de marktwaarde. Je kunt een waardebepaling van je huis aanvragen om een goed beeld te krijgen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen