Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Dedemsvaart

Een succesvolle verkoop van je woning in Dedemsvaart begint met het selecteren van een bekwame makelaar. De keuze voor een makelaar is een besluit wat zorgvuldige overweging vereist, aangezien het resultaat van de woningverkoop sterk afhankelijk is van deze keuze. Bestudeer dus goed de markt alvorens je een definitieve beslissing maakt.

Over makelaars in Dedemsvaart

Als je van plan bent om jouw woning in Dedemsvaart te verkopen, ben je wellicht op zoek naar een professionele en betrouwbare makelaar. Je wilt mogelijk een makelaar die een sterke marktkennis heeft, ervaring heeft met soortgelijke woningen, succesvol kan onderhandelen en zich inspant om het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen. Kortom, je wilt iemand die de verkoop van jouw woning succesvol kan begeleiden.

Je weet mogelijk niet goed waar je moet beginnen om zo'n makelaar te vinden. Maar geen zorgen, ons platform kan je daarbij helpen! Op basis van uitgebreide informatie en statistieken bieden we je de tools om verschillende makelaars in Dedemvaart te vergelijken. Op deze manier kun je de beste keuze maken op basis van jouw persoonlijke criteria. Het wordt nog interessanter: op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om de tarieven en prestaties van de makelaars in Dedemsvaart te vergelijken:

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.610
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.678
Besparing (gem.)
€ 1.121

Actueel

 • Wist je dat de gemiddelde courtages van makelaars in Dedemsvaart op dit moment ongeveer 1,09% zijn? Dit percentage kan variëren per makelaar, dus het is aan te raden om verschillende makelaars te vergelijken voor je een keuze maakt.
 • De huidige verkoopprijs van een gemiddelde woning in Dedemsvaart ligt rond de € 422.946 en de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter is momenteel € 3.222. Voor een completer beeld van de huizenprijzen kun je de meest recente woningmarktcijfers bekijken.
 • De tarieven van makelaars in Dedemsvaart zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Het kan onze ervaring daarom zeker lonen om deze tarieven te vergelijken. Dit kan je momenteel gemiddeld een besparing van € 1.121 opleveren.

Uitgelichte makelaars in Dedemsvaart

Als je op het punt staat om jouw woning te verkopen, dan heb je in Dedemsvaart tal van makelaars om uit te selecteren. Wij bieden je graag een overzicht van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Dedemsvaart. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken, zo kun je namelijk de beste match voor jouw specifieke situatie vinden en zorgen dat je de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw woning krijgt.

Logo Mijnheer Makelaars

Mijnheer Makelaars

Bij Mijnheer Makelaars kun je rekenen op deskundige begeleiding in vastgoedzaken. Of je nu zoekt naar advies bij koop, verkoop, huur of taxaties - het enthousiaste team staat voor je klaar. Met het vertrouwen van een NVM lidmaatschap en NWWI, NRVT certificaten, gaat dit ervaren drietal voor een optimaal resultaat op woning-, woonboerderij-, appartement- of bedrijfsmatig gebied.
Logo Peter Deen Makelaardij

Peter Deen Makelaardij

Peter Deen Makelaardij is een ambitieus makelaarskantoor met een breed dienstenpakket. Het enthousiaste team is er op gericht je woonwensen waar te maken, met opties voor verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Het bedrijf opereert in de prachtige Vechtdal regio en benadrukt de hoge kwaliteit van dienstverlening en een professionele aanpak, erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Klanttevredenheid staat bovenaan en ze scoren dan ook hoge beoordelingen.
Logo Vrieling Makelaardij

Vrieling Makelaardij

Vrieling Makelaardij is een betrouwbare en vakkundige makelaar die vooral gespecialiseerd is in nieuwbouw. Ze bedienen jou in de regio Hardenberg met diensten als verkoop, aankoop, taxaties, financieel advies, verhuur en aanhuur. Bovendien is het grootste huizenaanbod van deze gemeente in hun portefeuille te vinden. Het team bestaat uit vier gecertificeerde leden, altijd bereikbaar om zoveel mogelijk werk uit je handen te nemen.

NoordOost Wonen Makelaardij

NoordOost Wonen Makelaardij is een actieve en voordelige keuze. De focus ligt op aankoop, verkoop en verhuur van woningen en appartementen en ze zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO. Ze onderscheiden zich door hun unieke, flexibele werkwijze en zijn daarnaast ook inzetbaar als taxateur.

Let op: In en rondom Dedemsvaart zijn meer verkoopmakelaars actief dan je misschien denkt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Dedemsvaart mee in onze vergelijking. De ideale makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in de lijst die je nu voor je hebt. Door te vergelijken, vind je deze misschien sneller dan je denkt.

Vergelijk makelaars in Dedemsvaart Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Dedemsvaart?

Een makelaar in Dedemsvaart rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,09% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 422.946 in Dedemsvaart komt dit neer op € 4.610 aan makelaarskosten (update juli 2024).

De courtages kunnen lager uitvallen naarmate de verkoopsnelheid van woningen toeneemt. Dit komt omdat een snelle verkoop voor een makelaar efficiënter is. Hij heeft dan bijvoorbeeld minder bezichtigingen en dus minder kosten.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Dedemsvaart 0,53% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.121 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Je kunt aanzienlijk besparen door altijd makelaarstarieven te vergelijken voordat je een besluit neemt.

Kosten van makelaars in Dedemsvaart

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Dedemsvaart

Ben je van plan jouw woning in Dedemvaart te verkopen, dan krijg je mogelijk te maken met opstartkosten. Dit zijn kosten die een makelaar rekent voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoopactiviteiten. Het is een vergoeding voor de kosten die een makelaar maakt bij het starten van de verkoop, zoals bijvoorbeeld het maken van foto's, advertentiekosten of de kosten voor een te koop bord.

Veel makelaars in Dedemvaart rekenen deze opstartkosten. De hoogte van deze kosten varieert per makelaar. Het gemiddelde bedrag dat gerekend wordt voor opstartkosten ligt rond de € 515. Wil je precies weten wat de opstartkosten van verschillende makelaars in Dedemsvaart zijn? Op deze pagina kun je gemakkelijk en vrijblijvend de tarieven van verschillende makelaars opvragen.

Intrekkingskosten van makelaars in Dedemsvaart

Denk je eraan om jouw woning in Dedemsvaart te verkopen? Dan is het goed om te weten dat de meeste makelaars in deze regio intrekkingskosten in rekening brengen, mocht je besluiten om de woning voortijdig uit de verkoop te nemen. Intrekkingskosten zijn kosten die de makelaar rekent voor de tijd en het werk dat hij in de verkoop van jouw woning heeft gestoken, maar die hij niet kan verrekenen omdat de verkoop niet is voltooid. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je van gedachten verandert of als je een beter aanbod van een andere makelaar krijgt.

Aangezien deze kosten flink kunnen oplopen, is het verstandig om bij het kiezen van een makelaar te letten op deze extra kostenpost. De gemiddelde intrekkingskosten die makelaars in Dedemsvaart rekenen, vind je hieronder: € 500. Elk makelaarskantoor is echter vrij om zijn eigen tarieven te bepalen, dus deze kosten kunnen variëren. Informeer altijd bij de makelaar wat je kunt verwachten om verrassingen te voorkomen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Dedemsvaart met een vast tarief

Wist je dat er ook makelaars in Dedemsvaart actief zijn die met een vast tarief werken? Het voordeel hiervan is dat je vooraf weet wat je kwijt bent aan makelaarskosten. Zo kom je niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Over het algemeen ligt het vaste tarief voor makelaars in Dedemvsaart rond de € 3.250 (update: juli 2024).

Echter, een vast tarief kan ook nadelen met zich mee brengen. Stel, je woning verkoopt sneller dan verwacht of de verkoopprijs ligt hoog. In zo'n situatie kun je met een courtage, een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs, voordeliger uitkomen dan met een vast tarief. Het hangt dus echt af van de specifieke omstandigheden welke kostenstructuur voor jou voordeliger is.

Tip: Denk dus goed na over de financiële kant van het inschakelen van een makelaar. Weeg de voordelen van een vast tarief af tegen de mogelijke nadelen. Houd rekening met factoren zoals de verwachte verkoopsnelheid en -prijs van je woning. De juiste keuze kan je uiteindelijk een mooi bedrag besparen!

4 feitjes over makelaars in Dedemsvaart

 • 96% van de woningverkopers in Dedemsvaart geeft de voorkeur aan een lokale full-service makelaar in plaats van een internetmakelaar. Ze vinden persoonlijke service essentieel.
 • Woningen in Dedemsvaart verkopen gemiddeld 65% sneller wanneer je de verkoop uitbesteedt aan een ervaren makelaar, in plaats van zelf de verkoop te regelen.
 • In Dedemsvaart wordt er meer waarde gehecht aan betrouwbare service dan aan de laagste prijs. Verkopers kiezen meestal voor de makelaar waar zij de beste prijs-kwaliteitsverhouding ervaren.
 • Met professionele begeleiding van een makelaar, brengt de verkoop van een huis in Dedemsvaart gemiddeld 10% meer op dan wanneer je besluit het zonder makelaar te doen.

Wat levert de beste makelaar in Dedemsvaart op?

In jouw zoektocht naar de optimale verkooprelatie van jouw woning in Dedemsvaart kan het verschil tussen een gewone en een buitengewone makelaar enorm zijn. Deze keuze kan namelijk direct invloed hebben op zowel de verkoopprijs als de tijd die het kost om jouw huis daadwerkelijk te verkopen. Aangezien Dedemsvaart een unieke vastgoedmarkt heeft, kan een uitblinkende makelaar hier net dat extra verschil maken.

Hoe kunt je de toppers van de rest onderscheiden? Hier enkele kenmerken:

 • Uit onze cijfers blijkt dat de beste makelaars in Dedemsvaart woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld hoger ligt dan de verwachte verkoopprijs. Concreet brengt een sterke makelaar jou gemiddeld een extra bedrag op van € 14.856.
 • Sneller tot een verkoop komen is een ander kenmerk van topmakelaars. Onze statistieken tonen aan dat de snelste makelaars in Dedemsvaart woningen 12 dagen sneller verkopen dan hun collega's in de regio.

De beste makelaar in Dedemsvaart vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Dedemsvaart voor jouw unieke situatie? Wij helpen je graag! Vul jouw adres, woonwensen en huidige situatie in ons vergelijkingsformulier in om een perfecte match te vinden.

Je ontvangt na het invullen van het formulier uitgebreide informatie van de meest geschikte makelaars. Denk aan hun tarieven, hun verkoopstrategie voor jouw woning, een inschatting van de waarde van je huis en praktische verkooptips.

Waar moet je op letten bij makelaars in Dedemsvaart?

Het vinden van de juiste makelaar in Dedemsvaart voor de verkoop van je huis is een belangrijke taak. Hier zijn vijf aandachtspunten waar je zeker op moet letten:

Ervarenheid en marktkennis

Bij het selecteren van een makelaar is het belangrijk om zijn ervarenheid en kennis van de lokale markt in Dedemsvaart in overweging te nemen.

Tarieven en voorwaarden

Bekijk duidelijk de tarieven en voorwaarden. Hoeveel courtage vraagt de makelaar? Welke diensten zijn er inbegrepen in dit tarief?

Beoordelingen en referenties

Lees beoordelingen en vraag om referenties. Dit kan je een goed beeld geven van de tevredenheid van voorgaande klanten en de betrouwbaarheid van de makelaar.

Vorm van communicatie

Is de makelaar goed bereikbaar en is zijn communicatie helder? Je wilt immers op de hoogte blijven van het verkoopproces van je huis.

Persoonlijk contact

Voel je je op je gemak bij de makelaar? Persoonlijke klik kan een groot verschil maken in hoe soepel het verkoopproces verloopt.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Wanneer je jouw woning in Dedemsvaart wilt verkopen, kan een NVM-makelaar van grote waarde zijn. Deze vakmensen staan bekend om hun kennis, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Ze besteden veel aandacht aan zowel jouw woning als jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Naast NVM-makelaars zijn er ook VBO en VastgoedPRO makelaars actief in Dedemsvaart. Elk met hun eigen specialiteiten en expertise. Wat ze gemeen hebben, is hun streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Ze ontzorgen je in het verkoopproces, van de eerste bezichtiging tot de uiteindelijke verkoop.

Wat doet een makelaar in Dedemsvaart?

Een goede makelaar in Dedemsvaart kan een groot verschil maken bij de verkoop van je woning. Deze expert tilt jouw verkoopervaring naar een hoger niveau en neemt veel taken uit je handen.

Met de lokale marktkennis onderzoekt de makelaar bijvoorbeeld wat je huis waard is en hoe het best in de markt kan worden gezet. Daarnaast staat de makelaar je bij in het organiseren van bezichtigingen en het opstellen van contracten.

 • Marktanalyse: onderzoeken van de lokale vastgoedmarkt.
 • Waardering van je woning: een realistische prijsstelling bepalen.
 • Verkoopstrategie opstellen: strategieën ontwikkelen om je huis te verkopen.
 • Bezichtigingen organiseren: potentiële kopers rondleiden in je woning.
 • Contracten opstellen: zorgen voor juridisch correcte verkoopdocumenten.

Waarom een makelaar in Dedemsvaart inschakelen?

Het verkopen van je huis in Dedemsvaart kan een flinke uitdaging zijn. Van de voorbereiding tot aan de uiteindelijke overdracht van de woning, zijn er talloze stappen die genomen moeten worden. Gelukkig kan een goede makelaar jou hierbij ondersteunen. Iedere stap van het proces wordt soepeler en minder stressvol wanneer je begeleid wordt door een professional in het veld.

Voorbereiding op de verkoop

Een goede makelaar helpt je met het klaarstomen van je huis voor de verkoop. Het doel is om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Denk aan het opstellen van een lijst met pluspunten van jouw woning, tips voor kleine verbeteringen of zelfs hulp bij het inrichten van je huis voor bezichtigingen.

Het vaststellen van de vraagprijs

Een belangrijke taak van de makelaar is om met jou de juiste vraagprijs te bepalen. Dit is gebaseerd op de huidige woningmarkt, de conditie van je woning en vergelijkbare woningen in Dedemsvaart. Een realistische vraagprijs kan het binnenhalen van een succesvol bod versnellen.

De woning op de markt brengen

Je makelaar zal de verantwoordelijkheid op zich nemen om jouw woning in de kijker te spelen. Met professionele foto's, een aantrekkelijke beschrijving en verspreiding via diverse kanalen, kan jouw huis de aandacht trekken van een breed scala aan potentiële kopers.

Onderhandelen en afronden van de verkoop

Wanneer een bod op jouw woning wordt gedaan, zal je makelaar je helpen met de onderhandelingen. Hun expertise kan ervoor zorgen dat je niet alleen je woning verkoopt, maar dit ook doet tegen de best mogelijke prijs. Zij zullen je ook bijstaan in het finale proces, inclusief de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris.

Makelaars in Dedemsvaart vergelijken

Op zoek naar de beste makelaar voor de verkoop van jouw huis in Dedemsvaart? Met Huis Verkopen wordt het vergelijken van makelaars in deze regio eenvoudig.

 • Gratis woningwaardebepaling
 • Uitgebreid verkoopadvies
 • Competitieve makelaarstarieven
 • Match met een ervaren en succesvolle makelaar

Door jouw adres, wensen en voorkeuren in te vullen, koppelen we je aan verkoopmakelaars in Dedemsvaart die passen bij jouw situatie. Zo krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden en kun je een weloverwogen keuze maken. Bovendien helpt deze vergelijking je bij het besparen op makelaarskosten.

Vergelijk makelaars in Dedemsvaart Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Dedemsvaart

Je kunt eenvoudig een vergelijking maken door naar de kosten, verkooptijd en klantrecensies van verschillende makelaars te kijken. Met deze informatie kun je een betere keuze maken. Bij Huis Verkopen kun je hiervoor terecht op de makelaars vergelijken pagina.

De gemiddelde kosten van een makelaar in Dedemsvaart zijn € 4.610. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van je specifieke situatie en wensen.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Dedemsvaart is 56 dagen. Dit is een gemiddelde en kan dus per specifieke situatie verschillen.

De beste makelaar is degene die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Het is daarom aan te raden om meerdere makelaars te vergelijken. Begin jouw zoektocht door hier te klikken.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Dedemsvaart in de afgelopen drie maanden is € 422.946. Let op, dit bedrag kan fluctueren met de markt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen