Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Deurne

Het vinden van de juiste verkoopmakelaar in Deurne is essentieel voor een succesvolle huisverkoop. Doe je voordeel door makelaars te vergelijken; kijk naar hun trackrecord, klantbeoordelingen en verkoopstijlen. Hierin investeren betekent een beter huisverkoopresultaat en een soepeler proces voor jou.

Over makelaars in Deurne

Makelaars in Deurne verschillen op tal van manieren. Sommigen hebben een sterke lokale aanwezigheid, terwijl anderen een brede expertise bieden over verschillende woningtypen. Ook kan de aanpak van elke makelaar variëren, van traditioneel tot zeer innovatief. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op het succes van jouw woningverkoop. Het vergelijken van makelaars kan je helpen een keuze te maken die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Sla dus zeker niet over om op onze vergelijkingspagina een goed presterende makelaar te zoeken die goed bij jouw situatie past.

Zit je met vragen als: hoe kies ik de juiste makelaar? Wat moet ik zoeken in een makelaar in Deurne? Of, hoe kan een makelaar ervoor zorgen dat mijn woning voor de beste prijs wordt verkocht? Dat zijn allemaal legitieme vragen wanneer je op het punt staat een belangrijke stap te zetten in je leven, zoals het verkopen van je huis. Wees gerust, je gaat hierna precies ontdekken wat je moet weten om de juiste keuze te maken.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.663
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.573
Besparing (gem.)
€ 1.340

Actueel

 • Het kan belangrijk zijn om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Deurne momenteel op 1,12% liggen. Dit percentage kan significant zijn voor de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning.
 • De huidige woningmarkt in Deurne kenmerkt zich door gemiddelde verkoopprijzen van € 505.608 euro. Ook qua verkoopprijs per vierkante meter ligt dit op € 3.749 euro. Meer informatie over deze huizenprijzen kan je helpen in de verkoop van jouw huis.
 • Houd er rekening mee dat de tarieven van makelaars in Deurne fluctueren. Het is daarom zinvol om deze tarieven regelmatig te vergelijken. Door dit te doen, kan je een besparing van gemiddeld € 1.340 euro realiseren.

Uitgelichte makelaars in Deurne

Wanneer je jouw woning wilt verkopen, ontdek je al snel dat er in Deurne een flinke lijst aan makelaars beschikbaar is. Op onze website presenteren we een uitgebreid overzicht van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in dit gebied. Het is verstandig om deze makelaars zorgvuldig met elkaar te vergelijken, omdat de keuze van makelaar niet alleen impact heeft op de snelheid van de verkoop, maar ook op de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning.

Logo B&L Makelaars

B&L Makelaars

B&L Makelaars staat bekend om een persoonlijke en energieke dienstverlening sinds 1998. Het team luistert goed naar je wensen en levert een servicegerichte aanpak om daaraan te voldoen. Ze zijn ook aangepast aan de actuele woningmarkt, met een sterke online aanwezigheid. Als NVM-lid, zijn ze betrouwbaar, bieden ze kwaliteit en expertise. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, herbestemmen, winkels, bedrijfsruimte en kantoren. Te vinden op Derpsestraat 1d in Deurne.
Logo ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV

ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV

Bij Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels draait het allemaal om het creëren van een zorgeloze toekomst voor jou. Dit familiebedrijf, opgericht in 1953, heeft diepe wortels in de gemeenschap van Deurne. Het kantoor biedt diensten aan op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en financieel advies. Met hun kennis, persoonlijke benadering en diensten van hoge kwaliteit zijn ze de perfecte keuze voor al jouw vastgoed- en financiële behoeften.
Logo BAKENS MAKELAARDIJ

BAKENS MAKELAARDIJ

Bakens Makelaardij stelt jouw belangen voorop, of je nu een huis wilt verkopen of jouw droomhuis zoekt. Met een team van vier medewerkers, lidmaatschap van de NVM en NWWI certificaat, biedt dit makelaarskantoor diensten als verkoop, aankoop, verhuur en taxaties aan. Het legt specialiteiten in nieuwbouw en bedrijfsruimte en heeft een sterke reputatie met een beoordeling van 9,2 op Funda. Het kantoor is gevestigd aan de Milhezerweg in Deurne.
Logo DOOR Martijn

DOOR Martijn

Bij DOOR Martijn kies je voor een modern en meedenkend makelaarskantoor. Met vakmanschap en duidelijk advies helpt men je met verkoop, aankoop en taxatie van vastgoed. Er wordt gewerkt met vaste tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je vindt het kantoor op de Meent 24a in Deurne. Als lid van de branchevereniging NVM en met diverse certificaten biedt DOOR Martijn vertrouwen en kwaliteit.
Logo Van Santvoort Makelaars b.v.

Van Santvoort Makelaars bv

Van Santvoort Makelaars is de perfecte partner voor het aan- of verkopen, huren of verhuren en taxeren van je onroerend goed. Met een grondige kennis van de regio Deurne en omliggende gebieden, biedt dit makelaarskantoor optimale dienstverlening en regionale expertise. Of je nu een bestaande woning, nieuwbouw, bedrijfsruimte of agrarisch onroerend goed hebt, deze makelaar staat voor je klaar. Je kunt er dus op rekenen dat je huis bij potentiële kopers op de radar komt.

burovanhoof

Burovanhoof is een zelfverzekerd makelaarskantoor gevestigd aan de Houtenhoekweg in Deurne. Ze onderscheiden zich door hun grondige kennis en ervaring in de makelaarsbranche, ook al zijn ze niet verbonden aan een branchevereniging. Hoewel dit kantoor geen specifieke diensten of certificaten vermeldt, kunnen hun prestaties worden afgelezen aan de tevreden reacties van klanten. Kies voor Burovanhoof voor een bekwame begeleiding in je reis door de vastgoedwereld.

Let op: er zijn nog veel meer verkoopmakelaars actief in Deurne die jouw ideale match kunnen zijn. De meest geschikte makelaar voor je woning, situatie en voorkeuren staat wellicht niet in de bovenstaande lijst. Het is daarom belangrijk om alle makelaars in je overweging mee te nemen. Met een grondige vergelijking helpen we je bij Huis Verkopen de perfecte keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Deurne Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Deurne?

Een makelaar in Deurne rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 505.608 in Deurne komt dit neer op € 5.663 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Makelaars baseren hun prijsvoorstel op de waarde van je woning. Dit komt omdat elke woning uniek is in z'n formaat, locatie, afwerking en andere factoren. Deze elementen beïnvloeden de waarde en dus de verkoopprijs. Het is daarom aan te raden om bij diverse makelaars tarieven op te vragen.

Let op: de courtages van makelaars in Deurne verschillen gemiddeld 0,53%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.340 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Deurne. Weet dat het vergelijken van makelaars zonder twijfel leidt tot een aanzienlijke besparing.

Kosten van makelaars in Deurne

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 5.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Deurne

Als je klaar bent om je woning in Deurne te verkopen, is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars zogenaamde opstartkosten rekenen. Deze kosten worden gemaakt aan het begin van het verkoopproces en zijn bedoeld voor de initiële uitgaven die de makelaar maakt om jouw huis te verkopen. Denk hierbij aan kosten voor professionele foto's, het maken van een plattegrond en het opstellen van een uitgebreide woningomschrijving. In feite zijn het dus de voorbereidende werkzaamheden om jouw woning op de markt te brengen.

Nu vraag je je wellicht af hoe hoog deze opstartkosten dan kunnen zijn. Over het algemeen variëren de opstartkosten bij de meeste makelaars in Deurne tussen de € 400 en de € 700. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het kiezen van een makelaar. Houd er rekening mee dat deze kosten bovenop de commissie komen die de makelaar rekent voor de verkoop van je woning.

Intrekkingskosten van makelaars in Deurne

Als verkoper van een huis in Deurne is het goed om te weten dat de meeste makelaars intrekkingskosten in rekening brengen wanneer je de woning voortijdig uit de verkoop haalt. Intrekkingskosten zijn bedoeld om de tijd en moeite die de makelaar al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken, te vergoeden. Dit kan zich voordoen in diverse omstandigheden. Zo kan je bijvoorbeeld besluiten dat je jouw huis toch liever niet wil verkopen, of misschien wil je overstappen naar een andere makelaar.

Deze kosten variëren per makelaar, maar over het algemeen kan je rekenen op een gemiddelde van € 500. Het is belangrijk om dit in jouw achterhoofd te houden bij het maken van een beslissing over de verkoop van je huis. Met deze kennis op zak kan je beter inschatten of je bereid bent om deze eventuele kosten te dragen, mocht je onverhoopt de verkoop van jouw woning willen intrekken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Deurne met een vast tarief

In Deurne zijn er verschillende makelaars die werken met een vast tarief. Deze makelaars bieden meestal een pakket van diensten aan voor hun vaste tarief. Meestal zijn dit diensten zoals het verzorgen van de bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Het gemiddelde tarief dat deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: mei 2024).

Er zijn echter ook risico's verbonden aan het kiezen van een makelaar met een vast tarief. Om maar een situatie te schetsen: stel je huis wordt verkocht voor een bedrag dat lager is dan je had gehoopt. Mocht dit gebeuren, zul je alsnog het volledige vaste tarief moeten betalen aan de makelaar. Hierdoor zou je wel eens meer kunnen betalen voor de diensten van je makelaar dan je aanvankelijk dacht.

Tip: kijk niet alleen naar het tarief, maar neem ook de tijd om te vergelijken wat de verschillende soorten tarieven voor jou als woningverkoper kunnen betekenen. Door te vergelijken krijg je meer duidelijkheid welke soorten tarieven en diensten bij jou passen en het beste aan jouw behoeften voldoen.

4 feitjes over makelaars in Deurne

 • Houd er rekening mee dat opstartkosten en contractuele voorwaarden bij makelaars in Deurne flink kunnen verschillen. Het kan je veel opleveren om deze zorgvuldig te vergelijken voordat je een makelaar kiest.
 • Het aantal dagen dat een woning in Deurne in de verkoop staat, varieert per makelaar. Er is echter een gemiddelde verkoopsnelheid die we als graadmeter kunnen gebruiken: woningen staan gemiddeld 52 dagen in de verkoop.
 • Voor huiseigenaren in Deurne loont het om een makelaar in te schakelen. Een woning verkoopt in veel gevallen 13% winstgevender via een makelaar dan via een verkoop zonder tussenkomst van een professional.
 • Interessant is dat een royale 87% van de verkopers in Deurne de voorkeur geeft aan een traditionele makelaar, die de gehele verkoop van begin tot eind regelt, boven een online makelaar die slechts een online platform voor verkoop biedt.

Wat levert de beste makelaar in Deurne op?

Het is een veelgemaakte fout om je alleen te focussen op de kosten van een makelaar in Deurne. Dat is niet waar de echte waarde wordt gerealiseerd. In werkelijkheid zal een bekwaam en ervaren makelaar zoveel meer opleveren bij de verkoop van je woning, dan wat je ooit zou kunnen besparen met een goedkope makelaar.

Hoe je de meest effectieve makelaars in Deurne kunt herkennen:

 • Volgens onze onafhankelijke statistieken, verkopen de beste makelaars in Deurne huizen voor een bedrag dat substantieel hoger ligt dan de verwachte vraagprijs. Sterker nog, het gaat gemiddeld om een extraopbrengst van € 13.701.
 • Onze gegevens laten ook zien dat de meest vaardige makelaars in Deurne woningen aanzienlijk sneller kunnen verkopen dan hun collega's. Het scheelt je gemiddeld 16 dagen in vergelijking met andere makelaars.

De beste makelaar in Deurne vinden

In Deurne ligt de kwaliteit van makelaars niet op één lijn. Er zijn topmakelaars die excellente diensten bieden, maar er zijn ook makelaars die minder goed presteren. De uitdaging ligt dus bij het vinden van de juiste balans.

Met ons unieke vergelijkingsformulier kan je nu eenvoudig de beste makelaar in Deurne vinden. Door jouw situatie en wensen te matchen met mogelijke makelaars, genereer je een persoonlijk en optimaal resultaat.

Waar moet je op letten bij makelaars in Deurne?

Bij het selecteren van een geschikte makelaar in Deurne voor de verkoop van je huis zijn er diverse aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden:

Ervaring en reputatie

Een eerste belangrijk aspect om naar te kijken is de ervaring en reputatie van de makelaar. Heeft de makelaar een goede trackrecord in Deurne en hoe zijn de beoordelingen van voormalige klanten?

Analyse en strategie

Het is belangrijk dat de makelaar een grondige analyse kan maken van de waarde van jouw huis. Vervolgens moet hij of zij een effectieve verkoopstrategie opstellen, specifiek geschikt voor jouw woning.

Verkoopprestaties

De verkoopprestaties van een makelaar zeggen veel. Bestudeer hoe de makelaar in het verleden heeft gepresteerd, hoeveel huizen hij of zij heeft verkocht en hoe snel dit gebeurde.

Kostenstructuur

Het is essentieel om te begrijpen hoe de kostenstructuur van de makelaar eruitziet. Prijzen variëren en soms kunnen er verborgen kosten zijn. Bekijk de tarieven om verrassingen te voorkomen. Ook kun je hier de tarieven vergelijken:

Communicatie en klantenservice

Let ook op de communicatievaardigheden en klantenservice van de makelaar. Ze moeten open, eerlijk en transparant zijn en je op de hoogte houden van het verkoopproces van je huis.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Deurne zijn er diverse NVM-makelaars actief die je kunnen helpen bij de verkoop van je huis. Deze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland.

Bij het kiezen van een makelaar in Deurne kan het voordelig zijn te kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging, zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Zo'n makelaar is namelijk gebonden aan bepaalde gedragsregels en kwaliteitseisen. Zo draagt de makelaar de verantwoordelijkheid om je huis zorgvuldig en naar beste kunnen te verkopen. Bovendien is zo'n makelaar verplicht om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, waardoor je kunt rekenen op actuele kennis en expertise.

Wat doet een makelaar in Deurne?

Bij de verkoop van jouw woning in Deurne kan een makelaar een flinke handreiking bieden. Deze marktkenner adviseert over de vraagprijs, zet jouw huis in de kijker en voert namens jou de onderhandelingen.

Het proces begint met een waardebepaling van jouw woning, gevolgd door professionele foto's en een aantrekkelijke beschrijving. Daarna begeleidt de makelaar de bezichtigingen en verzorgt hij de uiteindelijke afhandeling van de verkoop.

 • Realistische bepaling van de vraagprijs
 • Optimale presentatie van jouw woning
 • Professionele begeleiding bij bezichtigingen
 • Bewaking van het juridische proces
 • Onderhandelingen voor de beste verkoopprijs

Waarom een makelaar in Deurne inschakelen?

Als je overweegt jouw huis in Deurne te verkopen, kan het inschakelen van een professionele makelaar een enorm verschil betekenen. De makelaar beschikt over de vereiste expertise om je door het complexe proces van de verkoop van je huis te loodsen. Daarnaast beschikt een goede makelaar over een uitgebreid netwerk en lokale marktkennis die hij kan gebruiken om jouw huis voor de maximale prijs te verkopen.

Deskundige begeleiding

Met de hulp van een makelaar, ben je verzekerd van deskundige begeleiding van A tot Z. De makelaar neemt alle zorgen uit handen; van het opstellen van een verkoopplan en de prijsbepaling, tot de uiteindelijke onderhandelingen en de juridische afwikkeling.

Lokaal marktinzicht

De lokale marktkennis van de makelaar in Deurne is van onschatbare waarde. De makelaar is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, wat essentieel is bij de bepaling van een marktconforme vraagprijs voor jouw huis.

Uitgebreid netwerk

Een lokale makelaar heeft toegang tot een groot netwerk van potentiële kopers. Dit uitgebreide netwerk kan een groot verschil maken en zelfs de verkoopsnelheid van je huis aanzienlijk verhogen.

Maximale opbrengst

Tot slot kan een makelaar ervoor zorgen dat je jouw huis niet alleen snel, maar ook voor de< strong> maximale prijs verkoopt. Door zijn ervaring en vaardigheden kan de makelaar de prijs tot op het laatste moment scherp houden. Een goede makelaar is dus meer dan zijn investering waard.

Informatie over Deurne

Deurne is een Brabantse plaats met een rijke historie die terug te volgen is tot de middeleeuwen. Daar waar het ooit een klein boerendorp was, is het vandaag de dag een levendige gemeente.

In Deurne vinden we een mix van stadse voorzieningen en dorpse charme. Hierdoor heeft het een bijzondere aantrekking op zowel jong als oud. Het biedt iedereen een thuisgevoel.

De natuur van Deurne speelt een grote rol in de levens van de inwoners. De Peelse bossen, grenzend aan het dorp, bieden volop mogelijkheden tot recreatie. Er is dus altijd wel wat te doen!

Weetje: De laatste tijd is er veel verandering gaande in de woningmarkt van Deurne. Je merkt dat er flink wat reuring is rondom de verkoop en aanschaf van woningen. Volg de ontwikkelingen op de voet via woningmarktcijfers van Deurne.

Makelaars in Deurne vergelijken

Het zoeken naar een geschikte makelaar kan best een uitdaging zijn. Gelukkig maakt Huis Verkopen het eenvoudiger voor je door het aanbieden van een overzichtelijke vergelijking van lokale makelaars in Deurne.

 • Gratis en vrijblijvend vergelijken
 • Vergelijking op basis van prestaties
 • Inclusief waardebepaling

Precieze match tussen jouw woning en wensen en de expertise van de makelaar zorgt voor een efficiënte verkoop. Of je nu je woning snel wilt verkopen of juist voor een maximale prijs, door diverse makelaars te vergelijken, vind je eenvoudig de makelaar die het best aansluit op jouw voorkeuren en situatie. En niet te vergeten, een ervaren makelaar kan de sleutel zijn tot een succesvolle verkoop.

Vergelijk makelaars in Deurne Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Deurne

Belangrijke aspecten zijn onder andere de marktkennis van Deurne, ervaring, verkoopstrategie, communicatie en natuurlijk de kosten. Via onze vergelijkingstool kun je makelaars in Deurne eenvoudig vergelijken op deze aspecten.

De gemiddelde makelaarskosten in Deurne liggen rond de € 5.663. Dit kan variëren afhankelijk van de makelaar en het type woning dat je verkoopt.

In Deurne duurt het gemiddeld 52 dagen om een huis te verkopen. Dit is natuurlijk afhankelijk van vele factoren, waaronder de vraagprijs en de staat van de woning.

Je kunt het beste een waardebepaling laten uitvoeren door een lokale makelaar. Zij hebben de kennis en ervaring om de waarde van je huis nauwkeurig in te schatten.

Door makelaars te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.340 besparen op de makelaarskosten. Overweeg dus om verschillende offertes aan te vragen en deze te vergelijken.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen