Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bornerbroek

Op zoek naar inzicht in de woningmarkt van Bornerbroek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een overzicht van actuele vastgoedcijfers zoals gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal verrichte transacties biedt deze pagina je een helder beeld. De markt fluctueert voortdurend onder invloed van vraag en aanbod en per juli 2024 vind je hier de meest recente informatie terug.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bornerbroek

De gemiddelde verkoopprijs in Bornerbroek is in de laatste 3 maanden € 620.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 479.000 euro. Het valt op dat de prijsfluctuatie aanzienlijk kan zijn en daarom is het belangrijk je hier goed in te verdiepen als je overweegt je eigen huis te verkopen. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek die deze prijsontwikkeling in Bornerbroek laat zien:

Huizenprijzen in Bornerbroek

Afgelopen 3 maanden

€ 33.000
€ 352.000
€ 670.000

Het observeren van de waarde per vierkante meter is een fascinerende kijk op de woningmarkt in Bornerbroek. Een van de redenen is dat het je helpt inzicht te verkrijgen vanuit een ander perspectief, afgezien van de algemene marktprijs. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Bornerbroek is € 3.713. Wil je hier een visueel overzicht van? Bekijk dan de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Bornerbroek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.400
€ 1.200
€ 3.800

Prijsontwikkeling Bornerbroek laatste 12 maanden

In Bornerbroek zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Dit geeft aan hoe vloeibaar de vastgoedmarkt kan zijn, met prijzen die fluctueren op basis van talloze factoren.

Als je kijkt naar de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand, zie je hiervan een duidelijk voorbeeld: € 620.000. Voor een completer beeld van deze ontwikkeling geven de onderstaande marktcijfers een nauwkeurig overzicht:

Wat is mijn woning in Bornerbroek waard?

Wat jouw woning in Bornerbroek waard is, hangt af van verschillende factoren. De huidige staat van de woning, de ligging en de recente ontwikkelingen in de huizenmarkt zijn enkele variabelen die meespelen in de waardebepaling. Het is dus geen eenvoudige rekensom, maar een complexe samenstelling van elementen.

Ben je nieuwsgierig naar de exacte waarde van jouw woning, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar de beste stap die je kunt nemen. Het biedt je een solide startpunt, vooral als je je huis wilt verkopen of als je een duidelijk beeld wilt krijgen van de huidige waarde om beter te bepalen of verkoop nu een goed idee is. Je kunt een vrijblijvende waardebepaling aanvragen op de pagina voor waardebepaling.

Tijdens een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de waarde van je woning in kaart te brengen. Dit is kosteloos en geeft je waardevolle inzichten. De reden waarom een gratis waardebepaling door een makelaar zo'n goed idee is, zit hem in het feit dat je een betrouwbare inschatting krijgt van de woningwaarde, gebaseerd op kennis en ervaring.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de huizenmarkt bekijkt, zul je merken dat de prijzen sterk variëren per locatie. Geen enkele plaats is identiek en de prijzen weerspiegelen dit. Neem Bornerbroek; de prijzen van huizen daar tonen enige variatie in vergelijking met omliggende gebieden. Het is interessant om naar de gemiddelde verkoopprijzen te kijken, maar het is nog inzichtelijker om de gemiddelde prijs per vierkante meter te bekijken. Zo krijg je een completer beeld van de waarde van huizen in verschillende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Bornerbroek

Wist je al dat makelaars in Bornerbroek sterk variëren in hun prestaties? Wij houden de gegevens van deze makelaars nauwkeurig bij. Deze cijfers geven inzicht in zaken als de tijd die een makelaar nodig heeft om een woning te verkopen, de gemiddelde verkoopprijs die een makelaar weet te realiseren, en het aantal woningen dat een makelaar jaarlijks verkoopt. Op basis van deze feiten kun je jouw keuze voor een makelaar beter onderbouwen.

De impact van jouw keuze voor een geschikte makelaar mag niet worden onderschat. Een vaardige verkoopmakelaar kan aanmerkelijk sneller jouw woning verkopen en mogelijk zelfs een hogere verkoopprijs realiseren. De beslissing voor de juiste makelaar, gemaakt op basis van onze vergelijkende statistieken, kan dus het verschil maken in de mate van succes bij het verkopen van jouw huis in Bornerbroek.

Vergelijk makelaars in Bornerbroek Of lees meer over makelaars in Bornerbroek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bornerbroek

Het is je vast al opgevallen dat de courtage van makelaars in Bornerbroek gemiddeld op 1,14% van de uiteindelijke verkoopprijs ligt. Deze fee, ook wel makelaarscourtage genoemd, hangt af van het verkoopbedrag van je woning, wat in Bornerbroek gemiddeld op zo'n € 620.000 euro ligt. Bovendien komt daar vaak nog het bedrag van € 515 aan opstartkosten bij, die veel makelaars rekenen om je huis in de verkoop te zetten.

Het zijn veel kosten om in je hoofd te houden, maar het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle tarieven. Een goede optie is om tarieven op te vragen van meerdere makelaars bij jou in de buurt. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van de tarieven van verkoopmakelaars in Bornerbroek en omgeving. Zo kun je uiteindelijk de beste en meest voordelige keuze maken bij het verkopen van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bornerbroek

In Bornerbroek is er een mix van verschillende soorten woningen beschikbaar. Ondanks dat er een gedeelte van de woningvoorraad beschikbaar is voor sociale huur, maken koopwoningen het merendeel uit van het woningaanbod. Dus als je op zoek bent naar een plek om te kopen en te noemen als jouw 'thuis', dan is er een grote kans dat je in Bornerbroek geluk hebt, met een totaal van 607 koopwoningen.

Aantal verkochte woningen in Bornerbroek

In de laatste 12 maanden zijn er meerdere woningen aangemeld en verkocht in Bornerbroek. Het aantal aangemelde woningen vertelt ons hoeveel huizen in de verkoop werden geplaatst. Aan de andere kant laat het aantal transacties, 6, zien hoeveel er daadwerkelijk verkocht is. Bekijk de details in de onderstaande grafiek om de verdeling van aanmeldingen en transacties in de huizenmarkt van Bornerbroek beter te begrijpen:

Ben je van plan jouw huis in Bornerbroek te verkopen?

Als je je huis in Bornerbroek wilt verkopen, dan komt er nogal wat op je af. Je moet niet alleen rekening houden met de juiste prijsbepaling, maar ook met elementen zoals een energielabel aanvragen, een goede makelaar vinden en het in kaart brengen van de kosten die gepaard gaan met de verkoop van je woning. Het is dan ook zeker geen simpel een-twee-drietje.

Om je te helpen in dit proces, kan een overzichtelijk stappenplan erg handig zijn. Zo'n plan biedt je houvast en maakt de volgorde van acties die je moet ondernemen duidelijk. Dit kan bijdragen aan een vlottere verkoopproces van je huis in Bornerbroek, omdat je beter zicht hebt op welke taken je nog moet afronden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het woningaanbod in Bornerbroek is constant aan verandering onderhevig. Daarom houden we de huizenmarkt cijfers op onze website altijd actueel. Een real-time overzicht van de markt kan jou helpen om inzicht te krijgen in de huidige situatie. Je kunt de trends en fluctuaties in de huizenmarkt volgen, wat nuttig kan zijn bij het bepalen van het optimale moment voor het kopen of verkopen van jouw woning.

Het verkoopproces vereenvoudigen

Bij HuisVerkopen.nl streven we ernaar om het verkoopproces van je huis zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast inzicht in de huizenmarkt in Bornerbroek, bieden we een breed scala aan aanvullende diensten. Je kunt bijvoorbeeld makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars middels onze makelaarstarieven-pagina en erachter komen hoe snel woningen verkocht worden met onze verkoopsnelheid-pagina. Om de waarde van je huis te bepalen, kun je een gratis taxatie aanvragen bij een ervaren, lokale makelaar via de waardebepaling-pagina. Daarnaast helpt onze website je na te gaan of jouw woning over een geldig energielabel beschikt, en zo niet, dan kun je dit meteen aanvragen bij een lokale energieadviseur via onze energielabel-aanvraag-pagina. Zo wordt de verkoop van je woning een soepel proces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen