Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bleiswijk

Wil je jouw huis in Bleiswijk verkopen en ben je benieuwd naar de actuele stand van de huizenmarkt? Ontdek op deze pagina de belangrijkste vastgoedcijfers, zoals gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties tot en met juni 2024. In Bleiswijk fluctueren de huizenprijzen voortdurend, gedreven door de balans tussen vraag en aanbod.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bleiswijk

De gemiddelde verkoopprijs in Bleiswijk is in de laatste 3 maanden € 589.002 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 513.610 euro. Deze prijzen geven een realistisch beeld van de huidige marktsituatie. Het goed kennen van deze prijzen is een belangrijke stap wanneer je overweegt om je huis in Bleiswijk te verkopen. Duik nu dieper in de trend van de afgelopen maanden met de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Bleiswijk

Afgelopen 3 maanden

€ 221.000
€ 430.000
€ 639.000

In Bleiswijk spelen er diverse factoren mee wanneer het aankomt op het waarderen van je woning. Eén daarvan is de waarde per vierkante meter, die inzichtelijk maakt hoe jouw woning zich verhoudt tot de lokale markt. Met een huidige gemiddelde verkoopprijs van € 4.114 euro per vierkante meter, kan dit een leidraad bieden in je beslissingsproces. Om dit verder te illustreren zie je hieronder de meest recente cijfers rondom vraag- en verkoopprijzen per vierkante meter:

Huizenprijzen in Bleiswijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.800
€ 4.000
€ 4.200

Prijsontwikkeling Bleiswijk laatste 12 maanden

In Bleiswijk hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden een beweging laten zien. Het blijft een interessante situatie, los van de richting van de beweging. Even kijken naar de laatste maand, de gemiddelde verkoopprijs bedroeg toen € 589.002 euro. Ontdek meer over de fluctuatie in de woningprijzen in de onderstaande grafiek met de woningmarktcijfers:

Wat is mijn woning in Bleiswijk waard?

De woningwaarde in Bleiswijk is geen vast gegeven, maar aan constante verandering onderhevig. Factoren zoals ontwikkelingen in de markt, de toestand van het onroerend goed of veranderingen in de omgeving hebben hierop invloed. Deze variabelen kunnen dagelijks fluctueren, waardoor de waarde van je huis vandaag anders kan zijn dan morgen.

In een onbekend en veranderend speelveld kan het lastig inschatten zijn wat jouw woning momenteel waard is. Daarom is het wijs om duidelijkheid te verkrijgen over de waarde van je woning. Dit kan je helpen om te besluiten of dit het uitgelezen moment is om tot verkoop over te gaan en de beste prijs voor je huis te behalen.

Om een betrouwbare waardebepaling te krijgen, wordt er een gratis taxatie aan huis uitgevoerd. Hierbij komt de makelaar bij je thuis om de staat van de woning te inspecteren en een accurate waarde te bepalen. Dit is een snelle en efficiënte wijze om nauwkeurige inzichten te krijgen, waar je als woningeigenaar sterk van kunt profiteren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt bestaan er veel lokale verschillen. De gemiddelde huizenprijzen variëren dan ook sterk van plaats tot plaats, ook in en rondom Bleiswijk.

Een gedegen vergelijking van de huizenprijzen in de omgeving van Bleiswijk biedt dan ook inzicht in het marktbeeld. Zo ontstaat een completer beeld van de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Bleiswijk

In de wereld van makelaars in Bleiswijk is geen enkele makelaar hetzelfde. Ze onderscheiden zich op verschillende manieren, zoals hun aanpak, ervaring, reputatie en hun kennis van de specifieke lokale markt. De prestatiegegevens van elke makelaar kunnen enorm verschillen, waarbij sommige makelaars bijvoorbeeld sneller verkopen of een hogere verkoopprijs realiseren dan andere.

Het is uitermate belangrijk om een makelaar te vinden die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften en de doelstellingen die je voor ogen hebt met de verkoop van je huis. Je kunt veel baat hebben bij de juiste makelaar, omdat die je kan helpen om het beste uit de verkoop te halen. Daarom raden we je aan om verschillende makelaars te beoordelen en een weloverwogen keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Bleiswijk Of lees meer over makelaars in Bleiswijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bleiswijk

Prijzen van makelaars zijn zeker niet te onderschatten als het aankomt op het verkopen van jouw woning. In Bleiswijk ligt het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar op 1,08%. Dit percentage wordt berekend over de uiteindelijke verkoopprijs, die gemiddeld op € 589.002 euro ligt. Daarom is het zinvol om goed op de hoogte te zijn van de huidige tarieven.

Advies nodig voor het selecteren van een makelaar? Let op hun ervaring, reviews en voormalige verkoopresultaten. Maar let vooral op hun courtagepercentage - goedkope tarieven kunnen soms een addertje onder het gras betekenen. Voor een duidelijk beeld van de tarieven in Bleiswijk, kan je tarieven opvragen via onze website. Hiermee vergelijk je makkelijk de tarieven en kan je weloverwogen keuzes maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bleiswijk

In Bleiswijk is het totale aantal woningen dat te koop staat 3402. Woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben. Zo zijn er koopwoningen die geschikt zijn voor particulier bewoning, voor verhuur, of zelfs voor bedrijfsruimte. Het is belangrijk om te weten dat de definitieve bestemming van je woning invloed kan hebben op de waarde en verkoopbaarheid. Schakel daarom altijd een deskundige in voor gedegen advies om je woning zo gunstig mogelijk op de markt te brengen.

Aantal verkochte woningen in Bleiswijk

In het afgelopen jaar hebben diverse huishoudens in Bleiswijk besloten hun woning in de verkoop te plaatsen. Dit uit zich in een bepaald aantal aanmeldingen. Daarnaast zie je een duidelijke conversie naar het aantal woningen dat daadwerkelijk verkocht is, aangeduid als 53 transacties. De gedetailleerde informatie over het aantal aanmeldingen en transacties, per maand en in totaal over het afgelopen jaar, wordt weergegeven in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Bleiswijk te verkopen?

Wanneer je jouw woning in Bleiswijk wilt verkopen, komt er heel wat op je pad waar je rekening mee moet houden. Zo begint alles met een gedegen waardebepaling door een makelaar, en het is ook belangrijk om goed verkoopadvies in te winnen. Daarnaast heb je te maken met uiteenlopende kosten en moet je nadenken over het aanvragen van een energielabel. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de zoektocht naar de juiste makelaar!

Het is gemakkelijk om bij al deze stappen het overzicht te verliezen. Dat is precies waarom een stappenplan zo handig is. Dit helpt je om op een systematische manier alles te regelen voor de verkoop van je huis. Van de eerste stappen rondom de waardebepaling en het vinden van een makelaar, tot het regelen van praktische zaken rondom de overdracht. Op die manier weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij de verkoop van jouw huis in Bleiswijk.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je woont in Bleiswijk, dan weet je dat de woningmarkt constant verandert. Op HuisVerkopen.nl werken we onophoudelijk om de woningmarktcijfers up-to-date te houden. Het helpt je om de juiste beslissingen te nemen, gebaseerd op de meest actuele data en trends. Het geeft je inzicht in zaken zoals de gemiddelde woningwaarde, de ontwikkelingen in de verkoopprijzen en het aantal transacties in jouw buurt. Houd deze statistieken dus in de gaten!

Handige tools voor jouw huisverkoop

En dat is nog maar het begin, want HuisVerkopen.nl biedt meer! Zo helpen wij je bij het vinden van de beste makelaar in Bleiswijk, dankzij onze handige tool voor het vergelijken van makelaars. Wil je de waarde van jouw woning laten bepalen? Maak dan gebruik van onze optie voor het aanvragen van een gratis waardebepaling. En dankzij de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen, weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Zijn er stappen die je over het hoofd ziet in jouw verkoopproces? Ons uitgebreide stappenplan haalt al jouw zorgen weg. Kortom, hier vind je alle tools om jouw huisverkoop soepel te laten verlopen!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen