Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Borger

Voor het kiezen van een goede verkoopmakelaar in Borger, vind je hier alle relevante informatie. Hier ontdek je de kenmerken van topmakelaars in je regio en krijg je belangrijke tips waarop te letten bij je keuze. Laat je begeleiden bij het succesvol verkopen van je woning in Borger.

Over makelaars in Borger

Kiezen voor een verkoopmakelaar in Borger is geen gemakkelijke taak. Er zijn heel veel dingen om op te letten. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid ervaring die de verkoopmakelaar heeft binnen de lokale markt. Ook het netwerk en de marketingstrategieën van de verkoopmakelaar kunnen een enorm verschil maken. De tarieven van de verkoopmakelaar en de communicatie van de verkooptactieken zijn ook aspecten om te overwegen. Effectieve strategie en communicatie kunnen helpen om de verkoop te versnellen en ook de verkoopprijs te verhogen.

Misschien vraag je je af welke verkoopmakelaar de meeste huizen verkoopt in Borger, of welke verkoopmakelaar de hoogste verkoopprijzen voor zijn klanten realiseert. Dat zijn relevante vragen voor de verkoop van jouw woning. Om het allemaal wat makkelijker te maken, kun je gebruik maken van deze handige website waar je verkoopmakelaars kunt vergelijken op basis van jouw eigen voorkeuren en wensen. Het vergelijken van verkoopmakelaars bij de verkoop van jouw woning is beslist een goede zet.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.821
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.008
Besparing (gem.)
€ 1.507

Actueel

 • De huidige makelaarskosten kunnen een aardige hap uit het budget nemen. In Borger rekenen makelaars courtages van 0,94% tot 1,52% op de verkoopprijs. Vanwege de veranderlijke markt kan dit verschillen, ook binnen de april 2024 periode.
 • Wil je een idee hebben van de huizenprijzen in Borger? Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 hier op € 3.672. Voor meer gedetailleerde informatie over de woningmarkt kun je terecht op onze website.
 • Je doet er verstandig aan om tarieven van verschillende makelaars in Borger te vergelijken, aangezien deze continu in beweging zijn. Hierdoor kun je jezelf significant veel kosten besparen, op dit moment gemiddeld € 1.507. Bekijk hier meer informatie over de tarieven.

Uitgelichte makelaars in Borger

Direct hieronder vind je een overzicht van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Borger. Het is goed om te realiseren dat dit niet de enige makelaars zijn in deze regio, specialisaties kunnen namelijk variëren. Wat belangrijk is, is dat je de makelaar kiest die het beste past bij jouw type woning, jouw specifieke situatie en je eigen voorkeuren.

Logo Oosterom Makelaardij o.g. - NVM

Oosterom Makelaardij og - NVM

Met een grondige kennis van de regionale woningmarkt, is Oosterom Makelaardij een deskundige partner voor het (ver)kopen van woningen in Borger en omstreken. Ze bieden een realistische en persoonlijke benadering om aan al je onroerend goed behoeften te voldoen. Met diensten variërend van verkoop, aankoop, taxaties tot verhuur en financieel advies, weet je zeker dat je in goede handen bent. Het enthousiaste team staat altijd klaar om je te helpen.
Logo Wim Stuursma Makelaardij

Wim Stuursma Makelaardij

Wim Stuursma Makelaardij is een betrouwbare, ervaren NVM-makelaar, gespecialiseerd in woningfotografie, bedrijfsruimtes, nieuwbouw en recreatie. Met gecertificeerde makelaars en een betrokken, gedreven team geven ze complete ondersteuning bij het kopen, verkopen, taxeren, huren en verhuren van vastgoed. Je bent welkom voor een gratis eerste gesprek in hun servicekantoor te Borger. Ze combineren no-nonsense mentaliteit met vakmanschap, marktinzicht en een persoonlijke touch.

Let op: Het kan zijn dat de perfecte verkoopmakelaar voor jouw situatie niet in het overzicht staat. Wij van Huis Verkopen nemen in Borger alle actieve makelaars mee in onze vergelijking. Zo helpen we je om de makelaar te vinden die het beste aansluit bij jouw wensen en woning.

Vergelijk makelaars in Borger Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Borger?

Een makelaar in Borger rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 519.750 in Borger komt dit neer op € 5.821 aan makelaarskosten (update april 2024).

In Borger werken de meeste makelaars met een courtage die je betaalt wanneer je huis wordt verkocht. Deze courtage wordt uitgedrukt als een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Dit is een gangbare methode in de makelaardij.

Let op: de courtages van makelaars in Borger verschillen gemiddeld 0,58%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.507 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Borger. Hou daarbij in gedachten dat de courtage per makelaar kan variëren, afhankelijk van de specifieke diensten die geleverd worden.

Kosten van makelaars in Borger

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Borger

Wanneer je besluit jouw huis te verkopen via een makelaar in Borger, krijg je te maken met zogenaamde opstartkosten. De meeste makelaars rekenen deze kosten bij de start van de verkoop. Het dekt een deel van de voorbereidende werkzaamheden die ze voor je doen. Voorbeelden hiervan zijn het maken van foto's van jouw woning, het opstellen van de verkoopbrochure en het plaatsen van een advertentie op verschillende verkoopplaatsen.

Het is belangrijk op te merken dat de opstartkosten per makelaar kunnen variëren. Het gemiddelde bedrag dat makelaars in Borger in rekening brengen, wordt automatisch bijgewerkt op onze website en is nu € 515. Het is handig rekening te houden met deze kosten voordat je een definitieve keuze maakt voor een makelaar. Dit geeft je een volledig beeld van de totaalkosten die je kan verwachten bij de verkoop van jouw huis.

Intrekkingskosten van makelaars in Borger

Intrekkingskosten zijn mogelijk een onverwachte uitgave die je tegenkomt wanneer je jouw woning vroegtijdig uit de verkoop haalt. De meeste makelaars in Borger rekenen deze kosten. Oorspronkelijk huur je de makelaar in om jouw woning te verkopen. Zij besteden daar tijd, moeite en kennis aan. Wanneer je halverwege besluit de verkoop te staken, kan de makelaar deze intrekkingskosten in rekening brengen voor het geleverde werk.

Stel je voor, je krijgt een nieuwe baan in een andere stad en besluit jouw woning in Borger te verkopen. Helaas wordt de baan niks en wil je toch in Borger blijven wonen. Wanneer je jouw woning nu uit de verkoop haalt, kan de makelaar intrekkingskosten rekenen voor de gedane inspanningen. Of, misschien krijg je een bericht van een familielid dat graag jouw woning wil overnemen. Ook dan kan de makelaar deze kosten rekenen als je jouw woning voortijdig van de markt haalt.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Borger met een vast tarief

Naast de gebruikelijke makelaars die werken met courtage - een percentage van de verkoopprijs - heb je ook makelaars die werken op basis van een vast tarief. Eenvoudig gezegd: betaal je dus niet een percentage, maar een vooraf afgesproken bedrag. De makelaars in Borger hanteren gemiddeld een vast tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft zowel zijn voordelen als nadelen. Een voordeel is bijvoorbeeld dat je precies weet waar je aan toe bent, financieel gezien. Echter, indien je woning met moeite wordt verkocht, is dit tarief mogelijk minder voordelig dan courtage. Aan de andere kant, als je woning boven verwachting goed verkoopt, dan kun je bij een vast tarief voordeliger uitkomen.

Tip: Het kan natuurlijk een flinke uitdaging zijn om de juiste makelaar te vinden voor jouw specifieke situatie en type huis. Daarom kan het geen kwaad om verschillende makelaars te vergelijken. Hiermee zorg je ervoor dat je de beste match vindt op basis van jouw specifieke behoeftes en de eigenschappen van de woning.

4 feitjes over makelaars in Borger

 • De snelheid waarmee huizen in Borger van eigenaar wisselen is significant hoger wanneer er een makelaar bij betrokken is. Met een makelaar worden woningen gemiddeld 30% sneller verkocht dan zonder.
 • Makelaars in Borger hebben verschillende visies op de waarde van een woning. Het komt voor dat een verschil van wel €38.000 tussen schattingen van verschillende makelaars wordt genoteerd. Het is dus raadzaam om een gratis waardebepaling bij meerdere makelaars aan te vragen.
 • In Borger wordt het werken met een courtage door de meeste makelaars gewaardeerd en gewenst door woningverkopers. De verkopers zien courtage als een motivatie voor de makelaar om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.
 • Gemiddeld ontvangen woningverkopers in Borger eerst drie makelaars bij hen thuis alvorens ze een keuze maken voor een makelaar. Dit proces wordt gemakkelijker gemaakt door gebruik te maken van het aangeboden vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Borger op?

Er bestaat in Borger een select gezelschap verkoopmakelaars die de markt werkelijk begrijpen. Ze hebben zich weten te onderscheiden van hun collega's, met name op het gebied van verkoopprijzen en de efficiëntie waarmee ze de verkoop realiseren.

Dit is hoe je de beste makelaars in Borger herkent:

 • De prestaties van de sterkste makelaars in Borger worden vooral zichtbaar in de verkoopprijs van de huizen die zij verkopen. In vergelijking met hun concurrenten realiseren zij gemiddeld een verkoopprijs die € 12.276 hoger ligt.

 • Niet alleen de verkoopprijs onderscheidt de uitschieters, maar ook de verkoopsnelheid. Op basis van onze statistieken kunnen we stellen dat deze efficiënte makelaars, door hun actieve bemiddeling, huizen doorgaans met zo'n 15 dagen minder op de markt brengen dan hun collega's in Borger.

De beste makelaar in Borger vinden

Het vinden van de beste of snelste makelaar in Borger hangt niet noodzakelijkerwijs samen met het tarief dat de makelaar vraagt. Het gaat erom dat je een makelaar kiest die voldoet aan jouw specifieke behoeften en optimaal kan presteren in jouw specifieke situatie.

Via ons vergelijkingsformulier kun je makelaars in Borger met elkaar contrasten. Hierdoor vind je een makelaar die niet alleen goed presteert op de markt, maar ook naadloos aansluit bij jouw woning, situatie én verkoopvoorkeuren. Dit helpt je een doordachte keuze te maken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Borger?

Als je van plan bent je huis in Borger te verkopen, zijn er enkele factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in Borger

De hoeveelheid ervaring die een makelaar heeft in Borger kan van invloed zijn op de uiteindelijke verkoopprijs van je huis. Kies voor een makelaar met bewezen ervaring.

Vergelijk makelaars

Neem niet direct de eerste de beste makelaar, vergelijk er een paar. Met dit vergelijkingsformulier ontdek je welke makelaars het beste presteren in Borger.

Referenties controle

Het checken van referenties van vorige verkopers geeft je een beter idee van de werkzaamheden en resultaten van de makelaar.

Verkoopstrategie

Bekijk of de makelaar een duidelijke verkoopstrategie heeft. Je wilt weten hoe de makelaar ervoor gaat zorgen dat jouw huis in Borger verkocht wordt.

Kosten en dienstverlening

In de tarieven van makelaars kunnen flinke verschillen zitten. Let op wat je voor het tarief krijgt; goedkoop is niet altijd de beste optie.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Verkopen jij jouw huis in Borger? Een NVM-makelaar kan je hierbij van dienst zijn. NVM-makelaars kennen de lokale huizenmarkt goed en kunnen jouw huis tegen de beste prijs verkopen. Ze begeleiden je door het gehele verkoopproces.

NVM-makelaars staan bekend om hun expertise, maar er zijn ook andere makelaarsorganisaties zoals VBO en VastgoedPRO die je kunt inschakelen. Het maakt niet uit voor welke organisatie je kiest, het gaat erom dat je je vertrouwd voelt met de makelaar die jou helpt bij deze belangrijke stap.

Wat doet een makelaar in Borger?

Een makelaar in Borger ontzorgt je bij de verkoop van je woning. Hun brede kennis en ervaring in de vastgoedmarkt stelt hen in staat om je huis op de meest voordelige manier te verkopen. Ze geven gegrond advies over de juiste vraagprijs en kennen de lokale markt op hun duimpje.

Bovendien regelt de makelaar alle logistieke en administratieve taken die horen bij de verkoop van je huis. Denk aan het inplannen van bezichtigingen, het onderhandelen met potentiële kopers en het opstellen van de koopovereenkomst. Ze zijn jouw betrouwbare gids in het soms complexe proces van huisverkoop.

 • Beter inzicht in de vastgoedmarkt
 • Advies over de optimale verkoopstrategie
 • Professionele presentatie van je woning
 • Regeling van noodzakelijke juridische formaliteiten
 • Geen zorgen over onderhandelingen en communicatie

Waarom een makelaar in Borger inschakelen?

Als je jouw huis in Borger wilt verkopen, denk je wellicht dat je het proces zelf kan regelen. Maar het inschakelen van een gerenommeerde makelaar heeft veel voordelen. Deze expertise zorgt niet alleen voor een efficiëntere verkoop, maar kan het verkoopbedrag ook flink verhogen. Een makelaar in Borger kent de lokale woningmarkt door en door, en gebruikt deze kennis om jouw woning op de best mogelijke manier te verkopen.

Vakkundige prijsbepaling

De prijsbepaling van je huis is een uitdagend proces. Het gaat niet alleen om de waarde van je huis, maar ook om de huidige woningmarkt. Een makelaar in Borger heeft de expertise en ervaring om een realistische vraagprijs voor jouw woning te bepalen.

Professionele promotie

Een makelaar beschikt over de juiste kanalen om je huis onder de aandacht te brengen. Van professionele foto's tot opvallende advertenties, een makelaar zorgt ervoor dat je huis de aandacht krijgt die het verdient.

Ondersteuning bij formaliteiten

Verkoopcontracten, bezichtigingen, notariële zaken: het verkopen van een huis brengt veel formaliteiten met zich mee. Een makelaar neemt deze taken uit handen, zodat jij je op andere zaken kunt richten.

Ervaring en advies

De begeleiding van een makelaar kan je veel rust geven. Ze hebben de ervaring en de kennis om je te adviseren over elke stap in het verkoopproces. Zo weet je zeker dat je de beste keuzes maakt.

Makelaars in Borger vergelijken

Vergelijk makelaars in Borger makkelijk en snel via Huis Verkopen. We koppelen je aan de beste makelaars die aansluiten bij jouw woning en wensen. Het vergelijken kost je niets.

 • Inclusief gratis waardebepaling
 • Krijg een realistisch verkoopbeeld
 • Gratis verkoopadvies
 • Voordeligere makelaarstarieven

Het proces is eenvoudig: je vult je adres, voorkeuren en wensen in. Vervolgens linken we je aan de verkoopmakelaars in Borger die het beste bij jou passen. Zij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen maken.

Vergelijk makelaars in Borger Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Borger

De gemiddelde makelaarskosten in Borger zijn € 5.821. Deze kosten kunnen variëren, dus het is aan te raden om tarieven van verschillende makelaars te vergelijken op onze website om de beste deal te krijgen. De mogelijke besparing door te vergelijken is € 1.507.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Borger ligt rond de 50 dagen. Dit varieert echter per makelaar. Vergelijk dus verschillende makelaars op onze makelaarsvergelijking pagina om de makelaar te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Het gemiddelde tarief van makelaars met een vaste prijs in Borger is € 3.250. Het daadwerkelijke tarief kan variëren per makelaar, dus we raden aan om verschillende tarieven te vergelijken om zeker te zijn van de beste prijs.

In Borger liggen de gemiddelde opstartkosten voor een makelaar rond € 515. Voor de exacte kosten van verschillende makelaars, raadpleeg onze pagina waar je makelaars tarieven kunt opvragen.

Het gemiddelde courtagepercentage van makelaars in Borger is 1,12%. Maar deze percentages kunnen verschillen per makelaar. Daarom is het een goed idee om courtagepercentages te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen