Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Borger

Wanneer je van plan bent je huis te verkopen in Borger, zijn actuele vastgoedcijfers van groot belang. De huizenmarkt in Borger is continu in beweging. De pagina die je nu bekijkt, geeft je hierover alle benodigde informatie, zoals gemiddelde woningwaardes, vraag- en verkoopprijzen, en het aantal recente transacties. Vooral het inzicht in de huidige prijs per vierkante meter is erg waardevol. Bijgewerkt tot en met juni 2024, helpt deze pagina je om inzicht te krijgen in de markt van Borger.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Borger

De gemiddelde verkoopprijs in Borger is in de laatste 3 maanden € 511.850 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 503.766 euro. Om de fluctuaties hierin inzichtelijk te maken, zul je een overzichtelijke grafiek zien die deze prijzen voor je uiteenzet. Besef wel dat de huizenprijzen in Borger continu aan verandering onderhevig zijn. Hierdoor krijg je een actueel beeld van de waardevolatiliteit op de woningmarkt in Borger:

Huizenprijzen in Borger

Afgelopen 3 maanden

€ 368.000
€ 465.000
€ 562.000

In de woningmarkt speelt de vierkante meterprijs een aanzienlijke rol. Borger is daarop geen uitzondering. Voor een gedetailleerd inzicht is het van belang niet alleen naar de totaalprijzen van huizen te kijken, maar juist de prijs per vierkante meter in ogenschouw te nemen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Borger, met de waarde € 3.459, is hieronder weergegeven in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Borger per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.300
€ 3.800

Prijsontwikkeling Borger laatste 12 maanden

In Borger hebben de woningprijzen het afgelopen jaar bewegingen doorgemaakt. Gemiddeld was de verkoopprijs vorige maand € 511.850 euro. Bekijk hieronder de ontwikkeling van de huizenprijzen in de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Borger waard?

De woningwaarde van je huis in Borger is afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de locatie een rol, maar zijn ook de grootte van het perceel, de staat van onderhoud en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving van invloed. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze factoren wanneer je overweegt je woning te verkopen of simpelweg nieuwsgierig bent naar de waarde van je huis.

Ben je benieuwd naar de exacte waarde van je woning? Dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekend initiatief. Of je nu serieus overweegt om te verkopen, of nog twijfelt en eerst een gedetailleerd inzicht wilt krijgen, een waardebepaling biedt een solide startpunt. Je kunt een waardebepaling aanvragen om een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de waarde van je woning te krijgen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om een inschatting te maken. Dit is geheel kosteloos. Het grote voordeel van een waardebepaling door een makelaar is dat deze is gebaseerd op lokale kennis en ervaring, wat bijdraagt aan een realistische schatting. Bovendien stelt het je in staat om met voldoende informatie de meest optimale verkoopbeslissing te nemen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Terwijl je de woningmarkt in kaart brengt, is het van groot belang om te beseffen dat cijfers en prijzen kunnen variëren op lokaal niveau. Bijvoorbeeld, de woningprijzen in gebieden rondom Borger kunnen sterk verschillen van de prijzen binnen deze plaats.

Middels een grondige analyse van de huizenprijzen in diverse gemeenschappen krijg je een completer inzicht in het actuele marktbeeld. Hieronder vind je een tweetal grafieken die je dit verschil in verkoopprijzen in en rondom Borger inzichtelijk maken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Borger

Als je jouw huis wilt verkopen in Borger, wil je natuurlijk de best presterende makelaar in de arm nemen. We zien namelijk dat er in Borger diverse makelaars zijn die zich op talloze manieren onderscheiden. Denk hierbij aan aspecten zoals de gemiddelde verkoopprijs, het aantal succesvol afgesloten deals, de snelheid van de verkoop, de onderhandelingsvaardigheden en klantvriendelijkheid.

De juiste keuze maken in het grote aanbod van makelaars in Borger is dus niet iets wat je zomaar doet. De makelaar speelt immers een belangrijke rol bij het realiseren van de optimale verkoopprijs en condities voor jouw woning. Daarom raden we je sterk aan om op onze website verschillende makelaars te vergelijken, zodat je de beste keuze voor jouw situatie kunt maken.

Vergelijk makelaars in Borger Of lees meer over makelaars in Borger

Gemiddelde tarieven van makelaars in Borger

Wanneer je een huis in Borger wilt verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de gemiddelde kosten die makelaars in rekening brengen. Deze kosten worden courtage genoemd en bedragen in Borger gemiddeld 1,12% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 511.850 komt dat neer op ongeveer € 5.733. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij de keuze voor een makelaar.

Het is handig om te weten dat je bij het verkopen van je woning in Borger verschillende makelaars kunt vergelijken. Deze makelaars bieden je informatie over hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Het is niet alleen de courtage die bepaalt welke makelaar de beste voor jou is, maar ook andere belangrijke factoren zoals de kwaliteit van hun service. Zorg ervoor dat je een makelaar kiest die een goede prijs/kwaliteit-verhouding biedt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Borger

In Borger vind je een diversiteit aan woningen, waarvan een zeker deel sociale huurwoningen betreft. Toch vormen koopwoningen de overhand in het totale woningaanbod. Met maar liefst 1564 koopwoningen op de lijst, torent dit aantal boven het aantal huurhuizen uit. Deze balans geeft je een inzicht in de woningstructuur van Borger.

Aantal verkochte woningen in Borger

In de afgelopen twaalf maanden is er in Borger een bepaald aantal woningtransacties geweest. Deze transacties geven aan hoeveel woningen er daadwerkelijk zijn verkocht. Daarnaast werden er een aantal woningen aangemeld voor verkoop. Details hierover zijn te zien in de onderstaande grafiek die de maandelijkse en jaarlijkse fluctuaties toont:50

Ben je van plan jouw huis in Borger te verkopen?

Als je van plan bent om je woning in Borger te verkopen, zijn er nogal wat zaken die je in je achterhoofd moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een energielabel, wat verplicht is bij de verkoop van een huis, maar ook aan de selectie van een bekwame makelaar die bekend is met de lokale markt. Daarnaast kan het inschakelen van een verhuisbedrijf behulpzaam zijn, om het verhuisproces vlot en zonder stress te laten verlopen.

Scherp overzicht houden op al deze taken kan, zeker voor een eerste keer, nogal overweldigend zijn. Daarom kan een stappenplan een grote hulp zijn bij het regelen van alles voor de verkoop van jouw woning in Borger. Met een dergelijk plan kun je iedere taak stap voor stap afhandelen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. Deze gestructureerde aanpak biedt rust en zekerheid in een normaal gesproken hectische periode in je leven.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is belangrijk om te weten dat de statistieken van de huizenmarkt in Borger continu veranderen. Deze website houdt de gegevens van deze markt constant actueel, om je de meest recente inzichten te bieden. Deze cijfers kunnen van grote hulp zijn, bijvoorbeeld bij het inschatten van de verkoopprijs van je woning. Zo kun je zien welke huizen recentelijk verkocht zijn en voor welke prijs. Op basis van deze informatie kun je nauwkeurig berekenen wat een realistische vraagprijs voor jouw huis kan zijn.

Extra hulpmiddelen voor het verkopen van je woning

HuisVerkopen.nl biedt naast deze marktinformatie nog veel meer handigheidjes om de verkoop van je woning te faciliteren. Heb je al nagedacht over welke documenten je nodig hebt voor de verkoop? Of over hoe je de beste makelaar kunt kiezen? En wist je dat je bij ons ook een gratis waardebepaling kunt opvragen bij een lokale makelaar? Zowel voor, tijdens als na de verkoop van je huis kun je hier terecht voor alle informatie en tips. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen