Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bellingwolde

Als je van plan bent je huis te verkopen in Bellingwolde, wil je goed op de hoogte zijn van de actuele woningmarkt. Hier vind je uitgebreide statistieken en vastgoedcijfers om een helder beeld te krijgen van de lokale markt. We werken deze pagina regelmatig bij om ervoor te zorgen dat de informatie altijd actueel is.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bellingwolde

De gemiddelde verkoopprijs in Bellingwolde is in de laatste 3 maanden € 276.833 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 342.250 euro. Het is zinvol om deze prijzen te monitoren, omdat ze voortdurend veranderen door onder andere het huidige woningaanbod en economische omstandigheden. Ontdek in de onderstaande grafiek hoe deze prijzen zich recentelijk hebben ontwikkeld:

Huizenprijzen in Bellingwolde

Afgelopen 3 maanden

€ 8.000
€ 200.000
€ 392.000

Als je de waarde van jouw woning in Bellingwolde probeert te voorspellen, komt het allemaal neer op één belangrijk cijfer: de prijs per vierkante meter. Door de oppervlakte van je huis te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, krijg je een eerste indicatie van wat je kunt verwachten bij het huis verkopen. De woningmarkt fluctueert echter continu, dus het is belangrijk om de huidige trends goed in kaart te brengen. Bekijk daarom de onderstaande grafiek voor de meest recente cijfers:

Huizenprijzen in Bellingwolde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.300
€ 2.500

Prijsontwikkeling Bellingwolde laatste 12 maanden

In de huizenmarkt speelt Bellingwolde een interessante rol. De ontwikkeling van woningprijzen in deze regio biedt ons een unieke kijk op de algemene beweging van de markt.

Als we kijken naar de gemiddelde verkoopprijs van de huizen in de afgelopen maand, zien we een bedrag van € 276.833 euro. De volgende grafiek toont een duidelijke weergave van de prijsbeweging van het afgelopen jaar in Bellingwolde:

Wat is mijn woning in Bellingwolde waard?

Het besluit om je woning in Bellingwolde te verkopen hangt vaak nauw samen met wat de verwachte opbrengst zou zijn in de huidige woningmarkt. De potentiële verkoopprijs kan namelijk sterk beïnvloeden of het nu het juiste moment is om te verkopen of niet.

Overweeg je misschien om je huis in de verkoop te zetten? Dan kan het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige stap zijn. Een waardebepaling geeft je immers een helder beeld van de vraagprijs waarvoor je je huis zou kunnen verkopen. Je wilt natuurlijk de gunstigste prijs voor je woning krijgen.

Een gratis waardebepaling is eigenlijk een schatting van de waarde van je woning door een makelaar. Omdat deze schatting per makelaar kan verschillen, is het verstandig om een waardebepaling aan te vragen bij meerdere makelaars. Zo krijg je een evenwichtiger beeld van wat je huis in Bellingwolde waard zou zijn op de actuele woningmarkt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Observeer aandachtig de actuele woningmarktcijfers en merk op: de huizenprijzen variëren aanzienlijk per locatie. Een duidelijke weergave hiervan zijn de prijzen in en rondom Bellingwolde, die onderling aanzienlijke verschillen vertonen.

Door niet alleen de cijfers van Bellingwolde onder de loep te nemen, maar ook die van omliggende plaatsen, krijg je een realistischer beeld van de huidige situatie op de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Bellingwolde

Bij het verkopen van je huis in Bellingwolde speelt de keuze voor een makelaar een cruciale rol. Je wilt het hoogst mogelijke rendement behalen en dus is de prestatie van de makelaar zeer relevant. Er zijn verschillende makelaars die op uiteenlopende punten uitblinken. Zo kan de één een uitgebreid netwerk hebben, terwijl de ander beter is in onderhandelen.

Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken. De makelaar die je kiest, moet passen bij jou en je situatie. Dit kan het verschil maken tussen een snelle verkoop tegen een goede prijs, of een langdurig proces waarbij je uiteindelijk inlevert op je vraagprijs. Aarzel niet om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken om zo tot de beste keuze te komen.

Vergelijk makelaars in Bellingwolde Of lees meer over makelaars in Bellingwolde

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bellingwolde

Als je overweegt jouw huis te verkopen in Bellingwolde, let dan op de gemiddelde courtage van een makelaar. Ongeveer 1,15% van de uiteindelijke verkoopprijs gaat meestal naar de makelaar als vergoeding voor zijn diensten. Deze vergoeding - die in vakjargon ook wel courtage genoemd wordt - is dus een belangrijk aspect om rekening mee te houden.

Een gemiddelde verkoopprijs van een huis in Bellingwolde is € 276.833. Met een courtage van 1,15% betekent dit dat je gemiddeld € 3.184 aan makelaarskosten kwijt bent. Maar let op, dit is een gemiddelde. Elke makelaar kan zijn eigen tarieven hanteren. Kies dus niet zomaar de eerste de beste makelaar, maar doe onderzoek en neem de tijd om verschillende makelaars te vergelijken om de beste match te vinden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bellingwolde

In Bellingwolde zijn er in totaal 1137 koopwoningen. Een woning kan verschillende bestemmingen hebben, zoals een permanente verblijfsplek, een vakantiehuis of een beleggingsobject. Jouw specifieke situatie en wensen, zoals bijvoorbeeld verbouwen of verhuren, spelen een grote rol in het kiezen van de juiste bestemming voor jouw woning.

Aantal verkochte woningen in Bellingwolde

In Bellingwolde zien we dat gedurende het afgelopen jaar woningen niet alleen in de verkoop werden geplaatst maar dat ook aanzienlijke transacties plaatsvonden. Het aantal verkochte woningen bedraagt 29. Desalniettemin hebben we het hier over wisselende aantallen, zowel bij de aanmeldingen als bij de transacties. Bekijk deze gegevens representatief in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Bellingwolde te verkopen?

Ben je van plan jouw woning in Bellingwolde te koop te zetten? Dan staat je een belangrijk proces te wachten waarbij veel moet worden geregeld. Gelukkig maakt het handige stappenplan op onze website het je een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Het kritisch kiezen van een betrouwbare makelaar is een sleutel element in dit traject. Ieder onderdeel van het verkoopproces dient met zorg aangepakt te worden, van het bepalen van de juiste verkoopprijs tot de uiteindelijke overdracht. Met het volgen van onze stappenplan zal jij jouw woning met succes verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Bellingwolde is constant in ontwikkeling. Hier houden we de statistieken altijd actueel, zodat je op elk moment de meest recente gegevens bij de hand hebt. Deze marktcijfers zijn niet alleen interessant om te volgen, maar hebben ook een praktische functie. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van het juiste moment om je huis te verkopen, of om een inschatting te maken van je verkoopkansen.

Meer hulp bij huisverkoop op HuisVerkopen.nl

Naast de actuele marktcijfers, is er op HuisVerkopen.nl nog veel meer te vinden dat je kan helpen bij de verkoop van je woning. Zo kan je op ons platform onder andere informatie vinden over de kosten van een huisverkoop en kan je gemakkelijk makelaars vergelijken. Bovendien bieden we handige tips voor de verkoop aan, zodat je jouw woning op de meest effectieve manier kunt verkopen. Ook voor een energielabel of waardebepaling ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom, alles wat je nodig hebt om de verkoop van je woning soepel te laten verlopen, vind je op het online platform van HuisVerkopen.nl.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen