Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Delden

Bij het kiezen van een makelaar om je woning in Delden te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met de diverse verkoopstrategieën. Deze verschillen per makelaar, waardoor het zinvol is om makelaars te vergelijken. Zo maak je een keuze die leidt tot het maximale resultaat bij de verkoop.

Over makelaars in Delden

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een vakkundige makelaar in Delden. Een betrokken professional die jouw belangen behartigt en je begeleidt tijdens het hele verkoopproces. Je hecht waarde aan goede communicatie en gedegen kennis van de lokale markt. Je wilt iemand die het optimale uit de verkoop van jouw woning haalt. En je beseft, een goede makelaar maakt een groot verschil.

Ons platform is er om je bij die zoektocht te ondersteunen. We bieden uitgebreide informatie en gedetailleerde statistieken over verschillende makelaars in Delden en omgeving. Zo kun je zelf een afgewogen keuze maken. Vergelijk makelaars op basis van hun kennis, ervaring en succes op de lokale markt. Zo ontdek je welke makelaar écht bij jou past. Tarieven en prestaties van makelaars in Delden? Alles wat je nodig hebt, vind je op deze pagina:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.064
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.676
Besparing (gem.)
€ 1.803

Actueel

 • Ben je van plan om jouw huis te verkopen? Overweeg dan dat de gemiddelde courtage van makelaars in Delden momenteel 1,11% is. Deze informatie kan essentieel zijn bij het kiezen van een verkoopstrategie.
 • Daarnaast geeft de doorgaans hoge verkoopprijs per vierkante meter in deze regio je misschien wat inspiratie. De gemiddelde prijs per m² in Delden is momenteel € 3.393. Meer details over de huidige woningmarkt vind je op deze pagina.

Uitgelichte makelaars in Delden

In Delden tref je een ruime selectie aan makelaars aan die je bijstaan bij de verkoop van jouw woning. Het is echter raadzaam om niet zomaar de eerste de beste makelaar te kiezen die je tegenkomt. Het is verstandig om de makelaars in Delden objectief te vergelijken op basis van dienstverlening, ervaring en courtage.

Logo Hofstede & Kamp Makelaars

Hofstede & Kamp Makelaars

Hofstede & Kamp Makelaars is een actieve makelaar in de Hof van Twente en Hengelo, bekend om hun persoonlijke service en uitstekende reviews. Naast de algemene makelaarsdiensten zijn ze specialist in woningstyling en -fotografie, wat resulteert in aantrekkelijke presentaties van de woningen. Ondanks de grootte van hun organisatie, bieden ze snel en direct contact, met respect voor je persoonlijke belangen. Daarnaast zijn ze proactief en hebben ze uitgebreide kennis van de lokale markt.
Logo Prisma Era Makelaars Delden

Prisma Era Makelaars Delden

Prisma Era Makelaars Delden is een actieve makelaar die zich onderscheidt door service. Of je nu wilt verkopen in de drukke woningmarkt of een nieuw droomhuis wilt aanschaffen, zij nemen alle zorgen uit handen. Met specialistische kennis van de lokale vastgoedmarkt, taxatie expertise en extra diensten zoals woningstyling en woningfotografie ben je hier aan het juiste adres. Ook bieden zij een unieke ERA garantie aan. Voor zowel de aan- als verkoop van woningen is dit een sterke partner.

Let op: er zijn meer verkoopmakelaars actief in en rondom Delden dan je misschien denkt. Bij Huis Verkopen nemen we álle makelaars in Delden mee in onze vergelijking. Jouw ideale makelaar staat dus mogelijk niet in de bovenstaande lijst, maar je vindt deze alleen door grondig te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Delden Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Delden?

Een makelaar in Delden rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 546.262 in Delden komt dit neer op € 6.064 aan makelaarskosten (update april 2024).

Hoewel de kosten van een makelaar bij verkoop in het begin de grootste investering lijken, wordt dit terugverdiend wanneer je een competente makelaar aan je zijde hebt. Een bekwaam makelaar kan jouw huis voor de hoogste prijs verkopen, waardoor de investering vanzelf teruggewonnen wordt.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Delden 0,66% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.803 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Denk eraan, het maken van een vergelijking tussen verschillende makelaars is kosteloos en zonder verplichtingen.

Kosten van makelaars in Delden

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.500
€ 6.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Delden

Als je jouw woning in Delden wilt verkopen, moet je er rekening mee houden dat de meeste makelaars zogenaamde opstartkosten in rekening brengen. Deze kosten zijn bedoeld om de voorbereidende werkzaamheden te dekken die de makelaar uitvoert voordat jouw woning daadwerkelijk in de verkoop gaat. Denk hierbij aan het maken van verkoopfoto's, het opstellen van een tekst voor de verkoopadvertentie en het aanmelden van jouw woning in het uitwisselingssysteem voor makelaars.

De hoogte van deze opstartkosten varieert per makelaar. Sommige makelaars rekenen een vast tarief, terwijl anderen bijvoorbeeld een percentage van de verwachte verkoopprijs vragen. Om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten, is het raadzaam om de tarieven bij verschillende makelaars in Delden op te vragen. Dit is gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend.

Intrekkingskosten van makelaars in Delden

Het verkopen van een woning gaat niet altijd zoals je voor ogen hebt. Soms sta je voor verrassende wendingen in het verkoopproces. Lange verkooptrajecten, onverwachte omstandigheden of een veranderde markt kunnen er soms voor zorgen dat je jouw woning niet meer wilt verkopen. Trekt je jouw woning terug uit de verkoop, dan krijg je mogelijk te maken met intrekkingskosten die de meeste makelaars in Delden in rekening brengen.

Wat zijn intrekkingskosten precies? Intrekkingskosten zijn kosten die je aan de makelaar moet betalen als je besluit de verkoop van jouw woning stop te zetten. Dit kunnen situaties zijn waarbij je opeens besluit dat je toch niet wilt verhuizen, als je plots een nieuwe werkplek krijgt waardoor je dichter bij je huidige woning wilt blijven wonen, of wanneer je merkt dat de markt verandert en je liever wacht op een gunstiger moment. Intrekkingskosten zijn bedoeld om de makelaar te compenseren voor zijn tot dan toe verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Delden met een vast tarief

In Delden zijn er makelaars die met een vast tarief werken. Dit biedt een voordeel van voorspelbaarheid. Je weet bij het ondertekenen van het contract precies wat je gaat betalen, en dit bedrag verandert niet, ongeacht de verkoopprijs van jouw woning. De gemiddelde vaste tarieven van makelaars in Delden zijn € 3.250 (update: april 2024).

Een vast tarief heeft echter ook een nadeel. Stel, je verkoopt jouw woning voor een bedrag van 300.000 euro. Met een courtage van 1,5% betaal je de makelaar 4.500 euro. Maar als je voor een vaste makelaarsvergoeding had gekozen, betaal je € 3.250 ongeacht de verkoopprijs, wat meer zou kunnen zijn dan de courtage.

Tip: De meeste verkopers in Delden kiezen echter een makelaar die werkt op basis van courtage. Zij vinden een hogere verkoopprijs het belangrijkst. Grijp deze kennis aan om een weloverwogen beslissing te nemen wanneer je jouw woning wilt verkopen.

4 feitjes over makelaars in Delden

 • Bij het verkopen van een woning in Delden is het belangrijk om te weten dat je beduidend meer kunt verdienen wanneer de verkoop door een makelaar wordt geregeld. Gemiddeld levert een woning die zonder makelaar wordt verkocht al gauw 23.000 euro minder op.
 • Bijna alle makelaars in Delden zijn lid van een erkende branchevereniging, zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit geldt voor zo'n 84% van de makelaars. Dit biedt betrouwbaarheid en professionaliteit bij het verkopingsproces van jouw woning.
 • Als jij op het punt staat je woning te verkopen, is het verstandig om meerdere verkoopadviezen in te winnen. De meerderheid van de woningverkopers in Delden spreekt gemiddeld met drie makelaars voordat ze een definitieve keuze maken. Het aanvragen van verkoopadviezen bij verschillende makelaars kan eenvoudig via deze webpagina.
 • Kijkend naar de keuze voor een verkoopmakelaar in Delden, geven de meeste woningverkopers de voorkeur aan makelaars met gedocumenteerde ervaring in de regio. Om de meest geschikte makelaar te vinden, kan je gebruik maken van deze vergelijkingstool.

Wat levert de beste makelaar in Delden op?

In Delden loont het zeker de moeite om te gaan voor een makelaar die hoger scoort in prestaties dan andere makelaars. Deze makelaars weten hoe ze jouw huis op de beste manier in de markt kunnen zetten en kunnen je hierdoor meer opleveren bij de verkoop van je woning.

Maar hoe kun je de best presterende makelaars in Delden herkennen? Hier zijn twee kenmerkende eigenschappen:

 • Volgens onze statistieken verkopen de beste makelaars in Delden, de woningen gemiddeld voor een prijs die beduidend hoger is dan de verwachte verkoopprijs: zij verkopen huizen gemiddeld voor een bedrag van € 10.915 boven de aanvankelijk geschatte prijs.

 • En het blijft niet alleen bij een hogere verkoopprijs. De beste makelaars in Delden zijn ook aanzienlijk sneller in het verkopen van woningen. Uit onze informatie blijkt dat zij woningen gemiddeld 15 dagen sneller weten te verkopen dan andere makelaars.

De beste makelaar in Delden vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Misschien is het dat ze jouw huis snel kunnen verkopen, of dat ze nauwkeurig zijn met het inschatten van de prijs. Makelaars verschillen significantly in hun aanpak en expertise.

De keuze van jouw makelaar kan in hoge mate het uiteindelijke resultaat van de verkoop bepalen. Door makelaars te vergelijken, kun je de best presterende makelaars vinden in Delden die aansluiten bij jouw situatie en wensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Delden?

De keuze van een geschikte makelaar in Delden om jouw huis te verkopen is geen eenvoudige taak. Er zijn meerdere aandachtspunten waar je zorgvuldig op moet letten:

Persoonlijke kennismaking

Een eerste indruk is altijd belangrijk. Zorg ervoor dat je een afspraak maakt voor een persoonlijke kennismaking. Zo kun je het beste beoordelen of er een wederzijdse klik is.

Ervaring in Delden

Het is belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale woningmarkt in Delden. Hij of zij moet goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en prijzen in deze specifieke regio.

Voorwaarden

Lees de voorwaarden goed door alvorens je een makelaar kiest. Ze geven inzicht in de kosten, de dienstverlening en de verantwoordelijkheden van zowel jou als de makelaar.

Verkoopplan

Een competent makelaar komt pro-actief met een verkoopplan. Het moet aansluiten bij jouw situatie en de kenmerken van jouw huis. Neem de tijd om het plan te bespreken en vragen te stellen.

Referenties

Controleer de referenties van de makelaar. Ervaringen van andere klanten kunnen je helpen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en service van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Delden kun je NVM-verkoopmakelaars vinden die je kunnen helpen bij het verkopen van jouw woning. Deze makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, ook bekend als de NVM. Dit garandeert deskundigheid en betrouwbaarheid.

Naast het begeleiden van de verkoop, kan een NVM-makelaar in Delden ook advies geven over de lokale woningmarkt. Het voordeel hiervan is dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. De NVM-makelaar werkt nauw samen met andere makelaarsorganisaties zoals de VBO en VastgoedPRO.

Wat doet een makelaar in Delden?

De verkoop van je woning in Delden is een belangrijke gebeurtenis. Hierbij kiezen de meeste mensen voor de hulp van een verkoopmakelaar. Deze deskundige adviseert je in dit proces en begeleidt je met de benodigde werkzaamheden.

Je vraagt je misschien af: wat doet een makelaar nu precies voor mij? Hieronder hebben wij de belangrijkste taken van een makelaar in Delden voor je op een rijtje gezet.

 • Waardering van je woning: Een makelaar doet een waardebepaling van je woning.
 • Vergelijkende marktanalyse: De makelaar analyseert vergelijkbare woningen die recentelijk verkocht zijn in Delden.
 • Verkoopstrategie: De makelaar bepaalt samen met jou de meest effectieve verkoopstrategie.
 • Marketing van je woning: Een makelaar zorgt voor de publicatie van je huis op diverse platforms.
 • Negotiaties en contracten: De makelaar voert de onderhandelingen met de koper en zorgt voor de juiste afhandeling van de contracten.

Waarom een makelaar in Delden inschakelen?

Het regelen van de verkoop van je huis in Delden kan best een uitdaging zijn. Het inschakelen van een makelaar biedt daarbij talloze voordelen. Het levert je niet alleen tijdwinst op, maar zorgt ook voor een professionele presentatie, betrouwbare prijsonderhandeling en een vlotte afhandeling van de verkoop. Het inschakelen van een makelaar kan daardoor bijdragen aan een hogere verkoopprijs en een kortere verkooptijd.

Tijdwinst dankzij een makelaar

Snelheid is een van de grootste voordelen van het inschakelen van een makelaar. Een makelaar kent de markt, de regelgeving en heeft een groot netwerk. Hierdoor kun je veel tijd en stress besparen die je anders zou besteden aan de verkoop van je huis.

Presentatie van je huis

Een professionele huispresentatie is een van de sterke punten van een makelaar. Zij weten precies hoe ze jouw huis op de beste manier kunnen presenteren aan potentiële kopers. Dit kan het verschil maken tussen een snelle verkoop en een langdurig verkoopproces.

Prijsonderhandeling door de makelaar

Ook in de prijsonderhandelingen kan een makelaar van grote waarde zijn. Zij zorgen ervoor dat de uiteindelijke verkoopprijs van je huis zo hoog mogelijk uitvalt. Bovendien worden je belangen beter behartigd dan wanneer je zelf de onderhandelingen moet voeren.

Afhandeling van de verkoop

Tot slot zorgt een makelaar voor een efficiënte afhandeling van de verkoop. Doordat zij zich bezighouden met alle juridische zaken en de administratieve taken, kun jij je aandacht op andere zaken richten. Dit brengt rust en bespaart je veel gedoe.

Makelaars in Delden vergelijken

Op zoek naar de beste manier om makelaars in Delden te vergelijken? Bij Huis Verkopen nemen we die taak op ons en geven we je uitgebreide, objectieve informatie over de prestaties van de lokale makelaars.

 • Kosten besparen met lage makelaarskosten
 • Vergelijking inclusief gratis waardebepaling
 • Gratis en vrijblijvend verkoopadvies
 • 100% onafhankelijk en objectief

Je vult simpelweg je adres, voorkeuren en wensen in en wij koppelen je aan de makelaars die het beste bij jouw situatie passen. Het resultaat? Een helder beeld van de beste prijs/kwaliteit-verhouding en de garantie van een makelaar die aansluit bij jouw behoeften. Vergeet niet: het is belangrijk om makelaars te vergelijken op basis van meer dan alleen kosten.

Vergelijk makelaars in Delden Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Delden

In Delden liggen de gemiddelde opstartkosten voor een makelaar rond de € 515. Je kunt dit en andere tarieven met elkaar vergelijken op onze website.

De gemiddelde intrekkingskosten van makelaars in Delden liggen rond de € 500. Vergelijk dit soort kosten absoluut voordat je een makelaar kiest.

De gemiddelde tijd die het kost om een huis in Delden te verkopen, bedraagt 86 dagen. Maak geen overhaaste beslissingen in deze proces.

Door de tarieven en diensten van makelaars te vergelijken, kunnen mensen in Delden gemiddeld € 1.803 besparen.

De gemiddelde courtage die een makelaar in Delden rekent ligt op 1,11%. Dit kan echter per makelaar variëren.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen