Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Eersel

Het kiezen van de juiste makelaar in Eersel voor de verkoop van je woning is een belangrijke stap. Het is doorslaggevend om te kiezen voor iemand met kennis van de lokale markt en een aantoonbaar succesrecord. De informatie op deze pagina biedt een uitgebreid overzicht van waar je op moet letten bij deze keuze.

Over makelaars in Eersel

In Eersel zijn er veel makelaars beschikbaar, maar niet allemaal gaan ze hetzelfde te werk. Naast hun unieke werkwijze rondom de verkoop van jouw woning, kan ook de hoogte van de kosten sterk variëren. Daarnaast speelt hun trackrecord op het gebied van kennis van de lokale markt, verkoopresultaten en snelheid van verkoop beslist een rol. Belangrijk is dat je de makelaars met elkaar vergelijkt, zo krijg je een helder beeld van wat elke verkoopmakelaar te bieden heeft. Dit kun je eenvoudig doen op de pagina voor het vergelijken van makelaars. Een weloverwogen keuze zorgt ervoor dat de verkoop van jouw woning optimaal wordt begeleid en mogelijk sneller en tegen een hogere prijs wordt verkocht.

Als potentiële verkoper vraag je je wellicht af wat de beste makelaars in Eersel kosten. Wellicht ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen door makelaars met elkaar te vergelijken en of het onderhandelingsresultaat van de makelaar relevant is. Kortom, tal van vragen spelen wellicht door je hoofd. Laat je niet in verwarring brengen, in de volgende gegevens presenteren we de actuele cijfers over de beste makelaars in Eersel:

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.828
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.027
Besparing (gem.)
€ 1.595

Actueel

 • Gezien de vastgoedmarkt is het begrijpelijk dat je overweegt om jouw huis te verkopen. De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Eersel is momenteel € 549.847 euro en € 3.940 euro per vierkante meter. Je kunt deze informatie en meer vinden op onze pagina over de huizenprijzen.
 • Het gemiddelde courtage van makelaars in Eersel in deze periode van juli 2024 is 1,06% procent. Wil je meer info over de vastgoedwereld in Eersel? Bezoek dan onze pagina over Eersel, en bekijk alle relevante informatie.
 • Let op: de tarieven van makelaars in Eersel kunnen flink verschillen. Het loont om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken om zo te besparen op de verkoop van je huis. In feite, door de makelaarstarieven te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.595 euro besparen. Zeker de moeite waard dus!

Uitgelichte makelaars in Eersel

Als je jouw huis wilt verkopen, ben je in Eersel niet beperkt tot één keuze; er zijn tal van makelaars waar je uit kunt kiezen. Om je keuze wat makkelijker te maken, presenteren we je een lijst van diverse verkoopmakelaars in Eersel, compleet met een unieke beschrijving per makelaar. Het is een goede aanpak om deze makelaars met elkaar te vergelijken, zodat je inzicht krijgt in de variëteit van hun tarieven, diensten en ervaring.

Logo Van Santvoort Makelaars b.v.

Van Santvoort Makelaars bv

Bij Van Santvoort Makelaars ben je thuis in de regio Eersel. Deze gevestigde makelaar helpt je bij de aan- of verkoop en het huren of verhuren van zowel bestaande als nieuwe woningen, bedrijfspanden, en zelfs agrarisch onroerend goed. Of je je droomwoning wilt vinden of je bestaande woning succesvol wilt verkopen, met kennis van de regio en een professionele aanpak, biedt Van Santvoort Makelaars hulp waar jij die nodig hebt.
Logo W. Heeren Makelaardij

W Heeren Makelaardij

Bij de actieve en enthousiaste W. Heeren Makelaardij ben je aan het juiste adres voor tal van diensten: van verkoop en verhuur tot taxaties en financieel advies. Met een team van vier medewerkers en een uitgebreid netwerk in de omgeving, bon ze jouw woning succesvol aan de juiste kandidaat verkopen of verhuren. Gelegen op de Markt 48 in Eersel, zet deze NVM-aangesloten makelaardij zich vol energie en persoonlijke aandacht in voor jouw woonwensen.

Online Bedrijfsmakelaar

Bij Online Bedrijfsmakelaar ben je voor de verkoop of verhuur van jouw bedrijfsruimte, belegging, kantoor of nieuwbouw aan het juiste adres. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij branchevereniging NVM en bezit belangrijke certificaten zoals VastgoedCert en NRVT. Met een klein, toegewijd team van vijf medewerkers staan zij klaar om je te ondersteunen. Zekerheid en expertise zijn hier dus gegarandeerd. Ze zijn met name een sterke keuze bij complexe transacties.

Let op: naast de makelaars in Eersel die je al hebt gezien, zijn er nog meer actief in deze omgeving. De meest geschikte makelaar voor jou kan dus ook buiten de bovenstaande lijst vallen. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars uit Eersel mee in onze vergelijking. Zo zorgen we ervoor dat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie.

Vergelijk makelaars in Eersel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Eersel?

Een makelaar in Eersel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,06% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 549.847 in Eersel komt dit neer op € 5.828 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Het is belangrijk om te weten dat veel makelaars bereid zijn tot het rekenen van een lager courtagetarief bij een hogere woningwaarde. Dit komt doordat zij dan minder risico lopen en er relatief meer geld te verdienen valt.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Eersel 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.595 besparen door makelaars te vergelijken. Omdat makelaarskosten aanzienlijk kunnen verschillen, is het zeer nuttig makelaars te vergelijken en zo de best mogelijke deal te krijgen.

Kosten van makelaars in Eersel

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.300
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Eersel

De kans is groot dat je te maken krijgt met opstartkosten als je besluit jouw woning in Eersel te verkopen via een makelaar. Wat zijn dit voor kosten? Het term 'opstartkosten' omvat de kosten die een makelaar maakt om jouw woning verkoopklaar te maken. Denk hierbij aan kosten voor woningfotografie, het inmeten van de woning, het maken van de plattegronden, het plaatsen van een te koop bord en het adverteren op diverse kanalen.

Hoewel de kosten voor het inschakelen van een makelaar variëren, het komt vaak voor dat makelaars € 515 rekenen als opstartkosten. Dit bedrag dekt in de meeste gevallen de essentiële services zoals het inventariseren van de woning, het maken van een verkoopstrategie en de administratieve voorbereidingen. Echter, de exacte kosten kunnen verschillen, afhankelijk van de dienstverlening en prijsbeleid van de gekozen makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Eersel

Wanneer je ervoor kiest om je woning in Eersel te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met alle mogelijke kosten. Zo kunnen makelaars in Eersel, net als in vele andere plaatsen, intrekkingskosten rekenen. Dit zijn kosten die de makelaar in rekening brengt als jij besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Dit kan gebeuren om verschillende redenen. Misschien heb je een onverwacht bod gekregen, wil je renoveren of heb je besloten om toch niet te verhuizen.

Het bedrag van deze intrekkingskosten kan variëren. Met de tag € 500 houden we het gemiddelde in Eersel up-to-date. Hiermee hoef je geen zorgen te maken over verouderde informatie die je beslissingen kan beïnvloeden. Jij als verkoper wilt immers een realistisch beeld hebben van alles dat bij de verkoop van jouw woning komt kijken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Eersel met een vast tarief

Ook in Eersel vind je makelaars die met een vast tarief werken. Het voordeel hiervan is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, geen percentage van de verkoopprijs, maar een helder bedrag. Dit vaste tarief ligt gemiddeld op € 3.250 (update: juli 2024).

Aan de andere kant kan een vast tarief van een makelaar ook een nadeel zijn. Stel je voor dat jouw woning veel meer waard blijkt te zijn dan verwacht. In dit geval zal een percentage van de verkoopprijs, ook wel courtage genoemd, beduidend lager uitvallen dan een vast tarief. Je betaalt dan in verhouding meer dan bij een makelaar die met courtage werkt.

Tip: Je kunt zelf inschatten of een vast tarief of courtage voordeliger is op basis van de verwachte verkoopprijs van jouw woning. Denk er goed over na, vergelijk verschillende makelaars en houd hierbij altijd rekening met jouw persoonlijke situatie.

4 feitjes over makelaars in Eersel

 • Elke makelaar in Eersel hanteert eigen opstartkosten en voorwaarden, wat ervoor zorgt dat de tarieven variëren. Om deze reden is het aan te bevelen om de tarieven op te vragen en deze uitgebreid te vergelijken voor je een definitieve beslissing neemt.
 • Er is een opvallende variatie in de verkoopsnelheid van makelaars in Eersel. Het aantal dagen dat een huis gemiddeld in de verkoop staat in Eersel is 56 dagen.
 • Met de begeleiding van een makelaar kan een huis in Eersel tot wel 11% winstgevender verkocht worden dan wanneer je deze zelfstandig in de verkoop zet. Deze statistiek onderstreept het belang van professionele begeleiding bij de verkoop van je huis.
 • Wat opvalt, is dat een grote meerderheid van de verkopers in Eersel, namelijk 87%, de voorkeur geeft aan een traditionele makelaar in plaats van een online makelaar. Deze traditionele makelaars nemen het volledige verkoopproces van je over, wat als erg prettig ervaren kan worden.

Wat levert de beste makelaar in Eersel op?

Wat een makelaar in Eersel voor je kan opleveren, is vaak van groter belang dan wat de makelaar je in rekening brengt. Het gaat tenslotte om de waarde die de makelaar toevoegt bij het verkoopproces van je huis. Een goede makelaar verhoogt de verkoopopbrengst en verkort de verkoopduur. Uiteindelijk kan dit je zelfs meer opleveren dan je investering in de makelaarsdiensten zelf.

Dit is hoe je de beste makelaars in Eersel herkent:

 • Verkoopopbrengst: De beste makelaars in Eersel onderscheiden zich door woningen gemiddeld voor een hoger bedrag te verkopen dan andere makelaars. Uit onze data blijkt dat de verkoopprijzen van de beste makelaars gemiddeld € 14.394 hoger liggen.

 • Verkoopsnelheid: Onze statistieken tonen tevens aan dat de snelste makelaars in Eersel huizen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Dit is vaak te danken aan hun gedreven inzet en actieve verkoopstrategieën, welke een directe impact hebben op de verkoopsnelheid.

De beste makelaar in Eersel vinden

De beste makelaar in Eersel is degene die jouw huis voor de hoogst mogelijke prijs weet te verkopen. Zo'n makelaar kent de lokale woningmarkt als geen ander, en begrijpt wat jouw woning uniek en waardevol maakt voor potentiële kopers.

Om deze ideale makelaar te vinden, is een zorgvuldige vergelijking onmisbaar. Door gebruik te maken van ons vergelijkingsformulier ontdek je gemakkelijk welke makelaar aansluit bij jouw behoeften en welke makelaar de beste strategie en tarieven aanbiedt.

Waar moet je op letten bij makelaars in Eersel?

De verkoop van je huis is een belangrijke beslissing en het kiezen van de meest geschikte makelaar in Eersel kan doorslaggevend zijn:

Kennis van de lokale markt

De makelaar moet goed bekend zijn met de lokale huizenmarkt in Eersel. Dit levert voordelen op in het bepalen van de prijs en de verkoopstrategie.

Ervaring en reputatie

Het is raadzaam om te kijken naar de ervaring en reputatie van de makelaar. Een bewezen staat van dienst geeft vertrouwen in een succesvolle verkoop.

Communicatie en bereikbaarheid

Een makelaar moet altijd goed bereikbaar zijn en helder communiceren over alle aspecten van de verkoop. Dit maakt het proces transparanter en minder stressvol voor je.

Verkoopstrategie

Richtlijn hierbij is om na te gaan welke verkoopstrategie de makelaar in gedachten heeft voor je woning. Een plan dat aansluit bij jouw wensen en woonsituatie is het meest optimale.

Vergoeding en voorwaarden

Tot slot, let op de vergoeding en de voorwaarden die de makelaar hanteert. Deze moeten duidelijk zijn en in proportie met de diensten die worden aangeboden.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Op zoek naar een NVM-makelaar in Eersel? Deze makelaars zijn onderdeel van een gerespecteerde vereniging die continu ondersteuning en training biedt aan haar leden. Je kiest dus niet alleen voor de makelaar, maar ook voor een netwerk van expertise en kennis.

Natuurlijk bestaan er naast NVM ook andere verenigingen zoals VBO en VastgoedPRO. Elke vereniging heeft echter zijn eigen unieke focus en benadering. Het kiezen van een NVM-makelaar betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een breed netwerk. Geen makelaar kan dit zomaar evenaren. Dit is de meerwaarde van de beste NVM-makelaar in Eersel.

Wat doet een makelaar in Eersel?

Een makelaar in Eersel is jouw gids in de huizenmarkt. Ze helpen je bij de verkoop van je huis door een strategisch verkoopplan op te stellen, alle documentatie te regelen en onderhandelingen te voeren namens jou.

Naast de basisdiensten, biedt een full-service makelaar in Eersel een compleet pakket aan hulp aan. Dit gaat van professionele foto's van je huis laten maken, tot het meegaan tijdens bezichtigingen en zorgen dat alle wettelijke plichten rondom de verkoop worden nagekomen.

 • Fotografie van hoge kwaliteit
 • Aanwezigheid bij bezichtigingen
 • Het begeleiden van de onderhandelingen
 • Verzorgen van de wettelijke documentatie
 • Persoonlijk contact en korte lijnen

Waarom een makelaar in Eersel inschakelen?

Als je overweegt om jouw woning in Eersel te verkopen, kan een makelaar een belangrijke partner zijn in dit proces. Verhuizen is een grote beslissing en het inzetten van een deskundige kan zeker een meerwaarde zijn. Een ervaren makelaar kent de lokale huizenmarkt als geen ander, heeft netwerk om potentiële kopers te bereiken en handelt belangrijke administratieve taken voor je af. Hierdoor kun je zorgeloos en optimaal het verkoopproces doorlopen.

Kennis van de Eerselse woningmarkt

De huizenmarkt in Eersel is specifiek en iedere buurt heeft een eigen dynamiek. Een lokale makelaar kent deze patronen en trends, wat helpt om de juiste vraagprijs voor jouw woning vast te stellen.

Bereik jouw doelgroep

Een makelaar heeft toegang tot diverse platformen waar woningzoekenden actief zijn. Zo helpt de makelaar jou bij het plaatsen van een aantrekkelijke woningadvertentie en bereik je efficiënt de meest potentiële kopers.

Onderhandelen over de verkoopprijs

Als eenmaal de serieuze kopers zich melden, gaat de makelaar voor jou het gesprek aan. Hij zal op strategische wijze onderhandelen over de verkoopprijs en de voorwaarden van de verkoopovereenkomst.

Administratie uit handen

Tot slot helpt de makelaar je met de juridische en administratieve paperassen die bij de verkoop van een huis komen kijken. Zo neemt de makelaar je veel werk uit handen, en kan jouw verhuizing soepel verlopen.

Makelaars in Eersel vergelijken

Vergelijk makelaars in Eersel en vind de beste voor jouw situatie met Huis Verkopen. Wij houden prestaties bij zoals verkoopopbrengst en snelheid. Zo krijg je inzicht in wie jouw woning voor de hoogste prijs en het snelst kan verkopen.

 • Je ontvangt een gratis waardebepaling
 • Je krijgt inzicht in mogelijke verkoopprijzen
 • Vergelijken leidt tot lagere makelaarskosten
 • Je vindt de makelaar die naadloos aansluit bij jouw voorkeuren

De voordelen zijn talrijk en het proces eenvoudig. Je vult je adres, voorkeuren en wensen in en wij koppelen je aan de meest geschikte verkoopmakelaars in Eersel. Deze makelaars informeren je over alles dat je wilt weten – een compleet en helder beeld waardoor je slimme keuzes kunt maken voor de verkoop van je woning.

Vergelijk makelaars in Eersel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Eersel

Op onze website kun je de tarieven van verschillende makelaars in Eersel handig naast elkaar leggen. Met een klik op de knop vraag je de makelaarstarieven aan om jouw vergelijking te starten.

De gemiddelde makelaarskosten in Eersel zijn € 5.828. Echter, kosten kunnen variëren van makelaar tot makelaar.

Het is raadzaam om te kijken naar de ervaring van de makelaar, hun recensies, hun courtage en andere kosten. Voor meer informatie kun je het beste naar deze pagina gaan.

De gemiddelde verkoopsnelheid van woningen in Eersel is 56 dagen. Dit kan echter variëren afhankelijk van de marktomstandigheden en de waarde van jouw woning.

Ja, zeker. Een professioneel verkoopadvies van een lokale makelaar kan jou helpen om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Vraag hier een verkoopadvies aan.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen