Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Eibergen

Als je overweegt je huis in Eibergen te verkopen, weet dan dat de huidige huizenmarkt daar een fascinerend speelveld is. De vraagprijzen variëren en de verkoopprijzen zijn sterk afhankelijk van locatie en woningtype. Het aantal transacties geeft een interessant inzicht in de activiteit op de Eibergse woningmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Eibergen

De gemiddelde verkoopprijs in Eibergen is in de laatste 3 maanden € 365.453 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 368.975 euro. Hij zegt je veel over de huidige stand van de huizenmarkt in Eibergen. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je overweegt je huis te verkopen. Hieronder vind je de bijhorende grafiek:

Huizenprijzen in Eibergen

Afgelopen 3 maanden

€ 241.000
€ 330.000
€ 419.000

Woningprijzen kunnen soms behoorlijk variëren en daarom is het nuttig om te kijken naar de waarde per vierkante meter. Dit kan immers de bepalende factor zijn bij een huis verkopen. Zeker in Eibergen, waar de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter € 2.957 bedraagt, biedt dit inzicht. Ontdek in de onderstaande grafiek zelf hoe de waarde per vierkante meter zich de afgelopen 3 maanden heeft ontwikkeld:

Huizenprijzen in Eibergen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 2.800
€ 3.100

Prijsontwikkeling Eibergen laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben we verschillende bewegingen in de woningprijzen in Eibergen gezien. Het blijft een interessant proces om deze prijsschommelingen te volgen en te registreren.

Als we kijken naar de meest recente cijfers, was de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand € 365.453 euro in Eibergen. Hieruit blijkt dat de lokale huizenmarkt in beweging is, parallel aan de landelijke trend. Kijkend naar de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Eibergen waard?

Het besluit om je huis te verkopen in het pittoreske Eibergen is vaak gelinkt aan wat de huidige woningmarkt in petto heeft. De woningwaarde fluctueert immers voortdurend en vormt een belangrijke factor in je uiteindelijke beslissing.

Speel je met het idee om je eigendom van de hand te doen? Een slimme zet is dan om een beroep te doen op een gratis waardebepaling door een makelaar. Dit geeft een accurate inschatting van wat jouw huis in de huidige markt zou kunnen opbrengen.

But how does a gratis waardebepaling work exactly? Makelaars onderzoeken verschillende factoren omtrent je woning, zoals de staat van het huis, de ligging en recente verkoopprijzen in Eibergen. En natuurlijk, het is altijd verstandig om verschillende makelaars te consulteren voor een waardebepaling - de geschatte waarde kan namelijk per makelaar verschillen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk te beseffen dat woningmarktcijfers sterk kunnen variëren per locatie. Zo ook de huizenprijzen: wat een huis kost in de ene regio, kan aanzienlijk afwijken van de prijzen elders, zelfs als het naburige plaatsen betreft zoals rondom Eibergen.

Door huizenprijzen te vergelijken met die in omliggende gemeenten, vorm je een compleet beeld van de huidige marktsituatie. Zo krijg je niet alleen inzicht in de lokale situatie, maar ook in de bredere regionale context.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Eibergen

Op het platform Huis Verkopen vertalen we woningmarktstatistieken in Eibergen naar inzichtelijke makelaarsprestaties, zodat je een voorsprong hebt bij de start van de verkoop. Variërend in tempo van verkoop, gemiddelde verkoopprijs en aantal verkochte woningen, onderscheidt elke makelaar zich op hun eigen manier. Het is daarbij onze taak om je te begeleiden in de vergelijking van deze makelaars.

Een geschikte makelaar selecteren kan een positief effect hebben op zaken als de verkoopsnelheid en de uiteindelijke verkoopprijs. Op onze site kom je te weten welke makelaar in Eibergen het beste past bij jouw specifieke situatie. Het is altijd waardevol om je door meerdere makelaars te laten informeren, zodat je hun aanpak en resultaten goed kunt vergelijken.

Vergelijk makelaars in Eibergen Of lees meer over makelaars in Eibergen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Eibergen

Wanneer je overweegt je huis in Eibergen te verkopen, is het goed te weten dat de courtages van makelaars kunnen variëren. Het gemiddelde courtagepercentage van makelaars in Eibergen is 1,10%. Bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Eibergen, namelijk € 365.453, kom je dan uit op gemiddelde kosten van € 4.020.

Om een goede keuze te kunnen maken en niet te veel te betalen, is het belangrijk dat je makelaars vergelijkt. Niet alleen in tarieven, maar ook in hun aanpak en werkwijze. Als je hier meer over wilt weten, kun je verkoopmakelaars in Eibergen vergelijken. De juiste keuze van een makelaar kan namelijk een groot verschil maken in het verkoopproces én in je portemonnee.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Eibergen

Als je een blik werpt op de woningmarkt van Eibergen, ontdek je al snel dat het merendeel hiervan koopwoningen betreft. Dit betekent niet dat er geen sociale huurwoningen beschikbaar zijn, maar deze vormen slechts een deel van de totale woningvoorraad. Het overgrote deel van de huizen dat van eigenaar kan wisselen in Eibergen, oftewel 3296 huizen, worden dus als koopwoning aangeboden.

Aantal verkochte woningen in Eibergen

In de laatste 12 maanden is er een bepaalde hoeveelheid woningen verkocht in Eibergen. Dit aantal, uitgedrukt door de tag 99, omvat alle transacties die in deze periode zijn afgesloten. Daarnaast waren er veel aanmeldingen, dit zijn woningen die te koop werden aangeboden. Bekijk nu de bijgevoegde grafiek om de exacte cijfers per maand te zien:

Ben je van plan jouw huis in Eibergen te verkopen?

Verkopen van je huis in Eibergen is een flinke klus en er zijn veel zaken waar je aandacht aan moet besteden. Bijvoorbeeld het aanvragen van een energielabel, inschakelen van een goede makelaar, het laten uitvoeren van een waardebepaling door een makelaar en tot slot ook het vergelijken van makelaarstarieven. Dit zijn allemaal belangrijke stappen die rekening houden met jouw specifieke situatie en de woningmarkt in Eibergen.

Een stappenplan kan ontzettend handig zijn om overzicht te houden tijdens de verkoop van je woning in Eibergen. Het stappenplan voor de verkoop van je huis op HuisVerkopen.nl is een praktische handleiding die je stap voor stap door het proces leidt. Zo weet je altijd precies wat de volgende stap is en kan je er zeker van zijn dat je geen belangrijke taken over het hoofd ziet .

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Eibergen zijn continu aan verandering onderhevig. Elke keer als je kijkt, kunnen er nieuwe trends of ontwikkelingen zichtbaar zijn. Daarom bieden wij op deze pagina altijd de meest recente informatie omtrent de huizenmarkt in Eibergen. Deze actuele data geeft je op heldere wijze inzicht in de marktsituatie en maakt het eenvoudiger om slimme beslissingen te nemen wanneer je erover denkt om je woning van de hand te doen.

Efficiënte voorbereiding met Huis Verkopen

Er zijn verschillende manieren hoe de website Huis Verkopen je kan ondersteunen bij de verkoop van je woning. De site biedt een scala aan mogelijkheden. Zo is er een handig stappenplan dat ervoor zorgt dat je niets over het hoofd ziet tijdens de voorbereiding van je woningverkoop. Je kan ook gebruik maken van de tool om makelaars te vergelijken, zodat je de beste makelaar in Eibergen kan vinden. Daarnaast is het mogelijk om makelaarstarieven op te vragen en op die manier te besparen op makelaarskosten. De website maakt het verkoopproces dus overzichtelijk, makkelijk en kostenbesparend.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen