Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Neede

De huizenmarkt in Neede is constant in beweging en wordt beïnvloed door tal van factoren. Daarom houden we deze pagina up-to-date. We begrijpen dat je goed geïnformeerd wilt zijn bij het verkopen van je huis, hier vind je alle relevante vastgoedcijfers en statistieken over de actuele situatie in Neede.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Neede

De gemiddelde verkoopprijs in Neede is in de laatste 3 maanden € 316.660 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 341.150 euro. Deze gegevens illustreren de huidige staat van de woningmarkt in Neede. De volgende overzichtelijke grafiek biedt een nog duidelijker beeld van deze prijzen:

Huizenprijzen in Neede

Afgelopen 3 maanden

€ 143.000
€ 267.000
€ 391.000

Bij het overwegen van een woningaankoop of -verkoop in Neede, is het handig om niet te focussen op de totale prijs, maar juist op de prijs per vierkante meter. Deze waarde biedt een duidelijker beeld in vergelijking met andere huizen en gebieden. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, die te vinden is onder de € 2.554, geeft dat een concreet perspectief op de lokale woningmarkt. Laten we eens kijken naar de volgende grafiek om het daadwerkelijke beeld van de huidige vraag- en verkoopprijzen in Neede te zien:

Huizenprijzen in Neede per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 2.300
€ 2.900

Prijsontwikkeling Neede laatste 12 maanden

Je bent wellicht aan het overwegen om je huis in Neede te verkopen en vraagt je af hoe de markt er momenteel uitziet. We houden de prijsontwikkeling van huizen in Neede nauwkeurig bij, wat een indicatie kan geven van de marktbewegingen.

In de afgelopen maand was de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Neede € 316.660. Deze informatie, gecombineerd met andere prijsgegevens, stelt ons in staat om trends te begrijpen en te visualiseren in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Neede waard?

Als je jouw huis in Neede wilt verkopen, hangt dat vaak af van de opbrengst die je zou kunnen krijgen op de huidige woningmarkt. Vertrouw daarbij niet alleen op je eigen inschatting of die van vrienden, maar schakel een professionele taxateur in. Het taxatierapport is, in potentie, het vertrekpunt voor het plannen van je woningverkoop strategie.

Overweeg je om jouw huis te verkopen en ben je benieuwd wat deze in de huidige markt waard is? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een slim idee. Je kunt namelijk een waardebepaling aanvragen die je een realistisch beeld geeft van jouw woningwaarde en zo kun je zelf beslissen of dit het juiste moment is om te verkopen.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een verkoopmakelaar langskomt en jouw woning taxeert. Hierbij houdt hij rekening met factoren als de grootte, staat, ligging en de huidige marktwaarde. Het is echter nooit verkeerd om meerdere offertes op te vragen, omdat waardebepalingen nog wel eens kunnen verschillen per makelaar. Zorg er bij het aanvragen voor dat je aangeeft dat je meerdere offertes wilt ontvangen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is een complex landschap en varieert aanzienlijk per locatie. Dat betekent dat de huizenprijzen niet uniform zijn; ze fluctueren flink van plaats tot plaats. Zelfs in gebieden rondom Neede zijn er grote verschillen in hoeveel een huis kan kosten, vergeleken met Neede zelf.

Het is dan ook van belang om deze lokale variaties in acht te nemen. Door niet alleen naar Neede te kijken, maar ook naar omliggende gemeenten, krijg je een vollediger beeld van de huidige markt. Dit helpt bei het beter begrijpen van de woningmarkt en het maken van geïnformeerde keuzes.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Neede

Op het platform dat je nu bezoekt, houden we cijfers van de woningmarkt in Neede en de statistieken van makelaars in de regio bij. Hierdoor kennen we de prestaties van de plaatselijke makelaars: wie verdient gemiddeld de hoogste verkoopprijs, wie verkoopt het vlotst en wie heeft de meeste woningen in portefeuille? Met deze informatie helpen we jou om jouw perfecte verkoopmakelaar in Neede te vinden via directe vergelijking.

Bij het kiezen van een verkoopmakelaar in Neede mag je de waarde van gedegen onderzoek niet onderschatten. Wat voor jou op het spel staat, is niet gering: de juiste makelaar kan een hogere verkoopprijs bedingen, wat in jouw voordeel werkt. Wij helpen je om de meest geschikte makelaar te vinden die jouw belangen optimaal zal behartigen en het verkoopproces van jouw woning succesvol zal afronden.

Vergelijk makelaars in Neede Of lees meer over makelaars in Neede

Gemiddelde tarieven van makelaars in Neede

Let bij het verkopen van jouw huis goed op de courtages, de makelaarskosten, die in rekening worden gebracht. In Neede bedraagt het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar bijvoorbeeld 1,11%, wat bij de gemiddelde verkoopprijs van € 316.660 in Neede, uitkomt op € 3.515 aan kosten.

Om de beste keuze te maken en niet teveel te betalen, is het handig om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Je krijgt dan niet alleen zicht op hun respectieve tarieven, maar ook op hun werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een makelaar die past bij jouw budget en verkoopwensen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Neede

Neede, ogenschijnlijk een rustig dorp, huisvest een meerderheid aan koopwoningen. Met een totaal van 2774 koopwoningen vormen zij het grootste deel van de beschikbare woningen. Maar daarnaast is er ook ruimte voor diversiteit met andere woonvormen zoals (sociale) huurwoningen en panden met een unieke bestemming. Hierdoor biedt Neede een breed spectrum aan woonopties voor haar inwoners.

Aantal verkochte woningen in Neede

In de afgelopen 12 maanden zien we in Neede een actieve woningmarkt, met zowel aanmeldingen als transacties. De aanmeldingen betreffen woningen die beschikbaar zijn gekomen voor verkoop, terwijl transacties de daadwerkelijk verkochte woningen inhouden. Kijk naar de onderstaande grafiek voor een overzicht van het aantal aanmeldingen en 68 transacties in het afgelopen jaar:

Ben je van plan jouw huis in Neede te verkopen?

Overweeg je om jouw knusse stek in Neede in de verkoop te zetten? Ongetwijfeld heb je dan al nagedacht over de verschillende stappen in het verkooptraject. Van het zoeken naar een betrouwbare makelaar tot het regelen van een energielabel voor je huis. Een taak die flink complex kan zijn, maar gelukkig biedt Huis Verkopen een overzichtelijk stappenplan speciaal ontwikkeld voor een soepele verkoop van jouw woning.

Met het volgen van ons stappenplan neem je geen enkel risico. Ten eerste zorgen we ervoor dat je een geschikte makelaar kiest, een beslissing die kan bepalen hoe vlot het verkoopproces verloopt. We zullen je vervolgens begeleiden met elk detail van het verkoopproces, zodat je de touwtjes stevig in handen houdt. Het is onze missie om je te helpen bij de succesvolle verkoop van jouw huis in Neede.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Overweeg je je huis in Neede te verkopen? Dan ben je hier op de juiste plek! Op HuisVerkopen.nl houden we alle actuele informatie over de huizenprijzen in Neede nauwkeurig bij. Van vraagprijzen tot verkoopprijzen, van transacties tot nieuwe aanmeldingen van te koop staande woningen; alles wordt regelmatig bijgewerkt. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Neede.

Handige tools van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is veel meer dan een informatiebron over de huidige woningmarkt in Neede. Het is ook het online platform waarop je alles kunt regelen voor de verkoop van je woning. Wil je een waardebepaling door een makelaar aanvragen? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een goede makelaar? Misschien wil je alleen makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Wat je ook zoekt, HuisVerkopen.nl helpt je bij elke stap van de verkoop van je woning in Neede.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen