Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Creil

Zoek je een betrouwbare makelaar in Creil om je huis te verkopen? Via deze pagina kun je op verschillende handige manieren makelaars vergelijken. Denk aan het opvragen van tarieven, aanvragen van offertes of het doen van een waardebepaling. Zorg zo voor een efficiënte verkoop van je woning.

Over makelaars in Creil

In Creil en omgeving zijn er aardig wat makelaars waaruit je kunt kiezen. Het kan zomaar zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het belangrijk om het verschil tussen deze makelaars te begrijpen, omdat elk zijn eigen sterke punten heeft. De ene makelaar heeft bijvoorbeeld veel ervaring met appartementen, terwijl de ander zich helemaal toelegt op de verkoop van historische panden. Daarbij kan het serviceniveau en de manier van benadering verschilt aanzienlijk van makelaar tot makelaar. Ze zijn er aan het eind van de dag om de verkoop van jouw woning te begeleiden en een succes te maken.

Om je te helpen in deze search, hebben we een aantal manieren bedacht waarmee je de makelaars in Creil gemakkelijk kunt vergelijken. Onze methoden helpen je om door de oppervlakte heen te kijken en te ontdekken wat elke makelaar uniek maakt, zodat je precies weet wat je van ze kunt verwachten voordat je een keuze maakt. Vergeet niet dat de informatie van alle beschikbare makelaars in Creil tot in detail voor je klaarstaat op deze pagina.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.199
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.547
Besparing (gem.)
€ 996

Actueel

 • Het is handig om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Creil nu € 362.000 bedraagt. Dit maakt het een intrigerend moment om je huis in de verkoop te zetten. Meer informatie over de lokale vastgoedmarktprijzen vind je op de huizenprijzen pagina.
 • In Creil hanteren makelaars gemiddeld een courtage van 1,16% op dit moment. Dit percentage is belangrijk om in gedachten te houden bij het kiezen van een makelaar voor het verkopen van je huis. Overigens, meer details over het verkopen van een huis in Creil kun je hier vinden.
 • Wist je al dat de tarieven van makelaars in Creil sterk variëren? Het is de moeite waard om te onderzoeken en deze vergelijken. De gemiddelde besparing bij het vergelijken van verschillende makelaarstarieven bedraagt € 996. Bekijk hier de beste opties voor makelaarstarieven vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Creil

In Creil tref je een overvloed aan makelaars aan die jou graag begeleiden bij de verkoop van je woning. Het is echter van belang om niet impulsief voor de eerst aangeboden hulp te kiezen. Een verstandige stap is om een objectieve vergelijking te maken tussen de makelaars in Creil, waarbij je let op factoren als hun tarieven, verkoopresultaten en klantbeoordelingen.

HMG Makelaars

HMG Makelaars is een professioneel makelaarskantoor dat zichzelf kenmerkt door haar flexibiliteit en doortastendheid. Hoewel het geen lid is van een branchevereniging, staat het bekend om haar effectieve diensten. Met eventuele certificaten als bewijs van expertise, maakt HMG Makelaars het verschil in de vastgoedmarkt. Het bedrijf is dan ook een uitstekende keuze als je zowel doelgerichtheid als professionaliteit zoekt in een makelaar.

Let op: Het lijstje dat je zojuist hebt gezien, bevat slechts een selectie van verkoopmakelaars in Creil. Er zijn er veel meer actief in deze omgeving. De makelaar die het beste aansluit bij jouw voorkeuren en situatie, staat mogelijk niet in dat overzicht. Daarom raden we aan om een grondige vergelijking te maken. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Creil mee in deze vergelijking.

Vergelijk makelaars in Creil Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Creil?

Een makelaar in Creil rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,16% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 362.000 in Creil komt dit neer op € 4.199 aan makelaarskosten (update april 2024).

In Creil werken bijna alle makelaars op basis van de courtage methode als je jouw huis wilt verkopen. Dit betekent dat hoe hoger de verkoopprijs van jouw woning, des te hoger de makelaarskosten zullen zijn.

Let op: de courtages van makelaars in Creil verschillen gemiddeld 0,55%. Hierdoor kun je gemiddeld € 996 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Creil. Het is nuttig om te onthouden dat elke makelaar zijn eigen courtage vaststelt, wat betekent dat deze kosten gewoonlijk variabel zijn.

Kosten van makelaars in Creil

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.500
€ 4.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Creil

Zoals de meeste makelaars in heel Nederland, rekenen ook de makelaars in Creil opstartkosten als je jouw woning via hen wilt verkopen. Deze kosten heb je te maken, nog voordat je huis daadwerkelijk te koop staat. Ze worden ingezet voor het voorbereiden van de verkoop en allerlei marketingactiviteiten om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Opstartkosten omvatten doorgaans zaken zoals het laten maken van professionele foto's, een meetrapport opstellen en beginnen met de promotie van jouw woning op diverse online platformen. Vaak zit hier ook een bord voor in de tuin bij. Deze kosten zijn standaard bij veel makelaars en zijn dus niet per se een teken dat je met een dure makelaar te maken hebt. Ze zijn simpelweg nodig om jouw huis op een professionele manier onder de aandacht te brengen bij jouw potentiële koper.

Intrekkingskosten van makelaars in Creil

Intrekkingskosten, het is een term die je misschien nog niet kent als je jouw woning wilt verkopen via een makelaar in Creil. Maar neem het van mij aan, deze kosten kunnen ervoor zorgen dat je extra moet betalen als je besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. En geloof me, de meeste makelaars in Creil rekenen ze. Laten we eens kijken naar wat ze werkelijk inhouden.

Intrekkingskosten zijn - simpel gezegd - de vergoeding die een makelaar kan vragen als je besluit om jouw woning niet langer te verkopen terwijl deze al in verkoop is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je van gedachten bent veranderd over de verkoop, of dat je een beter bod hebt gekregen van een privé koper. In zulke situaties kan de makelaar je gemiddeld € 500 aan intrekkingskosten in rekening brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Creil met een vast tarief

Er zijn diverse makelaars in Creil die werken met een vast tarief. De kracht van een vast tarief is dat je vooraf weet wat je kwijt bent, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Geen verrassingen achteraf. De gemiddelde vaste tarieven in Creil liggen rond de € 3.250 (update: april 2024)

Echter, een vast tarief kan ook nadelig zijn. Stel, je verkoopt je woning tegen een lage prijs, dan betaal je verhoudingsgewijs een hoger bedrag aan de makelaar in vergelijking met een courtage. Als je woning bijvoorbeeld voor 200.000 euro verkoopt, blijkt een courtage van 1,5% vele malen voordeliger dan een vast tarief.

Tip: Baseer je keuze voor een makelaar niet enkel op de kosten. Kijk ook naar de ervaring, reputatie en het succespercentage van de makelaar. Een iets hoger bedrag betalen aan een succesvolle makelaar kan uiteindelijk een beter verkoopresultaat opleveren!

4 feitjes over makelaars in Creil

 • Je zult merken dat de startkosten en de gestelde voorwaarden sterk verschillen tussen de diverse makelaars in Creil. Daarom is het aanbevolen om deze goed in kaart te brengen zodra je tarieven opvraagt bij hen.
 • Naast de variërende kosten, verschilt ook de verkoopsnelheid per makelaar in Creil. Gemiddeld staat een woning hier 69 dagen in de verkoop voordat deze wordt verkocht.
 • Zelf je huis verkopen in Creil kan, maar je loopt dan wel de kans om minder winst te maken. Statistisch gezien verkopen huizen 10% winstiger wanneer ze door een makelaar worden verkocht.
 • Hoewel online makelaars in opkomst zijn, heeft 87% van de verkopers in Creil de voorkeur voor een traditionele makelaar - iemand die het volledige verkoopproces voor zijn rekening neemt - boven een online makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Creil op?

Er is geen tekort aan verkoopmakelaars in Creil, maar sommige blinken uit boven de rest. Deze makelaars onderscheiden zich door het behalen van hogere verkoopprijzen voor huizen en door die woningen sneller te verkopen dan hun vakgenoten.

Dit is hoe je de beste makelaars in Creil herkent:

 • Onze gegevens tonen aan dat de topmakelaars in Creil erin slagen om woningen te verkopen voor een bedrag dat gemiddeld € 11.963 boven de verkoopprijzen van minder succesvolle makelaars ligt. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de prijsklasse van het betreffende huis.

 • Statistieken wijzen verder uit dat huizen die worden verkocht door de snelste makelaars in Creil gemiddeld 16 dagen eerder van eigenaar wisselen dan woningen verkocht door hun concurrenten. Een juiste woningwaardering blijkt hierbij doorslaggevend voor het tempo waarin de verkoop gerealiseerd wordt.

De beste makelaar in Creil vinden

In Creil kan de waarde van jouw woning door verschillende makelaars anders worden ingeschat. Elk van hen hanteert ook zijn eigen tarieven. Het spreekt voor zich dat de diverse schattingen en kosten sterk kunnen variëren.

Daarom is het vergelijken van makelaars een slimme zet. Je krijgt zo niet alleen inzicht in de strategieën en beoordelingen van diverse makelaars, maar ook in hun tarieven. Zo maak je een zo goed mogelijke keuze voor jouw situatie.

Waar moet je op letten bij makelaars in Creil?

Het kiezen van een goede makelaar in Creil voor de verkoop van je huis kan een uitdaging zijn. Er zijn echter enkele aandachtspunten waar je op kan letten:

Bekendheid met de lokale markt

De makelaar moet aantoonbare ervaring hebben met verkopen in Creil. Hoe beter de kennis van de lokale markt, hoe realistischer de vraagprijs die de makelaar voorstelt.

Vergelijk tarieven

Vergelijk tarieven van verschillende makelaars. Door diverse makelaars in Creil te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 996 op makelaarskosten.

Evaluaties en beoordelingen

Controleer de beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten. Een makelaar met positieve feedback geeft een goed beeld van zijn professionaliteit en service.

Verkoopplan en strategie

Een betrouwbare makelaar heeft een helder verkoopplan voor je huis. Zorg dat je een duidelijk beeld hebt van hun marketingstrategie en verkoopproces.

Chemie

Tot slot, de samenwerking moet goed voelen. Vertrouw op je instincten. Je besteedt mogelijk veel tijd samen door, dus het is belangrijk dat de makelaar bij je past.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het dorp Creil vind je diverse NVM-makelaars die je bijstaan in het verkopen van je huis. Deze makelaars hebben brede kennis van de lokale woningmarkt, waardoor zij een realistische verkoopprijs kunnen vaststellen. Ook begeleiden ze je bij bezichtigingen en onderhandelingen.

Naast NVM-makelaars zijn er ook VBO en VastgoedPRO-makelaars actief in Creil. De keuze voor een makelaar hangt af van jouw persoonlijke wensen. Alle drie de beroepsorganisaties waarborgen de kwaliteit van hun leden, hebben een gedragscode en bieden mogelijkheden voor verdere scholing.

Wat doet een makelaar in Creil?

Een makelaar in Creil is meer dan alleen de schakel tussen jou en de koper van je huis. Deze expert is bekend met de lokale woningmarkt en begeleidt je in het volledige traject.

Met hun kennis en ervaring adviseren zij je in de prijsstelling van je woning, maar ook in de wijze van presenteren. Ze helpen je om je huis aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers.

 • Taxatie van jouw woning
 • Het opstellen van een verkoopstrategie
 • Marketing en promotie van je woning
 • Het organiseren van bezichtigingen
 • De onderhandelingen met potentiële kopers voeren

Waarom een makelaar in Creil inschakelen?

Een goede makelaar onderscheidt zich van de gemiddelde makelaar met een proactieve houding in de veeleisende vastgoedmarkt van Creil. Waar de meeste makelaars wachten op geïnteresseerde partijen, gaat een bekwame makelaar actief op zoek naar mogelijke kopers. Zo stuurt hij of zij gericht aan op een snelle en succesvolle verkoop.

Marktkennis en netwerk

Een sterke makelaar beschikt over uitgebreide lokale marktkennis en een uitgebreid netwerk. De waarde van je huis in Creil bepalen is één ding, maar daar ook kopers voor vinden vergt een grondige kennis van de lokale markt. Met een uitgebreid netwerk kan een makelaar actief op zoek naar geschikte kopers.

Eerlijke woningwaardering

Niet te missen is dat een goede makelaar je een realistische en eerlijke waardering van je huis geeft. Een aantrekkelijke vraagprijs zorgt misschien voor meer afspraken, maar als de vraagprijs te hoog is, kunnen er problemen ontstaan. Het risico op onderhandelingen en prijsverlagingen neemt daarmee toe.

Effectieve promotie

De promotie van je huis is belangrijk, waarbij een goede makelaar alle mogelijke middelen benut. Denk aan professionele fotografie, aantrekkelijke brochures en het inzetten van sociale media. Zo bereiken ze een breed publiek en zorgen ze voor de gewenste zichtbaarheid van je huis.

Goede communicatie

Tenslotte zorgt goede communicatie voor een prettige en succesvolle samenwerking. Een goede makelaar is bereikbaar, betrouwbaar en houdt je op de hoogte van ontwikkelingen. Met duidelijke communicatie weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Makelaars in Creil vergelijken

Bij Huis Verkopen bieden we de mogelijkheid om verkoopmakelaars in Creil eenvoudig te vergelijken. Een vergelijking kan je enorm helpen bij het maken van de juiste keuze. Wist je dat deze vergelijking ook veel voordelen oplevert?

 • Gratis waardebepaling door de makelaars
 • Scherper makelaarstarief en beter aanbod
 • Objectieve informatie over succesvolle, ervaren makelaars
 • Vergelijking die past bij jouw situatie en voorkeuren

Vergelijken bij Huis Verkopen betekent meer dan alleen een keuze maken op basis van tarief. Het gaat om het vinden van de makelaar die de grootste kans heeft om jouw huis voor de maximale prijs te verkopen. Een makelaar die aansluit bij jouw situatie en voorkeuren. En dat allemaal op een 100% objectieve en onafhankelijke manier. Het enige dat jij hoeft te doen is je adres, voorkeuren en wensen te delen. Wij koppelen je vervolgens aan de verkoopmakelaars in Creil die het beste bij jou passen.

Vergelijk makelaars in Creil Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Creil

De gemiddelde makelaarskosten in Creil zijn € 4.199. Dit bedrag is gebaseerd op de opstartkosten, courtage- en intrekkingskosten. Voor meer details kun je de 'makelaarstarieven opvragen'.

Het vinden van een goede makelaar begint bij vergelijken. Op HuisVerkopen.nl kun je lokale 'makelaars vergelijken' op basis van kosten, service en verkoopresultaten. Zo vind je ook de beste makelaar in Creil.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Creil is 69 dagen. Deze snelheid is afhankelijk van verschillende factoren zoals prijs, locatie en staat van de woning.

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Creil is € 362.000. Dit gemiddelde is berekend over de laatste drie maanden en biedt een inschatting van de huidige marktwaarde.

Je kunt besparen door de tarieven van verschillende makelaars in Creil te vergelijken. De gemiddelde besparing op makelaarskosten door te vergelijken is € 996.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen