Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vlierden

Ben je van plan je huis in Vlierden te verkopen? Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt. Kijk hier voor recente vastgoedcijfers, zoals verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in deze regio.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vlierden

De gemiddelde verkoopprijs in Vlierden is in de laatste 3 maanden € 498.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 442.000 euro. Dit geeft aan dat verkopers doorgaans een hogere prijs verwachten dan ze uiteindelijk ontvangen. Dat kan komen door concurrentie, onderhandelingen of het huidige marktklimaat. Bekijk de onderstaande grafiek om de prijsontwikkeling zelf te volgen:

Huizenprijzen in Vlierden

Afgelopen 3 maanden

€ 195.000
€ 371.000
€ 548.000

In Vlierden is het bijzonder leerzaam om te kijken naar de waarde per vierkante meter van een koopwoning. Door de gemiddelde verkoopprijs per m2 in ogenschouw te nemen, krijg je een helder beeld van de huidige woningmarkt in dit dorp. Wist je dat de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Vlierden is vastgesteld op € 3.583 euro? Ontdek het zelf in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Vlierden per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.700
€ 3.700

Prijsontwikkeling Vlierden laatste 12 maanden

Het volgen van de prijsontwikkeling van woningen in Vlierden kan je een idee geven van de algemene bewegingen in de lokale markt. Afgelopen maand bedroeg de gemiddelde verkoopprijs € 498.000, een indicatie van waar de prijsklasse zich nu bevindt.

Maar laat je niet blindelings leiden door deze momentopname. De trend van de afgelopen 12 maanden in Vlierden zal een breder perspectief bieden, dat weerbarstig is tegen tijdelijke schommelingen en reflecteert hoe de lokale markt de nationale trends volgt:

Wat is mijn woning in Vlierden waard?

Het bepalen van de waarde van je woning in Vlierden is geen simpele optelsom. Elementen zoals het soort huis, de grootte van je thuis en de algehele conditie spelen een flinke rol. Daarnaast is de actuele situatie op de vastgoedmarkt van doorslaggevend belang.

Zit je er ook aan te denken om je huis in Vlierden te verkopen, maar ben je benieuwd wat de huidige waarde is? Om hierin meer duidelijkheid te krijgen kun je het beste een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Door via deze link een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen, krijg je een veel beter beeld om een goed geïnformeerde beslissing te nemen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar doorgaans bij je thuis voor een grondige inspectie. Hierbij worden verschillende factoren zoals de locatie, de grootte van het perceel en de staat van het huis beoordeeld. De uiteindelijke waardebepaling is hierdoor geen wilde gok, maar een resultaat van een professionele beoordeling.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je hebt vast wel gemerkt dat de woningmarkt niet uniform is. Woningprijzen variëren aanzienlijk, zelfs tussen geografisch nabijgelegen plaatsen. Om dit te illustreren, nemen we Vlierden en zijn omliggende regio's in overweging, de variatie in prijzen is opmerkelijk.

Om een goed beeld van de huidige markt te krijgen, is het nuttig om niet alleen naar Vlierden te kijken maar ook naar de huizenprijzen in andere nabijgelegen gemeenten. Het begrijpen van deze lokale verschillen kan helpen bij het inschatten van de marktontwikkelingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Vlierden

Op ons platform monitor je de prestaties van verschillende verkoopmakelaars in Vlierden. We hebben inzicht in wie het snelst jouw huis verkopen en welke makelaar gemiddeld een hogere verkoopprijs voor je woning kan bedingen. Onze statistieken helpen je om te kiezen voor de makelaar die de meeste woningen verkoopt en hoelang zij er gemiddeld over doen om woningen te verkopen.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan je veel voordelen opleveren. Een goede makelaar kan net dat verschil maken in de snelheid van verkoop en de uiteindelijke verkoopprijs van je woning. Zoek je een makelaar in Vlierden? Maak gebruik van onze inzichten en vergelijk opties om zo de meest strategische keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Vlierden Of lees meer over makelaars in Vlierden

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vlierden

Het is een niet te verwaarlozen feit dat courtages van makelaars oplopen. In Vlierden komt het gemiddelde courtagepercentage bijvoorbeeld uit op 1,12%. Dat vertaalt zich naar een gemiddeld bedrag van € 5.578 op basis van de gemiddelde verkoopprijs van een woning. Het bedrag is meer dan een fooi en moet je zorgvuldig over nadenken alvorens je met een makelaar in zee gaat.

Ben je van plan om jouw huis in Vlierden te verkopen? Geweldig! Maar onthoud dat een goede makelaar het verschil kan maken, dus het kiezen van de juiste makelaar is belangrijk. Op onze website bieden we je de mogelijkheid om makelaars in Vlierden te vergelijken. Ga op basis van jouw persoonlijke voorkeuren voor kwaliteit boven een lage courtage; laat je niet verleiden door alleen naar de kosten te kijken. Betrouwbaarheid, inzicht in de lokale markt en een duidelijke communicatie kunnen namelijk net zo waardevol zijn.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vlierden

In Vlierden bestaat het woningaanbod voor een groot gedeelte uit koopwoningen. In totaal zijn er 457 van deze woningen. Tegelijkertijd komt maar een klein percentage hiervan telkens beschikbaar voor verkoop. Voor jou als mogelijke woningverkoper betekent deze schaarste dat je woning veel aandacht kan trekken van geïnteresseerde kopers, wat kan leiden tot een voordelige verkoop.

Aantal verkochte woningen in Vlierden

In de laatste 12 maanden zijn er in Vlierden heel wat woningen in de verkoop gezet. Het aantal transacties, ofwel de werkelijke verkoop van huizen, was echter nog inzichtelijker. Hoeveel woningen daadwerkelijk verkocht werden? Dat zie je gereflecteerd in de waarde van deze tag: 11. De onderstaande grafiek geeft een duidelijk overzicht van de aangemelde woningen en de gesloten transacties:

Ben je van plan jouw huis in Vlierden te verkopen?

Bij de verkoop van je woning in Vlierden komt meer kijken dan je wellicht in eerste instantie denkt. Niet enkel het vinden van een goede verkoopprijs is een aspect om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld ook aan regelingen omtrent het energielabel, het kiezen van de juiste makelaar en eventueel het organiseren van een verhuisbedrijf. Dit zijn complicaties die het proces soms complex kunnen maken.

Om ervoor te zorgen dat je overzicht houdt in dit gehele proces, kan een stappenplan enorm van pas komen. Hierin staat precies wat je allemaal moet regelen bij de verkoop van jouw woning in Vlierden. Alles staat geordend op volgorde waardoor je systematisch alles kan afvinken. Op deze manier zorg je ervoor dat je geen essentiële stappen in het proces overslaat.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als woningverkoper is het belangrijk om te weten dat de huizenprijzen in Vlierden constant veranderen. De gegevens over deze voortdurende prijswisselingen vind je op de plek waar je nu bent. Hier worden actuele gegevens over vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen en dergelijke up-to-date gehouden. Op deze manier heb jij altijd beschikking over de laatste prijsinformatie.

Het gemak van Huis Verkopen bij de verkoopvoorbereiding

HuisVerkopen.nl biedt diverse tools en diensten aan die je kunnen assisteren bij het regelen van je woningverkoop. Met een handige stappenplan mis je geen enkele stap in het proces. Daarnaast kan je makelaarstarieven opvragen via de pagina tarieven opvragen om te besparen op de makelaarskosten. De website is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken, en biedt naast deze eerdergenoemde diensten ook een waardebepaling, energielabel aanvraag en mogelijkheden tot het vergelijken van makelaars.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen