Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Creil

Denk je eraan je huis in Creil te verkopen? Het is de juiste tijd! De woningmarkt in dit charmante dorp bloeit. De vraag naar huizen is hoog en de verkoopprijzen stijgen. Ontdek hier de meest actuele vastgoedtrends en prijsontwikkelingen van Creil.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Creil

De gemiddelde verkoopprijs in Creil is in de laatste 3 maanden € 269.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 472.785 euro. Deze cijfers zijn een weerspiegeling van de recente marktactiviteit en geven je een goed beeld van de huidige prijzen. Hieronder zie je een grafiek die deze markttrends in beeld brengt. Let erop dat deze ontwikkelingen betrekking hebben op de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Creil

Afgelopen 3 maanden

€ -321.000
€ 101.000
€ 523.000

In de onderstaande grafiek presenteer ik een overzicht van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Creil van de afgelopen drie maanden. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van hoe de prijzen zich hebben ontwikkeld en wat je nu kunt verwachten in dit gebied:

Huizenprijzen in Creil per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.500
€ 2.900

Prijsontwikkeling Creil laatste 12 maanden

In de wereld van de woningmarkt geeft de prijsontwikkeling van huizen waardevolle inzichten. Het toont namelijk de bewegingsrichting van de markt. In Creil is dit net zo. De weerspiegeling van dergelijke ontwikkelingen blijkt uit de fluctuatie in huizenprijzen.

Als we bijvoorbeeld kijken naar de afgelopen maand, dan zien we dat de gemiddelde verkoopprijs in Creil € 269.500 bedraagt. Hoe dit zich precies verhoudt tot eerdere perioden en wat de specifieke trends zijn, wordt duidelijk uit de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Creil waard?

De waarde van je huis in Creil kan flink variëren en wordt bepaald door verschillende factoren. Het type woning, het oppervlak, de staat waarin de woning verkeert en de huidige stand van de woningmarkt zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn voordat je overweegt je woning te verkopen.

Ben je benieuwd wat de huidige waarde van jouw huis in Creil is? Overweeg dan eens een gratis waardebepaling door een makelaar. Zo'n waardebepaling geeft je namelijk duidelijkheid over de verkoopwaarde van je huis, wat je kan helpen bij het maken van de beslissing om je huis te verkopen of niet.

Een makelaar kan met zijn deskundigheid en ervaring een nauwkeurige waardebepaling van je woning in Creil opstellen. De makelaar neemt daarbij alle bepalende factoren mee en komt zo tot een realistische woningwaarde. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kenmerken van je woning, maar ook naar recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in Creil. De gratis waardebepaling is dus een handige tool om een goed verkoopplan op te stellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarkt onderzoekt, is het belangrijk om te beseffen dat de cijfers sterk variëren afhankelijk van de regio. Zo kunnen de huizenprijzen in Creil aanzienlijk verschillen met prijzen in de omliggende plaatsen.

Het is dus van belang om niet enkel naar Creil te kijken, maar ook de huizenprijzen in andere gemeenten mee te nemen. Op deze manier vorm je een genuanceerd beeld van de huidige marktsituatie en snap je beter hoe de huizenprijzen lokaal verschillen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Creil

Zit je te denken aan het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis in Creil? Goede keuze! Makelaars in Creil variëren namelijk flink qua aanpak en diensten. Sommige focussen zich vooral op een gedegen marktanalyse, terwijl anderen meer nadruk leggen op optimale woningpresentatie met professionele fotografie en in 3D-modelleren.

De kracht van een goede makelaar mag niet onderschat worden. Een makelaar met lokale kennis en een sterke verkoopstrategie kan een aantrekkelijkere prijs realiseren. Ze kunnen optimale belichting voor je woning garanderen en de communicatie met mogelijke kopers bevorderen. Aarzel dus niet om te investeren in het vergelijken van makelaars, want een goede keuze kan veel verschil maken.

Vergelijk makelaars in Creil Of lees meer over makelaars in Creil

Gemiddelde tarieven van makelaars in Creil

Laat je niet verrassen door de courtagekosten van makelaars in Creil: deze liggen gemiddeld op 1,16%. Dit percentage van de verkoopprijs van jouw woning kan aardig uitpakken, maar zorg ervoor dat je ook rekening houdt met de overige kosten. Graag verwijs ik je naar een compleet kostenoverzicht waardoor je een helder beeld krijgt van de financiële aspecten die bij de verkoop van jouw woning komen kijken.

Als je jouw huis in Creil wilt verkopen, is het van belang om de makelaar te vinden die het beste bij jouw situatie past. Niet alleen de courtage, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening en ervaring in jouw specifieke wijk kunnen sterk verschillen. Focus daarom niet alleen op de kosten, maar onderzoek ook grondig de expertise en reputatie van makelaars in jouw omgeving. Op die manier wordt de verkoop van jouw woning een succesvol proces.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Creil

In het pittoreske Creil bevinden zich momenteel 499 koopwoningen. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben, variërend van gezinswoningen en eengezinswoningen tot twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Wanneer je overweegt om jouw woning te verkopen, is het handig om te weten dat elk type woning en zijn specifieke kenmerken een eigen doelgroep aanspreekt.

Aantal verkochte woningen in Creil

In de afgelopen 12 maanden hebben we een actieve markt gezien in Creil, zowel wat betreft de aanmeldingen als de transacties. Aanmeldingen duiden op woningen die in de verkoop zijn gezet, terwijl transacties wijzen op het daadwerkelijke aantal verkochte woningen. De resultaten van deze periode, met bijzondere focus op het aantal transacties, oftewel verkochte woningen 15, zien we in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Creil te verkopen?

Wanneer je in de positie verkeert dat je overweegt om jouw huis in Creil van de hand te doen, dan zul je ontdekken dat er een veelheid aan taken op je wacht. De keuze voor de meest geschikte makelaar en de organisatie van iedere afzonderlijke stap in het verkoopproces, zijn essentiële punten die succesvol gemanoeuvreerd dienen te worden. Gelukkig biedt Huis Verkopen een uitgebreid stappenplan aan, dat je mooi op weg helpt.

Cruciaal is het niet alleen om te zorgen voor een goede presentatie van jouw woning, maar ook om de benodigde documenten op orde te hebben. Daaronder vallen zaken als een up-to-date energielabel, maar ook de keuze voor een eventueel verhuisbedrijf. In het stappenplan van Huis Verkopen worden al deze aspecten besproken, zodat je goed voorbereid ten strijde trekt. Zorgvuldige planning en voorbereiding zijn tenslotte de sleutels naar een succesvolle verkoop van jouw geliefde woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op HuisVerkopen.nl, dé plek waar je terecht kunt voor alles omtrent de verkoop van jouw huis in Creil. Het is interessant om te weten dat de huizenprijzen in Creil constant in beweging zijn. Jouw mogelijke vraagprijs, de gemiddelde verkoopprijs, het aantal gerealiseerde transacties en recente aanmeldingen, houden we hier allemaal actueel voor je bij. Ondanks alle beweging, hoef je je nooit zorgen te maken dat je het overzicht kwijtraakt. Wij nemen die taak voor je uit handen.

Hoe gebruik je HuisVerkopen.nl?

HuisVerkopen.nl is speciaal ontworpen om je te helpen bij elke stap van jouw verkoopproces. Met handige tools zoals een gratis waardebepaling en de optie om makelaars te vergelijken, kun je de beste makelaar voor jouw situatie in Creil selecteren. Daarnaast kun je makelaarstarieven opvragen om zo op de kosten te besparen. Bovendien, met ons handige stappenplan weet je precies wat er allemaal moet gebeuren om je huis te verkopen, waardoor je niets over het hoofd ziet. Door de verkoop van jouw woning voor te bereiden met Huis Verkopen, kun je erop vertrouwen dat je de beste beslissingen maakt voor jouw huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen