Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Cuijk

Het kiezen van een geschikte makelaar voor de verkoop van je woning in Cuijk is belangrijk. Omdat de verkoopstrategie van makelaars per persoon verschilt, is het raadzaam om verschillende makelaars te vergelijken. Op die manier kun je zorgen dat je een makelaar in de arm neemt die het maximale uit de verkoop weet te halen.

Over makelaars in Cuijk

Verkoopmakelaars verschillen op talloze manieren van elkaar. Zo kan hun werkwijze sterk variëren, waarbij sommigen zich vooral richten op verkooponderhandelingen, terwijl anderen zich meer bezighouden met promotie en advertenties. Daarnaast kan hun kennis over specifieke buurten of huissoorten aanzienlijk verschillen, net als hun communicatiestijl en professionaliteit. Het is dus goed om te beseffen dat niet elke makelaar dezelfde service of expertise biedt. Hierbij spelen ervaring, specialisatie en servicegerichtheid een grote rol.

We houden nauwgezet alle informatie bij van makelaars in Cuijk. In onze database leggen we bijvoorbeeld vast welke huizen ze verkopen, hoe snel dat gebeurt en tegen welke prijs. Ook monitoren we hun klantbeoordelingen. Op basis van al deze data zijn we in staat om een goed beeld te vormen van hun prestaties en service. Hierdoor kunnen we je helpen met het vinden van de beste makelaar in Cuijk die past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.390
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.073
Besparing (gem.)
€ 1.155

Actueel

 • Als we kijken naar de gemiddelde makelaarskosten in Cuijk, kom je uit op een courtage van 1,14%. Dit is een belangrijk getal om rekening mee te houden als je overweegt om je huis te verkopen.
 • Daarnaast zijn de huidige huizenprijzen in Cuijk van groot belang. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Cuijk is momenteel € 3.653. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten wanneer je jouw huis verkoopt. Meer informatie over de woningprijzen vind je op onze website (Stand van zaken: mei 2024)

Uitgelichte makelaars in Cuijk

In Cuijk is er een keur aan makelaars die hun expertise inzetten om je te assisteren bij het verkopen van je woning. Het is echter niet aan te raden om direct voor de eerste de beste makelaar te gaan die je tegenkomt. Het is verstandig om eerst diverse makelaars in Cuijk te vergelijken op basis van vier belangrijke aspecten: hun track record, hun verkoopstrategie, hun commissietarieven en hun algemene klantbeleving.

Logo Makelaar Martijn Willems

Makelaar Martijn Willems

Makelaar Martijn Willems staat al 25 jaar bekend als dé specialist op woongebied in Land van Cuijk. Met een professioneel en innovatief team helpt hij je met woon- en financiële vraagstukken en zorgt hij voor snelle, betrouwbare afwikkeling bij verkoop. De makelaar is aangesloten bij NVM en heeft ruime kennis van particulier onroerend goed. Of je nou wilt verkopen, een taxatie nodig hebt of hulp zoekt bij aankoop, bij Makelaar Martijn Willems ben je aan het juiste adres.
Logo Makelaardij Twan Poels

Makelaardij Twan Poels

Makelaardij Twan Poels is een vooraanstaande makelaar, bekend om de uitgebreide dienstverlening. Of je nu een woning of bedrijfspand wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, dit deskundige team staat voor je klaar. Ook voor taxaties ben je bij hen aan het juiste adres. Ze zijn aangesloten bij de NVM en hebben een goede reputatie in de regio. Met hun expertise in nieuwbouw, gedegen kennis van de markt en een Funda beoordeling van 9.2, zetten zij zich volop in voor je belangen.

Jenneskens Makelaardij

Jenneskens Makelaardij in Cuijk focust op service, vakmanschap en flexibiliteit. Met een actieve, klantgerichte instelling en aantrekkelijke tariefstellingen bieden ze je persoonlijk, op maat gemaakt advies voor aan- en verkoop of verhuur van onroerend goed. Het ervaren team heeft excellente lokale kennis en specialismen variërend van aankoop tot planschade en WOZ. Als lid van branchevereniging VBO staan ze garant voor optimale service en deskundigheid in onder andere taxaties.

Let op: Er zijn in en rondom Cuijk meer verkoopmakelaars actief dan je misschien denkt. De ideale makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in onze lijst hierboven. Daarom nemen we bij Huis Verkopen alle makelaars in Cuijk mee in onze vergelijking. Alleen door goed te vergelijken vind je jouw perfecte match.

Vergelijk makelaars in Cuijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Cuijk?

Een makelaar in Cuijk rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 385.076 in Cuijk komt dit neer op € 4.390 aan makelaarskosten (update mei 2024).

De meeste makelaars berekenen hun kosten in de vorm van een courtage, wat een percentage is van de verkoopprijs. Er zijn echter ook makelaars die werken met een vaste prijs, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Beide systemen hebben hun eigen voor- en nadelen, afhankelijk van jouw situatie.

Let op: de courtages van makelaars in Cuijk verschillen gemiddeld 0,60%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.155 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Cuijk. Het is dus een zinvolle stap om verschillende makelaars te vergelijken bij het voorbereiden van een huisverkoop, om zo de beste deal te krijgen.

Kosten van makelaars in Cuijk

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Cuijk

Als je van plan bent je woning in Cuijk te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten die makelaars in rekening brengen. Een daarvan zijn de opstartkosten. Deze kosten dienen ter dekking van de eerste uitgaven die de makelaar doet om je huis te kunnen verkopen. Denk aan de kosten voor het maken van professionele foto's van jouw woning, het opstellen van een aantrekkelijke advertentietekst, en het publiceren van die advertentie op huizensites en/of Funda.

Hoewel de hoogte van opstartkosten per makelaar kan verschillen, is het gemiddelde bedrag in Cuijk € 515. Dat lijkt misschien veel, maar je moet bedenken dat hiermee de eerste belangrijke stappen in het verkoopproces worden gezet. En met een goede presentatie bereik je meer potentiële kopers, wat de verkoop van je woning kan bespoedigen. Het is dus een investering die zichzelf meestal ruim terugverdient.

Intrekkingskosten van makelaars in Cuijk

Intrekkingskosten, je bent ze waarschijnlijk nog niet tegengekomen in jouw verkoopavontuur. Desondanks is het verstandig om hiervan op de hoogte te zijn. Als je ervoor kiest om jouw woning in Cuijk vroegtijdig van de huizenmarkt te halen, kan dat kosten met zich meebrengen. Dit is wat we noemen intrekkingskosten en deze zijn grotendeels afhankelijk van de makelaar die je inzet voor de verkoop.

Wat zijn nu die intrekkingskosten? Simpel gezegd, zijn het kosten die je maakt als je beslist om de verkoophandelingen met jouw makelaar te staken voor het voltooien van de verkoop. Stel je voor, je woning is al een hele poos op de markt maar je vident geen geschikte koper, of je omstandigheden veranderen en je beslist om niet meer te verkopen. In zulke gevallen kan jouw makelaar deze intrekkingskosten in rekening brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Cuijk met een vast tarief

Er zijn makelaars in Cuijk die werken op basis van een vast tarief. Dit heeft als groot voordeel dat je van tevoren weet wat de kosten zijn, ongeacht hoeveel moeite het de makelaar kost om jouw huis te verkopen. De gemiddelde vaste kosten van deze makelaars zijn: € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, een vast tarief kan in sommige gevallen ook nadelig zijn. Stel je voor, je wilt je woning verkopen die 200.000 euro waard is, en de makelaar rekent een vast tarief van 3.500 euro. Wanneer je woning na veel werk van de makelaar uiteindelijk voor 205.000 euro wordt verkocht, zou de makelaar bij een courtage van 1,5% slechts 3.075 euro hebben verdiend. Dit betekent dat je in deze situatie meer betaalt met een vast tarief.

Tip: Maak altijd een verstandige afweging tussen een makelaar met een vast tarief en één met courtage. Kijk daarbij niet alleen naar het tarief, maar ook naar de diensten die siert zijn inbegrepen en de eventuele extra kosten die later kunnen uitvallen.

4 feitjes over makelaars in Cuijk

 • Een aanzienlijk gedeelte, wel 92%, van de huizenverkopers in Cuijk opteert voor makelaars die deel uitmaken van een erkende brancheorganisatie zoals NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • In Cuijk lijken verkopers de traditionele aanpak te waarderen: 89% prefereert een makelaar die van A tot Z betrokken is bij de verkoop in plaats van een online makelaar die enkel de online plaatsing verzorgt.
 • Het is een feit dat woningen in Cuijk met de assistentie van een makelaar aanzienlijk sneller verkocht worden. Het verschil kan wel oplopen tot 45% in vergelijking tot zelf verkopen.
 • Bij het vergelijken van makelaars merken we op dat de meeste huizenverkopers in Cuijk de neiging hebben een voorkeur te tonen voor een makelaar met aantoonbaar betere prestaties. Vergelijk makelaars in Cuijk via deze link.

Wat levert de beste makelaar in Cuijk op?

Er zijn verschillende verkoopmakelaars in Cuijk die aanzienlijk beter presteren dan hun collega's. Het verschil is evident in twee hoofdgebieden: de ruim prestigieuze verkoopprijzen die ze realiseren en de indrukwekkende snelheid waarin ze een verkoop rond krijgen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Cuijk herkent:

 • Uit ons onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de hoogste scorende makelaars in Cuijk huizen doorgaans tegen een verkoopprijs van € 11.286 meer dan de verwachte prijs verkopen. Dit onderscheid hen van de rest.

 • Voortbouwend op onze uitgebreide database, hebben we ontdekt dat de snelste makelaars in Cuijk woningen doorgaans binnen 12 dagen sneller van de markt halen dan de gemiddelde makelaar.

De beste makelaar in Cuijk vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Sommigen focussen op laaggeprijsde diensten, terwijl andere hoogwaardige advertenties en uitgebreide begeleiding bieden. Zij variëren ook in hun kennis van de lokale markt in Cuijk en hun verkoopstrategie.

Het selecteren van jouw makelaar is een zeer doorslaggevende stap in de voorbereiding van de verkoop van jouw woning. Maar mis je weg niet in het doolhof van keuzes. Onze vergelijkingstool kan je daar perfect bij helpen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Cuijk?

Bij het kiezen van een makelaar in Cuijk voor de verkoop van je huis, zijn er verschillende aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden:

Ervaring en expertise

Het is belangrijk dat de makelaar over voldoende ervaring en kennis beschikt. Kijk naar hoeveel jaren de makelaar al actief is en welke expertise hij bezit.

Marktkennis van Cuijk

Een makelaar met lokale marktkennis kan je helpen een realistische prijs voor je huis te bepalen. Deze kennis kan ook handig zijn bij onderhandelingen.

Kostenstructuur

Let goed op de kosten. De tarieven van makelaars kunnen sterk verschillen. Via deze link kan je verschillende makelaars met elkaar vergelijken.

Service en communicatie

Een goede makelaar biedt uitstekende service en communiceert duidelijk. Let op hoe de makelaar met je communiceert tijdens het kennismakingsgesprek.

Beoordelingen en ervaringen

Kijk naar de beoordelingen van andere huiseigenaren. Hun ervaringen kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

NVM-verkoopmakelaars in Cuijk hebben jarenlange ervaring in de lokale huizenmarkt. Ze begeleiden het gehele verkoopproces, van taxatie tot en met de uiteindelijke overdracht. Naast NVM-makelaars, zijn er ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars actief in Cuijk.

Samenwerken met een NVM-verkoopmakelaar biedt verschillende voordelen. Ze weten precies hoe ze de woning kunnen presenteren om de beste prijs te behalen. Maar ook VBO- en VastgoedPRO-verkoopmakelaars kunnen je uitstekend ondersteunen. De keuze is afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften.

Wat doet een makelaar in Cuijk?

Een makelaar in Cuijk biedt ondersteuning bij het verkoopproces van je woning. Deze expert adviseert je over de vraagprijs, verzorgt de promotie en begeleidt de bezichtigingen. Dit proces vereist kennis, ervaring en tact, allemaal kwaliteiten van een goede makelaar.

Zeker als we het hebben over een full-service makelaar in Cuijk. Deze professional verzorgt het volledige proces, van het opstellen van de verkoopbrochure tot het onderhandelen over de verkoopprijs. Je wordt volledig ontzorgd, waardoor je je kunt focussen op je volgende stappen.

 • Evalueert de staat van je huis
 • Adviseert over de juiste vraagprijs
 • Verzorgt de promotie van je huis
 • Begeleidt potentiële kopers tijdens bezichtigingen
 • Voert onderhandelingen over de verkoopprijs

Waarom een makelaar in Cuijk inschakelen?

De verkoop van je woning kan een complex proces zijn, vooral als het je eerste keer is. Het is een grote beslissing die invloed heeft op je financiële toekomst. Een professionele makelaar in Cuijk kan je helpen deze uitdaging vlot te navigeren. Van de waardebepaling van je huis tot aan bezichtigingen en onderhandelingen, een makelaar beschikt over de kennis en ervaring om deze stappen soepel te laten verlopen. In deze tekst bespreken we hoe een makelaar je bij elke stap helpt.

Waardering van je woning

Eén van de eerste stappen bij de verkoop van je huis is het bepalen van de waarde. Een makelaar heeft kennis van de Cuijkse woningmarkt en kan daarmee een realistische vraagprijs voorstellen. Door vergelijking met recentelijk verkochte woningen in jouw buurt, vermijdt je te hoog of te laag in te zetten.

Huis klaar voor de verkoop

Om een goede eerste indruk te maken, moet het huis er op zijn best uitzien. Een makelaar heeft oog voor detail en zal je adviseren hoe je je woning het beste kunt presenteren. Met zijn tips houd je het huis op orde en trek je potentiële kopers aan.

Marketingstrategie ontwikkelen

Een andere factor die bijdraagt aan een succesvolle verkoop is een effectieve marketingstrategie. Een makelaar in Cuijk weet welke promotiekanalen werken in dit gebied en zal je helpen bij het creëren van aantrekkelijke advertenties. Hij of zij zal het huis ook uitlichten op relevante woningwebsites.

Hulp bij het sluiten van de deal

Zodra je een geïnteresseerde koper hebt, komt de makelaar in actie met zijn sterke onderhandelingsvaardigheden. Hij of zij zal alles in het werk stellen om te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor je woning, terwijl jij je kunt richten op je toekomstige stappen.

Makelaars in Cuijk vergelijken

Met de tool van Huis Verkopen vergelijk je eenvoudig makelaars in Cuijk op basis van hun prestaties. Zo vind jij de makelaar die het beste bij jouw verwachtingen en situatie past.

 • Gratis en vrijblijvend vergelijken
 • Kosten besparen op makelaarskosten
 • Verkopen voor een maximale prijs
 • Snel, gemakkelijk en transparant

De vergelijkingsmogelijkheid van Huis Verkopen helpt je met het realiseren van jouw doelen. Of je nu je huis snel wilt verkopen, of voor een zo hoog mogelijke prijs; door het vergelijken van lokale makelaars in Cuijk maak je de juiste keuzes.

Vergelijk makelaars in Cuijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Cuijk

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Cuijk zijn € 515. Dit is een belangrijke eerste kostenpost als je je huis gaat verkopen met een makelaar.

Het is wijs om een makelaar te kiezen die bekend is in Cuijk. Lees verschillende beoordelingen en vergelijk de tarieven van de makelaars hier.

Bekijk de ervaring, specialistische kennis van de Cuijkse markt en de kostenstructuur van de makelaar. Vraag ook altijd een vrijblijvend verkoopadvies aan.

De gemiddelde courtage in Cuijk is 1,14%. Dit percentage van de verkoopsom betaal je aan de makelaar.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Cuijk is 57 dagen. Dit geeft een indicatie over de huidige woningmarkt in Cuijk.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen