Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Veelerveen

Bij het verkopen van je huis in Veelerveen kunnen diverse statistieken een nuttige leidraad vormen. Zo bieden ontwikkelingen van de huizenprijzen een indicatie van wat je mag verwachten. Neem ook zaken als vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen in ogenschouw.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Veelerveen

De gemiddelde verkoopprijs in Veelerveen is in de laatste 3 maanden € 310.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 383.200 euro. Dit toont aan dat er een mogelijk spanningsveld is tussen vraag en aanbod. Om dit verder te illustreren, nodigen we je uit om naar de volgende onderstaande grafiek te kijken. Daarin zie je de ontwikkeling van de gemiddelde verkoopprijzen over de voorgaande periode:

Huizenprijzen in Veelerveen

Afgelopen 3 maanden

€ 23.000
€ 228.000
€ 433.000

Bij het inschatten van de potentiele opbrengst van jouw huis in Veelerveen, speelt de woningwaarde per vierkante meter een grote rol. Om een realistisch beeld te krijgen, kun je de oppervlakte van jouw huis vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Dit geeft een grove indicatie van hoe de woningverkoop kan uitpakken. De onderstaande grafiek over de woningmarkt in Veelerveen biedt het huidige overzicht hierin:

Huizenprijzen in Veelerveen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -400
€ 1.600
€ 3.500

Prijsontwikkeling Veelerveen laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Veelerveen in beweging geweest. Wat deze fluctuatie precies betekent, is niet direct te zeggen zonder nauwkeurige analyse.

De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 310.000. Om een vollediger beeld te krijgen van de trends van de afgelopen 12 maanden, kunt u de onderstaande grafiek bekijken:

Wat is mijn woning in Veelerveen waard?

De waarde van woningen in Veelerveen blijft fluctueren door diverse factoren. Dit is de realiteit van de onroerendgoedmarkt, waar prijzen altijd in beweging zijn door de balans tussen vraag en aanbod, economische omstandigheden en andere zaken zoals stadsontwikkelingsplannen of schoolrapporten. Ongeacht de oorzaak van deze wijzigingen, is het een feit dat de waarde van woningen continu verandert.

Als je de hoogste prijs voor je woning wilt krijgen, is het absoluut belangrijk om te weten wat je woning in Veelerveen waard is. Het helpt je om een realistische verkoopprijs te bepalen en zo eventuele teleurstellingen bij het verkoopproces te vermijden. Voor deze verwijzing naar de waarde is het verstandig om een gratis waardebepaling door een erkende makelaar te overwegen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij jou thuis en neemt hij de tijd om je woning in alle details te bekijken. Dit proces zorgt ervoor dat je een nauwkeurige inschatting krijgt van je woningwaarde, om je verkoopstrategie daarop af te stemmen. Dit is een gratis dienst die de moeite meer dan waard is, gezien het grote belang van het kennen van de juiste woningwaarde.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is een complex systeem, waarin de specificiteit van elke locatie een grote rol speelt. Neem nu Veelerveen: de prijzen daar kunnen enorm verschillen van de prijzen in omliggende plaatsen. Het is zinvol om niet alleen te kijken naar woningwaardes binnen grenzen, maar te vergelijken met de hele regio.

In de volgende grafieken krijg je een helder overzicht van de huizenprijzen in Veelerveen en omgeving, zowel per totaal als per vierkante meter:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Veelerveen

Wanneer het tijd is om je huis te verkopen in het mooie Veelerveen, begint jouw reis met het kiezen van de juiste verkoopmakelaar. Niet alle makelaars presteren op dezelfde manier. Sommigen blinken uit in hun communicatievaardigheden, anderen hebben een opvallend snel verkoopproces, en weer anderen hebben aantoonbaar meer kennis van de lokale huizenmarkt van Veelerveen.

De impact van een goede verkoopmakelaar op het verkoopproces van jouw woning mag niet onderschat worden. Een kundige makelaar kan je helpen bij het minimaliseren van stress, het stellen van een realistische verkoopprijs en... het snel vinden van een koper! Daarom raden wij je sterk aan om de makelaars in Veelerveen te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Veelerveen Of lees meer over makelaars in Veelerveen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Veelerveen

Laat je niet verrassen door de courtages van makelaars. In Veelerveen ligt het gemiddelde tarief van een makelaar rond de 1,26%. Dit betekent dat als je jouw huis verkoopt voor de gemiddelde verkoopprijs van € 310.000 in Veelerveen, je ongeveer € 3.906 kwijt bent aan makelaarskosten.

Tijdens het proces van een huis verkopen kan een vergelijking van makelaars je helpen kosten te besparen en de beste service te krijgen. Besteed daarom aandacht aan zaken als de tarieven, de verkoopstrategie en de werkwijze van de makelaar. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de makelaar met de laagste courtage te kiezen, is het zeker aan te bevelen ook de kwaliteit van de dienstverlening in je beslissing mee te nemen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Veelerveen

Veelerveen is het thuis van een totaal van 217 koopwoningen. Houd echter in gedachten dat slechts een klein deel van deze woningen regelmatig te koop staat. Als je van plan bent om jouw huis op de markt te brengen, kan deze schaarste betekenen dat potentiële kopers mogelijk hogere prijzen accepteren en dat er meer concurrentie is om jouw woning te verwerven.

Aantal verkochte woningen in Veelerveen

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Veelerveen diverse woningen in de verkoop gegaan, maar hoe zit het eigenlijk met de daadwerkelijke transacties? Hoeveel huizen zijn er werkelijk van eigenaar veranderd? In de onderstaande grafiek zie je het aantal 6 verkochte woningen in Veelerveen van de afgelopen 12 maanden. Stippel hiermee je strategie in de woningmarkt:

Ben je van plan jouw huis in Veelerveen te verkopen?

Vergt het idee van het verkopen van je huis in Veelerveen bezorgdheid? Dat is begrijpelijk, maar wees niet ontmoedigd. De sleutel tot een succesvolle verkoop zit in het maken van doordachte en goed geïnformeerde beslissingen op elk moment. Een goede makelaar kan hierbij een doorslaggevende rol spelen, aangezien zijn ervaring en deskundigheid het hele proces aanzienlijk kunnen vereenvoudigen.

Bij Huis Verkopen bieden we je een gedetailleerd stappenplan aan. Met dit hulpmiddel in de hand kun je er zeker van zijn dat je niets belangrijks over het hoofd ziet, zoals het regelen van een energielabel of eventueel een verhuisbedrijf. We dringen er bij je op aan om de tijd te nemen bij elke stap, zodat je kunt rekenen op een vlotte en probleemloze transactie.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is een feit dat de prijzen van huizen in Veelerveen continue fluctueren. Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, zorgen we ervoor dat deze pagina steeds de meest recente vraagprijzen, verkoopprijzen en transactiedata bevat. Ook het recentste aanbod van nieuwe woningen wordt hier actueel gehouden. Zo kun je als potentiële woningverkoper betrouwbare data in je overwegingen meenemen voordat je besluit je woning te verkopen.

Handige tools voor het regelen van de verkoop

We bieden op HuisVerkopen.nl handige tools aan om je vastgoedtransacties soepeler te laten verlopen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis waardebepaling en de tool om makelaars in Veelerveen te vergelijken. Door ook makelaarstarieven op te vragen, krijg je direct inzicht in potentiële besparingen. Met ons stappenplan heb je bovendien een handige checklist ter beschikking, zodat je alle noodzakelijke regelingen voor de verkoop van je woning niet uit het oog verliest. Elke onderdeel van de verkoop, zoals woningstyling, het regelen van een energielabel en zelfs het vinden van een verhuizer, kan eenvoudig via onze website geregeld worden.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen