Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Deurne

Ben je van plan je woning in Deurne te verkopen? Gedetailleerde informatie over de huidige woningmarkt kan zeer relevant zijn voor je besluitvorming. Met behulp van onze recente vastgoeddata van juni 2024, kun je meer inzicht krijgen in de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen, het aantal transacties en andere nuttige statistieken in Deurne.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Deurne

De gemiddelde verkoopprijs in Deurne is in de laatste 3 maanden € 505.608 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 507.891 euro. Deze informatie verheldert het landschap van de lokale vastgoedmarkt, waardoor je beter kunt inspelen op de huidige economische toestand. Het kloof tussen verkoop- en vraagprijzen kan je inzicht geven in de onderhandelingsmarge. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visuele weergave van deze data:

Huizenprijzen in Deurne

Afgelopen 3 maanden

€ 384.000
€ 471.000
€ 558.000

Wanneer je jouw woning in Deurne wilt verkopen, let dan goed op de gemiddelde woningprijs per vierkante meter. Dit geeft namelijk een indicatieve waarde van jouw woning. Bereken het eenvoudigweg door het aantal m2 van jouw woning te vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Deurne. Let tevens goed op het verschil tussen de vraagprijs en de verkoopprijs per m2. Hieronder zie je een grafiek die de recente ontwikkelingen in dezen helder weergeeft:

Huizenprijzen in Deurne per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.900
€ 3.400
€ 3.800

Prijsontwikkeling Deurne laatste 12 maanden

In Deurne hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden niet stilgestaan. De gemiddelde verkoopprijs van een woning was afgelopen maand € 505.608 euro. Hieronder vind je de grafiek die de prijsbewegingen op de woningmarkt aldaar van de laatste jaar weergeeft:

Wat is mijn woning in Deurne waard?

De waarde van jouw woning in Deurne is constant onderhevig aan veranderingen. De fluctuerende prijzen op de vastgoedmarkt in combinatie met factoren als buurtontwikkelingen en woningstaat hebben invloed op de waarde van je huis. Hierbij speelt een actuele waardebepaling een belangrijke rol.

Onduidelijkheid over de waarde van je woning kan leiden tot financiële onzekerheid. Het is dus van belang om een goed inzicht te hebben in de huidige huiswaarde om het maximale uit je verkoop te halen. Een snelle, efficiënte manier om dit te doen is door een gratis waardebepaling door een professionele makelaar.

Een gratis waardebepaling vindt plaats op locatie, waarmee een professionele makelaar een gedetailleerd beeld krijgt van je woning. Hiermee zal de beoordeling accuraat en betrouwbaar zijn. Het enige wat nodig is, is het maken van een afspraak, wat het een eenvoudig proces maakt om de waarde van je woning te leren kennen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is een complex geheel waarin de prijs van een huis vaak wordt beïnvloed door de plaats waar het zich bevindt. Dit betekent dat dezelfde woning in een andere plaats voor een andere prijs kan worden verkocht. Zo ook binnen Deurne, waar je zult merken dat de huizenprijzen niet helemaal gelijk zijn aan die van de omliggende plaatsen. Het is daarom altijd belangrijk om de lokale woningmarkt goed in de gaten te houden als je overweegt een huis te kopen of te verkopen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Deurne

Als je het maximale uit de verkoop van je huis in Deurne wilt halen, kun je niet zonder een professionele makelaar. Het aanbod aan makelaars is breed, en de verschillen groot. Je kunt makelaars bijvoorbeeld onderscheiden op basis van verkoopsnelheid, communicatievaardigheden en succesratio's. Neem de tijd om deze aspecten van verschillende makelaars te bestuderen en maak een weloverwogen keuze.

De keuze voor een makelaar in Deurne heeft namelijk een grote invloed op de verkoop van je woning. Een goede makelaar kan je niet alleen helpen aan een hogere verkoopprijs, maar kan ook bijdragen aan een snellere verkoop. Voor inzichten in presterende makelaars en de ervaringen van andere klanten, is het zeker aan te raden ze te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Deurne Of lees meer over makelaars in Deurne

Gemiddelde tarieven van makelaars in Deurne

Veel aandacht wordt vaak besteed aan de courtages van makelaars en dat is begrijpelijk. In Deurne constateren we dat het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar rond de 1,12% ligt. Het courtagepercentage is echter slechts een deel van de kosten. Andere kosten waar je rekening mee moet houden, zijn de opstartkosten. Deze opstartkosten, die makelaars rekenen om je huis in de verkoop te zetten, liggen gemiddeld rond de € 515 in Deurne.

Voor een zo volledig mogelijk beeld van de makelaarskosten is het handig om bij verschillende makelaars in Deurne de tarieven op te vragen. De geselecteerde makelaars brengen je dan op de hoogte van hun verkooptarieven, waardoor je een goed overzicht krijgt van de verschillende tarieven. Daarnaast biedt de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Deurne, die momenteel € 505.608 bedraagt, een goede benchmark voor het beoordelen van de prijsstelling van de makelaars.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Deurne

In Deurne ligt het aantal bezitseigen woningen op 7097. Het is interessant om te zien hoe van dit totaal aantal koopwoningen op dit moment slechts een fractie beschikbaar is voor potentiële kopers. Dat betekent dus concreet dat als je overweegt om jouw woning op de markt te brengen, je vast en zeker de aandacht van geïnteresseerden zal trekken, gezien het huidige beperkte aanbod.

Aantal verkochte woningen in Deurne

In de laatste 12 maanden is er een bepaald aantal woningen in Deurne verkocht. Gedurende deze periode heeft er ook een aantal aanmeldingen plaatsgevonden, wat inhoudt dat deze woningen te koop zijn gezet. De exacte cijfers van deze transacties vind je in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Deurne te verkopen?

Wanneer je jouw huis in Deurne gaat verkopen, zijn er talloze zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het van belang om een accurate waardebepaling te laten doen door een deskundige makelaar en om goede verkoopadviezen op te volgen. Verder is het ook raadzaam om te kijken naar verschillende makelaars en hun tarieven, om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Het is geen overbodige luxe om een georganiseerd plan van aanpak te hebben. Een duidelijk stappenplan kan bijvoorbeeld enorm behulpzaam zijn om de verkoop van je huis in Deurne in goede banen te leiden. Hierbij worden alle aspecten van de verkoop geregeld, van het aanvragen van een energielabel tot het uitvoeren van onderhandelingen met potentiële kopers.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je woning in Deurne te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de constante beweging van de huizenprijzen in Deurne. Op HuisVerkopen.nl houden we de prijsontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Alle relevante informatie zoals vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen worden continu bijgewerkt en zijn dus altijd actueel.

Handige tools voor het regelen van je woningverkoop

HuisVerkopen.nl biedt diverse hulpmiddelen aan om je te helpen bij het verkopen van je woning in Deurne. Op onze website kun je makkelijk een gratis waardebepaling aanvragen en makelaars vergelijken. Daarnaast ontvang je best passende makelaarstarieven van lokale makelaars door hier je tarieven op te vragen. Ons handige stappenplan helpt je bij het regelen van alle noodzakelijke zaken voorafgaand aan de verkoop van je huis. De website voorziet je van alle nodige ondersteuning bij het verkoopproces om een soepele en efficiënte verkoop van je woning in Deurne te realiseren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen