Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Bleiswijk

Zoek je een betrouwbare makelaar in Bleiswijk voor de verkoop van je huis? Op deze pagina ontdek je makelaars die voldoen aan jouw specifieke voorkeuren. Met onze diverse vergelijkingsmethodes helpen we je bij het maken van een gedegen keuze.

Over makelaars in Bleiswijk

Als je van plan bent je huis in Bleiswijk te verkopen, zijn er zeker een aantal zaken waar je op moet letten bij het selecteren van een makelaar. Niet alleen speelt de ervaring van de makelaar een belangrijke rol, je moet ook kijken naar hun kennis van de lokale markt, hun netwerk en hun trackrecord in het snel en voor een goede prijs verkopen van soortgelijke woningen.

Stel, je gaat op zoek naar een makelaar in Bleiswijk. Waarschijnlijk vraag je je dan af wie de woningen het snelst verkoopt of welke makelaar erin slaagt de hoogste verkoopprijzen te bedingen. Ook kun je je afvragen of de makelaar goed communiceert en of zijn of haar dienstverlening aansluit bij jouw verwachtingen. Al deze vragen spelen een rol bij het maken van de juiste keuze. Gelukkig maakt de website Huisverkopen.nl het je makkelijk om dit soort zaken te vergelijken. Dus wanneer je een makelaar zoekt die goed presteert in Bleiswijk, kom dan eens langs op Huisverkopen.nl.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.361
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.493
Besparing (gem.)
€ 1.826

Actueel

 • De huidige gemiddelde courtages van makelaars in Bleiswijk liggen rond de 1,08%. Dit percentage kan variëren, afhankelijk van de woning en de makelaar die je kiest. Het is dus verstandig jezelf goed te informeren voordat je een makelaar selecteert.
 • Als je kijkt naar de laatste data van de huizenprijzen, dan is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Bleiswijk € 4.114. Dit geeft je een indicatie van de mogelijke verkoopwaarde van jouw woning en helpt je in de beslissing over de vraagprijs.

Uitgelichte makelaars in Bleiswijk

In Bleiswijk tref je een reeks van verkoopmakelaars aan waaruit je de juiste keuze kunt maken voor je woning. Hier hebben we alvast een overzicht samengesteld van een aantal interessante makelaars in deze omgeving. Niettemin blijkt de makelaar die perfect aansluit bij jouw huis, situatie en wensen de meest effectieve keuze te zijn en daarom is het aan te raden om een gedegen vergelijking te maken.

Karin de Jong makelaars

Karin de Jong Makelaars is een deskundig en gecertificeerd makelaarskantoor dat zichzelf typeert als betrouwbaar en gestructureerd. Als lid van de VBO staan zij garant voor kwaliteit en professionaliteit. Ze bieden diverse diensten aan die geschikt zijn als je bijvoorbeeld een woning wilt kopen of verkopen. Het is een goede keuze vanwege hun oprechte betrokkenheid en gedegen kennis van de markt.

WLTM

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gecertificeerde makelaar, is WLTM een uitstekende optie. Ze zijn lid van de NVM, wat borgt dat ze kundig en betrouwbaar zijn. Door hun brede aanbod aan diensten kunnen ze je ondersteunen bij elk soort vastgoedtransactie. Of het nu gaat om het kopen van je eerste woning of het investeren in bedrijfspanden, WLTM staat voor je klaar.

Let op: er zijn meer makelaars actief in en rondom Bleiswijk dan degenen die op onze lijst staan. Het is mogelijk dat jouw ideale verkoopmakelaar er nog niet bij zit en dat is precies waarom we bij Huis Verkopen aanbevelen om alle makelaars in Bleiswijk te vergelijken. Herinner jezelf eraan dat de beste keuze voor jou nog ontdekt kan worden.

Vergelijk makelaars in Bleiswijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Bleiswijk?

Een verkoopmakelaar in Bleiswijk rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 589.002 in Bleiswijk komt dit neer op € 6.361 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Makelaars baseren hun prijsvoorstel op de waarde van jouw woning. Dit komt omdat de complexiteit en het benodigde werk voor de verkoop kan variëren, afhankelijk van het feit of de woning bijvoorbeeld een standaard rijtjeshuis is of een landelijk landgoed. Dit is één van vele redenen waarom we aanbevelen om tarieven op te vragen.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Bleiswijk 0,62% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.826 door eerst tarieven op te vragen. Hou in je achterhoofd dat het vergelijken van makelaars je altijd in staat stelt om de beste deal te vinden en dus geld te besparen.

Kosten van makelaars in Bleiswijk

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.600
€ 6.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Bleiswijk

In Bleiswijk werken makelaars meestal met opstartkosten. Dit zijn kosten die ze in rekening brengen nog voordat je woning daadwerkelijk op de markt wordt gebracht. Voorbeelden hiervan zijn fotokosten voor het maken van foto's van je woning, kosten voor het maken van plattegronden, kosten voor een energiescan, een woningbrochure en de opmaak van een advertentie. De gemiddelde opstartkosten in Bleiswijk zijn € 515. Het is belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent voordat je een verkoopmakelaar kiest.

Deze opstartkosten kunnen per makelaar behoorlijk variëren. Het is daarom slim om van tevoren de tarieven op te vragen bij de verschillende makelaars in Bleiswijk. Dus voordat je definitief een makelaar kiest, is het raadzaam om eerst een indicatie te krijgen van de verschuldigde kosten. Door de tarieven te vergelijken, kun je een completer beeld vormen van de totale kosten van het verkopen van je woning. Hier kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend de tarieven opvragen van verschillende makelaars in jouw omgeving.

Intrekkingskosten van makelaars in Bleiswijk

Aangezien je van plan bent om jouw woning in Bleiswijk te verkopen, is het nuttig te weten dat veel lokale makelaars intrekkingskosten kunnen rekenen. Dit zijn kosten die je moet betalen als je besluit om de verkooppoging van jouw woning voortijdig te stoppen. Bijvoorbeeld, je kan hebben gekozen om de verkoop te pauzeren omdat je beslist om je woning te renoveren of omdat je merkt dat de markt momenteel niet ideaal is.

Intrekkingskosten zijn eveneens van toepassing in het geval dat je de samenwerking met je makelaar wilt beëindigen. Dat kan gebeuren als je niet tevreden bent over hun diensten of als je een andere makelaar gevonden hebt die beter bij je past. Deze kosten variëren per makelaar en het is belangrijk hierover navraag te doen voordat je een contract aangaat. Het is altijd slim om op de hoogte te zijn van alle mogelijke kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Bleiswijk met een vast tarief

Er zijn diverse makelaars in Bleiswijk die werken met een vast tarief. Deze dienstverleners bieden meestal een all-inclusive service, wat betekent dat zaken als bezichtigingen, onderhandelingen en de juridische afronding in het pakket zitten. Het gemiddelde tarief voor deze makelaars is € 3.250 (update: mei 2024).

Let op, er kunnen ook risico's verbonden zijn aan het kiezen van een makelaar met een vast tarief. Stel je voor, de verkoop van jouw woning blijkt lastiger dan verwacht, wat resulteert in extra inspanning van de makelaar. In een dergelijk scenario kan je je afvragen of de dienstverlening nog steeds overeenkomt met het betaalde vaste tarief.

Tip: Neem de tijd om verschillende makelaars te vergelijken. Dit helpt je inzicht te krijgen in de verschillende tarieven en wat ze voor jou als woningverkoper betekenen. Met deze kennis is het eenvoudiger om de juiste keuzes te maken.

4 feitjes over makelaars in Bleiswijk

 • Opmerkelijk is dat huizenbezitters in Bleiswijk niet simpelweg voor de goedkoopste makelaar kiezen. Ze plaatsen een zwaarder accent op prijs-kwaliteitverhouding dan enkel de kostprijs van de dienst.
 • Volgens recente gegevens heeft maar liefst 91% van de huizenverkopers in Bleiswijk een voorkeur voor een lokale full-service makelaar, in plaats van een online makelaarsplatform.
 • Onderzoek toont aan dat makelaars in Bleiswijk een waardevolle bijdrage leveren aan de woningverkoop. Met hun hulp gaan huizen gemiddeld 27% sneller van de markt dan als verkopers hun woning zelfstandig proberen te verkopen.
 • Het inschakelen van een makelaar bij de verkoop van een huis in Bleiswijk draagt aantoonbaar bij aan het financiële resultaat. Woningen worden gemiddeld 14% lucratiever verkocht dan wanneer de verkoop zonder makelaar wordt gedaan.

Wat levert de beste makelaar in Bleiswijk op?

Hoewel alle makelaars in Bleiswijk hun bijdrage leveren aan de lokale huizenmarkt, is er zeker een onderscheid te vinden. Sommige verkoopmakelaars presteren merkbaar beter dan de gemiddelde makelaar in de regio, met name wanneer we kijken naar de verkoopprijzen die zij behalen en de snelheid waarmee zij de verkoop realiseren.

Dit is hoe je de beste makelaars in Bleiswijk herkent:

 • Op basis van onze gegevens blijkt dat de meest effectieve makelaars in Bleiswijk huizen doorgaans verkopen voor een bedrag dat boven de gemiddelde verwachte verkoopprijs ligt. We hebben het hier over een bovengemiddelde winst van € 18.040 ten opzichte van de reguliere marktprijs.
 • Onze statistieken laten ook zien dat de snelheid van koopcontract een sterk punt is bij de topmakelaars in Bleiswijk. Zij sluiten doorgaans de verkoop van de woning gemiddeld 14 dagen sneller af dan hun concurrenten. Dat is een niet te verwaarlozen tijdswinst in de onroerend goed branche.

De beste makelaar in Bleiswijk vinden

De beste makelaar is de persoon die perfect past bij jouw situatie en wensen. Hij richt zich op jouw specifieke woonwensen en zorgt voor een geslaagde verkoop. Zijn expertise, gecombineerd met een grondige kennis van de lokale markt in Bleiswijk, maakt hem onmisbaar.

Om een goede makelaar in Bleiswijk te vinden, stellen we vergelijken voor. Op deze manier krijg je inzicht in de makelaars die het best aan jouw eisen voldoen. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Bleiswijk?

Aandachtspunten voor het selecteren van de juiste makelaar in Bleiswijk zijn er in overvloed. De volgende vijf zaken zijn sleutelaspecten om rekening mee te houden:

Kennis van de lokale markt in Bleiswijk

De makelaar die je kiest, moet goed bekend zijn met de huizenmarkt in Bleiswijk. Hij moet precies weten hoe de markt reageert en waar kopers naar op zoek zijn.

Bekwaamheid en ervaring

Selecteer een makelaar die over de juiste skills en de nodige ervaring beschikt. Dit waarborgt dat het verkoopproces efficiënt en succesvol zal verlopen.

Klantrecensies

Verzeker jezelf van de betrouwbaarheid van de makelaar door klantrecensies en beoordelingen te checken. Dit helpt je inzicht te krijgen in de werkwijze van de makelaar.

Persoonlijke attentie

Kies een makelaar die echt naar je luistert en jouw wensen serieus neemt. Je wil dat hij het maximale uit de verkoop van je huis haalt.

Transparantie in kosten

Zorg dat je vooraf duidelijkheid hebt over de kosten die de makelaar rekent. Vermijd onaangename verrassingen en zorg dat alles vooraf helder is.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Bleiswijk kunnen NVM-makelaars, evenals VBO en VastgoedPRO-leden, bijdragen aan de verkoop van je woning. Ze hebben verstand van de lokale huizenmarkt en kunnen je begeleiden tijdens het vaak complexe verkoopproces.

Vastgoedprofessionals doen meer dan alleen het te koop zetten van je huis. Ze bepalen een juiste vraagprijs, organiseren bezichtigingen, onderhandelen met potentiële kopers en stellen een sluitend koopcontract op. Alles om ervoor te zorgen dat de verkoop van je woning in Bleiswijk soepel verloopt.

Weetje: Sinds 2021 is het beroep van makelaar een vrij beroep, dit betekent dat iedereen zich makelaar mag noemen. Daarom is het slim om een makelaar te kiezen die is aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Zo ben je verzekerd van een bepaald kennisniveau en professionaliteit.

Wat doet een makelaar in Bleiswijk?

Een huis verkopen kan een hele klus zijn, daarom kiezen veel inwoners van Bleiswijk voor hulp van een verkoopmakelaar. Deze vormt een brug tussen jou en potentiële kopers en neemt veel taken op zich.

In essentie gaat het om de volgende vijf kerntaken die een makelaar voor je uitvoert bij de verkoop van je huis:

 • Onderzoek naar de marktwaarde van jouw woning
 • Opstellen van een verkoopstrategie
 • Organiseren en uitvoeren van bezichtigingen
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Afhandelen van de juridische en administratieve zaken

Waarom een makelaar in Bleiswijk inschakelen?

Een goede makelaar in Bleiswijk kan je zeker bijstaan bij het versnellen van de verkoop van je woning. De breed uitgemeten netwerk en diepgaande kennis van de lokale markt zijn instrumenten die een makelaar moet hebben om de waarde van je woning te optimaliseren en de verkoop te versnellen. Een makelaar helpt je met een goed onderbouwde vraagprijs: niet te laag, maar ook niet te hoog. Hierdoor voorkom je een langdurig verkoopproces en haal je het maximale uit je woningverkoop.

Kennis van de lokale markt

Een goede makelaar heeft grondige kennis van de lokale markt. Hierdoor weet hij precies wat er speelt en welke prijzen gangbaar zijn. Met deze informatie kan hij de verkoopprijs van je woning in Bleiswijk optimaal bepalen.

Persoonlijke begeleiding

Makelaars bieden ook persoonlijke begeleiding aan. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te begeleiden in elke stap van het verkoopproces. Hierdoor verloopt de verkoop soepel en zonder stress.

Marketing en promotie

Een andere factor die bijdraagt aan een snellere verkoop, is de marketing en promotie verzorgd door de makelaar. De makelaar weet precies hoe hij jouw woning het beste kan presenteren en welke marketinginstrumenten hij kan inzetten om de woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Onderhandelingsvaardigheden

Als laatste spelen de onderhandelingsvaardigheden van de makelaar een belangrijke rol. Een ervaren makelaar weet hoe hij moet onderhandelen om de het maximale uit de verkoop van de woning te halen. Dit zorgt uiteindelijk voor het maken van een succesvolle verkoopdeal.

Makelaars in Bleiswijk vergelijken

Het vergelijken van verkoopmakelaars in Bleiswijk is niet altijd makkelijk. Gelukkig maakt Huis Verkopen dit eenvoudiger door de prestaties van lokale makelaars overzichtelijk te presenteren.

 • Besparing op makelaarskosten
 • 100% onafhankelijk platform
 • Vrije keuze uit beste dienstverlening
 • Gratis, vrijblijvend en gemakkelijk

In slechts enkele stappen vind je de makelaar die het beste aansluit op jouw situatie en voorkeuren. Of je nu jouw woning snel of voor een maximale prijs wilt verkopen, het vergelijken van makelaars helpt je de juiste keuzes te maken.

Vergelijk makelaars in Bleiswijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Bleiswijk

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Bleiswijk bedragen € 515. Het is handig om deze prijs in overweging te nemen bij het kiezen van een makelaar.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Bleisjwick is 54 dagen. Je kunt de verkoopsnelheid van individuele makelaars zien op onze makelaarsvergelijkingspagina.

De gemiddelde courtage van makelaars in Bleiswijk ligt rond de 1,08%. Het exacte percentage kan variëren tussen verschillende makelaars.

De gemiddelde makelaarskosten in Bleiswijk bedragen € 6.361. Je kunt de exacte tarieven opvragen bij verschillende lokale makelaars.

Door het vergelijken van makelaars in Bleiswijk kan men gemiddeld € 1.826 besparen. Het loont dus zeker om de tijd te nemen en verschillende makelaars te vergelijken.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen