Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Bellingwolde

Als je jouw woning in Bellingwolde wilt verkopen, is een goede verkoopmakelaar onmisbaar. Bij Huis Verkopen krijg je vrijblijvend inzicht in welke makelaar jouw specifieke wensen vervult. Hier kan je rustig, zonder verplichtingen, ontdekken wie het best jouw belangen kan behartigen.

Over makelaars in Bellingwolde

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bellingwolde, dan wil je natuurlijk de beste keuze maken. Doordat we alles bijhouden over lokale makelaars, inclusief beoordelingen, tarieven en verkoopstatistieken, maken we het vergelijken van makelaars voor jou een stuk gemakkelijker. Het resultaat? Je bespaart niet alleen tijd, maar het vergelijkt ook nog eens een hoop geld. Daarnaast zorgt een goede vergelijking er ook voor dat je vertrouwen hebt in jouw gekozen makelaar.

Je vraagt je wellicht af: wat zijn de tarieven van verschillende makelaars? Wat zijn hun verkoopresultaten? Heb je een makelaar nodig die expert is in bepaalde type woningen? Of vind je het belangrijk dat een makelaar goede beoordelingen heeft? Dit zijn allemaal vragen waar je als potentiële woningverkoper antwoord op wilt hebben. Wees gerust, alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken voor een makelaar in Bellingwolde kom je hier tegen.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.856
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.604
Besparing (gem.)
€ 972

Actueel

 • Als je overweegt om jouw huis in Bellingwolde te verkopen, dan kan je rekenen op variërende makelaarskosten. Voor deze periode van juni 2024 ligt het courtagepercentage in Bellingwolde tussen de 0,98% en 1,56%.
 • Voor een beter begrip van de huidige situatie, krijg je inzicht in de gemiddelde verkoopprijs per m2, namelijk € 2.691. Voor meer informatie over de huizenprijzen in Bellingwolde, kun je de gelinkte pagina bezoeken.
 • De tarieven van makelaars in Bellingwolde zijn aan verandering onderhevig, het is daarom zinvol om deze te vergelijken. Tarieven vergelijken, zou je momenteel gemiddeld een besparing van € 972 opleveren.

Uitgelichte makelaars in Bellingwolde

In Bellingwolde vind je een verscheidenheid aan verkoopmakelaars waaruit je een keuze kunt maken. Hierbij stellen we voor je een selectie samen om je zoektocht te vergemakkelijken. De meest geschikte makelaar voor jou in Bellingwolde is degene die naadloos aansluit bij de aard van je woning, jouw unieke situatie en persoonlijke voorkeuren, dus het is verstandig om hier een gedegen vergelijking te maken.

Boer verzekeringen en makelaardij

Bij Boer verzekeringen en makelaardij sta jij centraal. Dit makelaarskantoor, gelegen aan de Hoofdweg in Bellingwolde, biedt een persoonlijke aanpak en deskundigheid. Zij richten zich niet alleen op de verkoop van jouw woning, maar helpen je ook met verzekeringen. Hoewel zij niet aangesloten zijn bij een branchevereniging, beschikken ze over de nodige certificaten. Kiezen voor Boer is kiezen voor betrouwbaarheid en expertise.

Makelaardij Visser

Makelaardij Visser is gevestigd aan de Hoofdweg in Bellingwolde en aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro. Door de professionaliteit en certificering kun je rekenen op betrouwbare dienstverlening. De keuze voor deze makelaar betekent kiezen voor ervaring, expertise en een veilige afhandeling van onroerend goed-transacties.

Let op: in en rondom Bellingwolde zijn meer verkoopmakelaars actief dan je wellicht denkt! Bij Huis Verkopen houden we daar rekening mee; we nemen alle makelaars in Bellingwolde mee in onze vergelijking. Jouw ideale makelaar staat misschien niet in de bovenstaande lijst, maar door te vergelijken kan je deze zeker vinden.

Vergelijk makelaars in Bellingwolde Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Bellingwolde?

Een makelaar in Bellingwolde rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,15% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 335.316 in Bellingwolde komt dit neer op € 3.856 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Het is interessant om te weten dat veel makelaars bij een hogere woningwaarde soms een lagere courtage rekenen. Dit betekent dat als je een huis hebt met een hogere waarde, de kosten voor de makelaar relatief minder zouden kunnen zijn.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Bellingwolde 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 972 besparen door makelaars te vergelijken. Het kan daarom waardevol zijn om verschillende makelaarstarieven naast elkaar te leggen, zodat je de meest gunstige keuze voor jouw situatie kunt maken.

Kosten van makelaars in Bellingwolde

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.500
€ 4.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Bellingwolde

Bij het in de verkoop zetten van je huis in Bellingwolde, is het handig om te weten dat de meeste makelaars opstartkosten rekenen. Dit zijn de kosten die de makelaar maakt voordat je huis daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Bijvoorbeeld kosten voor het maken van foto's, de plaatsing op diverse woningwebsites, het opmaken van een brochure, en de uren die de makelaar besteedt aan de opname en het waardebepalingsgesprek bij je thuis.

De opstartkosten van makelaars kunnen sterk variëren: gemiddeld liggen deze tussen de € 400 en € 700. Dit hangt af van de omvang en complexiteit van de klus, de concurrentie onder de makelaars uit jouw regio, en de eigen bedrijfskosten en winstmarge van de makelaar. Als je inzicht wilt krijgen in deze kosten, kun je via deze link de tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Bellingwolde. Dit is eenvoudig, kosteloos en geheel vrijblijvend.

Intrekkingskosten van makelaars in Bellingwolde

Intrekkingskosten, misschien ben je er niet mee bekend, maar het is een term die je tegen kan komen bij het verkopen van je woning via een makelaar in Bellingwolde. Dit zijn meestal kosten die in rekening gebracht worden wanneer je eenmaal onder contract bent met een makelaar, maar besluit om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het kan gebeuren dat je omstandigheden veranderen, je vindt misschien een koper zonder hulp van de makelaar of je besluit om toch niet te verkopen. Dan kunnen intrekkingskosten in rekening worden gebracht.

Deze kosten fungeren als een soort compensatie voor de makelaar voor de tijd en energie die ze al aan jouw verkoop hebben besteed. Als een soort annuleringsboete, zou je kunnen zeggen. De daadwerkelijke gemiddelde intrekkingskosten kunnen variëren, maar in Bellingwolde is het gemiddelde momenteel € 500. Houd dit in gedachten bij het maken van je verkoopplannen en wees bewust van de mogelijke kosten bij voortijdige intrekking.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Bellingwolde met een vast tarief

In Bellingwolde vind je ook makelaars die werken met een vast tarief. Bij een dergelijke constructie is er sprake van een vaste prijs voor alle diensten. Dat houdt in dat zaken als het opnemen van de woning, de waardebepaling, professionele fotografie, het opstellen van de verkoopbrochure en het begeleiden van bezichtigingen al in dit bedrag zijn opgenomen. Gemiddeld genomen kun je er vanuit gaan dat een makelaar in Bellingwolde een vaste fee van € 3.250 (update: juni 2024) hanteert.

Het kan verleidelijk klinken om voor een makelaar met een vast tarief te gaan, maar er kleven ook risico's aan dit model. Stel je eens voor dat jouw woning snel wordt verkocht. In dat geval zou je met een makelaar die op basis van courtage werkt wellicht goedkoper uit zijn geweest. Immers, het vaste tarief betaal je, ongeacht de hoeveelheid werk die de makelaar heeft verricht. Ook als je woning onverhoopt niet verkocht wordt, betaal je het volledige bedrag.

Tip: Om helder te krijgen wat de verschillende tarieven inhouden, kan het slim zijn om een vergelijking te maken tussen verschillende makelaars. Dit helpt je inzicht te krijgen in de verschillende fee-structuren en diensten die worden aangeboden. Zo kan je beter inschatten welk type tarief het beste bij jouw situatie als woningverkoper past.

4 feitjes over makelaars in Bellingwolde

 • Verkopers in Bellingwolde richten zich niet enkel op de prijs, maar geven meer waarde aan de prijs-kwaliteitsverhouding van makelaarsdiensten. Ze kiezen vaker voor de makelaar die de beste balans biedt dan simpelweg de goedkoopste.
 • Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 94% van de verkopers in Bellingwolde de voorkeur geeft aan een lokale makelaar die full-service biedt, in plaats van een online makelaar. Lokale kennis en persoonlijke service wegen voor hen zwaar mee.
 • Huizen in Bellingwolde worden 70% sneller verkocht als de eigenaren gebruik maken van de diensten van een professionele makelaar. De expertise en netwerken van makelaars dragen aanzienlijk bij aan snellere verkooptransacties.
 • Het inroepen van professionele hulp bij de verkoop van een woning in Bellingwolde kan lonend zijn. Huizen verkopen 15% winstgevender met de assistentie van een makelaar dan zonder.

Wat levert de beste makelaar in Bellingwolde op?

Het kan verrassend zijn, maar niet alle makelaars in Bellingwolde leveren dezelfde service of resultaten op. In feite variëren de prestaties aanzienlijk, wat ertoe leidt dat sommige huiseigenaren aantoonbaar betere resultaten krijgen dan anderen. Dit verschil is te wijten aan de expertise, strategieën en benaderingen van individuele makelaars. Daarom is het zeer aan te bevelen om de makelaars in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Dit is hoe je de beste makelaars in Bellingwolde herkent:

 • De topmakelaars in Bellingwolde hebben een track record in het behalen van een hogere verkoopprijs voor huizen. In vergelijking met hun concurrenten, verkopen zij woningen gemiddeld voor een extra bedrag van € 10.805.

 • Uit onze statistieken blijkt dat de meest succesvolle makelaars in Bellingwolde huizen sneller verkopen. Gemiddeld nemen zij 15 dagen minder in beslag dan andere makelaars. Deze makelaars nemen hun werk serieus, en doen een proactieve inspanning om elk huis zo snel mogelijk op de markt te brengen en te verkopen.

De beste makelaar in Bellingwolde vinden

Zoek je een makelaar in Bellingwolde voor de verkoop van jouw woning? Er zijn verschillende makelaars die jouw woning op waarde schatten en elk hun eigen tarieven hanteren. Jouw keuze kan een groot verschil maken in het verkoopproces.

Het loont om deze makelaars nauwkeurig te vergelijken. Door dit te doen krijg je waardevolle informatie over de verschillende verkoopstrategieën en tarieven. Gebruik ons handige vergelijkingsformulier om jouw ideale makelaar te vinden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Bellingwolde?

Bij het vinden van een passende makelaar in Bellingwolde voor de verkoop van je huis, zijn er meerdere belangrijke aandachtspunten:

Ervarenheid en kennis van de lokale markt

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die ruime ervaring heeft en grondige kennis van de vastgoedmarkt in Bellingwolde.

Transparantie in kostenstructuur

Kies voor een makelaar die transparant is over alle kosten. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan.

Directe communicatie

Communicatie is sleutel in het verkoopproces. Zorg dat je een makelaar kiest die open en regelmatige communicatie waardeert.

Vergelijk tarieven van makelaars

Door de tarieven van verschillende makelaars in Bellingwolde te vergelijken, kan je gemiddeld € 972 besparen.

Controleer reviews en referenties

Bevestig de betrouwbaarheid van een makelaar door het controleren van reviews en referenties.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Bellingwolde hebben we diverse NVM-verkoopmakelaars die jou met plezier bijstaan. Jouw keuze voor een NVM makelaar biedt je de zekerheid van kwaliteit, doordat ze zijn aangesloten bij de grootste Nederlandse brancheorganisatie voor makelaars.

Echter, niet iedere makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Hoewel deze makelaars wellicht gunstigere tarieven aanbieden, loop je mogelijk risico. Denk aan minder kennis van de markt of minder juridische steun bij geschillen.

Wat doet een makelaar in Bellingwolde?

Een makelaar in Bellingwolde ondersteunt je bij meerdere aspecten van het verkooptraject van je huis. Dit begint bij het op de juiste wijze vaststellen van de verkoopprijs en het in de markt zetten van je woning.

Vervolgens onderhandelt de makelaar namens jou met potentiële kopers om de beste prijs voor je woning te behalen. Ook verzorgt de makelaar de administratieve afhandeling van de verkoop.

 • Ruime kennis van de lokale woningmarkt in Bellingwolde
 • Ondersteuning bij het bepalen van de verkoopprijs
 • Advies over de optimale presentatie van je woning
 • Onderhandeling met potentiële kopers om de beste deal te bereiken
 • Administratieve afhandeling van de verkoop van je woning

Waarom een makelaar in Bellingwolde inschakelen?

Stel je voor: je wilt je huis verkopen in Bellingwolde, maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken. Een deskundige makelaar kan je in deze situatie uitstekend van dienst zijn. Van het juiste verkoopadvies, tot een goede prijsstelling en de uiteindelijke verkoop zelf; een ervaren makelaar neemt veel werk en stress uit handen. We vertellen je graag over de gemakken en voordelen van het inschakelen van een makelaar in Bellingwolde.

Deskundig advies

Als je denkt aan het verkopen van je huis, komt er veel op je af. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Een makelaar in Bellingwolde biedt deskundig advies op maat en kent de regionale huizenmarkt als geen ander. Hierdoor kan de makelaar je helpen om je huis voor de beste prijs te verkopen.

Efficiënte marketing

Bij het verkopen van je huis is goede marketing van essentieel belang. Een makelaar weet precies hoe jouw huis op een aantrekkelijke manier onder de aandacht kan worden gebracht bij potentiële kopers. Zo wordt je huis gezien door een breed publiek, wat de verkoopkansen aanzienlijk vergroot.

Administratie en juridische zaken

Naast het feit dat een makelaar in Bellingwolde je helpt met het bepalen van de vraagprijs en de marketing, neemt hij ook de administratie en juridische zaken voor zijn rekening. Dit kan een hoop werk en zorgen schelen. Denk hierbij aan het opstellen van de koopovereenkomst, maar ook aan belangrijke juridische checks.

Resultaten en gemoedsrust

Aan het eind van de dag draait het allemaal om resultaat: het succesvol verkopen van je huis. Door een makelaar in Bellingwolde in te schakelen, bereik je dit doel met aanzienlijk minder stress en zorgen. Je weet dat jouw belangen worden behartigd en dat alles rondom de verkoop van je huis goed wordt geregeld.

Makelaars in Bellingwolde vergelijken

Wil je het maximale uit de verkoop van je woning halen? Vergelijk dan via Huis Verkopen de beste makelaars in Bellingwolde. We helpen je graag de juiste keuzes te maken.

 • Kosten besparen
 • Gratis en vrijblijvend vergelijken
 • De beste prijs/kwaliteit-verhouding vinden

Geen stress of twijfels meer, want met ons platform kun je makelaars op prestaties zoals verkoopopbrengst en snelheid vergelijken. We koppelen je snel en simpel aan de beste partijen, geheel onafhankelijk en objectief.

Vergelijk makelaars in Bellingwolde Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Bellingwolde

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Bellingwolde zijn € 515. Het is een goed idee om de precieze kosten van verschillende makelaars te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Het vergelijken van makelaarstarieven kan je een flinke besparing opleveren. Je bespaart gemiddeld € 972 door de tarieven te vergelijken bij verschillende makelaars.

Het duurt gemiddeld 55 dagen om een huis in Bellingwolde te verkopen. Dit hangt echter af van verschillende factoren, waaronder de woningmarkt en de vraagprijs van je huis.

De gemiddelde makelaarskosten in Bellingwolde zijn € 3.856. Deze kosten bestaan meestal uit een percentage van de verkoopprijs, opstartkosten en eventuele intrekkingskosten.

Als je huis niet snel genoeg verkoopt, kan je overwegen om van makelaar te wisselen. Keep in mind dat de intrekkingskosten in dit geval gemiddeld € 500 zijn.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen