Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Eibergen

In Eibergen is het zoeken naar een juiste verkoopmakelaar belangrijk. Elke makelaar hanteert namelijk een andere verkoopstrategie. Door verkoopmakelaars te vergelijken, vind je degene die het maximale uit de verkoop van jouw huis kan halen.

Over makelaars in Eibergen

Op zoek naar een makelaar in Eibergen? Bij ons houden we alles bij over de makelaars in deze regio. Zo hebben we inzicht in hun actuele aanbod, prestaties uit het verleden, klantbeoordelingen en nog veel meer. Door deze informatie te vergelijken, krijg je een duidelijk overzicht van welke makelaar het beste bij jouw wensen past. En dat levert je niet alleen een zorgeloze verkoop op, maar ook de garantie dat je huis tegen de beste voorwaarden verkocht wordt.

Ben je benieuwd welke makelaar het snelst jouw woning kan verkopen, of welke het beste in onderhandelen is? Vraag je je af welke makelaar het meest betrokken is bij zijn klanten, of welke het grootste aanbod heeft aan woningen in Eibergen? Deze informatie is allemaal beschikbaar om je te helpen bij je keuze. Dus blijf even hangen en doorzoek onze database vol waardevolle informatie over de makelaars in Eibergen. Zo vind je altijd de juiste makelaar voor jouw wensen.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.667
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.084
Besparing (gem.)
€ 1.117

Actueel

 • Bij het verkopen van je woning horen bepaalde kosten die ingecalculeerd moeten worden. In april 2024, kun je rekening houden met courtages van makelaars in Eibergen die tussen de 0,88% en 1,55% liggen.
 • Het is handig om een idee te hebben van de huidige woonsituatie in Eibergen. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt hier momenteel € 2.771. Voor meer gedetailleerde info over woningprijzen in Eibergen kan je een kijkje nemen op onze website.
 • Het is altijd verstandig om makelaarstarieven in Eibergen te vergelijken, aangezien deze in constante beweging zijn. Door het vergelijken van tarieven kan je gemiddeld een bedrag van € 1.117 besparen. Dat is geen onbelangrijk detail.

Uitgelichte makelaars in Eibergen

In Eibergen vind je een gevarieerd aanbod van deskundige makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van woningen. Na deze alinea volgt er een overzicht van verschillende verkoopmakelaars in Eibergen, om je te helpen bij het maken van een keuze. Het is belangrijk om een vergelijking te maken tussen deze makelaars om te zien waar de verschillen liggen, zoals in de hantering van tarieven, aangeboden diensten en ervaring.

Logo Bennink Makelaardij o.g.

Bennink Makelaardij og

Bij Bennink Makelaardij staat persoonlijke begeleiding voorop in het koop- en verkoopproces van woningen. Expertise is hun kracht, door hun grondige kennis van de lokale markt, voortdurende scholing en lidmaatschap bij de NVM. Van taxaties tot financieel advies, je kunt bij hen terecht voor een veelheid aan diensten. Het is een ideale makelaar als je graag alles rondom jouw woning op één plek regelt.
Logo Wormgoor Makelaars

Wormgoor Makelaars

Wormgoor Makelaars, gevestigd in Eibergen, is een actieve onderneming met een breed scala aan diensten. Niet alleen biedt het ondersteuning bij de aankoop en verkoop van je woning, maar je kunt er ook terecht voor financiële advisering. Dit vijfkoppige team is aangesloten bij branchevereniging NVM en bezit het NWWI certificaat, wat bijdraagt aan betrouwbare taxaties. Dit, samen met hun persoonlijke aanpak, maakt Wormgoor Makelaars een verstandige keuze.

Let op: aan deze lijst zijn niet alle verkoopmakelaars van Eibergen toegevoegd. Bij Huis Verkopen nemen we in onze vergelijking alle actieve makelaars in de omgeving mee. Het kan dus zijn dat de voor jouw situatie meest geschikte makelaar nog niet in beeld is. Vind de perfecte makelaar door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Eibergen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Eibergen?

Een makelaar in Eibergen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 333.330 in Eibergen komt dit neer op € 3.667 aan makelaarskosten (update april 2024).

Normaal gesproken zal de courtage lager zijn als er sprake is van een hoge verkoopsnelheid van woningen. Dit komt omdat makelaars competitiever worden. Om hun diensten aantrekkelijk te maken, verlagen ze hun outliers om consistent te blijven met de snelle verkoop in de markt.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Eibergen 0,67% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.117 besparen door makelaars te vergelijken. Dat toont maar weer aan dat het loont om tijd te investeren in het maken van de juiste keuze voor je makelaar.

Kosten van makelaars in Eibergen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 3.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Eibergen

In Eibergen rekenen de meeste makelaars zogenaamde opstartkosten. Deze kosten zijn een soort vergoeding voor de inspanningen die de makelaar aan het begin van de verkoop van jouw woning moet leveren. Denk bijvoorbeeld aan het opmeten van de woning, het maken van professionele foto's, het samenstellen van een verkoopbrochure en het plaatsen van jouw woning op verschillende online verkoopplatforms.

De hoogte van de opstartkosten kunnen per makelaar flink verschillen. Het is dus verstandig om meerdere makelaars met elkaar te vergelijken. Op de pagina tarieven opvragen kun je gemakkelijk en kosteloos een overzicht aanvragen van de opstartkosten van verschillende makelaars in Eibergen. Zo krijg je een idee van wat je kunt verwachten en vind je eenvoudiger de makelaar die het beste bij je past.

Intrekkingskosten van makelaars in Eibergen

In de wereld van woningverkoop in Eibergen kunnen makelaars je intrekkingskosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je moet betalen als je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Vaak is dit een percentage van de afgesproken courtage (makelaarscommissie), maar dit kan per makelaar variëren. Het is belangrijk om vooraf duidelijk deze potentiële kosten te bespreken met je makelaar.

Stel je voor, je hebt jouw woning al in de verkoop gezet, maar om een bepaalde reden – misschien heb je een nieuwe baan aan de andere kant van het land – besluit je te verhuizen voordat de verkoop is afgerond. Of misschien heb je een verandering van gedachten en wil je toch in jouw huidige huis blijven wonen. In zulke situaties kunnen intrekkingskosten van toepassing zijn. Het is dus goed om hiervan bewust te zijn en dit vooraf met de makelaar te bespreken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Eibergen met een vast tarief

In Eibergen vind je ook makelaars die werken met een vast tarief. Dit heeft het grote voordeel dat je vooraf duidelijkheid hebt over de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je dit bedrag meteen meenemen in je budget. Zo zijn er makelaars in Eibergen die gemiddeld een vast tarief hanteren van € 3.250 (update: april 2024).

Hoewel dit vaste tarief zeker voordelen biedt, zitten er ook haken en ogen aan. Komt bijvoorbeeld het verkoopbedrag van je woning hoger uit dan verwacht? Dan betaal je nog steeds hetzelfde vaste tarief aan de makelaar. Stel, je woning wordt verkocht voor 350.000 euro en de makelaar heeft een vast tarief van 3.500 euro. Dit betekent dat je ongeacht het hogere verkoopbedrag, 1% aan makelaarskosten betaalt.

Tip: Wanneer je voor een makelaar met een vast tarief kiest, wees dan zeker dat dit in lijn is met jouw verwachtingen van de verkoop. Houd ook rekening met het feit dat de service die je terugkrijgt voor dit bedrag, kan variëren tussen verschillende makelaars. Het is dus slim om naast de prijs, ook de geboden service en de ervaringen van anderen goed te onderzoeken voordat je een beslissing maakt.

4 feitjes over makelaars in Eibergen

 • Het blijkt dat een aanzienlijk deel van de verkopers in Eibergen, namelijk 88%, een traditionele makelaar verkiest boven een online makelaar. Er is blijkbaar een aanzienlijke waardering voor de uitgebreide service die een traditionele makelaar biedt.
 • In Eibergen kun je ook profiteren van het feit dat huizen vaak 11% winstgevender verkocht worden met de hulp van een makelaar dan wanneer je dit helemaal zelf doet.
 • Er zijn verschillen in de opstartkosten en voorwaarden van makelaars in Eibergen. Dit kan een invloed hebben op de keuze die je maakt bij het aanvragen van tarieven. Voor een overzichtelijke vergelijking kun je terecht op deze pagina.
 • Het is belangrijk om te weten dat de verkoopsnelheid van makelaars in Eibergen varieert. Gemiddeld duurt het 51 dagen voordat een huis in Eibergen verkocht is.

Wat levert de beste makelaar in Eibergen op?

In Eibergen kan het kiezen van een makelaar die net dat laagje extra biedt echt verschil maken bij de verkoop van je huis. Dit heeft betrekking op zowel het tijdsbestek van de verkoop als het uiteindelijke verkoopbedrag zelf.

Hier zijn twee kenmerken waaraan je de toonaangevende makelaars in Eibergen kunt herkennen:

 • Verkoopsnelheid: Uit onze gegevens analyse komt naar voren dat topmakelaars in Eibergen huizen gemiddeld 16 dagen sneller verkopen dan hun concurrenten. Het geheim achter dit versneld proces? Een sterke en doeltreffende verkoopstrategie.
 • Verkoopprijs: Ook blijkt uit onze gegevens dat deze makelaars in Eibergen woningen over het algemeen voor een bedrag van € 11.382 meer verkopen dan andere makelaars. Dit benadrukt hoe een uitstekende makelaar daadwerkelijk waarde toevoegt en zichzelf meer dan terugverdient.

De beste makelaar in Eibergen vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Eibergen? De ideale makelaar is degene die perfect aansluit op jouw woning en situatie. Een goede match is namelijk essentieel voor een succesvolle verkoop van jouw huis.

Op onze website kun je makelaars eenvoudig vergelijken. Vul het vergelijkingsformulier in en ontdek welke makelaar het beste bij jouw woning, situatie en wensen past. Zo vind je altijd een makelaar die bij je past!

Waar moet je op letten bij makelaars in Eibergen?

Bij het selecteren van een makelaar in Eibergen voor de verkoop van jouw huis, zijn er verschillende aandachtspunten waar je niet omheen kunt:

Kennis van de lokale markt

Het is essentieel dat de makelaar ervaring heeft met de huizenmarkt in Eibergen. Hij moet de lokale huizenprijzen en trends volledig begrijpen.

Bekijk de tarieven

De makelaarskosten variëren aanzienlijk. Het aanvragen en vergelijken van offertes van meerdere makelaars is van groot belang. Kijk hiervoor op huisverkopen.nl/tarieven-opvragen.

Mogelijke besparing

Door tarieven van makelaars te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 1.117 aan makelaarskosten in Eibergen. Dit is mooi meegenomen!

Controleer de service

Voordat je een makelaar inschakelt, is het goed om te weten welke service je kan verwachten. Let op recensies en meningen van vorige klanten.

Onderhandelingsvermogen

Een goede makelaar moet uitstekende onderhandelingsvaardigheden hebben. Dit is belangrijk om de beste prijs voor jouw huis te krijgen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Ben je van plan om in het pittoreske Eibergen een nieuw hoofdstuk te beginnen? Het is verstandig om jouw vastgoedtransacties te laten begeleiden door een NVM-makelaar. Deze sector-erkende makelaars zijn getoetst op hun bekwaamheid en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Maar waarom is kiezen voor een NVM, VBO of VastgoedPRO makelaar een goede zet? Ten eerste, je hebt garantie van een gedegen expertise. Deze makelaars hebben een grondige kennis van de woningmarkt. Ten tweede bieden ze betrouwbaarheid, als lid van een branchevereniging hanteren ze heldere voorwaarden en hebben ze een klachtenprocedure.

Wat doet een makelaar in Eibergen?

Een makelaar in Eibergen begeleidt je tijdens het volledige proces van woningverkoop. Vanaf de eerste stap tot aan de definitieve verkoopovereenkomst: een makelaar navigeert je door deze complexe opgave.

De meerwaarde van een makelaar zit hem in het ontzorgen van jou tijdens dit proces. Zij kennen de lokale woningmarkt, hebben ervaring in onderhandelingen en kunnen een onafhankelijk advies uitbrengen over de waarde van je huis.

 • Waardering van de woning: de makelaar bepaalt de marktwaarde van je woning.
 • Opstellen van een verkoopplan: de makelaar adviseert over de beste verkoopstrategie.
 • Marketing van je woning: de makelaar verzorgt de fotografie, de plattegronden en schrijft de verkooptekst.
 • Bezichtigingen begeleiden: de makelaar zorgt dat potentiële kopers een goed beeld van de woning krijgen.
 • Onderhandelingen voeren over de verkoopprijs: de makelaar onderhandelt voor je om de beste prijs te realiseren.

Waarom een makelaar in Eibergen inschakelen?

Het verkopen van je huis in Eibergen kan een uitdagend proces zijn. Met de hulp van een makelaar kom je echter minder obstakels tegen en is je woning verkopen een zorgelozer ervaring. Een professional aan je zijde kan je bijstaan in het inzichtelijk maken van de vastgoedmarkt en stelt je in staat om gefundeerde beslissingen te nemen. Een makelaar neemt een groot deel van het werk uit handen en zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen door het verkoopproces gaat.

Advies bij prijsbepaling

Wanneer je besluit je huis te verkopen, is het belangrijk om de juiste prijs te bepalen. Een makelaar heeft een uitgebreid inzicht in de vastgoedmarkt en kan daardoor een reële vraagprijs adviseren. Zo voorkom je onrealistische verwachtingen en stel je potentiële kopers niet teleur.

Presentatie van je woning

Het aantrekkelijk presenteren van je woning kan invloed hebben op de snelheid en prijs van de verkoop. Een makelaar weet precies hoe de unieke kenmerken van jouw huis benadrukt kunnen worden en stelt zo een overhaal-collectief verkoopplan op.

Administratieve afhandeling

Bij de verkoop van je huis komt heel wat administratie kijken. Een makelaar zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van alle noodzakelijke documentatie, zoals het koopcontract en de notariële akte, waardoor jij als verkoper minder stress ervaart.

Onderhandelingen met kopers

De prijsonderhandelingen kunnen een spannend deel van het verkoopproces zijn. Een makelaar heeft ruime ervaring met onderhandelingen, weet de jouw belangen goed te vertegenwoordigen en gaat op zoek naar de best mogelijke deal voor jou.

Makelaars in Eibergen vergelijken

Vergelijken is de sleutel tot succes bij de verkoop van jouw huis. Huis Verkopen maakt het jou gemakkelijk door topmakelaars in Eibergen te vergelijken op basis van prestaties en prijs.

 • Vergelijking gebaseerd op verkoopopbrengst en snelheid
 • Bespaar op makelaarskosten
 • 100% onafhankelijk en objectief
 • Gratis en vrijblijvende dienstverlening

Het proces is simpel: vul je adres en voorkeuren in en je wordt gekoppeld aan de best passende makelaars. Zij geven je verkoopadvies en waardebepaling, en je vindt de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding voor jouw situatie.

Vergelijk makelaars in Eibergen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Eibergen

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Eibergen liggen op € 515. Het is slim om bij verschillende makelaars een offerte aan te vragen om de kosten goed te kunnen vergelijken.

Makelaars in Eibergen rekenen gemiddeld een courtage van 1,10%. Dit percentage kan variëren per makelaar. Vergelijk daarom altijd meerdere makelaars op hun voorwaarden en tarieven.

Een woning wordt in Eibergen gemiddeld binnen 51 dagen verkocht. Dit kan per makelaar verschillen, het blijft dus belangrijk om makelaars te vergelijken.

Vergelijk meerdere makelaars op basis van hun tarieven, voorwaarden en beoordelingen. Je kunt hier gratis en vrijblijvend verkoopadvies aanvragen bij lokale makelaars.

De gemiddelde makelaarskosten in Eibergen bedragen € 3.667. Deze kosten kunnen bestaan uit een opstarttarief en courtage. Het is handig om vooraf een kostenoverzicht te vragen bij de makelaar.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen