Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Beverwijk

In je zoektocht naar de beste verkoopmakelaar in Beverwijk, streef je naar een professional die jouw woning snel en tegen de best mogelijk prijs verkoopt. Dat vraagt om een makelaar die de lokale markt door en door kent en aan de slinger de optimale verkoopstrategie voor jou opzet.

Over makelaars in Beverwijk

Kies je voor de verkoop van je huis een makelaar in Beverwijk, dan zijn er enkele aspecten waar je goed op dient te letten. Denk bijvoorbeeld aan de jarenlange ervaring van de makelaar op de lokale markt en het gemiddeld aantal dagen dat een woning te koop staat. Ook is van belang hoe goed de makelaar bereikbaar is voor vragen en onderhandelingen. Een goede klik is net zo cruciaal, aangezien dat vaak resulteert in een meer succesvolle verkoop.

Als mogelijke woningverkoper, heb je misschien wel wat vragen. Wie is de snelste verkoopmakelaar in Beverwijk? Welke makelaar realiseert de hoogste verkoopprijs? En hoe zit het met de klantbeoordelingen van verschillende makelaars? Het zijn allemaal punten waarnaar je benieuwd bent en gelukkig kun je voor het antwoord op deze vragen makelaars vergelijken. Vul je gegevens en voorkeuren in en maak een keuze op basis van gegevens die voor jou van belang zijn.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.347
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.954
Besparing (gem.)
€ 1.368

Actueel

 • Wist je dat de gemiddelde makelaarscourtage in Beverwijk op dit moment 1,08% is? Dit betekent dat je bij de verkoop van je huis een percentage van deze omvang aan de makelaar zou betalen.
 • De huizenmarkt is volop in beweging en dat geldt ook voor de gemiddelde verkooprijs in Beverwijk. Deze bedraagt momenteel € 402.468. Op de pagina met de woningmarkt kun je ook zien dat de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter € 4.146 is.
 • Verder is het goed om te weten dat het vergelijken van verschillende makelaarstarieven geen overbodige luxe is. Het laat zien dat tarieven continu fluctueren en door vergelijkingstools te gebruiken kun je gemiddeld € 1.368 besparen.

Uitgelichte makelaars in Beverwijk

In Beverwijk tref je een flinke hoeveelheid makelaars aan die staan te popelen om je bij te staan bij de verkoop van jouw woning. Echter, het is niet raadzaam om lukraak de eerste makelaar die je tegenkomt te kiezen. Het is aan te bevelen om de diverse makelaars in Beverwijk op een objectieve manier naast elkaar te leggen en te vergelijken op basis van hun service, prijs en klantreviews.

Logo Brantjes Makelaars Beverwijk

Brantjes Makelaars Beverwijk

Brantjes Makelaars Beverwijk, een onderdeel van een groter makelaarsnetwerk, is gespecialiseerd in verschillende domeinen, waaronder woningstyling, nieuwbouw en bedrijfsruimtes. Met ruime ervaring in de markt, biedt het team van 9 professionals een breed palet aan diensten – van het verkopen en kopen van een huis tot financieel advies. Vertrouw op hun uitgebreide woningaanbod en sterke netwerk tijdens jouw zoektocht of als je juist je woning wilt verkopen.
Logo Bakker Makelaardij

Bakker Makelaardij

De ervaren specialisten van Bakker Makelaardij bieden jou een compleet pakket aan diensten voor jouw vastgoedbehoefte. Gelegen op Bootsmanzij 2 in Beverwijk, biedt Bakker Makelaardij diensten als aankoop, verkoop, huur, verhuur en financiering onder één dak. Zij zorgen voor gedetailleerde waardebepalingen en objectief advies. Met hun certificeringen en lidmaatschap bij de NVM kun je betrouwbare professionele begeleiding verwachten. Bij Bakker Makelaardij ben jij altijd het middelpunt van het proces.
Logo De Kroon Makelaars

De Kroon Makelaars

De Kroon Makelaars staan voor een combinatie van ervaring en gedrevenheid. Als specialist in verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxatie, zorgt men voor een betrouwbaar en deskundig proces. Met inzet van nieuwste technologieën en professionele woningpresentaties worden panden aantrekkelijk in de markt gezet. Naast de onderhandelingen, biedt het getrainde team juridische ondersteuning, kenmerkend voor de voorsprong in nieuwe ontwikkelingen en regelgeving. Je woning is bij hen in goede en vertrouwde handen.
Logo Teer Makelaars Beverwijk

Teer Makelaars Beverwijk

Teer Makelaars is een dienstgerichte makelaar met vestigingen in zes steden, waaronder Beverwijk. Ze nemen alles voor je uit handen: van verkoop en aankoop tot hypotheekadvies en woningfotografie. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. De betrokken medewerkers zijn deskundig en behulpzaam. Met een gemiddelde Funda-beoordeling van 9.1 en certificering door diverse brancheorganisaties, zoals NVM, mag je vertrouwen op hun professionaliteit en kwaliteit. Ze zetelen aan de Breestraat 99 in Beverwijk.
Logo Van Gulik Makelaars

Van Gulik Makelaars

Van Gulik Makelaars, gevestigd aan de Breestraat in Beverwijk, heeft meer dan vier decennia ervaring in de woningmakelaardij. Met een betrokken en ervaren team, geleid door Register Makelaar en Taxateur, bouwen ze voort op hun sterke reputatie in de regio. Ze blinken uit in woningstyling en -fotografie, en bedienen ook de bedrijfsruimte- en horecamarkt. Ze staan voor duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid. Ze zijn aangesloten bij de NVM en dragen diverse certificaten.
Logo Tromp Makelaardij

Tromp Makelaardij

Tromp Makelaardij is een onderscheidend en ervaren makelaarskantoor dat zich richt op de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen. Het gepassioneerde team blinkt uit in individuele aandacht en regionale kennis. Naast makelaardij biedt Tromp ook hypotheekadvies onder één dak. Dit NVM-gecertificeerd kantoor zorgt voor professionele afhandeling van jouw transacties, is ook buiten kantoortijden bereikbaar en hanteert gunstige tarieven. Ideaal voor als je op zoek bent naar een ervaren partner voor jouw huizenmarkt transacties.

JBs Wonen bv

Indien je op zoek bent naar ervaring en expertise in het aankopen van woningen, dan ben je bij JBs Wonen aan het juiste adres. Dit kantoor, lid van branchevereniging VBO, kan met verve je belangen behartigen in het complexe proces van een woningaankoop. Onlangs hebben zij in slechts 12 maanden tijd 4 woningen succesvol aangekocht voor tevreden klanten.

Martin de Regt Makelaars og

Als een laagdrempelig en servicegericht familiebedrijf helpt Martin de Regt Makelaars je graag bij de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxatie van een woning. Met hun 40 jaar ervaring en contante bijscholing bieden ze deskundig, helder en eerlijk advies, waarbij ze snel en nauwkeurig handelen. Deze actieve VBO-makelaar is dus een betrouwbare keuze voor je onroerend goed zaken.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Beverwijk dan in het voorgaande overzicht vermeld stond. Met Huis Verkopen nemen we alle makelaars in de regio Beverwijk mee in onze vergelijking. Dus ook die makelaar die perfect aansluit bij jouw woning, situatie en voorkeuren. Pak het slim aan en vind jouw ideale verkoopmakelaar door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Beverwijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Beverwijk?

Een makelaar in Beverwijk rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 402.468 in Beverwijk komt dit neer op € 4.347 aan makelaarskosten (update april 2024).

Makelaars hanteren vaak een courtage als verkoopkosten, maar er zijn ook makelaars die met een vaste prijs werken. Deze vaste prijs omvat meestal alle diensten die nodig zijn om jouw huis te verkopen.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Beverwijk 0,68% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.368 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Bij het voorbereiden op de verkoop van je huis, kan het vergelijken van makelaars je flink voordeel opleveren.

Kosten van makelaars in Beverwijk

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 4.400
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Beverwijk

Het is goed om te weten dat de meeste makelaars in Beverwijk opstartkosten rekenen. Dit zijn kosten die je vooraf betaalt aan de makelaar voor diensten zoals het maken van foto's voor de woningpresentatie, het aanmaken van een verkoopadvertentie en het plaatsen van jouw woning in hun portfolio. De opstartkosten variëren meestal tussen € 400 en € 700.

Hoewel deze kosten van invloed kunnen zijn op je besluit bij het kiezen van een makelaar, zijn ze soms noodzakelijk voor de makelaar om de verkoop van jouw woning in beweging te krijgen. Om een beter beeld te krijgen van wat verschillende makelaars berekenen, kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend de tarieven opvragen bij makelaars in Beverwijk, inclusief de mogelijke opstartkosten per makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Beverwijk

Als je een woning op de markt hebt geplaatst, is het vaak niet geheel zonder consequenties om van deze beslissing terug te komen. In Beverwijk is het bijvoorbeeld vrij gebruikelijk dat makelaars zogenaamde intrekkingskosten opleggen, mocht je ervoor kiezen je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten worden in rekening gebracht om het werk en de tijd die de makelaar al in de verkoop van je woning heeft gestoken, te compenseren.

Intrekkingskosten komen aan bod in verschillende situaties. Misschien heb je gewoon van gedachten veranderd, of heb je een onverwachte kans gekregen om je huis te verhuren in plaats van te verkopen. Ongeacht de reden, zal de makelaar vaak een vergoeding in rekening brengen. Vaak wordt er een vast bedrag gehanteerd, maar in sommige gevallen kan dit een percentage zijn van de beoogde verkoopprijs van je woning. In Beverwijk bedragen de gemiddelde intrekkingskosten € 500.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Beverwijk met een vast tarief

In Beverwijk vind je makelaars die met een vast tarief werken. Het voordeel hiervan is dat je vooraf weet wat je betaalt en dat er geen verrassingen achteraf zijn. Je betaalt gemiddeld een bedrag van € 3.250 (update: april 2024). Bij een succesvolle verkoop zijn er geen extra kosten.

Aan de andere kant kan een vast tarief ook nadelen hebben. Stel dat je woning in Beverwijk bijvoorbeeld binnen een week al wordt verkocht. Als je een makelaar met een vast tarief van € 3.500 hebt ingeschakeld, heb je dit bedrag sowieso betaald. Had je echter een makelaar op basis van courtage ingeschakeld die bijvoorbeeld 1,5% van de verkoopprijs vraagt, dan had je bij een verkoopprijs van € 200.000 slechts € 3.000 betaald. In dit geval was je dus goedkoper uit geweest met een courtage makelaar.

Tip: Hoewel de kosten van een vast tarief makelaar overzichtelijk zijn en je van tevoren weet waar je aan toe bent, blijkt uit onze ervaringen dat de meeste verkopers in Beverwijk kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. De reden? Ze vinden een zo hoog mogelijke verkoopprijs het belangrijkste doel bij de verkoop van hun huis.

4 feitjes over makelaars in Beverwijk

 • Bij de verkoop van hun woning geven Beverwijkers vaak de voorkeur aan een makelaar die aantoonbare ervaring heeft in dit specifieke gebied. Het is een kwestie van het kennen van de lokale woningmarkt en wat potentiële kopers zoeken.
 • Onderzoek heeft aangetoond dat woningen in Beverwijk die door een makelaar worden verkocht, gemiddeld 23.000 euro meer opbrengen dan woningen die verkocht worden zonder tussenkomst van een makelaar.
 • Wist je dat de opstartkosten en annuleringsvoorwaarden van makelaars in Beverwijk sterk kunnen variëren? Het is dan ook een slimme zet om deze gegevens te vergelijken wanneer je tarieven opvraagt voor de verkoop van je woning.
 • Er kan een aanzienlijk verschil zijn in de verkoopsnelheid tussen verschillende makelaars in Beverwijk. De gemiddelde tijd die een huis in Beverwijk op de markt staat voordat het wordt verkocht, is 48 dagen.

Wat levert de beste makelaar in Beverwijk op?

Als je een huis in Beverwijk wilt verkopen, is het verstandig om te kijken wat een makelaar je kan opleveren, in plaats van alleen maar te kijken naar wat een makelaar je kost. Waarom? Simpel: de beste makelaars kunnen je huis sneller en voor een betere prijs verkopen dan gemiddeld - en die voordelen kunnen gemakkelijk opwegen tegen de extra kosten.

Dit is hoe je de beste makelaars in Beverwijk herkent:

 • Verkoopsnelheid. Uit onze gegevens blijkt dat de snelste makelaars in Beverwijk huizen in ongeveer 16 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Dit kan doodsimpel komen door een betere verkoopstrategie; een makelaar die de lokale markt begrijpt, kan je woning effectief in de kijker zetten en zo sneller kopers vinden.
 • Verkoopprijs. Uit dezelfde statistieken wordt ook duidelijk dat de beste makelaars in Beverwijk de woningen die ze verkopen gemiddeld voor € 11.512 meer verkopen dan andere makelaars. Dit toont aan dat een goede makelaar niet alleen waarde toevoegt door het proces te versnellen, maar zichzelf daadwerkelijk terugbetaalt in de vorm van een hogere verkoopprijs.

De beste makelaar in Beverwijk vinden

Als je een woning in Beverwijk wilt verkopen, dan is het belangrijk dat je de juiste makelaar kiest. Immers, makelaars schatten jouw woning vaak verschillend op waarde in én hanteren diverse tarieven.

Met onze slimme tool kun je makelaars gemakkelijk vergelijken. Door jouw adres, situatie en voorkeuren in te vullen, selecteren we de meest passende makelaars. Deze vergelijking helpt je bij het vinden van dé ideale makelaar voor jouw situatie!

Waar moet je op letten bij makelaars in Beverwijk?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Beverwijk voor de verkoop van je huis zijn er tal van aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

Expertise en ervaring

De makelaar moet over een diepgaande expertise en ervaring beschikken. Vraag naar eerdere successen en hoe hij jouw huis het beste kan verkopen.

Type makelaar

Bepaal of je een traditionele of online makelaar wilt. Dit hangt af van hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel service je verwacht.

Persoonlijke klik

Een persoonlijke klik is belangrijk bij het kiezen van een makelaar. Een prettige samenwerking kan immers bijdragen aan een succesvolle verkoop.

Kostenstructuur

Verdiep je in de kostenstructuur. Hoeveel courtage vraagt de makelaar en zijn er eventuele extra kosten? Een helder inzicht is onmisbaar.

Presentatie van je woning

Vraag hoe de makelaar jouw woning gaat presenteren. Goede foto's, teksten en een aantrekkelijke online advertentie zijn essentieel voor het aantrekken van potentiële kopers.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je op zoek bent naar een makelaar in Beverwijk, dan kom je waarschijnlijk snel terecht bij een NVM-makelaar. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is de grootste makelaarsvereniging van Nederland.

Natuurlijk zijn er ook VBO-makelaars en VastgoedPRO-makelaars actief in Beverwijk. Deze verenigingen doen zeker niet onder voor de NVM. Alle drie de brancheverenigingen hebben gedragsregels en kwaliteitseisen waaraan hun leden moeten voldoen.

Weetje: Sinds 2021 is het beroep van makelaar een vrij beroep. Iedereen kan zich dus makelaar noemen. Het is daarom slim om voor een makelaar te kiezen die is aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO.

Wat doet een makelaar in Beverwijk?

Bij het verkopen van je huis in Beverwijk, is de rol van een makelaar enorm belangrijk. Een makelaar fungeert als intermediair tussen de verkopende en kopende partij, en zal je helpen de beste deal te sluiten.

Een full-service makelaar doet meer dan alleen het bemiddelen. Hij of zij zal je bijstaan van begin tot eind: van het in kaart brengen van je wensen tot aan de uiteindelijke verkoop. Het is dus een totaaloplossing voor het verkopen van je woning.

 • Adviseren over de vraagprijs
 • Organiseren van bezichtigingen
 • Opstellen van het koopcontract
 • Onderhandelen over de prijs
 • Afhandelen van juridische zaken

Waarom een makelaar in Beverwijk inschakelen?

Het verkopen van je huis in Beverwijk kan een complex en tijdrovend proces zijn. Het inschakelen van een goede makelaar kan hierin een wereld van verschil maken. Een ervaren makelaar weet precies hoe de lokale markt in elkaar zit en heeft de kennis en connecties om je huis zo snel mogelijk te verkopen. In de volgende paragrafen zullen we stap voor stap uitleggen wat het verkoopproces inhoudt en hoe een makelaar je hierbij kan helpen.

Eerste stap: de waardebepaling

Een waardebepaling is de eerste stap. Een goede makelaar zal je huis grondig inspecteren en een realistische verkoopprijs schatten. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren als de staat van het huis, de locatie en recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in Beverwijk.

Tweede stap: de woningpresentatie

Om de beste prijs te krijgen, moet je huis aantrekkelijk worden gepresenteerd aan potentiële kopers. Je makelaar kan je adviseren over kleine verbeteringen en zorgen voor professionele fotografie en eventueel een videorondleiding door jouw woning.

Derde stap: bezichtigingen organiseren

Als je huis eenmaal op de markt is, moet je bezichtigingen organiseren voor geïnteresseerde kopers. Een makelaar neemt deze taak meestal op zich, zorgt dat alles op rolletjes loopt en staat klaar om alle vragen van de kijkers te beantwoorden.

Vierde stap: de koopovereenkomst

Zodra een koper besluit om je huis te kopen, moet de koopovereenkomst worden opgesteld. Je makelaar zorgt ervoor dat alle juridische aspecten correct zijn en begeleidt je gedurende het hele proces, tot de overdracht van de woning aan de nieuwe eigenaar.

Informatie over Beverwijk

Beverwijk, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een stad met een rijke geschiedenis. Van de eeuwenoude Wijkertoren tot aan het moderne winkelcentrum, Beverwijk biedt tal van bezienswaardigheden.

De stad staat vooral bekend om de Beverwijkse Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Hier kun je iedere week terecht voor wereldse producten en smaakvolle gerechten.

Beverwijk is prachtig gelegen met veel groen in de omgeving, waaronder het PWN natuurgebied met zijn unieke duinlandschap. Deze ligging tussen stad en strand is een grote aantrekkingskracht.

Weetje: De woningmarkt in Beverwijk zorgt steeds weer voor verrassingen. De stijgende huizenprijzen laten zien dat de vraag naar woningen is gegroeid. Voor actuele informatie hierover, bekijk je de woningmarktcijfers van Beverwijk.

Makelaars in Beverwijk vergelijken

Van plan om je woning in Beverwijk te verkopen? Het is slim om goed voorbereid te zijn. Vergelijk makelaars in Beverwijk via Huis Verkopen en vind de beste makelaar die aansluit bij jouw situatie en wensen.

 • Vergelijk op prestaties
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Vind de beste prijs-kwaliteit-verhouding
 • Krijg gratis en vrijblijvend verkoopadvies

Vergelijken via Huis Verkopen is eenvoudig. Vul je adres, voorkeuren en wensen in en krijg inzicht in de mogelijke verkoopprijs van je woning. De makelaars sturen je vervolgens hun voorstellen toe. Zo ontdek je wie je huis voor de maximale prijs kan verkopen en wie de grootste kans van slagen heeft. Huis Verkopen maakt het vergelijken van makelaars gemakkelijk en dat kan je flink wat opleveren!

Vergelijk makelaars in Beverwijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Beverwijk

De gemiddelde makelaarskosten in Beverwijk zijn € 4.347. Dit is inclusief opstartkosten van € 515 en courtage van gemiddeld 1,08%. Het is nuttig om tarieven bij verschillende makelaars op te vragen en te vergelijken.

Door prijzen, verkoopsnelheid en klantenbeoordelingen te vergelijken kun je de beste makelaar vinden voor de verkoop van jouw woning in Beverwijk. Dit helpt je een weloverwogen keuze te maken.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Beverwijk is 48 dagen. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de vraag en het aanbod op de woningmarkt op het moment van verkoop.

Het gemiddelde courtagepercentage van makelaars in Beverwijk is 1,08%. Dit percentage kan echter variëren per makelaar, dus het vergelijken van makelaars is altijd een goed idee.

Je kunt besparen op de makelaarskosten door tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Gemiddeld besparen woningverkopers in Beverwijk € 1.368 door te vergelijken.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen