Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Delden

Als je in Delden een huis gaat verkopen, maak dan gebruik van de meest recente vastgoedcijfers om je woning succesvol op de markt te zetten. Deze pagina biedt je informatie over de gemiddelde transactieprijzen, het aantal woningverkopen en nog veel meer relevante gegevens. Houd in gedachte dat de hypotheekrente een rol speelt bij de fluctuaties in de huizenprijzen, vooral in de huidige periode van juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Delden

De gemiddelde verkoopprijs in Delden is in de laatste 3 maanden € 391.904 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 437.595 euro. Een belangrijke factor die deze prijzen beïnvloedt, is het aanbod van huizen over die periode. De komende grafiek geeft je een duidelijk, actueel beeld van de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen:

Huizenprijzen in Delden

Afgelopen 3 maanden

€ 169.000
€ 328.000
€ 488.000

Als je inzicht wilt krijgen in de vastgoedmarkt van Delden, is het een interessante aanpak om de waarde per vierkante meter te onderzoeken. Hierdoor kun je een beter gevoel krijgen voor wat nu echt de marktwaarde van een woning in deze regio bepaalt. Volgens de laatste gegevens bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Delden € 3.534 euro. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerder beeld van de recente ontwikkelingen in de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Delden:

Huizenprijzen in Delden per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.200
€ 3.600

Prijsontwikkeling Delden laatste 12 maanden

In Delden zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 391.904. Voor een gedetailleerd inzicht in de trends, zie de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Delden waard?

De waarde van jouw woning in Delden is sterk afhankelijk van de huizenmarkt. Deze markt is continu in beweging, wat betekent dat de waarde van jouw huis regelmatig fluctueert. Factoren zoals economische ontwikkelingen, vraag en aanbod, en mogelijke hervormingen in de woningmarkt kunnen deze veranderingen teweegbrengen.

Het is raadzaam om een goed beeld te hebben van de waarde van je woning. Dit speelt een belangrijke rol bij beslissingen over bijvoorbeeld verkoop of verbouwing. Om een nauwkeurige indicatie van je huiswaarde te krijgen, kun je het beste een gratis waardebepaling door een makelaar laten uitvoeren.

Een waardebepaling vindt doorgaans plaats bij jou thuis. Dit zorgt ervoor dat de makelaar een nauwkeurige en realistische schatting kan maken. Het is een efficiënte manier om inzicht te krijgen in de marktwaarde van jouw woning zonder dat het je veel tijd of moeite kost.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Inzicht in de lokale woningmarkt is niet compleet zonder een blik over de stadsgrenzen. Alleen dan krijg je een eerlijk beeld van de verhoudingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar plaatsen in de buurt van Delden en vergelijk deze met de marktcijfers van Delden zelf.

Het zal je al snel opvallen dat de huizenprijzen aanzienlijk uiteen kunnen lopen. Door deze prijzen van verschillende gemeenten langs elkaar te leggen, maak je een realistische interpretatie van de huidige woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Delden

Je wilt natuurlijk de best presterende makelaar voor de verkoop van je huis in Delden. In onze ervaring zien we dat makelaars in en rondom Delden enorm kunnen verschillen. Denk hierbij aan verschillen in verkoopsnelheid, vraagprijsrealisatie maar ook in de hoeveelheid service die ze verlenen.

Het kiezen van een goede makelaar in Delden is dus erg belangrijk. Dit heeft namelijk direct invloed op hoe snel en voor welke prijs je je huis verkoopt. Ons advies is daarom om makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Delden Of lees meer over makelaars in Delden

Gemiddelde tarieven van makelaars in Delden

Wist je dat courtages een grote rol spelen bij de kosten van het verkopen van jouw huis? De gemiddelde courtage van een makelaar in Delden ligt momenteel op 1,11% van de verkoopwaarde van je huis. Het bedrag kan snel oplopen, waardoor het belangrijk is om tarieven van verschillende makelaars te vergelijken.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het vooral van belang om te letten op een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het goedkoopste tarief is niet altijd de beste keuze. Kijk daarom ook naar wat een makelaar te bieden heeft qua service en ondersteuning. Voor een duidelijk overzicht van alle bijkomende kosten kan je verder kijken aan onze site.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Delden

In Delden, een plaats waar je de charme van klein-stedelijk wonen kunt ervaren, bevindt zich een specifieke hoeveelheid koopwoningen, namelijk 2349 stuks. Deze woningen worden doorgaans aangeschaft om er zelf in te verblijven, maar er zijn wellicht ook enkele die gebruikt worden als huurwoningen. Ondanks het totaal aantal koopwoningen, moet je er rekening mee houden dat slechts een bescheiden deel daadwerkelijk beschikbaar is voor verkoop of verhuur.

Aantal verkochte woningen in Delden

In de afgelopen twaalf maanden is de huizenmarkt in Delden actief geweest. Verschillende woningen werden aangemeld om te verkopen, wat leidde tot een actieve markt. Uit de gegevens blijkt dat er 84 transacties hebben plaatsgevonden. Bekijk de onderstaande grafiek om meer te weten te komen over de aanmeldingen en transacties van de afgelopen periode:

Ben je van plan jouw huis in Delden te verkopen?

Als je jouw huis in Delden wilt verkopen, zijn er veel zaken waar je op moet letten. Het begint bijvoorbeeld met een correcte waardebepaling en een aantrekkelijke woningpresentatie. Er zijn echter ook andere factoren die belangrijk zijn, zoals juridische zaken, het energielabel en het vinden van een ervaren makelaar met gedegen plaatselijke kennis.

Om alle bovengenoemde zaken goed te regelen, is het voordelig om een concreet stappenplan te volgen. Op onze website kan je een gedetailleerd stappenplan bekijken, dat specifiek op Delden gericht is. Hierin worden alle stappen overzichtelijk weergegeven, van het regelen van een energielabel tot het organiseren van een succesvolle verkoop. Het is dus een slimme zet om eerst het stappenplan te raadplegen voordat je de verkoop in gang zet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op HuisVerkopen.nl, waar je nu bent, wordt er continu bijgehouden hoe de huizenprijzen in Delden zich ontwikkelen. Dit is inclusief de vraagprijzen, verkoopprijzen, aantal transacties en nieuwe aanmeldingen. Op deze manier blijft alle informatie actueel en krijg je een realistisch beeld van de markt als je overweegt jouw woning te verkopen.

Handige tools voor de verkoop van je woning

Met HuisVerkopen.nl regel je de verkoop van je huis op een moderne en eenvoudige manier. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gratis een waardebepaling aan te vragen om de waarde van je woning in Delden te bepalen. Je kunt ook lokale makelaars vergelijken om zo de beste keuze te maken voor de verkoop van jouw woning. Ook het opvragen van makelaarstarieven behoort tot de mogelijkheden om zo te besparen op makelaarskosten. Daarbij helpt ons handige stappenplan je om niet overweldigd te worden door wat er allemaal geregeld moet worden voor de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen