Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Rolde

Ben je van plan om je huis te verkopen in Rolde? Dan begrijp je dat het kennen van de huidige marktcondities op het gebied van woningverkoop in dit gebied van groot belang is. juni 2024 toont veelbelovende trends en interessante veranderingen op de huizenmarkt van Rolde:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Rolde

De gemiddelde verkoopprijs in Rolde is in de laatste 3 maanden € 502.125 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 571.750 euro. Deze prijzen geven een indicatie van de huidige stand van de woningmarkt in dit gebied. Om een nog duidelijker beeld te krijgen van de marktontwikkelingen in Rolde, bekijk je de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Rolde

Afgelopen 3 maanden

€ 223.000
€ 422.000
€ 622.000

Heb je je ooit afgevraagd hoe de huizenmarkt in Rolde eruitziet in termen van waarde per vierkante meter? Het is een intrigerend perspectief dat je een beter beeld kan geven van de huidige marktomstandigheden. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Rolde is momenteel € 3.735. Neem een kijkje op de afbeelding hieronder om de huidige verhouding tussen vraag- en verkoopprijzen per vierkante meter in Rolde beter te begrijpen:

Huizenprijzen in Rolde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 3.600
€ 3.900

Prijsontwikkeling Rolde laatste 12 maanden

Woningprijzen zijn altijd in beweging. De afgelopen twaalf maanden is dat ook in Rolde niet anders geweest. Daarbij kan de gemiddelde verkoopprijs van woningen een interessant indicatiepunt vormen.

Wat die gemiddelde verkoopprijs in Rolde in de afgelopen maand was? Dat is te vinden onder het cijfer € 502.125. Voor een gedetailleerder beeld van de ontwikkeling van de marktcijfers nodigen we je uit om de onderstaande grafiek te bekijken:

Wat is mijn woning in Rolde waard?

De woningwaarde van jouw huis in Rolde hangt af van diverse factoren. Aspecten zoals de staat van het huis, het bouwjaar, de grootte van het perceel en de locatie in Rolde behoren tot de meest invloedrijke elementen. Daarnaast spelen ook de continue veranderingen in de huizenmarkt een rol.

Als je nauwkeurig wilt weten wat de waarde van jouw huis is, is een gratis waardebepaling door een erkende makelaar een uitstekende eerste stap. Zo'n waardebepaling kan fungeren als een solide uitgangspunt, of je nu zeker weet dat je wilt verkopen, of dat je eerst goed wilt overwegen wat de beste keuze is. Je vraagt een dergelijke waardebepaling gemakkelijk aan via deze link.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar persoonlijk bij je thuis komt voor een deskundige beoordeling. Waarom is dit zo'n goed idee? Nou, het biedt je inzichten in het potentieel van jouw woning en helpt je om een realistisch verkoopplan op te stellen. Bovendien is deze service volledig gratis!

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opvallend dat de woningmarktcijfers aanzienlijk variëren per regio. Zo zijn er aanzienlijke verschillen waarneembaar in de huizenprijzen tussen Rolde en omliggende plaatsen.

Door de huizenprijzen van verschillende gemeenten naast elkaar te leggen, krijg je een diepgaand inzicht in het huidige marktbeeld. Ga dus niet blindelings af op cijfers van enkel jouw eigen regio. Waarmee wordt Rolde vergeleken?

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Rolde

Sta je op het punt jouw woning in Rolde te verkopen en vraag je je af hoe je de juiste makelaar kiest? Het antwoord op je vraag is eenvoudig: makelaars verschillen op diverse manieren. Ze onderscheiden zich bijvoorbeeld in ervaring binnen de woningmarkt van Rolde, gebruik van marketingtechnieken en de service die ze bieden zoals communicatie en beschikbaarheid voor rondleidingen.

De keuze voor de juiste makelaar maakt een groot verschil. Wil je bijvoorbeeld een maximale verkoopprijs behalen voor je eigendom? Of is het belangrijker voor je dat de verkoop snel rond is? Afhankelijk van je prioriteit, is het aan te raden om makelaars te vergelijken om te kijken wie het beste bij jouw verkoopsituatie past.

Vergelijk makelaars in Rolde Of lees meer over makelaars in Rolde

Gemiddelde tarieven van makelaars in Rolde

Courtages kunnen bij het inschakelen van een makelaar een flinke kostenpost zijn. In Rolde ligt het gemiddelde courtagepercentage voor makelaars op 1,10%. Dit betekent dat als je een huis verkoopt voor de gemiddelde verkoopprijs van € 502.125, de kosten van een makelaar uitkomen op € 5.523.

Echter, let op dat er vaak ook opstartkosten worden gerekend om je huis in de verkoop te zetten. Deze kosten liggen in Rolde gemiddeld op € 515. Het is daarom raadzaam om je goed te verdiepen in de kostenstructuur van een makelaar en verschillende makelaars te vergelijken voordat je een keuze maakt. Vergeet ook niet te onderhandelen, wie niet waagt wie niet wint!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Rolde

Aan keuze geen gebrek als je op zoek bent naar een koopwoning in het gemoedelijke Rolde. Alhoewel er zeker ook een segment woningen voorhanden is als sociale huur, blijkt uit de gegevens dat overwegend koopwoningen het aanbod domineren. Met het totale aantal van 1306 koopwoningen in dit dorp, behoef je jezelf geen zorgen te maken dat er niks naar jouw smaak tussen zit.

Aantal verkochte woningen in Rolde

In de afgelopen 12 maanden is er een bepaald aantal woningen in Rolde in de verkoop geplaatst en uiteindelijk verkocht. Het exacte cijfer van afgeronde transacties vind je terug onder deze tekst. We benoemen dit cijfer als volgt: 49. Hieronder zie je een gedetailleerde grafische weergave van deze gegevens:

Ben je van plan jouw huis in Rolde te verkopen?

Overweeg je om jouw huis in Rolde in de verkoop te zetten? Dat is een grote stap met best wat regelwerk. Gelukkig helpt Huis Verkopen je door het proces heen met een handige stappenplan, aangepast op jouw specifieke situatie. Dit zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en het proces ordelijk verloopt.

De keuze van een goede makelaar is hierin bijzonder belangrijk. Een makelaar die jouw belangen behartigt en kijkt naar wat voor jou het beste is. Daarnaast, het zorgvuldig in kaart brengen en volgen van iedere stap in het verkoopproces, voorkomt stress en garandeert een vlotte overdracht bij de notaris. Zet de eerste stap en maak gebruik van ons stappenplan op maat.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de plek waar we alle ins en outs van de huizenmarkt in Rolde tot in de puntjes bijhouden. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te weten over de prijsontwikkeling in deze regio: van actuele vraagprijzen en gerealiseerde verkoopprijzen tot aan het huidige aantal transacties en nieuwe aanmeldingen. Een one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt als je aan het overwegen bent om jouw huis te verkopen.

Handige tools voor de slimme woningverkoper

Naast het volgen van de bankzitters in Rolde, helpt HuisVerkopen.nl je ook met het regelen van je woningverkoop. Ontdek de kracht van onze gratis waardebepaling of vraag makelaarstarieven op om te besparen. Gebruik ons stappenplan voor de verkoop om geen enkele stap te missen. Van het regelen van een energielabel tot het vinden van de beste lokale specialisten in Rolde - wij helpen je om de verkoop van je woning efficiënt te managen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen