Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Borculo

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Borculo voor de verkoop van jouw woning? Deze pagina helpt je zorgvuldig een keuze te maken door belangrijke aspecten te belichten. Let bijvoorbeeld op de ervaring, klantbeoordelingen, en uiteraard of er een persoonlijke klik is met de makelaar.

Over makelaars in Borculo

Bij het voorbereiden van de verkoop van je woning in Borculo, is het kiezen van een bekwame verkoopmakelaar een essentiële taak. Het is echter slechts één van de vele stappen die je moet ondernemen. Of het nu gaat om het beoordelen van markttrends, het identificeren van potentiële kopers of het doeltreffend presenteren van je woning, elk onderdeel van het proces is een belangrijke factor voor succes. Een overzicht van dit proces vind je in ons uitgebreide stappenplan.

Om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte verkoopmakelaar in Borculo, bieden we op ons platform een uitgebreide beoordeling van makelaars in jouw omgeving. We kijken daarbij naar verschillende factoren, zoals de ervaring van de makelaar, de successen uit het verleden en de tevredenheid van voormalige klanten. Dit helpt je om een gefundeerde, geïnformeerde keuze te maken die aansluit op jouw wensen en behoeften.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.462
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.271
Besparing (gem.)
€ 1.258

Actueel

 • De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Borculo is momenteel € 405.670 en de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt € 3.050. Voor een diepere duik in deze cijfers, bekijk de woningmarktgegevens.
 • Makelaars in Borculo hanteren gemiddeld een courtage van 1,10% dit april 2024. Voor specifieke informatie over huis verkopen in jouw stad, raadpleeg je de Borculo pagina.
 • De tarieven van makelaars in Borculo differen significant en het kan zinvol zijn deze te vergelijken. Gemiddeld kan het je zelfs € 1.258 besparen! Begin met het vergelijken van makelaarstarieven vandaag nog.

Uitgelichte makelaars in Borculo

In Borculo tref je een ruim aanbod van makelaars die je graag bijstaan in het verkoopproces van je woning. Het is echter niet raadzaam om meteen met de eerste de beste makelaar in zee te gaan. Het is juist aan te bevelen om de verschillende makelaars in Borculo grondig en objectief te vergelijken op basis van zaken als tarieven, service en ervaringen van andere klanten.

Logo Beltman Makelaars Berkelland B.V.

Beltman Makelaars Berkelland BV

Beltman Makelaars Berkelland is jouw betrouwbare partner bij de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Dit gedreven kantoor heeft specialismen in onder meer woningfotografie en monumentale panden. Met een unieke analysemethode bepalen ze objectief de waarde van je woning. De betrokken makelaars kennen iedere klant persoonlijk, zes dagen per week staan ze voor je klaar. Met een ruim aanbod recente transacties, kun je rekenen op ervaring en expertise in de lokale woningmarkt.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Borculo dan je op basis van het overzicht zou denken. Wie weet past de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet eens in de bovenstaande lijst. Het is dus zaak om alle opties goed te overwegen. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Borculo mee in onze vergelijking. Zo vind je altijd de makelaar die het beste bij jou en jouw woning past.

Vergelijk makelaars in Borculo Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Borculo?

Een verkoopmakelaar in Borculo rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 405.670 in Borculo komt dit neer op € 4.462 aan makelaarskosten (update april 2024).

De courtage is bedoeld om de makelaar te motiveren jouw woning te verkopen voor de beste prijs. Dit percentage van de verkoopprijs is hun beloning voor een succesvolle verkoop. Het dient als een prikkel om hun werk zo goed mogelijk te doen en jouw huis te verkopen voor de hoogste prijs.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Borculo 0,62% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.258 door eerst tarieven op te vragen. Het loont dus zeker de moeite om dit als onderdeel van je voorbereiding te doen, voordat je jouw woning op de markt brengt.

Kosten van makelaars in Borculo

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Borculo

Als je jouw woning in Borculo wilt verkopen, kom je ongetwijfeld in aanraking met opstartkosten. Het zijn kosten die de meeste makelaars rekenen voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop van je huis. Deze kosten dekken meestal de initiële werkzaamheden van de makelaar. Denk hierbij aan het maken en plaatsen van advertenties, het organiseren van bezichtigingen en de eerste onderhandelingen met potentiele kopers.

De hoogte van deze opstartkosten varieert per makelaar. Om je een indicatie te geven van de gemiddelde opstartkosten in Borculo, deze worden door de meeste makelaars ingeschat op € 515. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kostprijs kan afhangen van jouw specifieke situatie en de makelaar die je kiest. Het is daarom altijd verstandig verschillende offertes aan te vragen bij diverse makelaars.

Intrekkingskosten van makelaars in Borculo

Denk je erover om je woning in Borculo te verkopen, dan is het handig te weten dat intrekkingskosten een rol kunnen spelen. Deze kosten worden vaak door makelaars in rekening gebracht wanneer je besluit de woning voortijdig uit de verkoop te halen. Bijvoorbeeld vanwege persoonlijke omstandigheden of omdat je hebt besloten om toch in de woning te blijven wonen.

Intrekkingskosten zijn kosten die ontstaan doordat de makelaar zijn werkzaamheden vroegtijdig moet staken. Je kunt hierbij denken aan kosten voor opstartkosten, gemaakte reclamekosten en de tijd die de makelaar heeft geïnvesteerd. Een andere situatie waarin je te maken kunt krijgen met deze kosten is als je besluit van makelaar te veranderen, omdat je niet tevreden bent over de service of omdat een andere makelaar je een betere deal aanbiedt.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Borculo met een vast tarief

Ook in Borculo zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dit soort makelaars heeft vaak een dienstenpakket dat bestaat uit zaken als het opstellen van de verkoopstrategie, de woning online zetten, onderhandelingen voeren en contracten opstellen. De gemiddelde kosten bij dit soort makelaars in Borculo is € 3.250 (update: april 2024).

Er kleven ook risico's aan het kiezen voor een makelaar met een vast tarief. Stel je voor: de verkoop van jouw woning verloopt moeizaam. De makelaar heeft al zijn werk gedaan, maar de woning is nog steeds niet verkocht. Omdat je een vast tarief hebt afgesproken, moet je toch het volledige bedrag betalen.

Tip: Weet je al dat het vergelijken van makelaars de beste manier is om inzicht te krijgen in de verschillende tarieven en wat ze betekenen voor jou als woningverkoper? Door verschillende tarieven naast elkaar te leggen, krijg je een goed beeld van de beste optie voor jouw situatie.

4 feitjes over makelaars in Borculo

 • Wist je dat woningen in Borculo die zonder de hulp van een makelaar op de markt komen, gemiddeld €21.000 minder opbrengen dan huizen die wel met de hulp van een deskundige makelaar worden verkocht?
 • Bij het kiezen van een makelaar vinden veel verkopers in Borculo ervaring in de lokale markt heel belangrijk. Bij het vergelijken van makelaars geven zij de voorkeur aan iemand die deze ervaring aantoonbaar heeft.
 • Het is belangrijk om te bedenken dat de opstartkosten en annuleringsvoorwaarden aanzienlijk kunnen variëren tussen verschillende makelaars in Borculo. Het is daarom raadzaam om goed de tarieven op te vragen voordat je een definitieve keuze maakt.
 • Elke makelaar in Borculo heeft verschillende verkoopsnelheden. Gemiddeld genomen staat een woning in Borculo 59 dagen te koop voordat het wordt verkocht.

Wat levert de beste makelaar in Borculo op?

Wanneer je een huis in Borculo wilt verkopen, kun je kiezen uit verschillende makelaars. De beste makelaars onderscheiden zich echter door niet alleen hoge beoordelingen, maar ook door inzichtelijk betere prestaties. Denk hierbij aan snellere verkoopprocessen en het realiseren van hogere verkoopprijzen dan andere makelaars in de regio.

Maar hoe herken je nou de beste makelaars in Borculo:

 • Uit onze gegevens blijkt dat de meest succesvolle makelaars in Borculo woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld hoger ligt dan de verwachte verkoopprijs. Het gaat om een gemiddelde van € 12.073 boven de verwachte prijs.
 • Onze statistieken geven ook aan dat de snelste makelaars in Borculo woningen doorgaans sneller van de hand doen dan hun concurrenten. Gemiddeld gaat het om een versnelling van 16 dagen vergeleken met andere makelaars in de regio.

De beste makelaar in Borculo vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Borculo? Het is vaak een ontmoedigende taak, maar gelukkig is er een handige oplossing! Gebruik gewoon het vergelijkingsformulier om jouw perfecte match te vinden.

Nadat je jouw adres, situatie en wensen hebt ingevuld, gaan de meest passende makelaars jou informeren. Ze geven inzicht in hun tarieven, hun verkoopstrategie en de ingeschatte woningwaarde. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Borculo?

Bij het kiezen van de juiste makelaar in Borculo voor de verkoop van je huis zijn er diverse aandachtspunten die je in beschouwing moet nemen:

1. Ervaring van de makelaar

Het is belangrijk om te kijken naar de ervaring van de makelaar. Een makelaar met jarenlange ervaring heeft vaak meer kennis en een breder netwerk.

2. Tarieven van de makelaar

Inzicht in de tarieven van de makelaar is belangrijk. Het is raadzaam om verschillende tarieven te vergelijken voor je de keuze maakt. Vergelijk tarieven direct via deze link.

3. Beoordelingen van klanten

Klantbeoordelingen kunnen een goed beeld geven van de service en kwaliteiten van de makelaar. Bekijk online recensies voordat je een makelaar in Borculo selecteert.

4. Verkoopstrategie van de makelaar

Zorg dat je een makelaar kiest die een verkoopstrategie hanteert waarmee je je kunt identificeren. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij de gekozen aanpak.

5. Persoonlijke klik

Een persoonlijke klik kan het verkoopproces aangenamer maken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door met de makelaar tijdens het verkooptraject.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Borculo, een pittoresk stadje in de Achterhoek, herbergt diverse erkende makelaars, waaronder NVM, VBO en VastgoedPRO. De Nederlandse Vereniging van Makelaars, kortweg NVM, is de grootste branchevereniging in de vastgoedsector. Sinds zijn oprichting in 1898, streeft het naar professionalisering en transparantie binnen de makelaardij.

Bij het verkopen van je huis in Borculo, kan een keuze voor een NVM-makelaar voor zekerheid zorgen. Deze makelaars beschikken over een brede kennis en bieden optimale ondersteuning. Daarnaast garandeert hun onafhankelijke beroepsaansprakelijkheid dat eventuele geschillen eerlijk en correct worden afgehandeld.

Wat doet een makelaar in Borculo?

Een makelaar in Borculo begeleidt je tijdens het volledige traject van de verkoop van jouw huis. Dit begint bij de waardebepaling van het huis tot aan de uiteindelijke overdracht.

Daarnaast adviseert een makelaar je ook over de juiste verkoopstrategie. Dit kan variëren van een open huis organiseren, het inzetten van social media tot professionele fotografie.

 • Financieel voordeel: Een makelaar zorgt voor de beste verkoopprijs.
 • Tijdsbesparing: Een makelaar neemt alle verkoopwerkzaamheden uit handen.
 • Ervaring en kennis: Een makelaar kent de lokale vastgoedmarkt.
 • Netwerk: Een makelaar heeft contacten met potentiële kopers.
 • Juridische zekerheid: Een makelaar zorgt voor correcte contracten.

Waarom een makelaar in Borculo inschakelen?

Het verkopen van je huis is een grote stap. Je wilt een eerlijke prijs voor je woning en zoekt mogelijkheden om het proces soepel te laten verlopen. Een makelaar kan hierbij helpen en is wellicht een goed idee wanneer je jouw huis in Borculo wilt verkopen. Makelaars hebben een diep begrip van de lokale huizenmarkt en hun kennis en ervaring vergroten je kansen op een succesvolle verkoop.

-Kennis lokale markt

Elke stad heeft zijn eigen unieke vastgoedmarkt en Borculo is geen uitzondering. Met een bekwame makelaar aan je zijde, profiteer je van haar of zijn diepgaande kennis van de lokale markt. De makelaar weet precies wat een reële vraagprijs is en wat potentiële kopers in de regio zoeken.

-Papierwerk in orde

Er komt veel kijken bij de verkoop van een huis, inclusief talloze documenten en contracten. Het kan overweldigend zijn om dit allemaal zelf te regelen. Een makelaar neemt deze administratieve rompslomp op zich, wat je veel tijd en stress bespaart.

-Begeleiding bij bezichtigingen

Bezichtigingen zijn een essentieel onderdeel van het verkoopproces. Een makelaar weet hoe je huis optimaal gepresenteerd kan worden en leidt potentiële kopers rond, waardoor je niet persoonlijk aanwezig hoeft te zijn bij elke afspraak.

-Een goede prijs voor je huis

Een makelaar kan voorkomen dat je jouw huis voor een te lage prijs verkoopt. Door de goede prijsstelling en onderhandelingsvaardigheden kan een makelaar ervoor zorgen dat je het maximale bedrag voor jouw huis in Borculo ontvangt.

Makelaars in Borculo vergelijken

Op zoek naar de ideale makelaar om je huis te verkopen? Het begint allemaal met een gedegen vergelijking, rekening houdend met jouw specifieke situatie, woning en persoonlijke voorkeuren.

 • Persoonlijke situatie en voorkeuren
 • Eigenschappen en waarde van de woning
 • Ervaring en prestaties van de makelaar

Op ons platform kun je lokale makelaars in Borculo effectief vergelijken. We presenteren je relevante statistieken en koppelen je aan de makelaars die het beste aansluiten bij jouw criteria. Of je nu streeft naar maximale opbrengst of een snelle verkoop, de juiste keuze van een ervaren makelaar kan het verschil maken. Met Huis Verkopen maak je deze keuze makkelijker en met vertrouwen.

Vergelijk makelaars in Borculo Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Borculo

De gemiddelde makelaarskosten in Borculo liggen rond de € 4.462. Deze kosten variëren per makelaar en kunnen bestaan uit opstartkosten en courtage. Je kunt deze kosten opvragen bij verschillende makelaars om te vergelijken.

Het is belangrijk om meerdere makelaars te vergelijken op basis van hun tarieven, services en ervaring. Het gebruik van onze vergelijkingspagina kan je hierbij helpen.

Houses in Borculo worden gemiddeld verkocht in 59 dagen. Let op, dit kan variëren afhankelijk van de huidige marktomstandigheden.

Ja, er zijn zeker voordelen. Door makelaars vooraf te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.258 besparen op je makelaarskosten in de verkoop van je huis.

Verkoopadvies van een makelaar kan zeer waardevol zijn. Ze kennen de lokale markt en kunnen tips geven om je huis beter te presenteren. Je kunt hier verkoopadvies aanvragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen